Onda se ti igraj na švabskim i britanskim serverima i tamo se žali
nou lajfer
ljudi igraj da se zabave makar trčali kao muve bez glave,... jer ih to opušta ala ispušni ventil
Nije mi jasan izraz nou lajfer... ustvari znam što znači, ali u gornjem kontekstu ga ne razumijem pa te molim da mi malo pojasniš što si htio s time reći.
Nadalje, ja igram iz zabave i ovo što kažeš - da se ispušem odnosno opustim nakon radnog dana pa samim time svaka nepravilnost u igri me nervira i čini moj gameplay nezanimljiv, nezabavan - ne opušta me.
Ako igram BF3, onda ga igram onako kako se ta igra treba igrati. Odnosno, ako igram TDM onda ubijam i boli me kita za sve drugo, ako igram Rush onda branim/napadam M-comove, ako igram Conquest onda hvatam zastave i branim uhvaćene.
Za svaki stil igre ima mod i tko voli nek izvoli, a ne fore, meni se ne da igrat Rush pa ću igrat TDM sa dimnjaka, a vi se svi jeb1te u chmar.
Ili, ova mapa je glupa i ne da mi se igrati ju pa ću malo trollat i provocirat ostale igrače.
Jebate, odi na drugi server koji vrti tvoj mod, tvoju omiljenu mapu i deri do mile volje.
Ako si došao igrati na ovaj server onda igraj normalno ili odjeb1.
Što se tebe tiče, nemam pojma tko si... uopće se ne sjećam jesam li ikad igrao protiv tebe, ali znam za tvoj klan.
Samim time znam da ste u klanu imali čitera i da je taj klan nastupao na različitim natjecanjima u kojima je isti taj čiter nastupao.
I onda mi ti govoriš da igram iz zabave i da se opustim??!!!
Ne sekiraj se antrakshe... covjek se stvarno opushta uz bf3, pa pogledaj mu statistike :)