Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.173.706
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

O ukusima se ne raspravlja al moran iskomentirat. Igrat M16 inf only 600+ sati ranked ( a kurba prasica ne zna koliko unranked) i komentirat kako je igra vakva nakva ajme... I uz to kompletno ignorirat tenkove, helije, vozila, destrukciju i sve u biti ono što igra predstavlja, kao i cjelokupni BF serijal... opet ajme... (neću ni spominjat ignoriranje drugih ružja u potpunosti jer redikuli su čuli samo za M16 i nisu "kompetivni" protiv ostalih "skillera" koji pokazuju "skill" u inf only modu u igri koja je totalna suprotnost od toga... I onda to forsat 1000 sati M16 inf only, 80 000 kileva sa M16, i bit "mačak" jer skidan 3-4 igrača u 4-5 bursta sa M16 od 15-70 metara (di je 95% borbi i M16 je overall najpuška itd itd..) I onda se žalit u igri na hit detection i takve stvari. A u 2 baze 8 tenkova, 4 aviona dva helija i 10ak vozila. Al da M16 FTW ja san glavni mačak, moga bi živit od bf-a pogle mi skill iman na ESL-u 67% pobjeda, strah san i trepet, fak yea bitches...

Svi bez uvrede molin lipo, al izrevoltiran san j-ebenin inf. only, M16, metro-nade, pazar, bla bla forsanjen do te mjere da san mora napisat nešto. I da nabijen čiterski ESL na kitu. I inf only. M16 ne jer je dobra puška i more joj se parirat, samo ljudi su tvrdoglavi, jer ne znaju igrat sa ničin osim time... Pozdrav M16 "skillerima" {#}

E da, iz ovog se da naslutit da jedva čekan Armored Kill :D A i lito će onda završit... Nažalost {#}

[M|C] 7emper_fi
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 21:13 (nooir).
Moj PC  
20 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel bf3 premium sadrzi i armored kill?

trazio sam al svukud drugacije informacije

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
111Ante111 kaže...

Da.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
111Ante111 kaže...

sadrzi, kao i aftermath i endgame

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
neaktivan

znaci premium sadri bas sve dlceve koji su izasli?

17 godina
odjavljen
111Ante111 kaže...

Ti si ili užasno glup ili užasno loše trollaš! Kako god, nije dobro...

Freak Show Inc.
15 godina
nooir kaže...

O ukusima se ne raspravlja al moran iskomentirat. Igrat M16 inf only 600+ sati ranked ( a kurba prasica ne zna koliko unranked) i komentirat kako je igra vakva nakva ajme... I uz to kompletno ignorirat tenkove, helije, vozila, destrukciju i sve u biti ono što igra predstavlja, kao i cjelokupni BF serijal... opet ajme... (neću ni spominjat ignoriranje drugih ružja u potpunosti jer redikuli su čuli samo za M16 i nisu "kompetivni" protiv ostalih "skillera" koji pokazuju "skill" u inf only modu u igri koja je totalna suprotnost od toga... I onda to forsat 1000 sati M16 inf only, 80 000 kileva sa M16, i bit "mačak" jer skidan 3-4 igrača u 4-5 bursta sa M16 od 15-70 metara (di je 95% borbi i M16 je overall najpuška itd itd..) I onda se žalit u igri na hit detection i takve stvari. A u 2 baze 8 tenkova, 4 aviona dva helija i 10ak vozila. Al da M16 FTW ja san glavni mačak, moga bi živit od bf-a pogle mi skill iman na ESL-u 67% pobjeda, strah san i trepet, fak yea bitches...

Svi bez uvrede molin lipo, al izrevoltiran san j-ebenin inf. only, M16, metro-nade, pazar, bla bla forsanjen do te mjere da san mora napisat nešto. I da nabijen čiterski ESL na kitu. I inf only. M16 ne jer je dobra puška i more joj se parirat, samo ljudi su tvrdoglavi, jer ne znaju igrat sa ničin osim time... Pozdrav M16 "skillerima" {#}

E da, iz ovog se da naslutit da jedva čekan Armored Kill :D A i lito će onda završit... Nažalost {#}

ti bi treba više yebat,...

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
nooir kaže...

Ovakav komentar san i očekiva od nekog, ti si ga bacija, očekivano... A sad da ti pričan da yeben, kada, koliko, što i zašto mogu i di radin, nema smisla... To je ono, sidne 10 jazavaca na banak isprid tebe i ideš in provat objasnit nešto... Nema smisla, spuste te na svoj nivo gluposti i zatuku iskustvon..

[M|C] 7emper_fi
13 godina

sad ti je žao da nemas skilla kako mi pa se sad žališ na m16 pa sta ti onda ne koristis m16 ako toliko mrzis to oruzje kad ga drugi koriste i ubijaju te...nekome kao meni je ljepse igrati inf only jer kad odem na seine crossing normal neko ko je dobar u tenku napravi preko 100 killova i tako nabijaju killove...po tome je onda tenk na seine crossing i na bazzaru lav overpowered i neki koriste samo vozila preko 1000 sati a ne igraju uopce skoro sa puskama..svako ima svoj ukus :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 23:06 (Doca15).
14 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

sad ti je žao da nemas skilla kako mi pa se sad žališ na m16 pa sta ti onda ne koristis m16 ako toliko mrzis to oruzje kad ga drugi koriste i ubijaju te...nekome kao meni je ljepse igrati inf only jer kad odem na seine crossing normal neko ko je dobar u tenku napravi preko 100 killova i tako nabijaju killove...po tome je onda tenk na seine crossing i na bazzaru lav overpowered i neki koriste samo vozila preko 1000 sati a ne igraju uopce skoro sa puskama..svako ima svoj ukus :D

Pa dobro, ja priznan no skiller san i ne sramin se toga, neznan pucat sa ničin baš dobro tu i tamo haxan na unranked serverima da se bar malo osjećan ko vi sa em šesnajskama pro igrači, jbga, iman se pravo živcirat i javnost obavjestit o tome a ko neće da čita ima da me stavi na ignore. Nisan tija nijednog skilera najidit......

A uzmeš rpg i budeš pravi mamoyebač i razbiješ mu tenk... Recimo. 

[M|C] 7emper_fi
13 godina

da ali to ne radi skoro niko kolko vidim neke ljude na battlelogu igraju samo seine crossing sa tenkom i imaju kd 5 i hvale se tim a kad si uzme pusku u ruke on gađa golubove umjesto ljudi i vajna da ima previse recoila puska....i onda zbog takvih se poveća recoil jer neznaju kontrolirat i naprave ono sto su napravili sa f2000 u prvom patchu bezveznu pusku da bi tek za 2 mjeseca shvatili sto su napravili...ono je bila sala za no skill bez uvrede..:D

15 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

Postoje mine,smaw/rpg,javelin,c4,drugi tenk/lav za unistit tenk.

Al za to napravit treba promjenit klasu,a tako se onda ostaje bez m16...

In game: D-Ki11a aka Legendic
13 godina

da ali kad uzmes mine  i stavis ih one su spotane i svako ti ih skoro disajbla...ne igram ja samo sa m16 ne brinii....c4 je jos najbolji za to ali kad imaju proximiti scan nemas sanse ne mora vozac imati proximiti moze imati i gunner pa onda imaju npr vozac reactive armor a gunner proximiti scan pa ih je puno teze skinut :D

15 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

da ali kad uzmes mine  i stavis ih one su spotane i svako ti ih skoro disajbla...ne igram ja samo sa m16 ne brinii....c4 je jos najbolji za to ali kad imaju proximiti scan nemas sanse ne mora vozac imati proximiti moze imati i gunner pa onda imaju npr vozac reactive armor a gunner proximiti scan pa ih je puno teze skinut :D

Hah sta jedino ja se zaletim na mine uvijek xD Zaboravim totalno na njih.

Nisam ni rekao da igras samo s m16,ma ja sam nasao novi nacin za rijesavanje tenkova.

Przit ga s repair tool-om dok ga ne disablas,zatim rpg/smaw u guzu i tenka vise nema :D

In game: D-Ki11a aka Legendic
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

A jedan video za filu o tome čime se bavin priko lita, nisan yeba zadnjih 7 godina, čak ni one lake što se samo dolaze taslačit. Ništa ne mogu povalit zato me M16 frustrira za gospu blaženu, valjda će se smilovat koja. :D

I tako svaki dan.....

Je off topic je al yebeš ga.... Oću žuti karton radi oftopičarenja, žuta boja mi je kul danas.

Još jedan pozdrav M16 skillerima. Želin in još 250 000 kileva do BF4.

[M|C] 7emper_fi
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 23:43 (nooir).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

to je dobar nacin..ali kad je neka dobra ekipa te lako skuzi i mrtav  si bolje namamiti tenka na mine puknes rpg u back side od tenka...neki odma pocnu ici nazad i ne gledaju i nagaze na mine s leđa ili mu puknes rpg na front side isto ti je skoro..tako ih je lako rijesiti minama inace su beskorisne barem meni mozda ih neznam koristiti ali skoro svaki put mi ih unisti tenk koji nije ni blizu njih nego iz daljine ih gađa jer su uvijek spotane

16 godina
Battlefield 3

P90 je law&order

Pravi špricer staviš na njega suppressor i RDS (koristim ga bez lasera) i udri mujo

[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

A niđe veze....

Pa ako neko hoće da igra da m16, m17, m18,.... pa neka igra. Imaš 10000000000000 servera pa odaberi gdje ćeš igrati.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

A niđe veze....

Pa ako neko hoće da igra da m16, m17, m18,.... pa neka igra. Imaš 10000000000000 servera pa odaberi gdje ćeš igrati.

Ja u kupe vi štrocate u špade.

Reka san o ukusima se ne raspravlja al san se osvrnija koliko je to meni besmisleno, toliki potencijal igre svest na M16 i metro-bazar il koji k već svejedno. 20 mapa 100 oružja 20ak upravljivih vozila, i sve što znaju je M16. To je to, netribate se vriđat, pročitajte početak ovog posta, samo iznostin svoje mišljenje....

Pozdrav M16 skillerima. {#}

[M|C] 7emper_fi
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 0:50 (nooir).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

hm... kako mi je neki dan bilo smjesno kad sam otisao za pis ekipom na neki inf only... tamo standard ekipa AEK - M16 ... ja sa svojom bebicom Mtar.21 uradim nemesis na tipu 10,... i nakon nekih 5-10 min me isti opi-zdi sa MTAR-21... znaci neki samo moraju otkrit da postoje i druge puskice.... :) Na MTAR-21 jedino da je trunkicu manji reload time kad ima metak u cjevi... i bila bi za 5.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Ali kako mozete reci da je infantry sranje i da je m16 noob oruzje,svako zna svoje,ja sam pije igrao sa m416 i kada sam skuzio da je m16 jaci uzeo sam njega ali nikada mi nebi palo na pamet nekome reci da je noob zato sto koristi m16, brate mili uzmem ga i ja i sve uredu, a infantry mode je zakon jer se nemoras zajebavati sa sugavim debilima u timu kada sam pokusavas unisiti tenk ili neko vozilo a svi ostali bleje ili uzmu snajpere pa odu nabrdo i snajpaju, classic je po meni samo za igrati ako imas svoju ekipu na ts a ne sa random pacijentima, dok u infantry modu ja mogu otici sam na server i ovisim sam o sebi i o svome skilu, bez razmislanja hoce li mi netko pomocida unistim tenk ili heli.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
4 2 hvala 0
14 godina
bmwhartge kaže...

Ali kako mozete reci da je infantry sranje i da je m16 noob oruzje,svako zna svoje,ja sam pije igrao sa m416 i kada sam skuzio da je m16 jaci uzeo sam njega ali nikada mi nebi palo na pamet nekome reci da je noob zato sto koristi m16, brate mili uzmem ga i ja i sve uredu, a infantry mode je zakon jer se nemoras zajebavati sa sugavim debilima u timu kada sam pokusavas unisiti tenk ili neko vozilo a svi ostali bleje ili uzmu snajpere pa odu nabrdo i snajpaju, classic je po meni samo za igrati ako imas svoju ekipu na ts a ne sa random pacijentima, dok u infantry modu ja mogu otici sam na server i ovisim sam o sebi i o svome skilu, bez razmislanja hoce li mi netko pomocida unistim tenk ili heli.

Ovo boldano svakako stoji, ali mislilm da nisi shvatio što je 7emper_fi htio reći. 

Ako je u igri znači oko 100-injak oružija, 20-ak vozila, 20-ak mapa itd., a obično se već zna da ako si medik šibaš sa m16, ako si inžinjer onda sa m4a1 ili sad odnedavno i mtar, support se igra pkp ili rpk, recon je sad m417 ili m40. (Uglavnom je tako)

Također sve se više igra taj nekakv infantry na bazaru ili sieni gdje do izražaja dolaze ti uber skilleri sa m16 ili pak levelaši 10 koji zasjednu na bipod sa pkp-om i sprejeju ko mutavi dok neko ne naleti. Opet je sve više popularan TDM na kanalima gdje opet dolaze do izražaja neki skilleri sa m16 i tako dalje. Nema baš smisla, ha? Od svih mapa igra se njih par, najskučenijih i najnakrcatijih?! Gdje je nesto bf od prije par mjeseci, kad je se igro CQ large na velikim mapama, gdje je se pješadija muvala po sredi mapa, u urbanim djelovima, a vozila vodila bitku okolo pješadije? Kada su svi bili ogorčeni kada bi u rotaciji na red došao bazzar ili metro ili siena? Kada su svi isprobavali oružija i kemijali castoumizacije? E ima toga i sada, ali ne u mjeri kao i prije, sad su skilleri na infantryu 24/7. 

Mislim da je to poanta onog što je 7emper_fi htio reći.  

[G] Sapko
17 godina
Battlefield 3

pa to ti je posljedica onog moj spm je veci od tvog... tu ce se prepoznati svi ovi koji su resetirali statse nakon kupnje premiuma...

-BiH-slackspace

4 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Pravi se javio. J*beni Casanova.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
Gunner11 kaže...
bmwhartge kaže...

Ovo boldano svakako stoji, ali mislilm da nisi shvatio što je 7emper_fi htio reći. 

Ako je u igri znači oko 100-injak oružija, 20-ak vozila, 20-ak mapa itd....

Da u igri je puno oružija, vozila i mapa ali ne zbog toga da ti iskoristiš pun potencijal igre ( ovo je igra ne RL pa da iskorištavaš pun potencijal) nego da se nađeš u nečem što voliš i to igraš.

BF3 je odlična igra jer imaš dosta izbora, svak se može nać u njoj i to joj je prednost. Ja osobno ne volim (dosadno mi je) igrat sa tenkovima, avionima ili drugim vozilima ali zato je tu inf only server i igram na njemu. Da ne ispadne da nisam probao igrat ostale modove, naravno da jesam ali ni blizu zabavno i brz gameplay kao na inf only.

Jednostavno EA odnosno Dice je napravio pun pogodak sa BF3 jer je svima ponudio mogućnost zabave sve u jednoj igri.

Mislim da će BF4 bit još veći uspjeh jer ako konkurencija (COD) ostane na istom nakon BF3 teško im se piše izlaskom BF4 što je za nas igrače odlično, bolja konkurecija, više izbora, više zabave.

PS. Nemoj te me krivo svatit ni meni nije jasno zašto recimo za inf only je teško nać Karkand mapu, koja nije zabij se negdi i samo šilji, otvorena je mapa pa moš malo i taktizirat na njoj ali eto ljudi jednotavno vole nešto drugo i to je ok.

14 godina
Battlefield 3

Jel mi moze netko rec zasto pojedinci placu zbog m16? Jel zato sta vas brutaliziraju sa njime? Jel zato sta vama ne pase pa zasto bi i drugi onda ga koristili?

Nije samo m16 toliko jak,ima i ostalih koji su vrlo slicni. Meni je aek bio no.1 a poslije njega famas dok  ga nisu nerfali i uj*bali skroz. U meduvremenu sam cijelo vrijeme koristio m16 isto.

Kod inzinjerca mi je no.1 Acw-r,Ump i jos neka,nemogu se sjetit..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
drahic kaže...

Jel mi moze netko rec zasto pojedinci placu zbog m16? Jel zato sta vas brutaliziraju sa njime? Jel zato sta vama ne pase pa zasto bi i drugi onda ga koristili?

Probaj odigrati protiv sempera sa m16... :) 

Meni je trenutno nova igraccka g3a3 i obozavam ju!

Iako sam sada poceo igrati sa m16, i trebat ce mi jos koji mjesec da prestigne magnum po killovima.

[M|C] ex_Co7
16 godina
drahic kaže...

Nije samo m16 toliko jak,ima i ostalih koji su vrlo slicni. Meni je aek bio no.1 a poslije njega famas dok  ga nisu nerfali i uj*bali skroz. U meduvremenu sam cijelo vrijeme koristio m16 isto.

Kod inzinjerca mi je no.1 Acw-r,Ump i jos neka,nemogu se sjetit..

Mene rijetko kad brutaliziraju sa m16, uvijek ja njih prvo sa aekom ili m67.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
Battlefield 3

2 Co7- Meni nije problem sa nikim probat. Ne bojim se dal ce me netko razvalit ili cu ja njega masakrirat. Nije bad. :)

Samo sta nisam igrao vec mjesec dana kako spada,tj. igrao sam prije cca tjedan dana par rundi samo.

2 Mitch- Tako je,da,a i da te ubije prvog i masakrira,vjerujem da neces ˝plakat˝,aaaaa vidi ubio me sa m16 zdapi itd..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gunner11 kaže...

Ako je u igri znači oko 100-injak oružija, 20-ak vozila, 20-ak mapa itd., a obično se već zna da ako si medik šibaš sa m16, ako si inžinjer onda sa m4a1 ili sad odnedavno i mtar, support se igra pkp ili rpk, recon je sad m417 ili m40. (Uglavnom je tako)

Također sve se više igra taj nekakv infantry na bazaru ili sieni gdje do izražaja dolaze ti uber skilleri sa m16 ili pak levelaši 10 koji zasjednu na bipod sa pkp-om i sprejeju ko mutavi dok neko ne naleti. Opet je sve više popularan TDM na kanalima gdje opet dolaze do izražaja neki skilleri sa m16 i tako dalje. Nema baš smisla, ha? Od svih mapa igra se njih par, najskučenijih i najnakrcatijih?! Gdje je nesto bf od prije par mjeseci, kad je se igro CQ large na velikim mapama, gdje je se pješadija muvala po sredi mapa, u urbanim djelovima, a vozila vodila bitku okolo pješadije? Kada su svi bili ogorčeni kada bi u rotaciji na red došao bazzar ili metro ili siena? Kada su svi isprobavali oružija i kemijali castoumizacije? E ima toga i sada, ali ne u mjeri kao i prije, sad su skilleri na infantryu 24/7. 

Mislim da je to poanta onog što je 7emper_fi htio reći.  

To se i ja pitam, gledam većina frendova na Battlelogu igra inf. only, kanale i skućene mape. Dok smo prije par mjeseci svi igrali caspian, firestorm i ogormne mape. Do prije par mjeseci svi smo se ganjali tenkovima, helićima i avionima, dok se danas ganjamo sa M16, M4A1 i ostalim oružjima. Sada čak i ja zaigram Inf.only ili kanale, no uvijek volim igrati pravi BF sa velikim mapama, zato jer volim kada netko ide FUUUUU kada mu zabijem RPG u heli ili uništim tenk. Sada ovaj Armored Kill DLC bi mogao popraviti tu situaciju, no to kolko mi se čini će biti privremeno, kada Armored Kill popusti svi će se vratiti na inf. only, kanale i skućene mape i sve će biti po starom. Tako da se i ja pitam di je nestao pravi BF?

Kalko1212 ingame
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice