Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.175.209
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
kalko1212 kaže...

...Tako da se i ja pitam di je nestao pravi BF?

Cod fanboyevi :)

Zato ja i neigran jer mi je stvarno dopiz.ilo ovo napucavanje po skučenin prostorima.

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
Hedrick kaže...
Zato ja i neigran jer mi je stvarno dopiz.ilo ovo napucavanje po skučenin prostorima.

...kaže i ode igrati Diablo...hahahahaha...legendo{#}!!

Istina puno se igra inf only i nije da je mod loš. Meni osobno dosadi nakon nekog vremena jer se svodi na par mapa, oživljavanje i M16. S druge strane igrati classic sa random ekipom je jednako samoubojstvu i vodi samo žifciranju. 

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
neaktivan
Zero2 kaže...
Hedrick kaže...

Istina puno se igra inf only i nije da je mod loš. Meni osobno dosadi nakon nekog vremena jer se svodi na par mapa, oživljavanje i M16. S druge strane igrati classic sa random ekipom je jednako samoubojstvu i vodi samo žifciranju. 

Mogu zamisliti BF ako netko više neće igrati velike mape, za par godina "Vozila šta je to?".

Kalko1212 ingame
17 godina
protjeran
Battlefield 3

Ma neznam ali ovaj BF mi nije zabavan kako mi bio BC2 zabavan a opet igram jer jednostavno nemaš šta drugog od dobrih FPS multi igrat.

Možda ovaj drugi DLC šta promjeni ali čisto sumnjam jer previše su se njudi orjentirali na infantry.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ma.. Nek igra svatko s cim hoce.... doslovce ni jedna puska nije op u igri... Samo je I meni glupo da od ovoliko oruzja se koristi samo jedno... Iskreno ja tenkice nesto previse ne volim, jer su mi previse ograniceni a svima si meta... Drugi problem u bf 3 je taj da su oni radili mape da su dostupne u svim modovima... Jednostavno neke mape to nikako ne mogu biti.... Npr. Caspian je I firestorm, su ciste konkvest mape I svaki drugi mod gubi draz na njemu.. Isto tako po meni metro je klasicna rush mapa koja bi uz par sitnica mogla biti i puno bolia.. D.peak je najbolja rush mapa u igri, dok vec u konkvestu to nije to. Treca stvar je sto su na karkand mape ubacili attack cq bez mogucnosti klasicnog. Tako da na inf. Only serverima sam par puta izasao sa servera na mapi kad kao napadaci bez vozila nismo imali uopce sansu uci u grad...
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

Baš to, ja se iživciram 150 puta tijekom runde na classicu, dođe tenk i ljudi bježe na drugi objective, nema da bi neko ku.tzom mrdnuo da ga uništi, čast izuzecima. Igram jučer na Omanu, squad sa 3 medica i bježe čim vide da se približava vozilo. Prebacim se u drugi squad, jedan snajpa s hotela, drugi snajpa gore s construction sitea a treći je aj bio inženjer al isto neki talenat, zajedno smo u tenku, ja vozim i uzimamo zastavu. Nešto me odvali s leđa i vidim tenk, nit je ovaj spotrao nit se mrdnuo da repaira nego s mitraljezom tuče po tenku.. i kaj ćeš s takvima? Bolje mi je igrat inf gdje barem znaš na čemu si, teamplay je na razini jer praktički sve kaj ti treba je revive od ekipe, a uzimanje zastava i to je na razini jer ti "skilleri" s M16 barem znaju šta rade.

Šteta samo kaj se većinom vrte samo ove manje mape, karkad je super u inf modu, Sharqi isto al sve je manje servera koji ih vrte....

16 godina
Battlefield 3

Ti skilleri s M16  igraju inf jer oni su predobri da bi ih jedan tenk ubio par puta, a kamo li helić. Takve mi je najslađe ubijati vozilima.

Tenk je zato tu da bude strah i trepet kad dođe na neku zastavu, da protivnici moraju bježati pred njim.

Po ovome ispada da su mogli staviti samo jednu klasu u igri s jednim oružjem i svi bi bili zadovoljni.

Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...
Ma.. Nek igra svatko s cim hoce.... doslovce ni jedna puska nije op u igri... Samo je I meni glupo da od ovoliko oruzja se koristi samo jedno... Iskreno ja tenkice nesto previse ne volim, jer su mi previse ograniceni a svima si meta...

Kad su trojica uigranih u tenku sa odgovarajućim perkovima onda si itekako konkurentan a bodova bude more!

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 3

joj medic u panici iskoči iz havoca i ja ga sa tv-om skinem dok je u zraku...neprocijenjivo.sigurno neki m16 skiller

BF3 FlamingKing
Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Ma svi placu na taj m16 a kada uzmes u obzira naprimjer bazar, na njemu je aek i famas zasigurno najbolji samo da famas nema samo 25 metaka, a i abakan je strava od puske. a jos je najslade kada stavis na 870 shoutgun slug, ali ljudi su takvi da placu na sva oruzja zato sto neznaju igrati ni sa cime. ja jedino sto nevolim kada ljudi igraju sa m320 na infantry only servera jedino na to placem a za ostalo me zaboli, ako oce rpg neka ga uzme jer vidim putanju gdje ide pa mu mgu pšobjeci. A classic ili infantry   je tu da mozemo odabrati sta vise volimo jer svako nesto voli. netko voli provoditi cijelo vrijeme u vozilima, ja to nevolim meni je veci gust kada   ih naubijas puskom, jer svaki noob moze sjesti u tenk i ubijati. a za ciljati sa puskom morate priznati da treba malo znanja.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 12:59 (bmwhartge).
Moj PC  
2 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hmmm classic?

Sta to nije onaj mod gdje 8 igraca ide na njih 8, svatko u "hebenom" vozilu, 2 tenka, jet i heli. ovi u heliju TV-om masakriraju enemy bazu, dok su kao picke pokrivene jetom koji radi lupove oko helija, a pede*cine u tenkovima osvajaju zastave? tko nije probao pravi classic, ni ne zna sta je to. Frustracija na kvadrat. Ovo ostalo je public

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Virus se slaže s kolegom Semperom, M16 je za njubare koji su igrali do sad CoD! Virus takve ubija bacanjem Medic Packa u facu! Virusu je žalostno što ekipa igra TDM i takve gluposti....BF3 nikad nije ni napravljen za to, sam lag je dokaz toga. Koliko god Battlelog dobar, toliko je i loš...jer sad ekipa svršava na SPM i ostale statistike umjesto da uživa u igri.

A Fila, Virus ti preporučuje da pitaš di Semper trenutno radi...dobit ćeš dojam o količini jebanja i težini njegovog posla ;)

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban

8 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
xyan kaže...

Hmmm classic?

Sta to nije onaj mod gdje 8 igraca ide na njih 8, svatko u "hebenom" vozilu, 2 tenka, jet i heli. ovi u heliju TV-om masakriraju enemy bazu, dok su kao picke pokrivene jetom koji radi lupove oko helija, a pede*cine u tenkovima osvajaju zastave? tko nije probao pravi classic, ni ne zna sta je to. Frustracija na kvadrat. Ovo ostalo je public

Virusu ovo zvući kao da je netko frustriran što njegov M16 nemože skidat i avione i tenkove u jednom burstu....jadan....ti CoD nedostaje...buci buci bu....

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
15 godina
neaktivan
Virus X*043 kaže...
xyan kaže...

Hmmm classic?

Virusu ovo zvući kao da je netko frustriran što njegov M16 nemože skidat i avione i tenkove u jednom burstu....jadan....ti CoD nedostaje...buci buci bu....

konju, m16 mi nije ni prvo oruzje. javi se kad ces imati 6,5k killova sa g3a3

15 godina
neaktivan

Javi se kad ćeš naučit igrat!

16 godina
Battlefield 3

Ne nisu bolji aek,famas ili An94 zato jer oni imaju neke mane, a m16 nema.

M16  skoro najbrže puca od svih oružija, ima najbrži reload, najbrži metak i najmanje trza.

Dok Famas sporo reloada, recoil ogroman jedino stvar spašava što najbrže puca. AN94 je precizan i što prva dva metka gađaju u isto mjesto, to mu je jedina prednost. Sve ostalo kita i spor reloada i sporo puca, dok mu je metak brz kao kod svih drugih jurišnih pušaka.

AEK ima dosta mali recoil i brzu puca, ali zato ima najsporiji metak, dosta dugo se reloada, on je jedini od nabrojenog oružija koji se može mijeriti sa M16 ali ipak je M16 bolji.

Jedina puška od svih koja je najbliže M16 je M416 ali sporije puca pa te M16 pojede na blizinu.

M16 nema mane i to je jednostavno tako.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 14:30 (Jack Sparrow).
Moj PC  
5 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

U OSRH nema M16, tako da Virus voli AK47M.

15 godina
neaktivan
Virus X*043 kaže...

Javi se kad ćeš naučit igrat!

Hahahaha, ovakve izjave ne zavredjuju odgovor.

17 godina
Virus X*043 kaže...

A Fila, Virus ti preporučuje da pitaš di Semper trenutno radi...dobit ćeš dojam o količini jebanja i težini njegovog posla ;)

Rekao bi covjek po tvojoj prici da semper radi u nekakvoj javnoj kuci, ne bih ni da zamisljam na sta si mislio pod tezinom njegovog posla...

Semper nedaj se {#}

-BiH-slackspace
15 godina
neaktivan
Virus X*043 kaže...

brijem da ni toga nema u OSRH, mozda ima ak74m

15 godina
neaktivan

Hm...ipak si odgovorio?!

Virus neće više, obečaje...

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 13:24 (Virus X*043).
15 godina
neaktivan

Virus full brije da briješ krivu briju. Virus je puškaral iz AK47M (dobro ne iz AK47M, nego iz starog AK47) po našim vojarnama....
I koristit google, google je prijatelj ljudima bez pola mozga...

15 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...
Virus X*043 kaže...

Rekao bi covjek po tvojoj prici da semper radi u nekakvoj javnoj kuci, ne bih ni da zamisljam na sta si mislio pod tezinom njegovog posla...

Semper nedaj se {#}

Heheh, nešto još bolje :)

17 godina
Battlefield 3

Đaba spominjete i kukate na M16 kad ovi premiumci s AUG A3 rasturaju. Ta puška je očito naj.

Ja pak otključavam puške, jednu po jednu, čim za jednu otključam večinu dodataka odmah prelazim na drugu.

Tako je zanimljivije a i brže se napreduje. Bar ja tako mislim.

I nemam Premium. Baš kad sam smogao za kupiti premium rikne mi grafa.

Premium stoga odgađam za slijedeći mjesec. Skup je.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 13:31 (191x7).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
xyan kaže...
Virus X*043 kaže...

brijem da ni toga nema u OSRH, mozda ima ak74m

A i ti sada picajzla tražiš koje puške ima, a koje nema kod nas. {#}

Nema ni AK74M prema wiki kod nas, iako su to samo različite verzije jedne te iste puške.

Nego, zašto vas ljuti ako netko igra samo sa jednim oružjem, zašto je on ljuzer, mcdonalds tetkica, njubara? Šta se mora igrati sa najgorom puškom koja ti najmanje leži da bi se pokazalo da znaš igrati? Igraš sa onime šta ti najbolje pasira...

Stavite dečki nešto pod jajca (makar tavicu, kada već ništa drugo ne možete) {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
14 godina
xyan kaže...

Hmmm classic?

Po meni je jedini pravi classic 32 vs 32 balansiran i na velikim mapama. U tom slučaju svaki aspekt dolazi do izražaja od zraka i oklopa do pješadije. Tu onda fino moraš "čitati" protivnika i smjestiti mu kod tvoje zastave ili ga nadmudriti kad napadaš njegovu. Ja volim odigrati inf mod jer je dinamičan ali nema šanse da se u inf. modu dogodi situacija da npr na Caspianu trčiš sa B na Hilltop i gore je spotan protivnički tenk...imaš na TS-u Sq koji leti....fino zamoliš: Čistite Hilltop...prelet...BUMMM...polako sa dvije strane sinhronizirano čistiš pješadiju i zastava pada...250 bodova..TS: Tenk treba pomoć na C....support baca ammo...Eng pune zalihe i

......BF stari....BF{#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Danny preporučuje Virusu da:

1. ne piše poruku za porukom
  2. ne potiče svađu i trolanje

U suprotnom bi se Virus mogao zacrveniti.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

15 2 hvala 4
15 godina
neaktivan

Virus će poštivat tvoju odluku, Bože foruma.... Virus je samo odgovarao na poruke, Virus ima isti broj odgovora kao i drug iksić?!

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne radi se o broju poruka, nego porukama koje dolaze jedna iza druge. U takvom slučaju se koristi višestruko citiranje, uređivanje i sl.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Danny preporučuje Virusu da:

1. ne piše poruku za porukom
  2. ne potiče svađu i trolanje

U suprotnom bi se Virus mogao zacrveniti.

Ima još ljudi koji trollaju i spamaju ovom temom..Ja prijavim ali očito ih mučoo mučoo voliš 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice