treba nenu postaviti kao admina za otkrivanje cheatera...mislim da bi bio od dobre koristi...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Maleni osvrt na CQ. Nisam puno igrao ali ono malo što sam odigrao nije bilo loše.
Naime, sasvim je očito da se ovdje ne radi o Battlefieldu i potpuno je jasno na koji je dio publike DICE/EA ovim DLC-om ciljao. Za to što su pokušali, napravili su solidan posao.
Ne sviđa mi se pretjerano CQ Dom, ali mislim da bi mogao biti zabavan kad se ekipa interno dogovori za malo napucavanja. Gun mod je zato prilično zabavan, opet, manje na publicu a više s ekipom na VoIP-u - čisto zato da se jedni drugima smijemo i pod*ebavamo se.
Mape su onako, relativno dobre obzirom na namjenu, akcija je vrlo brza i generalno su zabavne. Ali ne vidim baš da će veterane Battlefielda zadržati na dulje vrijeme.
a sad ću ti reć da vidiš da si i ti u krivu,i onaj antrax i električna ovca.
Ono što sam napisao da se uvlačiš u pak nije temeljeno samo na današnjim postovima.
A da je Furyo ljudina kako ga ovdje neki predstavljaju onda ne bi nedavno pisao post i veličao samoga sebe i svoje djelo.
Meni taj njegov čin govori da je prilično nezreo, umišljen i prepotentan, a takvi mi se ljudi ne sviđaju.
Isto vrijedi i za Nenu... da ne bi netko pomislio da sam zauzeo stranu.
I on je imao svojih bravura svojevremeno.
I za kraj... ne razumijem zašto zauzimaš stranu, odnosno braniš nekoga koga ne poznaješ i ne možeš nikako jamčiti da je ispravan?
Što ti to treba?
Samo ćeš na kraju ostati posran kad se stvari raščiste.
zbog čeg PB sporo traži update? to mi se događa već duže vrijeme,prije je bilo puno brže
zbog čeg PB sporo traži update? to mi se događa već duže vrijeme,prije je bilo puno brže
Hax?
Max - Hax, čak se i rimuje. Eto, nedvojbeno si čiter.
treba nenu postaviti kao admina za otkrivanje cheatera...mislim da bi bio od dobre koristi...
koliko je ovo ironija, toliko nije daleko ni od istine...u susprotnom, to ispada kao da saljes na bojno polje generala iz skole, a puske nije vidio u zivotu a nije mi jasno kako i zasto ste se na zdenka okomili (sad ce mozda biti iz nemogucih situacija ubija, ali opet vi to isto radite pa ne optuzuje nitko vas da ste citeri)
Nenu za admina BCHR lige
jel vas dvojica imate problema?
Ajd oladi s tim siledžijskim forama - jel imamo nas dvojica problema lol - napisao sam ti da si očigledno pristran što praktički sam priznaješ u svojim jedva čitljivim tekstovima; izjavljuješ kako znaš da ovaj ne laže iako barataš istim informacijama kao i mi, te govoriš kako ti je furyo baš super. O kakvim problemima pričaš, ako mi ne znaš odgovoriti na to iz koje kristalne kugle izvlačiš to da je furyo rekao istinu i da mi nemamo pravo sumnjati, onda mi ne trebaš ni odgovarati, pogotovo ne sa takvim ''suptilnim'' krkanlukom.
Odi u neku birtiju pa se tamo naguravaj s tim ''jel vas dvojica imate problema'' uletima, ovo je forum i moj post je bio apsolutno na mjestu, korektan i ničim uvredljiv.
a sad ću ti reć da vidiš da si i ti u krivu,i onaj antrax i električna ovca.
Ono što sam napisao da se uvlačiš u pak nije temeljeno samo na današnjim postovima.
A da je Furyo ljudina kako ga ovdje neki predstavljaju onda ne bi nedavno pisao post i veličao samoga sebe i svoje djelo.
Meni taj njegov čin govori da je prilično nezreo, umišljen i prepotentan, a takvi mi se ljudi ne sviđaju.
Isto vrijedi i za Nenu... da ne bi netko pomislio da sam zauzeo stranu.
I on je imao svojih bravura svojevremeno.
I za kraj... ne razumijem zašto zauzimaš stranu, odnosno braniš nekoga koga ne poznaješ i ne možeš nikako jamčiti da je ispravan?
Što ti to treba?
Samo ćeš na kraju ostati posran kad se stvari raščiste.
dobro,a sada mi nađi točno di sam ja nekog branio?? ovo mi molim te odgovori,da vidiš samo kako ste u krivu,nigdje nisam "zauzeo ničiju stranu" samo sam iznio svoje mišljenje da je dečko korektan ispao,ništa više.
znaš da me zaboli za čitere i klanove i te spike, a sad te lijepo molim da mi nađeš MOJ post di ja zauzimam nečiju stranu i nekog branim.
Hax?
ja neznam o čitevima ništa,ni gdje se kupuju
pronašao sam jednom neki besplatni(stavio sam tu link na jubito) pa sam čak pomislio da probam ali nisam niti neću
pronašao sam jednom neki besplatni(stavio sam tu link na jubito) pa sam čak pomislio da probam ali nisam niti neću
PB doesn't think so
Sumnjiv si PB-u, zato ti skenira comp dok radiš update i zato toliko traje.
PB doesn't think so
ja svaki dan provjeravam update za PB,šta pb misli neznam
jedino šta sam prije igrao flagrun server gdje sam pokušavao vozit heli ali to ne ulazi u čit kad svi nekad tamo igraju
dobro,a sada mi nađi točno di sam ja nekog branio?? ovo mi molim te odgovori,da vidiš samo kako ste u krivu,nigdje nisam "zauzeo ničiju stranu" samo sam iznio svoje mišljenje da je dečko korektan ispao,ništa više.
znaš da me zaboli za čitere i klanove i te spike, a sad te lijepo molim da mi nađeš MOJ post di ja zauzimam nečiju stranu i nekog branim.
Ne znam kako se citira pa ću samo copy/paste:
šesto, furyo nije lagao on je dao dokaze kakve takve (mislim to neće ništa promjenit) ,ali sjeti se da si ti odbijao davat bilokakve dokaze!! videa,ss-ove bilo šta!
Otkud tebi da Furyo nije lagao?!
Kakvi dokazi?!!!!
Mcdonalds - Kastav - Fax????!!!!!
Aj da završimo s ovim prepucavanjem jer nema smisla da se sad nas dvojica zakačimo oko piydarije koja nas se ne tiče.
A i samo spamamo temu koja je bitna ;)
Pitanje za vas koji imate CQ mape : dal su mape slične s Metro mapom u kojem slučaju? Mislim, dal se može lako dogoditi da recimo jedna ekipa uzme 75% zastava, i zakempa se, pokrije sve ulaze-izlaze i nema šanse da neko ode osvojiti srednju zastavu jer se konstantno šiba vatra s RPG i M320?
Thnx
Nema teoretske šanse, previše je prolaza...
Javio se cheater
jel vas dvojica imate problema?
Ajd oladi s tim siledžijskim forama - jel imamo nas dvojica problema lol - napisao sam ti da si očigledno pristran što praktički sam priznaješ u svojim jedva čitljivim tekstovima; izjavljuješ kako znaš da ovaj ne laže iako barataš istim informacijama kao i mi, te govoriš kako ti je furyo baš super. O kakvim problemima pričaš, ako mi ne znaš odgovoriti na to iz koje kristalne kugle izvlačiš to da je furyo rekao istinu i da mi nemamo pravo sumnjati, onda mi ne trebaš ni odgovarati, pogotovo ne sa takvim ''suptilnim'' krkanlukom.
Odi u neku birtiju pa se tamo naguravaj s tim ''jel vas dvojica imate problema'' uletima, ovo je forum i moj post je bio apsolutno na mjestu, korektan i ničim uvredljiv.
šta želiš dokazati? ne razumijem?pročitaj šta sam ja napisao pa se onda pravi pametan nekome drugome.
jel vas dvojica imate problema? šta je tu uvredljivo?nekorektno?opet te ne razumijem
ja sam postavio pitanje koje je skroz na mjestu jer ste vi "zabrijali" sebi po mojim postovima da se ubvlačim u guzice i da držim nečije strane.
ma od kuda vam to?
ja sam napisao i ponovo ću ako treba "
ovo je totalno nepotrebno,jer ja smatram da je furyo korektan dečko,sam se javio,rekao,objasnio,nije nikog u ništa uvjeravao i lagao,nikome nije srao i bio bahat tako da ja neznam zašto sada ovakve stvari daješ ljudma da glasaju,kao da želiš nešto dokazat.
u tome i je razlika između nene i furya,i zato se ne diže neka frka-zbrka,meni je žao dečka,pa makar on imo 100 čitova i aimbota,ja kad god sam protiv njega igrao nisam imao taj filing koji se javlja kod ovih očiglednih čitera."
to je moj post
di ti vadiš te sve riječi iz konteksta??
lijepo sam napisao da je korektan (pritom mislim da način da se javio,rekao,objasnio... ne da nije čiter,da sam ja njegovoj strani i takve gluspoti šta ste mi nabrojali)
i napisao sam da mi je žao dečka,šta je tu loše?šta sam izabrao stranu sa tom rečenicom?opet te nerazumijem
molim te lijepo da čitaš sljedeći put kad ideš nekog napadat bez razloga,ispast ćeš pametniji ,a ne tu pisat gluposti.
Hax?
znaci ti si taj koji je navukao nenu da isproba besplatni cheat sa svojim linkovima...
apdejta vraga,nekoliko puta prije mi se dogodilo da mi se sruši i onda odmah odem na update,skinem i onda radi
jel koristiš FXAA injector i koju verziju,zenga mi rekao da si skinem i sad su boje puno bolje(koristim 1.3betu), jedino sam skužio da skine dosta fps u CQ
---
Zadnja moja na ovu temu, jer je potpuno besmislena.
Furyo nije ništa drugačiji od Nene, obojica su uhvaćeni čiteri, a njihova objašnjenja i opravdanja drže vodu koliko i sito. Meni je samo jako žao što vidim Draža i Josipa kako staju u obranu nekoga tko je sasvim čisto dobio ban dok u isto vrijeme napadaju nekog drugog zbog istih razloga. Time pokazujete koliko ste licemjerni i pristrani. Najveću je frku oko čitera Nene digao upravo Draž, glavni odvjetnik u ovom slučaju.
Sve što će vam Furyo reći najvjerojatnije bi rekao bilo tko da se želi izvući. Ne može ti pružiti dovoljno čvrst dokaz, jer da može, EB bi mu skinuo ban bez većih problema.
Sjećam se, Draž, koliko si se smijao meni kad sam pušio foru o ukradenom računu a sad ti pušiš tu istu foru 2.0. Više nije ukradeni nego posuđeni acc. Jer svi imamo prijatelje koji bi nam sj*bali account kad im posudimo. Zicer.
Imam jedno pitanje za XXX clan...Stvarno di vam je taj Zdenko?Neno je za njega bio mala beba...
To san i ja reka jednom u razgovoru sa nekin iz xxx klana, mislin da je dama, switch ili astra bili, da je zdenko bolji duplo od nene i da mi je sumnjiv, ali kao odg je bija ma nije neno je najveći skiler...
+ čitevi, naravno.
.....
zenge sve ok, ali daj barem pokusaj malo citljivije pisat, izgubim se dok pokusam procitat sve sta napises
Imam jedno pitanje za XXX clan...Stvarno di vam je taj Zdenko?Neno je za njega bio mala beba...
To san i ja reka jednom u razgovoru sa nekin iz xxx klana, mislin da je dama, switch ili astra bili, da je zdenko bolji duplo od nene i da mi je sumnjiv, ali kao odg je bija ma nije neno je najveći skiler...
Nije zdenko čiter, sada igra njegov brat na istom kompu (Kiki) i nema nikakvih problema. Obojica su rođeni "Killing mašine" i to je to, a smisao za igru im je 0 haha
Kiki će me ubit ako ovo vidi hahaha
+ čitevi, naravno.
pa jel onda FXAA 100% priznat i legalan ili nije?
moram priznat da mi je igra sad na nekim mapama sa njim puno bolja,imam ips monitor i jako slab kontrast
U ovoj temi nemoš dobit odgovor na poruku ako nisi pisao o cheatu, haxu, pro skillu ili drugim glupostima.
Sve je ovo moglo bit vrlo jednostavno.
Sumnjaš da je netko cheater, odeš na njegov profil, prijaviš i šutiš.
Tako sam i ja prijavio nekog, mislim da je naš, nemogu se sad sitit imena mislim da je bio dado ili dario... ne znam.
Uglavnom ne zamaram se puno nego samo prijavim kako ljude tako i servere pa nek Dice, PB ili netko treći odluči.
Imam jedno pitanje za XXX clan...Stvarno di vam je taj Zdenko?Neno je za njega bio mala beba..
Nije zdenko čiter, sada igra njegov brat na istom kompu (Kiki) i nema nikakvih problema. Obojica su rođeni "Killing mašine" i to je to, a smisao za igru im je 0 haha
Kiki će me ubit ako ovo vidi hahaha
tocno to! dobro-obojica revivaju, slusaju, igraju objective to je bitno :D