Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.195.426
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

Kolega ne može uć u server koji ima operation 925 u rotaciji. Samo jedna mapa ali svjedno mu ne da uć, sad velim ne znam kako moš igrat a da nemaš to.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 3
ReaperXx kaže...

Evo kontaktirao sam EA opet i odgovorio im na nekoliko sigurnosnih pitanja tipa email koji sam koristio za registraciju, grad i država u kojoj sam rođen i CD-Keyeve sam dao. I svejedno mi ne žele mi pomoć jer neznam datum rođenja koji sam stavio.

Uglavnom rekao sam im ako je datum rođenja TOLIKO važan onda neka stave Notice da je date of birth važan za potvrđivanje vlasništva accounta prilikom registracije. On mi se zahvalio na tom prijedlogu i rekao da će reći nadređenima. Bar bi pomoglo ljudima da ne upadnu u probleme kao ja.

Pa zašto nisi stavio svoj datum rođenja prilikom rađenja accounta ?

Čemu si izmišljao toplu vodu, valjda znaš svoj datum rođenja...

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Je li se može negdje vidjeti koji si datum rođenja stavio.Ja sam zaboravio što sam stavio.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Kolega ne može uć u server koji ima operation 925 u rotaciji. Samo jedna mapa ali svjedno mu ne da uć, sad velim ne znam kako moš igrat a da nemaš to.

vidis da ne pasete u patern, ko ni mi. Vi ste jednostavno outlawsi, jer si outlawovci bas i ne pase {#}

13 godina
neaktivan
Cromaki kaže...
ReaperXx kaže...

Evo kontaktirao sam EA opet i odgovorio im na nekoliko sigurnosnih pitanja tipa email koji sam koristio za registraciju, grad i država u kojoj sam rođen i CD-Keyeve sam dao. I svejedno mi ne žele mi pomoć jer neznam datum rođenja koji sam stavio.

Uglavnom rekao sam im ako je datum rođenja TOLIKO važan onda neka stave Notice da je date of birth važan za potvrđivanje vlasništva accounta prilikom registracije. On mi se zahvalio na tom prijedlogu i rekao da će reći nadređenima. Bar bi pomoglo ljudima da ne upadnu u probleme kao ja.

Pa zašto nisi stavio svoj datum rođenja prilikom rađenja accounta ?

Čemu si izmišljao toplu vodu, valjda znaš svoj datum rođenja...

A zašto kad se registritaš na Youtube stavljaš datum rođenja samo da budeš 18+ godina,pa valjda da gledaš videa koja su namjenjena korisnicima sa 18+ godina!?

Pa kad sam se registrirao na Origin bio sam glupasto dijete koje na to nije obraćalo pažnju,mislio sam ako neka igra ima +18 ili +16 oznaku da ja moram imat isto više od 18 ili od 16 da bi je mogao instalirati i igrati i onda sam lagao u vezi datuma rođenja,pa šta sam ja znao još tada. Rekao sam mu neka provjeri ove datume 22.1. 1990, 22.1 1991 i tako do 1996 i rekao je da nemože o napraviti jer random date of births nisu dozvoljeni.

Sad znam koju sam grešku napravio i neće se ponovit ali ću im svejedno dosađivat sa tim datumima rođenja do svoje smrti ako bude trebalo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 16:45 (ReaperXx).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

e pa onda se fino javis 1. puta i kazes jedan datum... ako kaze da nije zatvoris chat... udes ponovo,2.puta, pa onda probas drugi datum... i tak fino dok ne dodes do ong pravog :)

tak sam ja :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Zasto uvjek poslje novoga patcha,ponadam se da ce nesta biti bolje?

Naravno,sve je gore i gore,no nitko iz supporta ne zeli niti cuti za moje probleme!

1-Bugov server-naravno ne mogu igrati,laggira,trza,izduzuje mi lika,pusku,ubijaju me kao noobinu(maloprije probao K/D 2/24).

2-Black screen whan server change maps-naravno nije rijesen!

3-PING mi se jos uvjek ne vidi!

Ma vjerujte sve sam moguce probao,niti mrdnuo sa mjesta nisam!

Zasto sam podcrtao PING problem?

Pogledajte sliku,sve govori,uredno bivam kikan sa svakoga servera nakon 10 min igranja,to je novotarija nakon zadnjeg patcha!

Kome da se zalim,sta da radim?

...BTW:Nakon patcha poceo sam dobivati nekakav sync data-kao da ga ne moze naci!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel moram napraviti reinstall ili repair?pise mi da updateam igru a jesam!

battlelog:kickass1999

2 0 hvala 0
14 godina
Repair napravi
robimarko@gmail.com
13 godina
Milka30 kaže...

1-Bugov server-naravno ne mogu igrati,laggira,trza,izduzuje mi lika,pusku,ubijaju me kao noobinu(maloprije probao K/D 2/24).

1. BUG-ov server radi perfektno svima što znači da je do tebe.

2. Black screen sam imao i ja na početku, ali nakon prvog patcha je nestao taj problem - isto tako i mnogima s kojima sam u kontaktu - znači opet nešto kod tebe.

2. Ping nisam ni ja imao nakon drugog patcha, ali nakon što sam dobio novi router ping se pojavio - znači ping ti je do routera. Prije sam imao crni Thompson, sad imam nekakav Gigaset bijeli veliki lijepi ;)

[19xx] 4ntraks
14 godina
Skilledžija kaže...
Milka30 kaže...

1. BUG-ov server radi perfektno svima što znači da je do tebe.

2. Black screen sam imao i ja na početku, ali nakon prvog patcha je nestao taj problem - isto tako i mnogima s kojima sam u kontaktu - znači opet nešto kod tebe.

2. Ping nisam ni ja imao nakon drugog patcha, ali nakon što sam dobio novi router ping se pojavio - znači ping ti je do routera. Prije sam imao crni Thompson, sad imam nekakav Gigaset bijeli veliki lijepi ;)

Ehh da prijatelju,sve bi bilo ljepo da nisam acc predao bratu,koji ima sasvim drugu konfiguraciju,koji je na sasvim drugoj lokaciji,koji koristi Optimu(ja T-com)....skinuli smo kod njega novu instalaciju....i vjerovao ili ne-ISTE PROBLEME IMA!

-No to sam vec ovdje naveo,nisam htjeo ponavljati ko kokos jedno te isto!

Nema govora-PROBLEM JE 100% DO MOGA KEY-a,tj.  "industrijska greska" moje igre!

Problemi su se u trenu pojavili nakon prvoga velikoga patcha i ostali su do danas sa + bonus novim problemima nakon svakoga patcha.

Prije prvoga patcha dok su svi kukali o problemima,kod mene je bilo sve savrseno!

Na supportu su obecali da ce to popraviti ubrzo-no MAUNA,nista od toga,proslo je vec 11 mjeseci!

Moze li mi netko linkati di da se zalim,ne ove sa supporta ili sa communitya,nego nekoga konkretnoga,jer sad mi je stvarno puko film,hocu pare nazad ili novi key!

13 godina
Milka30 kaže...

Ehh da prijatelju,sve bi bilo ljepo da nisam acc predao bratu,koji ima sasvim drugu konfiguraciju,koji je na sasvim drugoj lokaciji,koji koristi Optimu(ja T-com)....skinuli smo kod njega novu instalaciju....i vjerovao ili ne-ISTE PROBLEME IMA!

-No to sam vec ovdje naveo,nisam htjeo ponavljati ko kokos jedno te isto!

Nema govora-PROBLEM JE 100% DO MOGA KEY-a,tj.  "industrijska greska" moje igre!

Ne može biti problem u key-ju... ja imam rusku verziju, ako to misliš, i sve savršeno radi.

Ovako prvo što mi pada na pamet, ako si probao na dva kompa igrat i iste probleme imaš, možda je do windowsa.

Pošto ste braća, možda ste istu instalaciju windowsa opalili, ili je jedan od vas instalirao obojici i nešto zeznuo?

Nemam pojma, uglavnom kažem ti, imao sam sve to što i ti i sa svakim novim patchem se situacija samo popravljala, nikad na lošije nije išlo.

[19xx] 4ntraks
15 godina
neaktivan
ReaperXx kaže...

Misliš na rođendan koji imaš u Battlelog profilu?

I di te pita za grad?

Ja isto stavljam svakakve podatke...

14 godina
Skilledžija kaže...

Ne može biti problem u key-ju... ja imam rusku verziju, ako to misliš, i sve savršeno radi.

Ovako prvo što mi pada na pamet, ako si probao na dva kompa igrat i iste probleme imaš, možda je do windowsa.

Pošto ste braća, možda ste istu instalaciju windowsa opalili, ili je jedan od vas instalirao obojici i nešto zeznuo?

Nemam pojma, uglavnom kažem ti, imao sam sve to što i ti i sa svakim novim patchem se situacija samo popravljala, nikad na lošije nije išlo.

Je mi brat,ali da cu mu dati svoje Windowse,nisam blesav,neka si kupi svoje!Ako mislis na piratske,ja nemam a za njega nemam pojma!

Ne znam sta se moze puno shebati u instalaciji Win 7,ali vjerujem da nije do toga,jer ponavljam,problemi su poceli nakon PRVOGA PATCHA!

Imam RU verziju,i probao sam fresh install igre bez lang packa-ista stvar!

...Gle nisam noobina sto se tice informatike i dosta toga znam,tako da odlucno odbacujem moju eventualnu hardware-sku ili software-sku pogresku,kada se sve zbroji,logika nalaze da je problem kod njih,sto su nekoliko puta i potvrdili na supportu!Obecali su da ce se to popraviti ubrzo!

No sve mi se cini da su ti na supportu u biti nekakvi studenti koji imaju odgovore spremljene za copy-paste opciju,oni u biti takve probleme koje ja imam niti ne mogu rijesiti!

17 godina
Milka30 kaže...

Ping?

Na router pod firewall, pogledaj da li mozes ugasiti ili upalit, ovisi o ruteru, ICMP promet, allow ping ili sl. Nadam se da pomogne.
17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...
Milka30 kaže...

Ping?

Na router pod firewall, pogledaj da li mozes ugasiti ili upalit, ovisi o ruteru, ICMP promet, allow ping ili sl. Nadam se da pomogne.

Allow ping se odnosi na dolazne pingove a ne na odlazne.

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
mrfloyd kaže...
Milka30 kaže...

Ping?

Allow ping se odnosi na dolazne pingove a ne na odlazne.

Neka ugasi firewall kompletno i vidi što će se desiti; samo da izolira problem. Takodjer, ja bi upalio ili ugasio UPNP ovisno o trenutnom setupu.

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 18:24 (Jovanka).
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ja sam svoj komp morao staviti u DMZ, grozota...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
13 godina

Hell yeah {#} Kakva grozota i LOL {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
Battlefield 3

..tko to zajebava "mlađariju" iz gerijatrije!?...ček samo da mi odkapa infuzija...najebali ste {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
mrfloyd kaže..

Friday kaže...

Jovanka kaže...

Ma sve vec probano!

Ali eto novosti-bar nesta:

Opet na na supportu sam malo gnjavio i vjerovali ili ne...da oni znaju za moj problem mozda zato sto sam ih dosta puta gnjavio!

Vele mi da su mi poslali vec na E-mail,no posto ja imam 10 0000 e-mail adresa,koje uopce ne otvaram,tako nisam niti tu koja je vezana za Origin acc!

I ok,tip je rekao da cemo to odmah rijesiti{#}{#}{#}

Dao sam mu ime i prezime,provjeru e-maila i lozinke(hmmm?) od Origin Acc,adresu...

Dalo se naslutiti da cu uz ispriku dobiti cak i sve expanzije{#}

Tada me je pitao za..jbg ne mogu se sjetiti sta tocno...ali kao product ID,tj-Gdije sam igru kupio!

Pa kupio sam ga ovdje od jednoga forumasa na Bug-u (Student..tako nesta)....

Tip mi je lagano odbrusio,e pa onda zali se njemu,a ne Originu,jer oni ne odgovaraju za tuđe ključeve!{#}

Eto popuši ja lovu,jer sam dobio-nesta sto definitivno ne krivim toga koji je prodao key!

16 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

Eto popuši ja lovu,jer sam dobio-nesta sto definitivno ne krivim toga koji je prodao key!

Ne znam nikog tko je toliko zakomplicirao kupnju jedne igre :).

Zar se cudis sto ti nece pomoci?

Vecinu bitnih informacija ne znas, a ovo drugo si mogao dobiti preko key logera (ne kazem da jesi, nego ne mogu se oni izlagati tom riziku).

Sreca tvoja da si sada naucio lekciju, pa ces u buducnosti izbjeci vecu stetu.

[M|C] ex_Co7
13 godina
Co7 kaže...

(jbt kako ovaj monitor bljesti, svijeto od tipaka se ne vidi :D)

Dell 24neštoneštoUM? {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Može li tko pomoć kako da instaliram eng patch na bf-u sa ruskim key-em ako ima kakv tutorijal il dobar čovjek da pomogne da mi frend može igrat

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jovanka kaže...
Co7 kaže...

(jbt kako ovaj monitor bljesti, svijeto od tipaka se ne vidi :D)

Dell 24neštoneštoUM? {#}

kod njih je barem nomenklatura po inchima i godistima, jer svake godine lupaju nove Dell U2412M

13 godina
Iv4n0u5 kaže...

Može li tko pomoć kako da instaliram eng patch na bf-u sa ruskim key-em ako ima kakv tutorijal il dobar čovjek da pomogne da mi frend može igrat

http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

Prvo ono na dnu, onda ono gore.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

U sljedećem patchu heli neče imat elise i gunner ima malu pračku bez nišana a pješadija će bit bez jedne noge i puške će izbacivat koštice umjesto metaka..{#}

On topic

Bug server je za pohvalu, jučer odigrao partiju sharkia od pola i lijepo radi..nema laga itd..

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
the_dammed kaže...
ReaperXx kaže...

Misliš na rođendan koji imaš u Battlelog profilu?

I di te pita za grad?

Ja isto stavljam svakakve podatke...

Ne,nego pita za grad koji si postavio prilikom registracije na Origin. Kada klikneš na registraciju odmah ti se pojavi da upišeš Datum rođenja i državu u kojoj živiš ili grad,nisam siguran. Postavio je nekoliko sigurnosnih pitanja ali jen jima najbitniji Datum rođenja,taj datum rođenja MORAŠ znat. Ako budeš imao ovakav problem nikakav CD-Key te neće spasiti,možeš imat 20 igara instaliranih i 20 CD-Keyeva dati EA-u da ti potvrde account ali neće ti to pomoć. I šta je meni sad za mislit? Pa većih budala sigurno nema. Origin i Steam,sami problemi...

14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Iv4n0u5 kaže...

http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

Prvo ono na dnu, onda ono gore.

A dali ima i na toj stranici patch prije ovog 4.9 ?

17 godina
Battlefield 3

Specko me traži da instaliram igru nakon updejta?! {#}

Naravno ne mogu ništa instalirati jer sam sve instalirao, skinuo patch i stavio eng fileove...

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice