Koji AV program imas?
Microsoft Security Essentials
Koji AV program imas?
Probajte se spojiti na ove servere.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/0a2708ad-b2b1-4a76-9dd6-99c9ec4dc80e/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/df02d607-faa2-43af-ae26-ad7023f94d6e/
misliš danas u ponoć??
@tomoR gle ti ping na američkom serveru 18 lol
Očito jučer u ponoć, jer su neki već ginuli od zadnjeg snipera.
To mi s posla ping, švedski proxy.
U zadnjih par dana se ponašam ko zadnji tenkre...što je jadno za čovjeka od 46 godina ..ova igra nekako uspijeva izvući najgore iz mene ...inače sam u rl normalan ..ili barem tako mislim .
Stoga bih se ispričao crozokiju za flejmanje i glupe optužbe u zadnjih par dana a i svim ostalima ako sam ih na bilo koji način uvrijedio ...to se ja ustvari ljutim na samoga sebe jer nisam bolje odreagirao ili odigrao u datom trenutku ..no
zbog ega nemrem vikat sam na sebe :) ..pa onda njamke drugima.. Još jednom isprika i probat ću se potruditi da se u buduće ponašam primjereno svojim godinama.
Šta već rade cq mape*?
skužio sam da je nexus jučer pisao u chat al i ja sam jednu poruku napisao :"šta je svaki hs" svaka čast dečku na ciljanju,pa ja mislim da je on najbolji strijelac u nas hrvata ako gađa tako kako gađa,ili smo mi glupi pa neznamo nakon 200-300-400 sati pogodit hs sa cca 100 metara u svega 2-3 metka. još jednom evo kažem svaka čast.
U zadnjih par dana se ponašam ko zadnji tenkre...što je jadno za čovjeka od 46 godina ..ova igra nekako uspijeva izvući najgore iz mene ...inače sam u rl normalan ..ili barem tako mislim .
Stoga bih se ispričao crozokiju za flejmanje i glupe optužbe u zadnjih par dana a i svim ostalima ako sam ih na bilo koji način uvrijedio ...to se ja ustvari ljutim na samoga sebe jer nisam bolje odreagirao ili odigrao u datom trenutku ..no
zbog ega nemrem vikat sam na sebe :) ..pa onda njamke drugima.. Još jednom isprika i probat ću se potruditi da se u buduće ponašam primjereno svojim godinama.
Stavi Flash Suppressor, umjesto Suppresora na taj IAR, pa će ti ići bolje
Nemoj nikako probati L86A2, jer je predobar.
ne ide
Requires additional expansion pack
You need to download and install this expansion.
ne ide
vidim imaš premium,imaš novi patch...pa šta treba nešto skinut ili ti baš neda ništa??
ne ide
Znači trebat čemo skidati taj CQ,ono od 2gb je bio samo patch.
Znači trebat čemo skidati taj CQ,ono od 2gb je bio samo patch.
Zašto?
Pa isto ti je tak skinuo i Karkand prije izlaska.
onda će bit valjda špreha kao i karkand,samo upišeš product key i on ga ubaci i traje svega sekundu dvije :) samo di će poslat product key?? valjda na mail koji imaš registriran origin
Koji AV program imas?
Krivo sam postao, to sam pitanje namjenio Cheezl-u
Aviru free.
Ja ti imam NOD32 i problem sam rijesio da sam u advance options-u pod firewall iskljucio "ICMP Protocol Message Checking"
Probaj tako nesto potraziti kod sebe
Zašto?
Pa isto ti je tak skinuo i Karkand prije izlaska.
Da,nisam vidio zadnji post od letece_prase.
Valjda je samo zaključan do sutra(12.6)
evo jedino na ovom serveru mi ne izbaci ona jrequest additional pack, ali mi stane svaki put na loadingu., neznam
Stavi Flash Suppressor, umjesto Suppresora na taj IAR, pa će ti ići bolje
Nemoj nikako probati L86A2, jer je predobar.
Koliko sam vidio na jednom matchu je i koristio taj L86A2....i skidao je dobro kao i sa IAR-om....
ali stvarno moram priznati da nakon malo uhodavanja taj L86A2 je prebrutalan....samo jedva čekam da otključam hevy barrel za njega, da vidim kako će se onda ponašati....ali i zasada dobro skida... :)
Ja mislim da je već taj DLC skinuti prošli tjedan samo što možda treba još nekih file od 2mb koji će ga otključati pa ćemo to skinuti...valjda.
kako ste sisali moje rpg-e jučer na FULKUL serveru,šta se skrivate po prozorima i u mraku?čak je i nexus dobio jednog pa ništa nije rekao...
kako ste sisali moje rpg-e jučer na FULKUL serveru,šta se skrivate po prozorima i u mraku?čak je i nexus dobio jednog pa ništa nije rekao...
dobio sam ja par puta spasom :D
nije mi dobar,loši hit reg ima ali moram ga isprobati sa slugom.zasad mi je 870ka moja mala bušilica m16ajtica
nije mi dobar,loši hit reg ima ali moram ga isprobati sa slugom.zasad mi je 870ka moja mala bušilica m16ajtica
ima ocito neki bug...jer ne znam da bi spas gore desno tako zanosilo. dakle ciljaj desnim dijelom kruga
lošiji hit reg ima na fuul blizu to sam skužio,ali svakako je najbolji šotgun,bar meni baš je špica.
btw čiji je fulkul server?od ovih nenormalnih pis-ovaca ili??