Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.201.145
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

i tko je pro na kraju?

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kolko puta se mogu resetirati statsi?! Dal se gubi šta osim statistike. Oružja? Dog tags? Reboni? Medalje?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3
Samo sam ja PRO a ostali su ORP :D
BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
Stjepan28 kaže...

nije vezano za ovu temu ali nisam znao gdje da pitam pa cu ovdje da li se na ovom laptopu (ima 1,6 ghz procesor od intela,3 gb ram-a,integriranu intel hd grafiku) može igrati battlefield 3 na skroz niskoj rezoluciji i na low postavkama bez štekanja

nema teorije, meni je sa hd4650 sve stekalo na 640x480 i sve low, 20-25fps-a sp, E6500 3.7ghz, HD4650 ocana isto bila.

Al sada radi na high na 50-60fps-a(1440x900), :D, mislim daj e hd4650 dosta jaca od integrirane

Mišljenje je kao šupak, svi ga imaju!
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 18:38 (MARKOcVp).
15 godina
strbi kaže...

Kolko puta se mogu resetirati statsi?! Dal se gubi šta osim statistike. Oružja? Dog tags? Reboni? Medalje?

koliko oš puta

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
strbi kaže...

koliko oš puta

Hvala. Ljubim te u čelo

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
13 godina
Battlefield 3

Imam super komp a igram losije od pola ljudi ovdje i bolje od druge polovine, a nekad i obratno. Postavke su mi ultra sa AA iskljucenim i vrti se igra oko 50-60 FPSa, nekad padne na 45 kako koja mapa. Medjutim, ne zelim smanjiti detalje u igri da bi imao vise FPS iz prostog razloga sto zelim najbolju grafiku sto igra moze ponuditi za ovaj hardware pa makar igrao do 45 FPS (iako, priznajem, puno je lakse nisaniti kada je fps iznad 40). Uzeo sam i novu graficku (dolazi mi u subotu asus GTX 670 top :))))i sad cu da ukljucim i ovaj AA na x4 :) pa nek me ubije ko god hoce i kad god hoce libo me ..... ja uzivam u frostbite 2.

P.S.

Nemojte chukyja napadat, covjek igra super.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 18:46 (Soldier977).
Moj PC  
13 0 hvala 0
15 godina
Soldier977 kaže...

Imam super komp a igram losije od pola ljudi ovdje i bolje od druge polovine, a nekad i obratno. Postavke su mi ultra sa AA iskljucenim i vrti se igra oko 50-60 FPSa, nekad padne na 45 kako koja mapa. Medjutim, ne zelim smanjiti detalje u igri da bi imao vise FPS iz prostog razloga sto zelim najbolju grafiku sto igra moze ponuditi za ovaj hardware pa makar igrao do 45 FPS (iako, priznajem, puno je lakse nisaniti kada je fps iznad 40). Uzeo sam i novu graficku (dolazi mi u subotu asus GTX 670 top :))))i sad cu da ukljucim i ovaj AA na x4 :) pa nek me ubije ko god hoce i kad god hoce libo me ..... ja uzivam u frostbite 2.

P.S.

I zato si ti meni dama car. Nitko ga ne napada, dečko se šali, dobije šalu natrag, ne znam di je bed :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 18:50 (fila2208).
17 godina
protjeran
Battlefield 3

Ja igram na real life FPS i sve vas ownam buahahahahah.{#}{#}{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Meni je fila najjaci lik na forumu. Vec mjesecima citam te njegove postove i jos mi nije jasno jel njemu dobar BF3 ili nije, dal mu je hardcore ipak bolji od softa ili možda cak i nije. Dal spota il nespota,  jel vidi fps-ove ili ne vidi. Oce li piškiti ili kakiti. Lik je kralj pravi.{#}

bakaxxx

17 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

The Battelfield 3 Armored Kill Multiplayer Trailer will be debuting the morning of the 19th. Get a quick look at the newest Battlefield expansion featuring the largest map in Battlefield history.

Oh - And bring a warm jacket and boots...

mape sa snijegom?

AK AK
Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 19:52 (Lateralus).

0 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Lateralus kaže...

The Battelfield 3 Armored Kill Multiplayer Trailer will be debuting the morning of the 19th. Get a quick look at the newest Battlefield expansion featuring the largest map in Battlefield history.

Oh - And bring a warm jacket and boots...

mape sa snijegom?

Da bar. Di si izvukao tu sliku?

EDIT:Ja izvukao malo video sa novim screen shootovima.

#!

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 19:51 (kalko1212).
16 godina
Ako nista drugo gore u planinama se vidi malo snijega :D :D
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Svaka čast care...toliko si dobar da sam se zagrcnuo sad sa vodom. Bravo samo tako nastavi...kad otključaš sve, dođeš sa nekih 40 pušaka do 50 killova, podigneš malo taj kdr onda ćemo razgovarat. Mene bi bilo sram da netko igra na slabijem kompu, manjem ekranu i još je bolji od mene...ali dobro ti si ti....svaka čast, samo tako nastavi, na tdmu i ostalim inf only spikama...sretno

to ti je isto ko da kazesh pisovcima da su nobine - jebiga svak igra sta njega veseli, neko voli CQ large sa 64 igrača a neko inf only. probaj otić na AnR server odigrat nekoliko rundi. nema teorije da budeš kontinuirano u vrhu tablice bez M16 ili eventualno AEK/m416

ja sam u početku bio totalna njubara, prvi online FPS uopce, 0.5 k/d i SPM oko 200 tako da je ovo iznad ustvari moja prava slika. u biti sve jedno je, j3bes statse, nego ti ne znaš primit šalu na svoj račun pa odmah počinješ s bahacenjem i ironijom, čitam te već dugo pa sam trebao znati kome pišem - sory moja greška što sam se uopće obraćao.

17 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...

Da bar. Di si izvukao tu sliku?

info je sa FB eventa koji je napravio BF, a slika je sa mordorhq.com foruma, ne znam otkud njima

Battlelog: LateralusX
13 godina
protjeran
Soldier977 kaže...

P.S.

Upgrado si sa hd6970 na gtx 670, to nije upgrade nego k . . . . doslovno

ti si trebo ic na najmanje hd7970 ili gtx 680, kakih likova ima, trebo si stedjet za gtx 690 i onda bi mogo pravo uzivati u frosbite 2 na max out, na konstantno 60fps-a sa v-sync

i prvo kazes pa ti nekad pada na 45, a onda kazes da je lakse nisanit sa fps-om iznad 40, znaci da ti pada ispod 40 sto je dosta lose za jednu 6970.

Kakak si ti graphic "frik". ja na sve max out imam isto fps-a ko i ti za 6970, ali ja neistam na max out nego stavim na high- ultra sa 2x msaa i imam 60fps-a, i igrafika je ista i puno je ugodnije igrati.

16 godina
Battlefield 3

Pa taj snijeg je samo pozadinska slika i to gore po planinama(alpama?), ja ne vidim snijega dolje po livadi gdje tenkovi stoje.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ATiGamer kaže...
fila2208 kaže...

Ako se nemaš čega sramit daj onda profil da te vidim,

ja sam to i tvrdio da neke male razlike ne vidiš, ali 30-60-120 možeš prijemtiti da igra radi brže. Ali nakon par sati igranja na tome i da staviš onda 10-20 framova više neš skužit.

Kao vožnja u autu.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/chuky_RH/stats/364136146/

ahhh, Chuky stara chite...Skillerchina...cekamo da ti software malo zakasni s updejtom, tebe i josh par ;) 

15 godina
neaktivan
maggotmeister kaže...

ahhh, Chuky stara chite...Skillerchina...cekamo da ti software malo zakasni s updejtom, tebe i josh par ;) 

uhh nacekat ces se - napravi kokice da vrijeme brže prođe {#}

13 godina
Megatr0n98 kaže...

ti si trebo ic na najmanje hd7970 ili gtx 680, kakih likova ima, trebo si stedjet za gtx 690 i onda bi mogo pravo uzivati u frosbite 2 na max out, na konstantno 60fps-a sa v-sync

i prvo kazes pa ti nekad pada na 45, a onda kazes da je lakse nisanit sa fps-om iznad 40, znaci da ti pada ispod 40 sto je dosta lose za jednu 6970.

Kakak si ti graphic "frik". ja na sve max out imam isto fps-a ko i ti za 6970, ali ja neistam na max out nego stavim na high- ultra sa 2x msaa i imam 60fps-a, i igrafika je ista i puno je ugodnije igrati.

Nije Upgrade sa 6970 na GTX 670????? Ti s Marsa pao? A eto ne mogu se naći recenzije na netu. A blesava tipa.... Pa ova Asusova GTX 670 DC II Top je brža od referentne GTX 680.

Kad sam tek instalirao BF 3 nisam imao nikakva iskustva sa multiplayer FPSovima tako da sam stavio sve na ultra (znači i 4x AA i svaki K*rac Palac) pa sam imao oko 35 fps-a i tako sam igrao jednio 100-njak sati. Nakon tog sam isključio AA i otislo na prosjek 60ak (negdje 75, negdje 45). Eto odatle znam da je lakse nisaniti iznad 40fps. (drago mi je da sam smogao snage da objasnim moje prijasnje recenice)

edit: Uh, sorry tek sad skontah da si 98. godište. My bad.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 20:30 (Soldier977).
13 godina
protjeran
Soldier977 kaže...
Megatr0n98 kaže...

Nije Upgrade sa 6970 na GTX 670????? Ti s Marsa pao? A eto ne mogu se naći recenzije na netu. A blesava tipa.... Pa ova Asusova GTX 670 DC II Top je brža od referentne GTX 680.

Kad sam tek instalirao BF 3 nisam imao nikakva iskustva sa multiplayer FPSovima tako da sam stavio sve na ultra (znači i 4x AA i svaki K*rac Palac) pa sam imao oko 35 fps-a i tako sam igrao jednio 100-njak sati. Nakon tog sam isključio AA i otislo na prosjek 60ak (negdje 75, negdje 45). Eto odatle znam da je lakse nisaniti iznad 40fps. (drago mi je da sam smogao snage da objasnim moje prijasnje recenice)

edit: Uh, sorry tek sad skontah da si 98. godište. My bad.

Pa pise ti da imas HD6970 u moj pc i da ces ici na gtx670.

Ja 98. godinste, odakle ti to? E sada sto se godista tice odakle ti da sam aj 98. godiste? Ja imam posao, radim.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 20:38 (Megatr0n98).
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
animosity_frenzy kaže...

evo ako nekoga slučajno zanima kako izgledaju kamuflaže zbog kojih se mora krv pišati:

http://imgur.com/bczdO

nije vrijedno truda. za Ruse jedna turbofolk šema za izlazak u Ludnicu, a za Amerikance jedna koja se eventualno uklapa na mjesečevoj površini ili tako nešto sl.

Cekaj, pa nisu ona 4 nova assigmenta kamuflaze za oruzja?? {#}

da, ta 4 i onda još par 100 killova sa svakom klasom da otključaš ove kamuflaže. To je u biti najmanji problem. Meni ide na živce što me prisiljava igrati na način na koji ne želim, a to je kempanje da bih nekoga skinuo headshotom sa 350m. Ostalo nije toliki problem iako treba dosta grindati, pogotovo ako igraš 90% vremena CQ64.

Malo me brine da će možda ovi assignmenti možda biti povezani sa content dropom koji dolazi idući mjesec, a meni se ne da zayebavati s time.

KILL! Have no fear!
15 godina
BDS kaže...

Meni je fila najjaci lik na forumu. Vec mjesecima citam te njegove postove i jos mi nije jasno jel njemu dobar BF3 ili nije, dal mu je hardcore ipak bolji od softa ili možda cak i nije. Dal spota il nespota,  jel vidi fps-ove ili ne vidi. Oce li piškiti ili kakiti. Lik je kralj pravi.{#}

U tome i je cilj, da nikad ne znaš što je i kako je. Znam da sprdaš ali bmk, uživam na ovom forumu, naprosto uživam.

ATiGamer kaže...

to ti je isto ko da kazesh pisovcima da su nobine - jebiga svak igra sta njega veseli, neko voli CQ large sa 64 igrača a neko inf only. probaj otić na AnR server odigrat nekoliko rundi. nema teorije da budeš kontinuirano u vrhu tablice bez M16 ili eventualno AEK/m416

ja sam u početku bio totalna njubara, prvi online FPS uopce, 0.5 k/d i SPM oko 200 tako da je ovo iznad ustvari moja prava slika. u biti sve jedno je, j3bes statse, nego ti ne znaš primit šalu na svoj račun pa odmah počinješ s bahacenjem i ironijom, čitam te već dugo pa sam trebao znati kome pišem - sory moja greška što sam se uopće obraćao.

Nisam reko da si njub, ali da malo zaigraš bf onako kako je zamišljen nebi ti se niš desilo. Ma yebe se meni za statse nevolim samo govor svisoka i tu spiku kako igram na lapu, igram da i šta mogu. Sry što neam naviku stavljaš smajliće okolo i te spike. Moje isprike ako sam t uvrijedio ili šta, kvalitetan si igrač i definitvno prsa o prsa nebi imao šanse.

gl, hf.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma ako hočeš igrat kompetativno i parirat kolko tolko MORAŠ imat sve na LOW

a da bi igrali MAX OUT treba vam sineki jaako puuno para.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
TomoR kaže...

2 komada u jednoj rundi bez problema sruših RPG-om (SOFLAM/Javelin je easy/peasy)...

Evo, tako se to radi xD:

Je, to zato jer ti imas srece. i nisi normalan {#}

Nego, ciji je ono glas kad se buni kad zapne za kartonsku kutiju? Odlican je! {#}

maggotmeister kaže...

da ih nabijem na mine.... eeeeeeeeeeeeeeee, MINEEE!!!  

Stavili su assignmente ko da je nagrada sisa od Jenne Jameson a ne neki seljachki camo za 4 ista oruzja ko i prije i unigorme ko da neko ispovraco rizi bizi po tebi... i sad moram igrat po konkvestima gdje idioti s avionima imaju milion:1 skor... aj sve u 3 PI MA!!! K&TA!!

A, zato neki ljdi ne vole velike Conqueste s vozilima? {#}

Onda se samo nadaj da u Armoured Kill nece staviti Assigmente vezane uz vozila i letjelice. Imam osjecaj da ti se to nece dopasti :)

Skilledžija kaže...

Ma i ti si njubara ko cyberdemon i ostali koji rokaju heliće RPG-om :P

Pfff, ti si njubara!

Znas koji skill moras imati za to! Pro! Leet! Ono, kuzis!

E!

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
Megatr0n98 kaže...
Soldier977 kaže...

Nije Upgrade sa 6970 na GTX 670????? 

Ja 98. godinste, odakle ti to? E sada sto se godista tice odakle ti da sam aj 98. godiste? Ja imam posao, radim.

Da. A ovo iznad u mojoj recenici je upitnik. Htio sam reći "Zar nije upgrade sa 6970 na asus GTX 670 DC II Top?".

14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
Megatr0n98 kaže...

Da. A ovo iznad u mojoj recenici je upitnik. Htio sam reći "Zar nije upgrade sa 6970 na asus GTX 670 DC II Top?".

ma daj dama pusti ga,znas sta sam imao i sta sam kupio i razlika je nebo i zemlja,tako ce isto i tebi bit

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
Blade Runner31 kaže...

ma daj dama pusti ga,znas sta sam imao i sta sam kupio i razlika je nebo i zemlja,tako ce isto i tebi bit

Ma ne sekiram se ja ni najmanje ;) 

13 godina
protjeran
Soldier977 kaže...
Megatr0n98 kaže...
Soldier977 kaže...

Nije Upgrade sa 6970 na GTX 670????? 

pa? jel to gtx 670? je! mislim boli me k sta ces kupit, al ti je bacanje para, bolje da stedis za gtx 680 OC nego da kupujes gtx 670oc, nemozes usporedivat ocanu karticu s referentnom, znas. svatko moze ocat svoju 680tku i ima puno bolje performanse nego ti sa max ocanom 670tkom, tako da se to neusporeduje, gtx 680 je visa klasa od 670tki bilo kojih

16 godina
moderator
Battlefield 3

OGLAS

HR.Squad traži curu koja bi s nama igrala BF (za sad)

Mora biti drolja.

Javiti se meni na PP.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
14 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice