Hvala kukica
nego dobar ti je ovaj product code
koji?
Pa ovaj kojeg sam ja spremio prije nego si ga zacrnio..
Navali narode:
SDFL-212H-KUKY-234H-TGH8-234Q
Hvala kukica
nego dobar ti je ovaj product code
koji?
Pa ovaj kojeg sam ja spremio prije nego si ga zacrnio..
Navali narode:
SDFL-212H-KUKY-234H-TGH8-234Q
Ajde javite vi koji možete igrati kada skinete patch koji je datum na ona 3 file-a (tj. da li će rusi to morati update-ati - trenutno je 7.05.2012. datum ona 3 file-a).
Također koji je dojam kad zaigrate.
Jel ima gdje za downloadat taj patch a da nije prek origina? Neki torrent ili negdje uploadano?
Oni koji su skinuli DLC mogu odmah i igrati, na ovom serveru se može, a ima ih i još
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/e94201c5-9c2e-48d5-92e6-6d0a14065ef7/14-Gun-Master-BattlefieldHOME-com-by-G-Portal-de/
lol imaš u konzumu na akciji XD
nego baš me zanima ovaj bolt sniper JNG ili kak se već zove,jedva ga čekam isprobat.
nego,što se tiće recon klase kao klase same po sebi,daleko je najlošija,tj. nekompetativna je sa ostalima,s time da ne pričam ovdje o kampanju nego da igraš neke objective,još pogotovo sa bolt sniperom. em čim naciljaš bleščiš ko božićno drfce ,odmah te vide,nemožeš se više nti skampat kako treba, ako imaš scope 8x ili 12x malo da takneš lijevu ili desnu tipku za hodanje metak ide svugdje,znaći moraš stajat fuul na mjestu da bi metak išao ravno.nekad metak registrira 80% damage-a na prsima,nekad jedan metak u trbuh ubija,nekad kad si blizu kontejnera,zidića koji je visok do prsa ciljaš preko zidića/kontejnera on registrira pogodak u imaginaran zid???? mislim tu ima nedostataka groo za nabrojat na šta se ja susrećem svakodnevno,volim sniper ali nemoš protiv ozbiljnijih igrača osim kampat.
piso bi ja dice-u al boli njih k za to
A kad sam ja rekao da će trebati skidat CQ DLC onda ste se smijali...
Pokajte se sad i možda vam oprostim.
ja ne kužim, jel tak teško otić do PBZ-a, otvorit žiroračun, mogu i maloljetnici otvoriti, i uplatiti si novce koje trebas otic na internet i kupiti to? treba samo upisati broj kartice i autorizacijski broj...
ja ne kužim, jel tak teško otić do PBZ-a, otvorit žiroračun, mogu i maloljetnici otvoriti, i uplatiti si novce koje trebas otic na internet i kupiti to? treba samo upisati broj kartice i autorizacijski broj...
Bezveze je otvarat ljudima račun zbog jedne kupovine.
ajd da vidim ko će se prvi isk*rčit sa ss-om iz CQ-a
upravo to....ja svoj imam od 16 godine... kasnije sam si kad se intenzivirao promet po racunima otvorio sam si i tekuci...
a ja se pitam dal je tesko nekomu pomoc a ko je vec ono s indijom napravio ???
ajd da vidim ko će se prvi isk*rčit sa ss-om iz CQ-a
tko prvi peder
Oni koji su skinuli DLC mogu odmah i igrati, na ovom serveru se može, a ima ih i još
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/e94201c5-9c2e-48d5-92e6-6d0a14065ef7/14-Gun-Master-BattlefieldHOME-com-by-G-Portal-de/
pa ima već servera kolko ti srce želi.. Stvar je u tome što je tek u 10 pušten download u europi pa nisu ljudi poskidali još(hrvatska sa mizernim brzinama)
upravo to....ja svoj imam od 16 godine... kasnije sam si kad se intenzivirao promet po racunima otvorio sam si i tekuci...
Nek vam bude,opraštam vam.
Problem je što bi ovaj to trebao tražiti među svojim prijateljicama(s "karticom"),a ne tu.
a ja se pitam dal je tesko nekomu pomoc a ko je vec ono s indijom napravio ???
ajd molim vas više sa tim.. u p.m.
ups
oprosti sto sam mislio da ce te pomoc mnogi ljudi boje radit takvo nesto sa indijom ili opcenito na net-u nekaj kupovat, a mnogi su to ovdje vec napravili i znate da nije nikaj rizično
Koji je jedan od sluzbenih jezika u indiji? Znas ga? Znas promjeniti proxy u firefoxu? Options->advanced->network? onda znas sve...pomoc nije potrebna. treba se sam ponekad pomuciti i nauciti nesto. ima par stranica iza bezbroj tutorijala kako to napraviti, imate search, trazite.
gle da je netko od ovdje poznate ekipe izašo bi ja u susret,ovak sa svojih 5 dana na forumu,maloljetan,nisi mi baš čist...i onda se s tobom natezat da mi upalit pare,pa ti dajem svoj broj računa,pa ovo pa ono,previše komplikacija.
pitaj starce radije
a i staroj kad kažeš da ti da 300-400 kn za igricu,pa stara ima da izvrne
Evo radi ko vurica!! se ya latter!!
sad odigrao ziba tower.... isuse koj kaos...
btw. rusima netrebaju nikakvi fileovi
sad odigrao ziba tower.... isuse koj kaos...
btw. rusima netrebaju nikakvi fileovi
trebat ce mozda indijski LOL
ček razbu, dal nije maksimum 8v8...a vidim servere po 64 lawlz
op op dići će recoil od m16 :)
M16A3: Recoil amounts slightly increased.
M4A1: Recoil amounts slightly increased.