Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.173.965
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Danny_HR kaže...

Ne radi se o broju poruka, nego porukama koje dolaze jedna iza druge. U takvom slučaju se koristi višestruko citiranje, uređivanje i sl.

Zadnja od Virusa....

Virus nije primjetio da to drugi rade, samo Virus dobije po prstima.

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 13:47 (Virus X*043).
16 godina
Danny_HR kaže...

Ne radi se o broju poruka, nego porukama koje dolaze jedna iza druge. U takvom slučaju se koristi višestruko citiranje, uređivanje i sl.

Ocito Virus ima virus

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
drahic kaže...

Jel mi moze netko rec zasto pojedinci placu zbog m16? Jel zato sta vas brutaliziraju sa njime? Jel zato sta vama ne pase pa zasto bi i drugi onda ga koristili?

Nije samo m16 toliko jak,ima i ostalih koji su vrlo slicni. Meni je aek bio no.1 a poslije njega famas dok  ga nisu nerfali i uj*bali skroz. U meduvremenu sam cijelo vrijeme koristio m16 isto.

Kod inzinjerca mi je no.1 Acw-r,Ump i jos neka,nemogu se sjetit..

Ne, ne plače se praktički zbog m16. Plače se zato jer su ostala oružija (velikom većinom) za kura* u usporedbi sa m16. Zašto zato što je m16 najbolja za sve. E pa to nije u redu, ipak bi trebala poatojati neka kvalifikacija oružija gdje su 2 puške najbolje za ovu udaljenost, one 2-3 su vrlo precizne i dobre su za onakav stil igre, drugih 5 odgovara rush igračima sa velikm rate of fireom, itd. A m16 je za sve najbolja, bilo kakv način igre ti igro opet je najbolja, razumiješ? Nema logike, zašto od 100 oružija jedna puška je najbolja za sve, e pa zato ja "plačem", da. Sjećam se u BC2, kako su se marpe rotirale tako se prilagođavaš i mjenjaš oružija, mjenjaš scope.. a sad svejedno je ili ide metro ili gulf of oman uzima se m16 sa kobrom ili red dotom. 

You got the point?

[G] Sapko
15 godina
nooir kaže...

Ovakav komentar san i očekiva od nekog, ti si ga bacija, očekivano... A sad da ti pričan da yeben, kada, koliko, što i zašto mogu i di radin, nema smisla... To je ono, sidne 10 jazavaca na banak isprid tebe i ideš in provat objasnit nešto... Nema smisla, spuste te na svoj nivo gluposti i zatuku iskustvon..

Isto kao što sam i ja dugo čekao da netko od cirka 27 28 godina dođe pametovat ovdje i pričat o m16 skillerima. Mislio sam da si odrasliji i zreliji za svoje godine a ti se tu prepireš za svaku sitnicu oko yebene igre. Boli me qurac koliko i kako yebeš,to je bila više zajebancija u stilu daj pusti to i odi živi. . On se prepire po forumu o m16 skillerima lol, za čovjeka kojeg sam poštovao i smatrao zbilja dobrim likom jako si me iznenadio.

Danny_HR kaže...
fila2208 kaže...

ti bi treba više yebat,...

Pravi se javio. J*beni Casanova.

Ajde ajde danny to što si ti neodržavani frajer bez kune za britvicu koji toliko voli igre da im je i cover  na facebooku posvetio a da ne pričamo o penetraciji i forama o seksu. Sjećam se kad sam imao 15 pa smo se zajebavaili sa tim perverznim forama...a dobro neki ostanu na 15 očito cijeli život

Hvala na komplimentu, ali casanova je pojam za neke jadnike ko ti, kao neki yebač. jesi to guglao da nađeš ko je bio najjači jel?

Virus X*043 kaže...

Virus se slaže s kolegom Semperom, M16 je za njubare koji su igrali do sad CoD! Virus takve ubija bacanjem Medic Packa u facu! Virusu je žalostno što ekipa igra TDM i takve gluposti....BF3 nikad nije ni napravljen za to, sam lag je dokaz toga. Koliko god Battlelog dobar, toliko je i loš...jer sad ekipa svršava na SPM i ostale statistike umjesto da uživa u igri.

A Fila, Virus ti preporučuje da pitaš di Semper trenutno radi...dobit ćeš dojam o količini jebanja i težini njegovog posla ;)

A fila virusu poručuje da ostavri prijetnnje koje je povlačio kad smo igrali i pozivao me u zagreb da mi on sredi ping. Baš me i dalje ping malo zeza i rada bi da mi to virus''popravi''. Nakon par podjećanja na prijetnje virus je valjda zaboravio da se prijetio ili ima pamćenje zlatne ribice. Znam što semper radi, voza ljude onim brodićem i pravi se mič bjukenon. Jasam se šalio, ali i znam da će semper eksplodirat zato i je zanimljivo a odmah nakon toga doći će ga braniti i virus sa poremećajem identiteta i pamćenja.

Svima ostalima chill the f*ck down. Kao da je bitno šta skime i ko kako koga čega igra, nebitno je, igraj i praši a za druge nek te zaboli. Da, žao mi je što sve manje igrača igra klasične 32 ili 64 conquest već svi praše tdm ili inf mode, ali eto, nađe se opet neka ekipa za napucavat nekad.

Bitno je da armored izađe i da sjednem malo u ac130 se provozat, za ostalo me bk :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
17 godina
Battlefield 3

BattleLog Lite ideja:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654625150737883/#!/bf3/forum/threadview/2832654625150737883/

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
191x7 kaže...

BattleLog Lite ideja:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654625150737883/#!/bf3/forum/threadview/2832654625150737883/

Ovo je dobra ideja za dice. Jer navuć ekipu na bflog pada svi vide di ekipa igra i to, pa onda svi diu igrat a ti nemoš pa poizdiš i kupiš :)

moglo bi ovo proć :)

sretno

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
17 godina

Bzvz... Tj, nije potrebno.

Pa ako već nisu kroz reklame navukli i privukli igrače, ne znam zašto bi ovako? Pa ovako će ih samo odbiti kada vide da moraš imati Origin, battlelog i još igru. Pa i ovako je prekomplicirano i bzvz rješeno. Padne Origin - nema BF3. Sruši se battlelog - nema BF3.

Osim toga, ako te preko neta (jubito) igra ne privuče, ovako te sigurno neće. Pa nisu to Simsi da slažeš svog vojnika i onda se igraš s njime {#}

Samo moje mišljenje...

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
15 godina
Battlefield 3

Šta misliš zašto imaš onaj ono ispod kad ubiješ nekog piše premium player...šta misliš zašto su to stavili? Zašto kad je izašao premium bflog je pretrpan linkovima da ga se kupi....tkao i ovo je neloše, da ekipa vidi malo sistem, svidi im se i kupe...barem ja mislim jer im je takva politika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

da ali kad uzmes mine  i stavis ih one su spotane i svako ti ih skoro disajbla...

Imas na dosta mjesta otpada i smeca na cestama pa stavis mine tamo i ne spotaju se tako lako.

Na primjer na firestorm mapi kod gas station skoro uvijek neki strucnjak raznese cisterne blizu zastave. onda ti na cesti ostane oplata od tanka pa ljepo stavis AT mine ispod nje, ili ispod betonskih blokova od zgrada koje su razvaljene. Na kaspijanu recimo ja znam staviti u rijeku izmedu forest i hilltop. Imas dosta nacina sakriti mine da se ne spotaju tako lako, samo treba malo improvizirati. 

Moze malo OT?

Ima organizirano putovanje na Gamescom pa ako ima zainteresiranih tu ima vise;

http://www.guru-gaming.org/gamescom/

Jos je ostalo par mjesta u autobusu slobodno se javite nije prekasno!

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ja nisam uzeo premium (nemam čak ni b2k) i kako sada stvari stoje neću ga ni uzeti. Možda ako mi se užasno bude dopao neki DLC ali za sada ipak ne. Dovoljna mi je zabava caspian i kharg kad imam ekipu odnosno noshahr kad sam solo. Ne znam, mene nisu baš osvojili...

Freak Show Inc.

3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Primjetio sam puno premium igrača na Vanilla i B2K serverima. Dali ovaj CQ nije baš nešto?

Evo Anketa, da mi bude jasnije.

Kupio sam Premium paket i:

3 uglavnom igram Close Quarters
18 uglavnom ne igram Close Quartr
17 ne znam, kako mi dođe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

E ovako BF3 nisam igrao duze od 6mjeseci,temu nisam pratio tako da nemam pojma sta se desavalo,moze li mi neko napisati kratko sta sam propustio u zadnjih 6 mjeseci,koliko sam primjetio da je LAV nerfan i jos par oruzja mi se doima drukcijima.Da li imaju neki patch notes gdje mogu vidjeti sta su sve mjenjali kao buffovi/nerfovi oruzja itd.Btw kakva je strka oko ovoga premiuma koliko vidim neke novi Dlc-ovi dosli.Nadam se uskoro novom compu pa namjerava igrati redovno BF3 i da li se tako ispalti uzeti ovaj premium.Jos mozete li mi objasniti u par kratkih crta nove dlcove i dati najinformativnije trailer/gameplay video.

I jos sto sam primjetio zasto na svakom hebenom severu ljudi pisu m16 noob,l2p m16 noob,get a real weapon i takve stvari,stvarno mi ide na ku*ac jer mi je M16A4 main oruzje i igram ga odpocetka.

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 15:19 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
scarface797 kaže...

E ovako BF3 nisam igrao duze od 6mjeseci,temu nisam pratio tako da nemam pojma sta se desavalo,moze li mi neko napisati kratko sta sam propustio u zadnjih 6 mjeseci,koliko sam primjetio da je LAV nerfan i jos par oruzja mi se doima drukcijima.Da li imaju neki patch notes gdje mogu vidjeti sta su sve mjenjali kao buffovi/nerfovi oruzja itd.Btw kakva je strka oko ovoga premiuma koliko vidim neke novi Dlc-ovi dosli.Nadam se uskoro novom compu pa namjerava igrati redovno BF3 i da li se tako ispalti uzeti ovaj premium.Jos mozete li mi objasniti u par kratkih crta nove dlcove i dati najinformativnije trailer/gameplay video.

I jos sto sam primjetio zasto na svakom hebenom severu ljudi pisu m16 noob,l2p m16 noob,get a real weapon i takve stvari,stvarno mi ide na ku*ac jer mi je M16A4 main oruzje i igram ga odpocetka.

Nerfova i buffova je bilo, patxh notes imaš u newsima i po raznim portalima: battlefieldo i takvi.

Premium su ti neke fore i svi dlcovi koji izađu jošza bf3, dakle ako kaniš igrat aktivno uzmi si ga.

novi dlcovi? karkand su ti 4 mape iz bf2. close combat su ti cod style male mape,armored kill velike mape i vozila. Aftermath su ti city maps a endgame još ne znamo.

probaj guglat svaki od ovih naziva pa ćeš vdijet trailer.

m16 je best overall gun i često je korišten a to neke ljude očito smeta pa daju okolo razne komplimente u tom stilu. ne zabrainjavaj se i igraj sa čime hoćeš.

ugl. ako imaš para i kaniš igrati bf3, kupi si premium. Ako ne kaniš nemoj, problem solved.

16 godina
moderator
Battlefield 3

Ja baš mislim da je taj M16 najbolje balansirana puška i nebi trebali vajnati da nerfaju M16 nego da pojačaju ostale puške.

Eto sad ste dobili svoje.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Ja baš mislim da je taj M16 najbolje balansirana puška i nebi trebali vajnati da nerfaju M16 nego da pojačaju ostale puške.

Hmm nesto mi bas ne ide u glavu po ovome  sve assault puske osim g3a3 imaju isti dmg,cemu se toliko onda zale itd,da je to jedan lik npr.ali doslvno 5-6 ljudi iz protivnickoga se tima javlja i zivcira.

LoL-scarface797(EU-West)
15 godina
scarface797 kaže...
pirat kaže...

Hmm nesto mi bas ne ide u glavu po ovome  sve assault puske osim g3a3 imaju isti dmg,cemu se toliko onda zale itd,da je to jedan lik npr.ali doslvno 5-6 ljudi iz protivnickoga se tima javlja i zivcira.

dmg im je isti, ali jel isti recoil, time to kill, reload time i bullet spread? m16 je overall, dakle neka zlatna sredina, tuče 800rpm, dakle može na manjim mapama dominirat, staviš joj HB imaš i veće mape. Reload je oko 1.8 do 2.3sek što je seks i mag dump je klasičan snjom.

Na infonly i na scrimovima svi nose m16, ako pogledaš killfeed svi su gore sa m16. Kao što rekoh ne zabirnjavaj se, pušku mogu svi koristit, njihov problem što ne koriste :)

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pricate o M16A3? ili?

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
scarface797 kaže...
pirat kaže...

dmg im je isti, ali jel isti recoil, time to kill, reload time i bullet spread? m16 je overall, dakle neka zlatna sredina, tuče 800rpm, dakle može na manjim mapama dominirat, staviš joj HB imaš i veće mape. Reload je oko 1.8 do 2.3sek što je seks i mag dump je klasičan snjom.

Na infonly i na scrimovima svi nose m16, ako pogledaš killfeed svi su gore sa m16. Kao što rekoh ne zabirnjavaj se, pušku mogu svi koristit, njihov problem što ne koriste :)

Da evo malo sam se informirao,nasao sam par patch notesa(neznam jesu li svi),uglavnom jedva cekam da mi dode novi comp pa da mogu normlano igrati.Btw jos jedno pitanje ovamo se spominje short i long reload,kada se koji desva.Moja predpostavka je ako ostanes bez metaka da je long a kada manualno da je short,da li je tako ili.

@kule_zg ja sam spomijano M16A4 ali na serverima se zale da sa bilo kojom M16 igras koliko sam primjetio.

Uglavnom cini mi se da BF3 nije vise ono sto je bio kratko nakon izlaska,matchevi su bilo puno bolji nekako,sada uvijek jedan team hardcore dominira,nije bilo ovoliko whinera itd.

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 16:00 (scarface797).
15 godina
scarface797 kaže...

Da evo malo sam se informirao,nasao sam par patch notesa(neznam jesu li svi),uglavnom jedva cekam da mi dode novi comp pa da mogu normlano igrati.Btw jos jedno pitanje ovamo se spominje short i long reload,kada se koji desva.Moja predpostavka je ako ostanes bez metaka da je long a kada manualno da je short,da li je tako ili.

@kule_zg ja sam spomijano M16A4 ali na serverima se zale da sa bilo kojom M16 igras koliko sam primjetio.

Uglavnom cini mi se da BF3 nije vise ono sto je bio kratko nakon izlaska,matchevi su bilo puno bolji nekako,sada uvijek jedan team hardcore dominira,nije bilo ovoliko whinera itd.

Short je kad imaš metaka, long kad ispucaš sve. 

dakle ispod 2 sek kad je polupua, preko 2 kad je prazna.

bf3 se dosta izmjenio od početka. Ima dobrih mečeva još, kad su na obe strane barem skvad dva koji je na ts. Domaća ekipa složi super server i mečeve. Evo mc ima ok server i zna bit super, Platun rijeka isto,,,ugl. prati kud se kreću domaći igrači i budeš često uletio u solidne runde domaćih metaka :)

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
scarface797 kaže...

Short je kad imaš metaka, long kad ispucaš sve. 

dakle ispod 2 sek kad je polupua, preko 2 kad je prazna.

bf3 se dosta izmjenio od početka. Ima dobrih mečeva još, kad su na obe strane barem skvad dva koji je na ts. Domaća ekipa složi super server i mečeve. Evo mc ima ok server i zna bit super, Platun rijeka isto,,,ugl. prati kud se kreću domaći igrači i budeš često uletio u solidne runde domaćih metaka :)

Aha,znaci da li onda moze dati linkove od par dobrih servera na kojemu se nalazi domaca/bug ekipa.

I jos jedno pitanje da li je bilo kakvih dog tag giveawayova tj.da li ih jos ima.

Jos ako me neko zeli addati origin i battlelog nick je scarface717(nisam ovo postao u BF3 nickovi temu zato sto vidim da je neaktivna i da je ljudi neposjecuju),nisam toliki noob ikao sam dosao sa cod serijala(na koje se nenamjeravam varatit) :P,tako ako ima neka organizirana ekipa i treba im igrac add me :)

EDIT:Da li se zna do kada ce Battlefield Premium biti dostupan za uzeti?

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 16:27 (scarface797).
14 godina
Battlefield 3

Da li zna netko di mogu kupiti Bf3 LE sa karkandom naravno za što je moguće manje para? Bio bih Vam zahvalan na informaciji. Hvala unaprijed   {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 16:49 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Baldurion kaže...

Da li zna netko di mogu kupiti Bf3 LE sa karkandom naravno za što je moguće manje para? Bio bih Vam zahvalan na informaciji. Hvala unaprijed  {#}

https://www.g2play.net/store/Battlefield-3-Limited-RU-EN-Region-Free-EA-Origin-Key.html

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
14 godina
191x7 kaže...
Baldurion kaže...

Da li zna netko di mogu kupiti Bf3 LE sa karkandom naravno za što je moguće manje para? Bio bih Vam zahvalan na informaciji. Hvala unaprijed   {#}

https://www.g2play.net/store/Battlefield-3-Limited-RU-EN-Region-Free-EA-Origin-Key.html

Da, ali taj ne sadrži BTK expanziju. Hvala svejedno :)

ps. našao sam si ja za super povoljnu cijenu pa ako nekoga zanima neka se javi pa mu dam link.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 17:07 (Baldurion).
17 godina
Baldurion kaže...

Da, ali taj ne sadrži BTK expanziju. Hvala svejedno :)

Nisam čitao detaljan opis. Sorry.

Možda ovo:

http://www.cjs-cdkeys.com/products/Battlefield-3-LIMITED-EDITION-CD-Key-for-Origin-%252d-Scan.html

29 GBP za BF3 Limited RU + BTK dlc.

14 godina
protjeran
Battlefield 3
Kupite standard edition ako mislite kupovati i ostale dlcove. jer vam je b2k isto u premuimu, da ga neplacate 2 puta.
Battlelog: ljudina
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
bmwhartge kaže...
Kupite standard edition ako mislite kupovati i ostale dlcove. jer vam je b2k isto u premuimu, da ga neplacate 2 puta.

Pa limited edition je bio samo za preorder, nije li? Njega nebi smijelo više biti.

Inače limited edition je došao isto love koliko i standard jer je b2k u limited bio besplatan, a sad u ovaj premium nije uračunat b2k, isto tako je besplatan. Tako da ga nikako nisu naplatili 2 puta.

15 godina
Virus X*043 kaže...

Virus je samo htio pomoć retardiranoj osobi da sredi ping...ništa više.

Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

Osoba koje o sebi govore u trećem licu smatraju da vrijede više, ali je ironično da su zapravo vrlo nesigurni u sebe, govori nam psihijatar Vladimir Gruden, dok psihologinja Mirjana Krizmanić dodaje 'tako govore neobrazovani i primitivni ljudi'.

ontopic: netko je spominjao nova oružja u aftermathu, ali kako, ako su rekli sa premiumom 20 novih oružja? karkand 10 + 10 od cq. Jesu mogli zezat ili zbilja više nema novih oružja?

i na koju foru je ovo?

Ako obratite pozornost, engi nosi m39 sa 21 metak? 

Ne vjerujem da je kit change, a i da je, zašto ima 21 metak? m39 inače ima 20 metaka ali ne u igri, radi nerfai  mk11 i dragunova dobio 10. Sad nakon m417 možemo li očekivat 20 metaka i u m39?

sjećam se da sam u bc2 furao engija sa m14 i to je bilo uber-.- iako je imao 10 al,i je bio majka

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 20:11 (fila2208).
Moj PC  
10 1 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

I dok vi svi danas vodiste bitke u igri, pa onda ovdje, pa onda svađe čiji je dida jači, ja danas vodih jednu sasvim drugu bitku.

Naime, krepao mi auto a krivac je kasnije (puno kasnije) indetificiran kao pumpa za gorivo {#} 

I to bas kada sam se vraćao s posla, i jesam li mozda spomenuo da se ja u aute razumijem kao mujo u kvantnu mehaniku???????

Spomenuti mi kvar dođe kao udarac u najbolnije mjesto bilo kojeg muškog homo sapiensa, i to nakon hebenog prvog radnog dana naravno  nakon dva tjedna godišnjeg {#}

Pa prvo panika kada dodah gas a auto niš, nil, nic, njet, zero, nein, no, neeeeeeeeeeeeeeee grem dalje i točka, a oko mene tisuću auta a moja brzina pada poput tek ulogirane njubare u igri kada ga netko spuca s tenkom par stotina metara u zrak.

Sva sreća pa bila benzinska blizu (Lukoil prije Lesnine) pa stadoh tamo i onda kreće ono standardno zivkanje buraza (starijeg naravno) sta bi moglo biti i nakon ure vremena i tisuću provjerenih stvari odustah i dogovorih se s njim da ga pričekam (ko da imam izbora{#}) do 5, pa ćemo onda vidjeti sta dalje. I tako ja čekah njega (fala bogu pa je i bratić bio samnom) do 5 pa onda opet koja ura dok raskopasmo auto i tu vražju pumpu pa onda lagano skoknismo do Sesveta i Tokića po novu (naravno uz par stotina kuna  izbijenih iz džepa)pa dok nju stavismo, pa istestirasmo,........

I tako se ja danas vratih doma u 20 do 8 umjesto u 3 ........................{#}{#}{#}{#}{#}

I da, za kraj  evo par slika prokletinje koje me danas izludi

Ps.  As val je najbolja puška pogotovo kada je upogonite sa support klasom i c4 - doslovce postajete makgayver za sve situacije

BF3 Battlelog: pijana_carapa
Moj PC  
9 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo za decke i cure koji igraju ESL stanoviti dag, srmrdotecina citerska, koju ne znam kako nije ESL banao predstavljen svima. Frajer nijednu partiju nije odigrao sa Wireom, a fala bogu ima ih 150, a nista se ne poduzima, a WH samo takav ima. Naravno izownao sam ga ko pi*u i *ebao ga u chat XD

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Pozdrav.

Htio bih prodati origin acc sa bf3 na njemu pa me zanima koliko bih mogao dobiti novaca otprilike?

Kupljena je ekspanzija Back to Karkand. 

Otključana su sva oružja na svim klasama.

Level je 1 prestige (nisam siguran kako se zove al je onaj zlatni orao){#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice