ček razbu, dal nije maksimum 8v8...a vidim servere po 64 lawlz
Samo za konzole - na PC-u server admin odlučuje o max broju igrača (do 64).
ček razbu, dal nije maksimum 8v8...a vidim servere po 64 lawlz
Samo za konzole - na PC-u server admin odlučuje o max broju igrača (do 64).
M16A3: Recoil amounts slightly increased.
M4A1: Recoil amounts slightly increased.
Uzel si mi text sa tipkovnice. Koristih ju fakat puno i lagano mi se ogadila (pogotovo u inf. modu gdje je više manje must have) ali sa novim patchom su stavili fakat dobre puške i ovim će ih izjednačiti sa M16A3 nadam se.
pa prva kao takva je f2000 i još su joj povećali brzinu reloada.
Ne znam, ja se na f2000 nikako ne mogu privikunuti. Zanosi mi previse u desno i na daljinu je losa.
Poboljšat će još m416? Sweet, i ovako je preyebena...
Interesantan tekst. Hvala.
Nego,naslov je "Future update", a zasto pise u proslom (ili sadasnjem) vremenu, kao da se to vec dogodilo?
Ne znam, ja se na f2000 nikako ne mogu privikunuti. Zanosi mi previse u desno i na daljinu je losa.
ma ni ja nemogu na daljinu s njom,ali na blizu nema bolje puške.
neki skidaju sa tri metka headshot na 100m sa f2000 i nije mi jasno kako,ja je na daleko nemogu umirit,a i baca metke na tu daljinu
Nego jeste li vidjeli kako se mali combat score dobije na Gun Master mode-u?
a šta je točno gun master?
Ovo što je gore tomo stavio.
ukratko, napreduješ sa oružjem koje se mijenja svaka dva kill-a, dok ne dođeš do zadnjeg noža sa kojim moraš samo jedan kill napraviti. Tko prvi dođe do toga je pobjednik.
gungame
špreha ko iz blck ops-a
pozdrav svima .imam jedan problem pa bi molio za pomoć.prije 2 dana sam kupio orginal Battlefield 3 za pc, 2 dvd u Osijeku (svijet igara),ubacim igricu u pc a pocne instalacija,i pojavi se Origin napravim registraciju i sve ok,pocne skidati sa neta i skidao 24h neznam zasto(glupost)napokon se skinulo ,sada instalira i tako stoji vec barem 6 sati ,sta da radim vec me polako zivcira
špreha ko iz CS 1.6 ;)
poz.jeli mi mozeš pomoci
probaj ponovo pokrenuti instalaciju.
instalira se preko origina ,kako da pokrenem
indijci, ukoliko se dogodi neki black screen ili nešto, reinstall ili repair pomaže sigurno.
uh....64 igrača mi se čini previše ovdje na close combatu :(
jeli zna netko jos nesto o tome ,ponovo sam pokrenuo inst. i nista
jeli zna netko jos nesto o tome ,ponovo sam pokrenuo inst. i nista
Ako imaš u originu pod My games sliku od BF3, desni klik na sliku i probaj repair. Kod te radnje on provjerava instalaciju i skida eventualne update ako treba.
šta ti se dešava?? šta stoji nepomično?probaj restart kompa pa ponovo.
malo zguglaj zna ti frend gugl sve
Ovo što je gore tomo stavio.
ukratko, napreduješ sa oružjem koje se mijenja svaka dva kill-a, dok ne dođeš do zadnjeg noža sa kojim moraš samo jedan kill napraviti. Tko prvi dođe do toga je pobjednik.
ja sam jedva došao do 11 čini mi se
da li na m16 koristite grip ili ne
koliko ih ima??
ja ne stavljam grip,sad neznam kako je "na papiru" ali meni u praksi je bolje bez
Odigrao sad scrapmetal i operation 925,
to je totalni kaos , stalno si nabijen, provjeravas svaki kutak.
Ova prva slika me odma prisjetila Na COD MW mapu Brodcast( Onaj glavni ulaz u zgradu)...najezija se...
Kakve su mape, jesu li previse zbijene, ili onako vise tipa labirint?
koliko ih ima??
ja ne stavljam grip,sad neznam kako je "na papiru" ali meni u praksi je bolje bez
16
Evo imam dva pomalo glupa pitanja:
1-Jel to opet update u tjeku?
2-Di mi je nestao Bugov server,nema ga nigdje?!(probao sam na link koji je ovdje postan u temi Bugov-online server)
M16, bez gripa, u pravilu Heavy Barrel, no može i Flash Suppressor. Grip na daljinu (tipa preko 50m) donosi veći Random Bullet spread. Jedino na blizu pomogne malo.
BTW, upravo Battlelog update ide.