Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.196.525
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
Skilledžija kaže...
LuX_CRO kaže...

Onda se ti igraj na švabskim i britanskim serverima i tamo se žali

nou lajfer

ljudi igraj da se zabave makar trčali kao muve bez glave,... jer ih to opušta ala ispušni ventil 

Nije mi jasan izraz nou lajfer... ustvari znam što znači, ali u gornjem kontekstu ga ne razumijem pa te molim da mi malo pojasniš što si htio s time reći.

Nadalje, ja igram iz zabave i ovo što kažeš - da se ispušem odnosno opustim nakon radnog dana pa samim time svaka nepravilnost u igri me nervira i čini moj gameplay nezanimljiv, nezabavan - ne opušta me.

Ako igram BF3, onda ga igram onako kako se ta igra treba igrati. Odnosno, ako igram TDM onda ubijam i boli me kita za sve drugo, ako igram Rush onda branim/napadam M-comove, ako igram Conquest onda hvatam zastave i branim uhvaćene.

Za svaki stil igre ima mod i tko voli nek izvoli, a ne fore, meni se ne da igrat Rush pa ću igrat TDM sa dimnjaka, a vi se svi jeb1te u chmar.

Ili, ova mapa je glupa i ne da mi se igrati ju pa ću malo trollat i provocirat ostale igrače.

Jebate, odi na drugi server koji vrti tvoj mod, tvoju omiljenu mapu i deri do mile volje.

Ako si došao igrati na ovaj server onda igraj normalno ili odjeb1.

Što se tebe tiče, nemam pojma tko si... uopće se ne sjećam jesam li ikad igrao protiv tebe, ali znam za tvoj klan.

Samim time znam da ste u klanu imali čitera i da je taj klan nastupao na različitim natjecanjima u kojima je isti taj čiter nastupao.

I onda mi ti govoriš da igram iz zabave i da se opustim??!!!

Ne sekiraj se antrakshe... covjek se stvarno opushta uz bf3, pa pogledaj mu statistike :)

15 godina
Battlefield 3

updejtaju bflog, stave decimalke i neke nebitne stvari, ne vrate assigmente.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

jedino sto je novo je ovaj loadout da si u battlelogu mozes vec sloziti oružje za svaku klasu a ne u igri

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Doca15 kaže...

jedino sto je novo je ovaj loadout da si u battlelogu mozes vec sloziti oružje za svaku klasu a ne u igri

aha predobro

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
16 godina
Doca15 kaže...

pa to je odlično

14 godina
protjeran
Battlefield 3

Bio bi jos i bolji da nije napravljen u photoshopu.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Ja nemam taj loadout.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Ako koga zanima PBBans frontend stranica opet radi - navodno na novim serverima koji su zaštićeni(ji) od Ddos napada.

http://www.pbbans.com/mbi.php?action=6&game_id=41

Apstinencijska kriza?

Već sam više od dva tjedna na moru i osjećam se jako "bolesno"

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Ja nemam taj loadout.

Neman ni ja a vjerojatno će in triat jedno godina dana da to svi dobiju, isto ka i onaj live update. Koje budaletine tamo rade majko isusova.

Fr4nk_Horrig4n
16 godina
Battlefield 3

Ja nemam nove assignmente, a i dak odem uloadout tamo nema tih novih oblekica koje sam otkljucao tim assignmetima, a i u taj loadout su zaboravili dodati da možeš mijenjati camo na puškama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neznam meni sve šljaka. I loadout i sve :) 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja imam sve, papci!

Super je ovaj loadout..

0 0 hvala 0
14 godina
Odlično je napravljen ovaj loadout
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo iz*eba san in sve po spisku i odma se privatili posla {#}{#}{#}.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Dobar je ovaj Loadout šta jes jes :D

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sta predstavlja ovaj oblak u loadoutu?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Valjda onaj cloud storage..

To možeš u originu uključiti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 12:29 (DadoZG).

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Imate pod camo one nove oblekice što smo otključali ili ono što smo dobili s premiumom jer ja ih kod sebe ne vidim, kao ni camo za F2000 ili PKP.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Imate pod camo one nove oblekice što smo otključali ili ono što smo dobili s premiumom jer ja ih kod sebe ne vidim, kao ni camo za F2000 ili PKP.

Odabereš f2000 i direkt tam si staviš kemo, klikni na prozor za odabrat pljucu i kad odabereš f2000 pogle dolje u izbornik..

EDIT:

Ima kitu, samo onaj prvi cammo imam, nemam onaj drveni.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 12:35 (DadoZG).
17 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Apstinencijska kriza?

Već sam više od dva tjedna na moru i osjećam se jako "bolesno"

sinoc sam u Battlefield majici usao u Carpe Diem na Hvaru i bio sam si vise cool od VIP ekipe s jahte uz 15 elitnih hm... modela

Battlelog: LateralusX
16 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
LuX_CRO kaže...

Onda se ti igraj na švabskim i britanskim serverima i tamo se žali

nou lajfer

ljudi igraj da se zabave makar trčali kao muve bez glave,... jer ih to opušta ala ispušni ventil 

Nije mi jasan izraz nou lajfer... ustvari znam što znači, ali u gornjem kontekstu ga ne razumijem pa te molim da mi malo pojasniš što si htio s time reći.

Nadalje, ja igram iz zabave i ovo što kažeš - da se ispušem odnosno opustim nakon radnog dana pa samim time svaka nepravilnost u igri me nervira i čini moj gameplay nezanimljiv, nezabavan - ne opušta me.

Ako igram BF3, onda ga igram onako kako se ta igra treba igrati. Odnosno, ako igram TDM onda ubijam i boli me kita za sve drugo, ako igram Rush onda branim/napadam M-comove, ako igram Conquest onda hvatam zastave i branim uhvaćene.

Za svaki stil igre ima mod i tko voli nek izvoli, a ne fore, meni se ne da igrat Rush pa ću igrat TDM sa dimnjaka, a vi se svi jeb1te u chmar.

Ili, ova mapa je glupa i ne da mi se igrati ju pa ću malo trollat i provocirat ostale igrače.

Jebate, odi na drugi server koji vrti tvoj mod, tvoju omiljenu mapu i deri do mile volje.

Ako si došao igrati na ovaj server onda igraj normalno ili odjeb1.

Što se tebe tiče, nemam pojma tko si... uopće se ne sjećam jesam li ikad igrao protiv tebe, ali znam za tvoj klan.

Samim time znam da ste u klanu imali čitera i da je taj klan nastupao na različitim natjecanjima u kojima je isti taj čiter nastupao.

I onda mi ti govoriš da igram iz zabave i da se opustim??!!!

Samo da se osvrnem na ovo u prijateljskom tonu.

Ne mozes usporedjivati 5vs5 na ogromnoj mapi kao primjer da netko ne igra kako treba.

Na pocetku, dok se puni server je uvijek zajebancija! I nitko to ne bi trebao shvacati preozbiljno.

A ti si tu partiju uzeo kao reprezentativni uzorak rundi koje mi (ekipa sa buga) igra, i gdje se supre zabavljamo?

Slazes se da je to malo... pogresno?

Sto se tice klana i citera koji je sudjelovao na natjecanjima?!

Ne vidim kako je to njegova greska posto nije znao da je citer!!

Isto tako netko moze reci da nece igrati sa HR igracima jer je u njihovom communityu  uhvacen xy broj citera.

Pozivam te da dodjes na neku od rundi oko 21h kada se ekipa okupi, sve ostalo je samo zajebancija.

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 12:45 (Co7).
16 godina
Battlefield 3

Sad i ja imam sve assignmente, ali camo za F2000 i ostale puške imam samo onaj prvi, a od oblekica imam samo NAVY BLUE DIGITAL CAMO / WOODLAND STRIPE PATTERN, dok onaj drugi ne.

Pod Overview pak mi piše da imam 0/30 riješenih assignmentsa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja imam asajmente. samo steta sta sam jucer radio to s minama i imao negdje 10-15 killova u jednoj partiji a sad mi nist nije evidentiralo. a ne ponovilo se.

edit: i meni pise 0/30 al bas me boli kita za njihove asajmente. nek poprave to da igra pamti camo hebeni, ako ga promjenim, a ne da moram mijenjati svaki put. preporucam si da promjenite camo, ovisno s koje strane igrate, na onaj slican suparnickom defaultu, jer obicno ekipa to ne mijenja, a ovako ste teze uocljivi, slicni njima.

asajmenti asajmenti
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 12:53 (xyan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Sad i ja imam sve assignmente, ali camo za F2000 i ostale puške imam samo onaj prvi, a od oblekica imam samo NAVY BLUE DIGITAL CAMO / WOODLAND STRIPE PATTERN, dok onaj drugi ne.

Pod Overview pak mi piše da imam 0/30 riješenih assignmentsa.

Super, dobit ćemo 30 novih assignmenta, yipiiieeee.

Ma i kod mene je tako - popravit će  to s idućim update-om, ali će ze znut nešto drugo (pod Assignments je svih 30 riješeno, kao i prije)

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

za vas koji nemate loadout, izbrisite cookie i natrag na stranicu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Co7 kaže...

Samo da se osvrnem na ovo u prijateljskom tonu.

Ne mozes usporedjivati 5vs5 na ogromnoj mapi kao primjer da netko ne igra kako treba.

Na pocetku, dok se puni server je uvijek zajebancija! I nitko to ne bi trebao shvacati preozbiljno.

A ti si tu partiju uzeo kao reprezentativni uzorak rundi koje mi (ekipa sa buga) igra, i gdje se supre zabavljamo?

Slazes se da je to malo... pogresno?

Sto se tice klana i citera koji je sudjelovao na natjecanjima?!

Ne vidim kako je to njegova greska posto nije znao da je citer!!

Isto tako netko moze reci da nece igrati sa HR igracima jer je u njihovom communityu  uhvacen xy broj citera.

Pozivam te da dodjes na neku od rundi oko 21h kada se ekipa okupi, sve ostalo je samo zajebancija.

Ne znam zašto bi se osvrtao u bilo kojem drugom?

Ovo nije nikakva svađa, samo rasprava i iznošenje stajališta... ako se ne slažemo, ne znači da se svađamo.

Nisi pažljivo čitao moj prošli post pa ću ti ponoviti da je to samo jedna od partija, a većina ih je protekla u tom tonu.

Pošto je bila zadnja koju sam odigrao, onda sam se na nju i osvrnuo jer mi je svježa u sjećanju.

Ovo prije što sam igrao s našom ekipom je bilo slično ovome... svi nešto seru po forumu fair play, super pro igra, ovo-ono, a na serveru igraju suprotno svemu tome - čast izuzecima.

Treće, ovo sam ti i na TS-u rekao pa ću ti i ovdje ponoviti.

Ako vi u par mjeseci, što je on igrao s vama, niste skužili da je čiter onda vas mora biti sram i bolje da to javno ne iznosite više jer samo se degradirate kao klan i kao pojedinci.

Ja sam protiv njega odigrao nekoliko partija i sve mi je bilo jasno.

Nakon prve partije što smo igrali sam mu rekao na battlelogu da je pakšu i odmah sam ga izbrisao s prijatelja.

Eto, pitaj ga dal je to točno ako ste još u kontaktu.

A ti i ostali MC-ovci ako nakon nekoliko mjeseci zajeničkog igranja niste primjetili nešto čudno s njim onda bolje ključ u bravu MC-ija i hvatajte se Tetrisa.

Po kuloraima se isto tako spominjalo njegovo ime, kao i Neno pa su uhvaćeni... ovi ostali što su se spominjali su se pritajili, ali valjda će i oni past jednog dana - no to je druga tema.

Vratimo se na našu - 5 vs 5,  25 vs 25... kakve to veze ima... punio sam ja mnoge servere i znam kako to ide.

Pa zato smo i došli onaj dan, da pomognemo napuniti server.

Ali, zbog manjka igrača neću izvoditi gluposti nego sam došao igrati i igram.

Iskreno, meni su bolje partije kad je par igrača na serveru nego kad je krcat.

[19xx] 4ntraks
15 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Po kuloraima se isto tako spominjalo njegovo ime, kao i Neno pa su uhvaćeni... ovi ostali što su se spominjali su se pritajili, ali valjda će i oni past jednog dana - no to je druga tema.

ajde kad si vec poceo, zavrsi onda misao...

15 godina
Battlefield 3

meni su se vratilli assigmenti i sve. kul sam sad

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
xyan kaže...
Skilledžija kaže...

ajde kad si vec poceo, zavrsi onda misao...

Iz tvog klana Maus.

[19xx] 4ntraks
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Pochet cu opet dijeliti kartone! Skulirajte se!

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice