Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.201.359
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Battlefield 3

Kupio Premium, i sad me PB kika!!!!{#}

***** Maxxy *****
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

neznam dal ste vidjeli E3 trailer za bf3 premium : 

Uglavnom tu su navaedni svi dlcovi pa ako bolje pogledate na 47 sekundu videa vidjet cete poster END GAME na kojem je klasican vojnik iz bf3 pola strana gori pola ne :D kako jase konja sa puskom u ruci ... neznam sta bi to trebali znaciti ali ako je i slicno po onome sto meni prvo pada na pamet nemogu si zamisliti konja kako trci po map haha :D

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Pokusavam preko brazilskog proxya i odbija mi autorizaciju. Para imam na racunu.

Probao je Xyan preko svoje kartice,sa mojim acc i istu stvar odbija.

Preko pakistana se mogu samo njihove zemlje izabrat.

Ja koristim master card,a xyan visu.

Preko brazilskog proxya NEMA mogucnost paypala,samo MASTERCARD i VISA.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Vjerovatno ću sada kupiti Premium {#}

Samo imam par pitanja

Kada dođu CQ mape,koje ću morati skinuti,oće li biti potrebe opet nesto mjenjati na engleski pošto imam rusku verziju?

Oće li mi PC moći podržati sve te DLC,jer nemam baš nešto PC ali za sada ovo sve igram normalno?

Pošto ću imati 2 tjedna prije svaki dlc na koji točno dan ću moći skinuti CQ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 21:44 (andrej555).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 3
andrej555 kaže...

Vjerovatno ću sada kupiti Premium {#}

Samo imam par pitanja

1. Kada dođu CQ mape,koje ću morati skinuti,oće li biti potrebe opet nesto mjenjati na engleski pošto imam rusku verziju?

2. Oće li mi PC moći podržati sve te DLC,jer nemam baš nešto PC ali za sada ovo sve igram normalno?

3. Pošto ću imati 2 tjedna prije svaki dlc na koji točno dan ću moći skinuti CQ?

1. Poslije svakog (veceg) patcha. To, zapravo, moras sad raditi ili vec jesi! U patchevima su obicno i mape i svi dodaci, a DLC se samo otkljuca kad dodje datum.

2. Da, zauzimaju samo disk, a kad se ucita igra, ucitava samo mapu koju igras.

3. CQ se vjerojatno skinuo u sklopu ovog zadnjeg patcha, te ces ga moci odma igrati. A ako nam nije vec na kompu, onda nekolko dana prije onog datuma. Uglavnom, u sklopu patcha ti ga skine Origin.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
drahic kaže...

Pokusavam preko brazilskog proxya i odbija mi autorizaciju. Para imam na racunu.

Probao je Xyan preko svoje kartice,sa mojim acc i istu stvar odbija.

Preko pakistana se mogu samo njihove zemlje izabrat.

Ja koristim master card,a xyan visu.

Preko brazilskog proxya NEMA mogucnost paypala,samo MASTERCARD i VISA.

zaš ne probaš preko vise electron klasično preko žiro računa. Ja bi isto tako uzimao, preko vise. Ajde astra javi mi se kad uzmete da vidim preko čega ste i koji proxy, hvališa.

cyber dečlko te pitao kako će mu radit dlc...što i mene zanima jer mi karkand nije nešto dobro radio, frame dropovi užasni.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 22:08 (fila2208).
14 godina
Battlefield 3

Ja sam uspio preko Indije.22eura.Odmah mi je na battlelogu prikazalo da imam Premium.

Pokušao sam preko Pakistana ali nema one opcije gdje se izabiru države iz koje ste prilikom popunjavanja formulara,a bila je Indija tako da sam išao tako.

Znači,našao sam proxy,upisao preko Firefoxa,promijenio državu u Origin store-u na India,i pokazalo mi je cijenu u rupijima.Ulogirao se,klikno buy now,ispunio sve ispravno (podaci s kartice,adresa,broj tel),osim države gdje sam stavio India,broj kartice i stisnuo Confirm,i izašlo da je uspješno obavljena transakcija i da će se na kartici pokazati isplata u obliku ''origin.payment'' tako nešto.Nakon ni 5 min na battlelogu je pisalo da je Premium kupljen.

Evo proxyija:

http://spys.ru/free-proxy-list/IN/

Upute za promijeniti proxy u firefoxu:

http://change-my-ip-address.blogspot.com/2008/02/firefox.html

Pokušajte prvo promijeniti državu u ea accauntu,i na origin shopu,pa onda tek ići na shop s indijskim proxijem.

Sretno.

EDIT:

Kartica je VISA od erste banke.najobičnija.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 22:11 (1987veki).
Moj PC  
7 0 hvala 6
16 godina
sokre2896 kaže...

Uglavnom tu su navaedni svi dlcovi pa ako bolje pogledate na 47 sekundu videa vidjet cete poster END GAME na kojem je klasican vojnik iz bf3 pola strana gori pola ne :D kako jase konja sa puskom u ruci ... neznam sta bi to trebali znaciti ali ako je i slicno po onome sto meni prvo pada na pamet nemogu si zamisliti konja kako trci po map haha :D

To je motor, ne konj{#}

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
Battlefield 3

Jel moram i u chromeu mjenjat i to sve ili samo je dovoljno proxy u control panelu zamjenit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sokre2896 kaže...

Sine di si ti vidija konja hahahahhahahahahh to je motor.

[M|C] 7emper_fi
16 godina
fila2208 kaže...

Jel moram i u chromeu mjenjat i to sve ili samo je dovoljno proxy u control panelu zamjenit?

Pa onaj u CP bi trebao biti za cijeli komp, ali ništa te ne košta dvostruko se osigurati, bolje nego izgubiti i tih 20€

BTW, zar je jedino meni glupo upisivati paypal podatke u proxy sa spys.ru stranice?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 22:19 (power_user).
15 godina
power_user kaže...
fila2208 kaže...

Pa onaj u CP bi trebao biti za cijeli komp, ali ništa te ne košta dvostruko se osigurati, bolje nego izgubiti i tih 20€

BTW, zar je jedino meni glupo upisivati paypal podatke u proxy sa spys.ru stranice?

ma ja budem sa visom i praznim računom koji ću napuniti samo za tu prigodu.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imao sam instaliranog bf3 na D particiji a origina na C i nakon novih windowsa origin sam stavio na D.

No ne prepoznaje mi instaliranog bf3, šta ućiniti da ga ne moram ponovno skidati?

Zna li netko?

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bernard Huky Hux kaže...

Imao sam instaliranog bf3 na D particiji a origina na C i nakon novih windowsa origin sam stavio na D.

No ne prepoznaje mi instaliranog bf3, šta ućiniti da ga ne moram ponovno skidati?

Zna li netko?

origin, settings, downloaded games i tamo oznaci folder di si instalirao igru

Battlelog : Dom1natoRRR | Xfire : dgrubesa14 | YouTube : dgrubesa1990 | Facebook : p4wner
16 godina
Battlefield 3

vidio sam plavi camo na puški,jizzao sam si u gaće....NOT !!!

BF3 FlamingKing
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...
Nije draz, cijena je bila ista. To kaj ste kupovali na opskurnim stranicama s razlicitim cijenama je druga prica.
Svaki preorder je po cijeni same igre dobio B2K. Svaki legalni preorder - that is.

Svi nesto kenjate i kenjate. Nemojte onda uzimat premium pa DLC-ove pojedinacno platite jos vise. A sve jer vam zlocesti EA ne da popust jer imate b2k koji ste dobili besplatno.

Nije svaki preorder imao - ja sam imao preorder pa nisam dobio - LE je imao besplatni B2K - za preorder su govorili da će imati besplatni i onda su izdali LE pa normalni preorder odjednom nije imao besplatni B2K pa sam ga morao posebno kupiti ...

14 godina
Battlefield 3

Nema sanse.. Probao preko Brazila,Pakistana.. Mastercard.. 0 bodova.  Uvijek je failed na kraju.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Latz kaže...
Danny_HR kaže...
Nije draz, cijena je bila ista. To kaj ste kupovali na opskurnim stranicama s razlicitim cijenama je druga prica.
Svaki preorder je po cijeni same igre dobio B2K. Svaki legalni preorder - that is.

Svi nesto kenjate i kenjate. Nemojte onda uzimat premium pa DLC-ove pojedinacno platite jos vise. A sve jer vam zlocesti EA ne da popust jer imate b2k koji ste dobili besplatno.

Nije svaki preorder imao - ja sam imao preorder pa nisam dobio - LE je imao besplatni B2K - za preorder su govorili da će imati besplatni i onda su izdali LE pa normalni preorder odjednom nije imao besplatni B2K pa sam ga morao posebno kupiti ...

Svaki legalni preorder je imao B2K. To kaj si ti kupio na stranicama koje nisu službene nema veze ni sa čim.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
neaktivan

Ja mislim da je Danny dojavio Originu da vam blokira sve the proxye..

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel vas ikad bannalo zbog imena? {#}

Ljudi valjda ne kuže da je Cancer naziv za znak zodijaka...

Inače, na ovom serveru sam puno puta igrao i često bio na pobjedničkoj strani...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...
Latz kaže...
Danny_HR kaže...

Svaki legalni preorder je imao B2K. To kaj si ti kupio na stranicama koje nisu službene nema veze ni sa čim.

Origin je stvarno nesluzbeni :)

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Koji K je s ovim "skill" brojem u statistici? Kako se to računa?

Freak Show Inc.

0 1 hvala 0
17 godina
1987veki kaže...

Ja sam uspio preko Indije.22eura.Odmah mi je na battlelogu prikazalo da imam Premium.

Pokušao sam preko Pakistana ali nema one opcije gdje se izabiru države iz koje ste prilikom popunjavanja formulara,a bila je Indija tako da sam išao tako.

Znači,našao sam proxy,upisao preko Firefoxa,promijenio državu u Origin store-u na India,i pokazalo mi je cijenu u rupijima.Ulogirao se,klikno buy now,ispunio sve ispravno (podaci s kartice,adresa,broj tel),osim države gdje sam stavio India,broj kartice i stisnuo Confirm,i izašlo da je uspješno obavljena transakcija i da će se na kartici pokazati isplata u obliku ''origin.payment'' tako nešto.Nakon ni 5 min na battlelogu je pisalo da je Premium kupljen.

Evo proxyija:

http://spys.ru/free-proxy-list/IN/

Upute za promijeniti proxy u firefoxu:

http://change-my-ip-address.blogspot.com/2008/02/firefox.html

Pokušajte prvo promijeniti državu u ea accauntu,i na origin shopu,pa onda tek ići na shop s indijskim proxijem.

Sretno.

EDIT:

Kartica je VISA od erste banke.najobičnija.

Te razlike u cijenama (koje su ogromne) mi stvarno idu na zivce - tipa pogledam sad jer sam vec narihtao proxy - koliki je preorder za SimCity novi - u europi 60€ u indiji 1000 rupia - što ako je 1500 ru = 22€ ispadne 15€ --- za poludit

15 godina
Battlefield 3

Jel ima neka dubra duša da se dogovorimo preko pm-a da mu ja uplatim za pare na račun,

a on mi kupi Premium na moj acc?(i da me pritom ne ****** i uzme si pare :D)

A.K.A. DuraCell_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

......ljudi stvarno sta se ciganite za 10 eura...... pa toliko samo minimum potrosimo svi mi na gluposti....... jednostavno uzeti preko origina i to je to a ne sada traziti neke lude drzave da platimo neku sitniju cijenu nerazumijem stvarno....... al neka vam  je s srecom.....:)

BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D

2 3 hvala 0
14 godina
Latz kaže...

Te razlike u cijenama (koje su ogromne) mi stvarno idu na zivce - tipa pogledam sad jer sam vec narihtao proxy - koliki je preorder za SimCity novi - u europi 60€ u indiji 1000 rupia - što ako je 1500 ru = 22€ ispadne 15€ --- za poludit

Da,vidiš nisam ni druge cijene igara ni gledao,jer me zanimao samo BF.Glupo je,ali tako je.

Vidio sam da su pisali prije mene da treba mijenjati proxy,staviti Indija,Pakistan,Portugal,pa rekao idem ja probati,22 eura mi je mnogo ljepše od 50 eura.

To sam prvi put ikada napravio,i uspjelo je uz malo googlanja i traženja.

Na mom računu je već stigla naplata za 163 kune,tako da će to skinuti sutra-preksutra banka.

Netko je rekao za ove proxije da nije sigurno,ali se prilikom plaćanja ne daju nikakvi paypal podaci,tako da nema veze s paypalom,a i origin shop ima onu neku zaštitu prilikom kupnje.

Portugal sam isto pokušao staviti kao državu,ali mi je izbacilo istu cijenu od 49,99eura,kao i za Hrvatsku,tako da Portugal ne pokušavate.

14 godina
neaktivan
DarthBajo kaže...

......ljudi stvarno sta se ciganite za 10 eura...... pa toliko samo minimum potrosimo svi mi na gluposti....... jednostavno uzeti preko origina i to je to a ne sada traziti neke lude drzave da platimo neku sitniju cijenu nerazumijem stvarno....... al neka vam  je s srecom.....:)

pa nije bas 10 eura

nije isto jel je 390 ili 100-150kn...

14 godina
Battlefield 3

Ne prolazi vise nikako. Ili su blokirali ili neznam sta.

Ja probao vise brazila,indija i pakistan sa master card i visa,i ne prolazi. Mjenjao na ea drzavu i dobijem error fail neki da se nemoze obradit narudzba.

Pare su na obje kartice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
1987veki kaže...

Da,vidiš nisam ni druge cijene igara ni gledao,jer me zanimao samo BF.Glupo je,ali tako je.

Vidio sam da su pisali prije mene da treba mijenjati proxy,staviti Indija,Pakistan,Portugal,pa rekao idem ja probati,22 eura mi je mnogo ljepše od 50 eura.

To sam prvi put ikada napravio,i uspjelo je uz malo googlanja i traženja.

Na mom računu je već stigla naplata za 163 kune,tako da će to skinuti sutra-preksutra banka.

Netko je rekao za ove proxije da nije sigurno,ali se prilikom plaćanja ne daju nikakvi paypal podaci,tako da nema veze s paypalom,a i origin shop ima onu neku zaštitu prilikom kupnje.

Portugal sam isto pokušao staviti kao državu,ali mi je izbacilo istu cijenu od 49,99eura,kao i za Hrvatsku,tako da Portugal ne pokušavate.

Jel ima di postupak, tutorijal za to?

14 godina
Battlefield 3

Napisao sam ukratko na prošloj stranici.

Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice