Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.201.359
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
drahic kaže...

Ne prolazi vise nikako. Ili su blokirali ili neznam sta.

Ja probao vise brazila,indija i pakistan sa master card i visa,i ne prolazi. Mjenjao na ea drzavu i dobijem error fail neki da se nemoze obradit narudzba.

Pare su na obje kartice.

Jesi upisao točne podatke,ime prezime,adresu?I jesi stavio pod Country:India ?

I provjerite si prvo je li vam prebacilo proxy na indijski,ima na goglu samo upišite ip address check,gdje će pokazati IP koji je trenutno prisutan.

15 godina
drahic kaže...

Ja probao vise brazila,indija i pakistan sa master card i visa,i ne prolazi. Mjenjao na ea drzavu i dobijem error fail neki da se nemoze obradit narudzba.

Pare su na obje kartice.

Možda su blokali jer kreteni koji su uzeli preko proxya su trčali na ofišl forum kurčit se sa time kako su sjebali dice.

17 godina
neaktivan
Cancer kaže...

Jel vas ikad bannalo zbog imena? {#}

Ljudi valjda ne kuže da je Cancer naziv za znak zodijaka...

Inače, na ovom serveru sam puno puta igrao i često bio na pobjedničkoj strani...

kad smo već kod glupih banova, jeste li ikad dobili ban s razlogom "spawnkilling", a da ste bili udaljeni nešto malo od zastave na cq large?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
fila2208 kaže...
drahic kaže...

Pare su na obje kartice.

Možda su blokali jer kreteni koji su uzeli preko proxya su trčali na ofišl forum kurčit se sa time kako su sjebali dice.

Fila,jesi kupio ti?

13 godina
Friday kaže...

Koji K je s ovim "skill" brojem u statistici? Kako se to računa?

Ignoriraj.

Racuna po partiji. Koji si ti level. Koje levele si ubijao. I koji su tebe. Kako si osvajao zastave.. bla bla..

Uglavnom, ubije te netko s levelom 1 i vec imas negativni....

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja kupio prek india proxya - 160kn!

nadam se da nece banat/maknut. ak budu, jebiga, took one for the team :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 0:17 (sHOCKRE).

7 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Eo nešto za čitanje pred spavanac lol (valjda nije stavio nitko prije). http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654625059069147/

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

L86A2 je op. Predobra je puška.

F2000 je napravio come back.

KILL! Have no fear!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
sHOCKRE kaže...

ja kupio prek india proxya - 160kn!

nadam se da nece banat/maknut. ak budu, jebiga, took one for the team :D

U super, ajde na pm ip proxya i kratke upute ako nije bedara. Hvališ.a.

1987veki kaže...
fila2208 kaže...
drahic kaže...

Pare su na obje kartice.

Fila,jesi kupio ti?

Nisam ali planiram sutra tokom dana, ako ukapiram za 160kn, majka.

14 godina
1987veki kaže...
drahic kaže...

Pare su na obje kartice.

Jesi upisao točne podatke,ime prezime,adresu?I jesi stavio pod Country:India ?

I provjerite si prvo je li vam prebacilo proxy na indijski,ima na goglu samo upišite ip address check,gdje će pokazati IP koji je trenutno prisutan.

Jesam,apsolutno sve provijerio vise puta,vise puta se igrao sa time i nista.

15 godina
Battlefield 3

definitivno nešto najbolje što sam vidio :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Latz kaže...

Te razlike u cijenama (koje su ogromne) mi stvarno idu na zivce - tipa pogledam sad jer sam vec narihtao proxy - koliki je preorder za SimCity novi - u europi 60€ u indiji 1000 rupia - što ako je 1500 ru = 22€ ispadne 15€ --- za poludit

Generalno, to je OK politika. Znači, na potencijalno velikim tržištima, ali sa relativno malom platežnom moći stanovništva (i/ili visokom stopom piratstva) daju se stvari za manje novaca. Ono što nama ovdje predstavlja problem je da nas svrstavaju u buržuje, ali čisto zbog toga jer nas (u odnosu na Brazil, Indiju, i sl.) ima pun k. manje te nas uopće ne doživljavaju kao zasebno tržište.

BF3: Bombovich
16 godina
Battlefield 3

Ma hebeš taj premium, kakav je to Battlefield bez Vietnama

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nije op taman je, jer je po meni prva puskica s kojom se moze konkurirat ostalim klasama a da spada pod support.... ustvari je indeticna po meni medic verziji samo sto ima veci spremnik...

BTW. sta je sa m26 mass vise ne spada pod shotgun?

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

neki dan je bila prica tko ima najvisi SPM u hr to je ovja tip http://bf3stats.com/stats_pc/Johnny_Cash06

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo ja se dvoumim oko kupnje premiuma...čak sam došao do zaključka da mi se ne isplati...dlc-ovi će se prodavat po 15 eur/$, s time da će nakon mjesec dva bit negdje 50% na akciji...barem je karkand bio kojeg već ionako imam...od tih dlc-ova znam da me armored kill ne zanima jer ne igram baš sa vozilima i to znači da bi trebao kupit samo tri i to ču pričekat kad prođe početni hype...a ovi specijalni itemi i razne gluposti koje dolaza sa premium paket je ionako bezveze...ionako imam dosta mapa i modova za igranje( ima i drugih igara)...ja ču se držat one stare - strpljen spašen...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kule_zg kaže...
DarthBajo kaže...

......ljudi stvarno sta se ciganite za 10 eura...... pa toliko samo minimum potrosimo svi mi na gluposti....... jednostavno uzeti preko origina i to je to a ne sada traziti neke lude drzave da platimo neku sitniju cijenu nerazumijem stvarno....... al neka vam  je s srecom.....:)

pa nije bas 10 eura

nije isto jel je 390 ili 100-150kn...

da ali na ovo ces utuci sigurno 1000 sati i po meni to vrijedi tih 50E jer minimum toliko se baci na neke sitne poroke ( cigare, kave, cuge vikendom ili bilo kakve druge hobije ) i zato meni vrijedi. necu jedan vikend van i ja sam to vratio :)

Ali ja sam rekao neka ljudi rade i snalaze se ako mogu i uspiju slobodno!!!! 

Samo naprijed s time :)

BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

ma lopovi ea i dice,bez premiuma više nemaš volje uopće igrat

ako netko želi platit 50,500 ili 5000 neka plati,mogu više zarađivat od donacija nego od ove prodaje,ovako uništavaju svaku igru

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
moderator
M4X kaže...

ako netko želi platit 50,500 ili 5000 neka plati,mogu više zarađivat od donacija nego od ove prodaje,ovako uništavaju svaku igru

Svašta. Prvo pljuješ po cheaterima, onda po M-16, sad po premiumu. Ne znam stvarno o čemu pričaš.

Jučer upadnem i rokam sa m16, dobijem zvijezdu, prebacim se na sks, rokam kemp njubare na dizalici na kanalima, vidim sve isto i ugasim.

Da razmisliš o uninstalu?

16 godina
Battlefield 3
Posto su nam je standard blizi Pakistanu nego EU i SAD-u, cestitam svima koji kupuju jeftinije. A Vi, elita koja ima para kupujte po zapadnjackim cijenama i vama cestitam. Za mene je 50 eura puno, samo vrtic placam 800 kn.
Moj PC  
14 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
DrNasty kaže...
M4X kaže...

Svašta. Prvo pljuješ po cheaterima, onda po M-16, sad po premiumu. Ne znam stvarno o čemu pričaš.

Jučer upadnem i rokam sa m16, dobijem zvijezdu, prebacim se na sks, rokam kemp njubare na dizalici na kanalima, vidim sve isto i ugasim.

Da razmisliš o uninstalu?

m16 je drugačiji,opet su drk*** po oružju

nakon ovog patcha sam očekivao da se igra popravi a svi problemi su ostali,i nisu mi uopće vratili statistiku sa kanala,igrao sam na 5000t serveru sa m16 i imao k/d oko 300-180,preko 60000 bodova

lopovi bezobrazni

i sad ovaj premium,rani pristup,nova glitcher i op oružja,novi modovi itd.

15 godina
Battlefield 3

Ja ne igram BF3 vec skoro mjesec dana jer nemam internet u novom stanu {#}... tako da o premiumu niti ne razmisljam

ne znam ja za vas ali znam zato za sebe, pre bi siptaru brat bio nego nekom radniku u DICE-u!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

AUG mi se čini malčice op...

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Ovi koji nisu pozurili s kupnjom pojavit ce se premium cdkeyevi kod dealera. Navodno cijena dost povoljna, oko 30e.

A ovi vajneri za cijenu? WTF?? Ajde idite se baviti gotovo bilo kojim drugim hobijem, bilo kojim sportom pa da vas cujem koliko para bi utukli?

Ako je novac toliko problem priznaj sam sebi da si platezno nesposoban i odustani od igranja ili se snadi i suti.

Pored svih igara, smatram da BF3 jednostavno nudi najvise uz odlicno gameplay iskustvo i to vrijedi tog novca.

[M|C] pleXx
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 8:45 (janiq).
Moj PC  
8 1 hvala 0
17 godina
red_bull kaže...
wiz4rd kaže...

...ajde neka mi netko tko ima "ružnu sestru" uplati "premium" za uzvrat ju kresnem par puta {#}

Ajd ti daj svoju seku da ju ja kresnem i ako je dobra dobis premium od mene!!{#}

EDIT

.. vajnajte koliko ocete ali mene najvise narajca kad vidim "Prioritized Queue" za premium acc i vidis samo pada: 4.3.2.1. logging in haha kakva pe.derija{#}

...nema frke, dam ti "oba dva" jedan se zove Branimir, a drugi Tvrtko, oba su prek 2 metra...a Branimira zovu Dugy...pa si odaberi {#}

::: peace 0n earth :::
17 godina
Battlefield 3

...jbt...kupio sam "premium" preko Albanskog proxya...i sad kad se logiram na battlelog stalno mi se dize login screen s ovim {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
moderator
wiz4rd kaže...

...jbt...kupio sam "premium" preko Albanskog proxya...i sad kad se logiram na battlelog stalno mi se dize login screen s ovim {#}

Ako je cijena premiuma dobra i tuljumbe ukusne, to je sitnica. :D

16 godina
wiz4rd kaže...
red_bull kaže...
wiz4rd kaže...

...ajde neka mi netko tko ima "ružnu sestru" uplati "premium" za uzvrat ju kresnem par puta {#}

Ajd ti daj svoju seku da ju ja kresnem i ako je dobra dobis premium od mene!!{#}

EDIT

.. vajnajte koliko ocete ali mene najvise narajca kad vidim "Prioritized Queue" za premium acc i vidis samo pada: 4.3.2.1. logging in haha kakva pe.derija{#}

...nema frke, dam ti "oba dva" jedan se zove Branimir, a drugi Tvrtko, oba su prek 2 metra...a Branimira zovu Dugy...pa si odaberi {#}

Kaj ti znaš kaj meni paše:))))){#}

[M|C] jokaCRO ingame
17 godina
protjeran
Battlefield 3

Hebem vam premium da vam hebem i da hebem dice, ea i sve te homo-ceo-marketinške stručnjake. Dao bog da vas zatvorili sve u sing sing te pustili hordu crnih nigera na vas pod tušem.{#}{#}{#}

Moj PC  
8 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice