Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.027.569
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
Vakaka kaže...

U ovoj temi nemoš dobit odgovor na poruku ako nisi pisao o cheatu, haxu, pro skillu ili drugim glupostima.

Sve je ovo moglo bit vrlo jednostavno.

Sumnjaš da je netko cheater, odeš na njegov profil, prijaviš i šutiš.

Tako sam i ja prijavio nekog, mislim da je naš, nemogu se sad sitit imena mislim da je bio dado ili dario... ne znam.

Uglavnom ne zamaram se puno nego samo prijavim kako ljude tako i servere pa nek Dice, PB ili netko treći odluči.

i kad nekog prijaviš onda taj dobije poruku na mail da se istražuje ili ne?

14 godina
neaktivan
M4X kaže...
Vakaka kaže...

U ovoj temi nemoš dobit odgovor na poruku ako nisi pisao o cheatu, haxu, pro skillu ili drugim glupostima.

Tako sam i ja prijavio nekog, mislim da je naš, nemogu se sad sitit imena mislim da je bio dado ili dario... ne znam.

Uglavnom ne zamaram se puno nego samo prijavim kako ljude tako i servere pa nek Dice, PB ili netko treći odluči.

da, to bi bilo pametno. E frende, pod istragom si, pa aj ako imas sta makni....

17 godina
M4X kaže...

Nemam pojma, samo znam da ti dobiješ poruku kao da su zaprimili tvoju pritužbu i da će istražit slučaj.

Mada sumnjam da prijavljeni dobije ikakvu poruku, nebi imalo smisla.

14 godina
neaktivan
Ovako kad sam sinoc vidio prvi post sto je postavio Dr. Fury bio sam u ribiciji pa preko mobitela nisam mogao vidit... A komarci su me pojeli za poludit... Uglavnom sad vidim da je PB ban, i stvarno mi je krivo MC klana kao sto je i bilo xXx kad je pao Neno. Uglavnom kao sto znaju obe ekipe posto sam sa jednom i drugom u ok odnosima i na ts sam uvijek govorio da nitko nije citer dok se ne dokaze. Tako da tu nemam sta vise reci, jer je tu dokaz koji je trenutno neponistiv.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
Battlefield 3

Vidiš vidiš...kada je bila sapunica neno svi su se svađali sa nenom i jadnim xyanom koji je branio čast svog klana. Sada kada se dogodilo drugo sranje, svi se svađaju sa svima, svi pametuju, svi se pušu. Pa krv vam yebem vaš ajde razmjenite adrese i pomlatitie se djeca balkana, samo se vrijeđdate i mlatite virtualno pa zašto ne i ovako zapravo pa snimajte da vidimo jel ko ponio palicu i bokser kao chit.

Ja samo znam da dva dosada koja su pala nisu zadnja i znam puno još ljudi koji sigurno nešto imaju. Ja nisam neki igrač, ali malo je ljudi koji me baš mogu tako jako sownat kao neki. Za neke znam da su skill...neću se upliati i imenovat ne živim od plakanja ko je chiter a ko nije kao neki koji su čak i mene optužili za chit megalolo. Uživajte i flejmajte malo sad furya i njegov klan a oni nek se brane ne znam šta se sad napradate međusobno. Respektiram sve i jedan domaći klan, ali ako se ispostavi da imaju chitera u redovima, onda zbilja fail.

Ugl. cool the fuck down malo, nije vriejdno kartona ni opomena.

bmwhartge kaže...

Evo sada sam probao igrati na serveru od 16 igraca i tamo imam zacementirano 70 fpsa kako sam si i lockao ali cim dodem na 64 odmah krece taj problem.

Za čovjekla kojeg mnogo poštujem nekad si čudan. Zašto bi pobogu igrao manje tipa cod na limitu od 64 igrača i onda se čudiš za fps? Mape su napravljene za 16-24 igrača jer se mora misliti na konzole, prema tome, složite skvadić i lagano pwnajte, nije preloše malo za promjenu.

theKos kaže...
Evo ljudina pokrenuo raspravu, izgleda da mape nisu optimizirane, a i da nisu predviđene za puuuno slotova(valjda)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654489785248083/
Izgleda da nisu da....ako igraš 64 čovjeka...kao i karkand mape i sad ove a sigurno i nove mape. Rasprava neće ništa pomoći, potpisao sam 500 peticija za optimizaciju karkanda pa i dalje igram na 20fps prema tome...ne trudite se

Moj PC  
4 0 hvala 2
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
..nije nikog u ništa uvjeravao i lagao...

Čovjek je napisao zid teksta sa dokazima koji to nisu, od kojih je jedino sigurno to da je dobio pb ban za aimbot, i ti izjaviš da nikoga nije u ništa uvjeravao i da nije lagao. Budući da vjerujem da si svjestan onoga što pišeš, mogu jedino pretpostaviti da se namjerno praviš blesav. Kakvo vađenje iz konteksta - fino si napisao da furyo nije lagao, nisi to potkrijepio ničime osim svojim simpatijama prema dotičnome, a ja sam fino napisao da si pristran.

Praviš se nevin i ispadaš smiješan, svašta si pisao i malo toga je u stvari ''lijepo''. Ja ću prvi reći da mi neno kao netko koga znam samo preko postova na forumu uopće nije simpatičan, no ti bez problema napišeš ovdje kako mu je ''IQ manji od temperature na toplomjeru''. Da, baš si finjak, uopće ti nije jasno kako su te neki zli ljudi spopali sa svojim citiranjem tebe.

Tread softly because you tread on my dreams.
17 godina
odjavljen
xyan kaže...
M4X kaže...
Vakaka kaže...

da, to bi bilo pametno. E frende, pod istragom si, pa aj ako imas sta makni....

znači da možeš igrat sa čitom pa ga kasnije maknut i imaš šanse da te ne otkriju?

13 godina
protjeran
nooir kaže...
Hrca1981 kaže...

Imam jedno pitanje za XXX clan...Stvarno di vam je taj Zdenko?Neno je za njega bio mala beba...

To san i ja reka jednom u razgovoru sa nekin iz xxx klana, mislin da je dama, switch ili astra bili, da je zdenko bolji duplo od nene i da mi je sumnjiv, ali kao odg je bija ma nije neno je najveći skiler...

Nemojte nebuloze pricati sad o Zdenku..Decko nije citer,igra stvarno super i to je to... Prebacujete temu na mene i Zdenka,ali bezuspjesno i bespotrebno.. Mislim cemu to? Bolje sad vi smislite ispriku za vaseg clana,koji je potonuo duboko u Kastavsku uvalu zajedno sa svojim komentarima i hvalisanjima... I da,bio sam najveci "pro skiller",sad vise nisam,sad je priznajem Dr.Furyo... ;)
17 godina
M4X kaže...

znači da možeš igrat sa čitom pa ga kasnije maknut i imaš šanse da te ne otkriju?

Ako te PB već nije "uslikao" onda, pretpostavljam, da.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 14:19 (Vakaka).
17 godina
neaktivan
M4X kaže...
Danny_HR kaže...
Ne koristim. Samo čista igra.

+ čitevi, naravno.

pa jel onda FXAA 100% priznat i legalan ili nije?

moram priznat da mi je igra sad na nekim mapama sa njim puno bolja,imam ips monitor i jako slab kontrast

Nije, ali nije ni nelegalan. Siva zona.
Ako pitaš PBBans, EB, DICE ili nekog sličnog reći će ti da to ne koristiš. Ali nitko koliko ja znam zbog toga još nije dobio ban.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
Danny_HR kaže...

Zadnja moja na ovu temu, jer je potpuno besmislena.

Furyo nije ništa drugačiji od Nene, obojica su uhvaćeni čiteri, a njihova objašnjenja i opravdanja drže vodu koliko i sito. Meni je samo jako žao što vidim Draža i Josipa kako staju u obranu nekoga tko je sasvim čisto dobio ban dok u isto vrijeme napadaju nekog drugog zbog istih razloga. Time pokazujete koliko ste licemjerni i pristrani. Najveću je frku oko čitera Nene digao upravo Draž, glavni odvjetnik u ovom slučaju.

Sve što će vam Furyo reći najvjerojatnije bi rekao bilo tko da se želi izvući. Ne može ti pružiti dovoljno čvrst dokaz, jer da može, EB bi mu skinuo ban bez većih problema.

Sjećam se, Draž, koliko si se smijao meni kad sam pušio foru o ukradenom računu a sad ti pušiš tu istu foru 2.0. Više nije ukradeni nego posuđeni acc. Jer svi imamo prijatelje koji bi nam sj*bali account kad im posudimo. Zicer.

apsolutno se slažem.

Ali vidiš ja furya ni jednom rječju ne branim.

Ali mi digne tlak neno kad krene nekog nazivat čiterom. Samo to.

No od mene dosta, naravno do dok me netko ne povuče za jezik.

Ali imam i ontopic nešto{#} Kako maknut nekog iz friends liste na battlelogu. Fakat ili sam mutav ili ne vidim dobro ili kaj..???

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan
ne znam... Sta se vi vise medjusobno svadjate... Gle ja Ljudinu, Hrcu, Coronu, Mystika, Sandmana i Dr. Furya cjenim kao igrace... I kao ljude, i PiS ekipa mi je stvarno kao i MC pomogla dosta u igri. Po dokazima je Fury pa za hack i tu je gotova prica, isto kao i Neno. xXx ekipa je se pokazala jakom i to su presli. Jbg po dokazima su kupili hack popusili ban i to je gotova prica, sad po ovome je jedan kupio bolji hack jedan losiji. A sto se ovdje rasprave ne vode o 10tak ostali hakera iz RH sto su pali?
14 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
nooir kaže...
Hrca1981 kaže...
Nemojte nebuloze pricati sad o Zdenku..Decko nije citer,igra stvarno super i to je to... Prebacujete temu na mene i Zdenka,ali bezuspjesno i bespotrebno.. Mislim cemu to? Bolje sad vi smislite ispriku za vaseg clana,koji je potonuo duboko u Kastavsku uvalu zajedno sa svojim komentarima i hvalisanjima... I da,bio sam najveci "pro skiller",sad vise nisam,sad je priznajem Dr.Furyo... ;)

Ne smišljan ispriku za nikog dok ne da dokaz da nije kriv, a za zdenka san reka da mi je sumnjiv, ima još sumnjivih onaj eniopenio ili kako već iz CROG kad bolje razmislin, ako mu padne na pamet još koji ja ću reć ode boli me k, što iman skrivat... Recimo od latexa nikad nisan čudno poginija, ima situational awarnes najbolji koji san u nekog vidija, dobro gađa i imaš šanse jedan na jedan, iako ima predobre statse i igra odlično, ali kod nekih nemaš nikakve šanse, jedino ako mu dođeš s leđa i on reloada... E ti su mi sumnjivi. A opet mislin da nisan poludebil da me neko od 15 puta 13 izowna nema šanse... I ne pribacijen priču na nikog samo san reka što san jednom bija komentira sa nekin tamo vašin iz klana.

Al da ima čitera vjerojatno ih ima još, jer nakon ovog ne virujen nikome više ništa.. Samo exu jer je ionako preloš{#}. A i sbmarku koji je i gori od njega {#}

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
..nije nikog u ništa uvjeravao i lagao...

Čovjek je napisao zid teksta sa dokazima koji to nisu, od kojih je jedino sigurno to da je dobio pb ban za aimbot, i ti izjaviš da nikoga nije u ništa uvjeravao i da nije lagao. Budući da vjerujem da si svjestan onoga što pišeš, mogu jedino pretpostaviti da se namjerno praviš blesav. Kakvo vađenje iz konteksta - fino si napisao da furyo nije lagao, nisi to potkrijepio ničime osim svojim simpatijama prema dotičnome, a ja sam fino napisao da si pristran.

Praviš se nevin i ispadaš smiješan, svašta si pisao i malo toga je u stvari ''lijepo''. Ja ću prvi reći da mi neno kao netko koga znam samo preko postova na forumu uopće nije simpatičan, no ti bez problema napišeš ovdje kako mu je ''IQ manji od temperature na toplomjeru''. Da, baš si finjak, uopće ti nije jasno kako su te neki zli ljudi spopali sa svojim citiranjem tebe.

gle krivo.krivo si protumačio sve.

nemožeš citirat samo svije tri rečenice kad nisi citirai cijelu rečenicu ,a to je najbitnije u cijeloj priči!

ovjde je riječ o : "nije nikog u ništa uvjeravao i lagao KAO..." ovdje je bitan i početak i kraj rečenice,a ovo je izvučeno iz konteksta,ti sad reci šta hočeš!!!

ja ne branim čitere i nikad ih nisam branio da se razumijemo.

pa nije pisao neznam kakve bajke,nije lagao,nije muljao,napisao je kako je bilo i bok! ti nemožeš meni reć da je on sa tim svojim postom lagao i uvjeravao,a nemogu niti ja reć kontra.ali totalno ste me krivo protumačili to je jedina istina,pročitaj još jednom moje postove i vidjet ćeš da se najmanje nekome ne "uvlačim u guzu" i ne branim nikoga,samo sam rekao kakav je dojam ostavio,ništa više....

mislim ovaj razgovor je totalno nebitan

ja sam protiv svakog čitera i bok.

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Meni je samo jako žao što vidim Draža i Josipa kako staju u obranu nekoga tko je sasvim čisto dobio ban dok u isto vrijeme napadaju nekog drugog zbog istih razloga. Time pokazujete koliko ste licemjerni i pristrani. Najveću je frku oko čitera Nene digao upravo Draž, glavni odvjetnik u ovom slučaju.

Sve što će vam Furyo reći najvjerojatnije bi rekao bilo tko da se želi izvući. Ne može ti pružiti dovoljno čvrst dokaz, jer da može, EB bi mu skinuo ban bez većih problema.

Sjećam se, Draž, koliko si se smijao meni kad sam pušio foru o ukradenom računu a sad ti pušiš tu istu foru 2.0. Više nije ukradeni nego posuđeni acc. Jer svi imamo prijatelje koji bi nam sj*bali account kad im posudimo. Zicer.

Nisi posten!

Ja nigdje nisam rekao da furyo nije citer!
Molim te mi pokazi taj post.

A dokaze koje mi prikupljamo su cisto objektivni, i to samo da budemo 100% sigurni u istinu, kakva god ona bila!

Kao npr. log ip adresa sa kojih se on spajao, pb hardver scan.
To sve moze potvrditi CroMystiq, smper , plex pa cak i Dado.

Ogorcen sam na cijelu situaciju, i isto tako sam napisao da ako se pokaze da je lagao da je gotov sa nasim prijateljstvom!

Tako da ne vidim kako sam ja licemjeran.

Vi zapravo ne shvacate koliko mene boli sve ovo pisati, jer smo si toliko dobri , toliko se super slazemo da ja vama to ne mogu opisati...

Place mi se kada sve ovo pogledam...

Samo zelim da se ovo zavrsi, iako ja imam svoje misljenje o tome, ne zelim nagliti sa odlukama... 24h nista ne znaci, u odnosu na moguce posljedice.

[M|C] ex_Co7
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

šta sad,furijo nije ni prvi ni zadnji čiter,možemo se samo nadat da će detekcija čitera bit bolja

ja sam ga čak branio kad se hvalio a ispalo da je čiter,mislim da je netko iz klana rekao kako radi čuda sa pištoljem/magnumom a sad znamo i odakle čuda

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

nemožeš citirat samo svije tri rečenice kad nisi citirai cijelu rečenicu ,a to je najbitnije u cijeloj priči!

ovjde je riječ o : "nije nikog u ništa uvjeravao i lagao KAO..." ovdje je bitan i početak i kraj rečenice,a ovo je izvučeno iz konteksta,ti sad reci šta hočeš!!!

pa nije pisao neznam kakve bajke,nije lagao,nije muljao,napisao je kako je bilo i bok! ti nemožeš meni reć da je on sa tim svojim postom lagao i uvjeravao,a nemogu niti ja reć kontra.ali totalno ste me krivo protumačili to je jedina istina,pročitaj još jednom moje postove i vidjet ćeš da se najmanje nekome ne "uvlačim u guzu" i ne branim nikoga,samo sam rekao kakav je dojam ostavio,ništa više....

Evo opet lol, nisam izvadio iz konteksta - boldana je cijela rečenica. Ispada da ja tvoje rečenice razumijem bolje od tebe, neću dalje bacati pretpostavke zašto je tome tako. Slažem se da nema više smisla.

16 godina
Co7 kaže...

Nisi posten!

A dokaze koje mi prikupljamo su cisto objektivni, i to samo da budemo 100% sigurni u istinu, kakva god ona bila!

Ogorcen sam na cijelu situaciju, i isto tako sam napisao da ako se pokaze da je lagao da je gotov sa nasim prijateljstvom!

Vi zapravo ne shvacate koliko mene boli sve ovo pisati, jer smo si toliko dobri , toliko se super slazemo da ja vama to ne mogu opisati...

Samo zelim da se ovo zavrsi, iako ja imam svoje misljenje o tome, ne zelim nagliti sa odlukama... 24h nista ne znaci, u odnosu na moguce posljedice.

E sječaš se ovog boldanog? Ovo su bile moje riječi, a ti si ga samo još dublje trpao i trpao. Sad znaš kako mi je bilo{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 14:41 (Jack Sparrow).
13 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Nisi posten!

neznam meni je zao i to je to ali kad odes na clan base vidis da mu je svaki post o bananju,te su ga banali jer je isto s nekim prijateljem kemijao,pa je imao 3 ili vise nickova i opet ban te ban i opet ban.mislim da netko ko ne haxa nece nikad imat tako nesto.zao mi je i nek se to zavrsi i bok.pozz

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 14:41 (Blade Runner31).
14 godina
neaktivan
ma ex. Upravo tako rjesito to sad izmedju sebe... Jer nije vrijedno tu na forumu se rastezat jer sa time drugima necete nista dokazati. Kad odluka bude konacna od strane PB i od vas. Tu iznesete sta imate da umirite HR BF zajednicu i nastavite dalje. Uglavnom ja znam da je danas svetac, janjci mirisu, vani je ugodnih 32C. Sad idem se pomoliti u crkvu za veci acc, pa malo Vucini stihova use, nase, a ako molitva upali mozda nesto Cesko vcrs padne podase.
16 godina
Battlefield 3

Jel sam čorav ili neznam kaj?

Di se može maknut frend iz liste na battlelogu?

PLZ{#}{#}

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja još uvijek tražim nekog s kim mogu igrat na TS-u i zekat se po public serverima :D

The Chinaman is not the issue here!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Odi na svoj profil, pa u friends, pa tamo s desne strane na svakoj stavci imaš mali iksić. Stisneš to i dilitaš frendače.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Joka_CRO/friends/

Tu.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 14:47 (Danny_HR).

0 0 hvala 1
13 godina
red_bull kaže...

PLZ{#}{#}

Odi na listu prijatelja i kad staviš miš na Furyja s desne strane ti se pojavi iksić - klikni na iksić i potvrdi.

[19xx] 4ntraks
15 godina
neaktivan
red_bull kaže...

PLZ{#}{#}

Odes na svoj profil,ispod avatara imas kao neki meni : overview,friends,servers i edit profile.

Odes na friends i prođes s misem preko imena osobe koju zelis obrisat,i pojavit ce ti se "x" u gornjem desnom kutu.

Kliknes na "x" i gotovo! {#}

In game: D-Ki11a aka Legendic
16 godina
neaktivan
red_bull kaže...

PLZ{#}{#}

odes na svoj profil, friends , i predjes kursorom preko desnog ruba od bivseg frenda.

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 14:51 (Co7).
13 godina
Skilledžija kaže...

Odi na listu prijatelja i kad staviš miš na Furyja s desne strane ti se pojavi iksić - klikni na iksić i potvrdi.

Antrakše, jel imaš još račun od one janjetine neki dan? Ne mogu se ulogirati na origin pa sačuvaj pliz, đast in kejs.

14 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Evo opet lol, nisam izvadio iz konteksta - boldana je cijela rečenica. Ispada da ja tvoje rečenice razumijem bolje od tebe, neću dalje bacati pretpostavke zašto je tome tako. Slažem se da nema više smisla.

joj daj počinješ me živcirat.

razumiješ moje rečenice bolje od samog mene zato što si ih sam predotočiš kako TEBI paše.

smiri se.

nisi ovakav bio dok ti je bajke neno prodavao sa ukradenim acc od maila pa je s tim acc kupio čit,aha to nije bajka ,a bajka je ovo šta je furyo napisao,

nemoj dalje ,točno,bacat PRETPOSTAVKE kao što si i dosad radio.

šta želiš dokazat ja neznam,također neznam koji je tvoj problem u cijeloj ovoj priči šta sam ja napisao.

još jednom zaboli me K! za čitere i točka.

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
neaktivan
red_bull kaže...

PLZ{#}{#}

Sorry blade  {#}

EDIT: jbg. prestigli me

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 14:54 (berto).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Probao sam koristiti bilo koji oblik varanja u bilo kojoj  igri bar na kratko, potrazio makar i ne koristio?!!!

18 Jesam
5 Nisam
8 Koristim
24 Ne interesira me uopče

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice