Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.198.121
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

Meni se AUG prilično sviđa. Nisam još puno igrala s njom, al ono što jesam sam skroz zadovoljna. Za scar L mi fali još par killeva granatom. 

I igra mi radi super, nadam se da će i ostat tako! 

13 godina
ceco22 kaže...

Jbg Danny nisam ja kriv sto ne znate napravit dobru mobilnu aplikaciju za forum... Ovako sam pici postove koliko mu treba XD

:))

Nego, postoji aplikacija??

Ili mislis na mobile web forum?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Poštovao sam BF serijal jer sam znao da mi neće svake godine uvaliti istu igru po punoj cijeni..

Od danas to više nije tako.

Više bi vrijedilo da su izdali novu igru, ne BF4, to nikako. 

Već BF: Warlord ili nešto sa novim mapama i dopustili nam da zadržimo rangove, tj. vezali MP napredak dvije igre.

To bi bio posao. Bar bismo imali osjećaj da su se potrudili..

Nemam ništa protiv dlc u MP igri, ali ove cijene su presmiješne..

50 eura za dlc nedam..

Radije ću uzeti 5 igara po 10 eura na steam popustu i podržati 5 developera nego jednu pohlepnu korporaciju..

Smišni ste svi odreda koji ser*te. Igru će te igrat cca 3 godine. Osim ako CoD ne kupite. I ne plaćate JEDAN dlc nego 5 dlcova po cijeni 50 eura, a inače bi platili 75 eura, a ko ima B2K isto prolazi jeftinije 10 eura. Uz to dobiju se neke pi*darije, tipa nož, kamuflaže za vojnika tako i za oružja (isto po mjesecima nove i novi assingmenti), posebni mjesecni eventi (mislin da će to neki turniri bit ili igranje sa nekin "pro" igračima), double xp vikendi jednom misecno, i još dosta toga .. Ako ne želite sve DLC ove onda nemojte uzimat premium i to je to, uzmete što van paše. A da ovo upakiraju u novu igru i to prodaju??? Opet lupetate bezveze, bolje da daju podršku za BF3 nego da izbacuju kao CoD iste igre sa novin mapama na iston enginu 8-9 godina. Pišete stvari, prdite bezveze a tražite da dice radi isto što i activision. Da li se activision trudi kad upakira mape i izda novu igru po 60eura??' Ne, ne trudi, se, zato ne ser*te, i od**bite i igrajte nešto što van paše kad su ovi lopovi... Dice barem za svaku novu igru razvije kompletno novi engine, barem rade nešto i još jednom, svi vi koji pi*dite kako su lopovi, kao što je danny reka, ili ste ŠKRTI ili no skilleri :). Jer utučete 1000 sati u igru i ser*te kako naplaćuju nove dlcove i to van ne odgovara, rađe bi cili vijek igrali na istin mapama, ili novin ali da su besplatne. A igranje van je strast i nećete platite ništa??? Gadite mi se sirotinjo :D

A da ne govorin za jazavce koji kupuju ruske ukradene keyeve za 70 kuna i onda se*u kako ih dice pljačka itd itd. Jao koji ste vi poludeb*li, a tih 70 kuna DICE-ov zaposlenik ne može kavu sebi platit kad se porez odbije. Ili platit mafijaša koji je opljačka kamion koji je prevozija BF3 u dućane :) I onda želite besplatne mape itd itd. LOL. A da ne počinjen pričat o održavanju servera, potrošnji energije, plaćanju osoblja, i sve se plaća od jedne prodane igre, i vi bi da van BF koji ste platili 12 eura (ru) traje 10 godina uz sve servere i online funkcije dostupne i da rade besprijekorno???

To je isto kad zidar uzida kuću, pa da vlasnik ako je jedan put platija oćekuje da mu zidar besplatno održava sve što je sagradija bar dok u penziju ne ode. Prestanite bit smisni i od*ebite sa vajnanjen.

[M|C] 7emper_fi
13 godina
Battlefield 3

Nemoguce! Battlelog je down dulje nego su rekli!? {#}

{#}

EDIT: Kasne 8 minut :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 15:33 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

kaj ne radi battlelog? ili samo meni?

Evo uplatio premium pi.zdariju i sa paypal konverzijom košta 391.50kn. Fakat dosta.

[M|C] jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 15:41 (red_bull).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Nemoguce! Battlelog je down dulje nego su rekli!? {#}

{#}

EDIT: Kasne 8 minut :)

proradio je{#}

17 godina
odjavljen
nooir kaže...
...

Nuff said {#}

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
nooir kaže...

nemam ništa protiv,ovakvi ko dani neka plaćaju koliko hoće,plaćajte im i donacije ako već imat

samo neka ne uništavaju igru ostalima

16 godina
Milka30 kaže...

Ajde da je taj DICE napravio po prvi puta patch kako valja.

Odigrao sam par rundi i cini se da je sve nekako bolje,vjerovali ili ne cak je i moj problem napokon rijesen ,totalno sam izgubio volju za igrom,ogranicen sam bio samo na Metro i totalnu razvaljotku no rules servera(moram priznati da sam se malo navukao){#}.Sada kada mogu na SVE servere,BUG-ovci cuvajte se{#}.

yup i meni su to popravili

14 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Evo uplatio premium pi.zdariju i sa paypal konverzijom košta 391.50kn. Fakat dosta.

da si jucer uzeo platio bi 369KN XD

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
ceco22 kaže...
red_bull kaže...

da si jucer uzeo platio bi 369KN XD

ne kuzim, zašto?

[M|C] jokaCRO ingame
16 godina
nooir kaže...
NightShadow kaže...

Poštovao sam BF serijal jer sam znao da mi neće svake godine uvaliti istu igru po punoj cijeni..

Od danas to više nije tako.

Više bi vrijedilo da su izdali novu igru, ne BF4, to nikako. 

Već BF: Warlord ili nešto sa novim mapama i dopustili nam da zadržimo rangove, tj. vezali MP napredak dvije igre.

To bi bio posao. Bar bismo imali osjećaj da su se potrudili..

Nemam ništa protiv dlc u MP igri, ali ove cijene su presmiješne..

50 eura za dlc nedam..

Radije ću uzeti 5 igara po 10 eura na steam popustu i podržati 5 developera nego jednu pohlepnu korporaciju..

Smišni ste svi odreda koji ser*te. Igru će te igrat cca 3 godine. Osim ako CoD ne kupite. I ne plaćate JEDAN dlc nego 5 dlcova po cijeni 50 eura, a inače bi platili 75 eura, a ko ima B2K isto prolazi jeftinije 10 eura. Uz to dobiju se neke pi*darije, tipa nož, kamuflaže za vojnika tako i za oružja (isto po mjesecima nove i novi assingmenti), posebni mjesecni eventi (mislin da će to neki turniri bit ili igranje sa nekin "pro" igračima), double xp vikendi jednom misecno, i još dosta toga .. Ako ne želite sve DLC ove onda nemojte uzimat premium i to je to, uzmete što van paše. A da ovo upakiraju u novu igru i to prodaju??? Opet lupetate bezveze, bolje da daju podršku za BF3 nego da izbacuju kao CoD iste igre sa novin mapama na iston enginu 8-9 godina. Pišete stvari, prdite bezveze a tražite da dice radi isto što i activision. Da li se activision trudi kad upakira mape i izda novu igru po 60eura??' Ne, ne trudi, se, zato ne ser*te, i od**bite i igrajte nešto što van paše kad su ovi lopovi... Dice barem za svaku novu igru razvije kompletno novi engine, barem rade nešto i još jednom, svi vi koji pi*dite kako su lopovi, kao što je danny reka, ili ste ŠKRTI ili no skilleri :). Jer utučete 1000 sati u igru i ser*te kako naplaćuju nove dlcove i to van ne odgovara, rađe bi cili vijek igrali na istin mapama, ili novin ali da su besplatne. A igranje van je strast i nećete platite ništa??? Gadite mi se sirotinjo :D

A da ne govorin za jazavce koji kupuju ruske ukradene keyeve za 70 kuna i onda se*u kako ih dice pljačka itd itd. Jao koji ste vi poludeb*li, a tih 70 kuna DICE-ov zaposlenik ne može kavu sebi platit kad se porez odbije. Ili platit mafijaša koji je opljačka kamion koji je prevozija BF3 u dućane :) I onda želite besplatne mape itd itd. LOL. A da ne počinjen pričat o održavanju servera, potrošnji energije, plaćanju osoblja, i sve se plaća od jedne prodane igre, i vi bi da van BF koji ste platili 12 eura (ru) traje 10 godina uz sve servere i online funkcije dostupne i da rade besprijekorno???

To je isto kad zidar uzida kuću, pa da vlasnik ako je jedan put platija oćekuje da mu zidar besplatno održava sve što je sagradija bar dok u penziju ne ode. Prestanite bit smisni i od*ebite sa vajnanjen.

semper jel si ti kupio premium, ako jesi koliko si ga platio jer ako imaš B2K (a znam da imaš razbojniče) kako si onda naveo da prolazi 10€ jeftinije.

Jer meni piše 49.99€ Premium paket?

Brate zar nije pljačka prodati 2 puta B2K (BF3 Limited Edition i Premium)

Meni baš nije lako izdvajati tolke novce za neke pakete koje već imam. znaš (deca, žena, stan, hrana, auto,...)

hebiga kriza je kriza, a igra mi se BF3.{#}

[M|C] LuX_CROATIA
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Prvi put si ga dobio besplatno, a besplatan je u premiumu i sada.

Premium 50€, svi DLC-ovi osim B2K koji dolaze u premiumu zajedno 60€.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Ja isto neću kupiti taj premium,preskupo mi je tih 50€.

Za tih 50€ ću radije uzet kurvu na 1h,karton piva i picu,i još mi ostane za đunga lungu.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
pirat kaže...

Za tih 50€ ću radije uzet kurvu na 1h,karton piva i picu,i još mi ostane za đunga lungu.

this one?

17 godina
odjavljen
pirat kaže...

Kurva je tako jeftina jer si premium member? {#}

Freak Show Inc.
15 godina
protjeran
nooir kaže...

Uz to dobiju se neke pi*darije, tipa nož, kamuflaže za vojnika tako i za oružja

Pišete stvari, prdite bezveze a tražite da dice radi isto što i activision. zato ne ser*te, i od**bite i igrajte nešto što van paše kad su ovi lopovi...

svi vi koji pi*dite kako su lopovi, kao što je danny reka, ili ste ŠKRTI ili no skilleri :).

Gadite mi se sirotinjo :D

Jao koji ste vi poludeb*li, a tih 70 kuna DICE-ov zaposlenik ne može kavu sebi platit kad se porez odbije. Ili platit mafijaša koji je opljačka kamion koji je prevozija BF3 u dućane :)

Prestanite bit smisni i od*ebite sa vajnanjen.

Vau, way to go bro. {#} Ovo s kavom i mafijom mi je najbolje. 

to je isto kao da real madrid kupi kopačke koje same trče a lokomotiva mora imati kopačke stare tri generacije
13 godina
neaktivan
Di mogu kupiti BF3 najjeftinije.
KUPUJEM LOGITECH DRIVING FORCE GT!!
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nooir, ko tebe dijete tako nasikira? ajde baci drkicu da ti bude lakse...

I see noob people
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 16:05 (DarGar).

0 2 hvala 0
16 godina
moderator
Cromaki kaže...

this one?

To je to,umijesto č sam stavio đ.

Friday kaže...

Kurva je tako jeftina jer si premium member? {#}

Redovni sam korisnik pa imam popusta.{#}

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

sad sam usao u origin i dao mi download 2 .3 gb?a imam rusku verziju??jel mi to skida premium gratis ili koji je to update od 2 gige?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...

Prvi put si ga dobio besplatno, a besplatan je u premiumu i sada.

Premium 50€, svi DLC-ovi osim B2K koji dolaze u premiumu zajedno 60€.

Gle to je marketinško izdrkavan.... prodaja magle u prijevodu

što su onda prodavali B2K DLC za 15€ oko 15.12.2011, neka oni ljepo spuste cijenu s 49.99€ na 30€ i mirna Bosna

čak mislim da će biti za mjesec ili dva neka akcija da cijena bude cca. 25 ili 30€ ovak aj bok rođo prviše je kao da kupujem BF3 Limited Edition opet uf ubila bi me žena da kupim ovo o tome se radi ili bi smio kupiti to, ali bi onda njoj morao dati isto toliko (neki hard dick cca. 49.99cm) he he he {#}

[M|C] LuX_CROATIA
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 16:09 (LuX_CRO).
16 godina
moderator
vedranST kaže...

jel mi to skida premium gratis ?

Samo se nadaj.

vedranST kaže...

ili koji je to update od 2 gige?

To ti je ovaj zadnji update koji je izašao jučer.

Mi s ENG verzijom imamo 2gb,a vi rusi 2.3gb.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 16:08 (pirat).
13 godina
vedranST kaže...

sad sam usao u origin i dao mi download 2 .3 gb?a imam rusku verziju??jel mi to skida premium gratis ili koji je to update od 2 gige?

Kao sto ti je rekao Pirat, 2,3GB je ruski update.

A sto se tice pitanja, da, svi skidaju sve DLC-ove, ali ih mogu igrati samo oni koji ih kupe.

A to je tako jer oni s DLC-em svugje mogu koristiti oruzja i dodatke koje dobiju u DLC-evima, pa bi bilo cudno da ih ne vide u igri oni koji nisu kupili DLC.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://nova.eplati.com/origin/Battlefield%203

Dali ima razlike igrao ja s Ruskom ili EU verzijom?

KUPUJEM LOGITECH DRIVING FORCE GT!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 16:19 (FireMan97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja isto imam igru kupljenu sa b2k (preorder), ali zar to nije bilo skuplje nego obicna igra?
Ja mislim da je, tako da si svejedno platio vise.
Nisi platio kao igra + b2k ali svejedno vise.

I po meni je debilno sto su naveli kako je jeftino to uzeti jer dobijes sve DLC-ove.

Tako su mogli navseti da je turbo jeftino, jer ako vec imas igru onda ces dobiti i isti taj kljuc ponovo, i mail od DICEa, plus 3 dodatna DLCa.

Ja bi uzeo svakako, ali i da je 10€ skuplje. Jer koja je opcija?
Sebi uskratiti  zabavu zbog 10€? Realno gledano, sta je 50€? Nista! 
Puno je ako ces to dati za nesto sto ne zelis, ne treba ti itd... Ali ti igru mozes i dalje igrati, tako da nisi primoran da to kupis.
Ako ces kupiti , onda kupi i ne kenjaj, ako neces isto!
Ne vidim zasto je to drugacije od odjece sa BF3 logom? I to treba biti besplatno? Jer ipak ste kupili igru.

Jedino debilno je to sto oglasavaju da dobijes sve s tim, i onda je to vrlo povoljno a vi ostali koji ste vec "vrlo" povoljno kupili igru sa b2k i platili ju xx dana prije izlaska da bi to dobili, tko vas sisa!

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Ja baš sad pogledam origin preko pakistanskog vpn-a i vrlo se ugodno iznenadim.BF3 Premium je 1500 pakistanskih rupija tj 16 dolara ili 13 eura,a
sam BF3 je 750 rupija
robimarko@gmail.com
16 godina
robimarko kaže...
Ja baš sad pogledam origin preko pakistanskog vpn-a i vrlo se ugodno iznenadim.BF3 Premium je 1500 pakistanskih rupija tj 16 dolara ili 13 eura,a
sam BF3 je 750 rupija

Jesi li probao kupiti? Ako radi, javi!

BTW, je li itko pogledao cijene u Indiji? Znam da sam par puta s eBaya naručivao box igre i da su bile jako jeftine(1000 indijskih rupija ako se ne varam)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina

Nisam probao jer nemam para sad na paypalu.Nemogu pogledat za indiju jer nemam indijski vpn

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 16:44 (robimarko).
14 godina
neaktivan
ja znam da ponovo treba ucit igrat... Kao poslije zadnjeg patcha... Ali je bar Pirat pao prvi od novog noza :)
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice