Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.169.689
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

Kada je izasla igra, neki su prigovarali kako je uopce nebitno koje oruzje koristis jer su sva "ista", nemas jasne razlike izmedju njih.
Pa stvar i je u tome da nisu sva oruzja ista, to sto netko tko zna igrati kompenzira nedostatke oruzja, to ne znaci da je to oruzje najjace.

Uzmi nekog noname playera i daj mu m16a3, i recimo nekog tko zna igrati i daj mu 1911, i u vecin slucajeva ce ovaj sa m16a3 izgubiti.

Jednostavno, m16a3 je super na long/medium range, ali moze i na na blizinu ako si dovoljno dobar.
Realno p90 je puno bolji na blizinu, ali jednostavno netko zna kompenzirati pa to izgleda kao da je to do oruzja.

Zato i u RL imas razlicita oruzja za razlicitie namjene.

[M|C] ex_Co7
16 godina
Co7 kaže...

Kada je izasla igra, neki su prigovarali kako je uopce nebitno koje oruzje koristis jer su sva "ista", nemas jasne razlike izmedju njih.
Pa stvar i je u tome da nisu sva oruzja ista, to sto netko tko zna igrati kompenzira nedostatke oruzja, to ne znaci da je to oruzje najjace.

Uzmi nekog noname playera i daj mu m16a3, i recimo nekog tko zna igrati i daj mu 1911, i u vecin slucajeva ce ovaj sa m16a3 izgubiti.

Jednostavno, m16a3 je super na long/medium range, ali moze i na na blizinu ako si dovoljno dobar.
Realno p90 je puno bolji na blizinu, ali jednostavno netko zna kompenzirati pa to izgleda kao da je to do oruzja.

Zato i u RL imas razlicita oruzja za razlicitie namjene.

Problem i je u tome što KAD JE IZAŠLA igra sva oružja su bila tu negdje po snazi, nije bilo ni približno ovolikih razlika između pojedinih kolike su sada.

14 godina
neaktivan
xyan kaže...

ja sam galil koristil uvijek... ili kalas.

i ja isto to,kalaš ili galil,dok sa L96a1 brijem imam preko 500-injak sati :))

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
Battlefield 3

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/MadTom_HR/weapons/199586046/pc/

M16 je najbolje balansirana Assault puška, i točka (pogotovo što ima najkraći reload time).

Ako želiš igrati kompetitivno, uglavnom će se igrati s njom. Na publicu uglavnom nema veze šta uzmeš tako dugo dok dobro flenkaš i međusobno se pokrivate.

Moje mišljenje o Assault oružjima (imam preko 500 killova sa svakim osim M320 i M26 MASS, mora da sam noob):

• M16 - najbolje balansirana, vidi gore
  • AK-74M - preciznija od M16, ali sporija, meni zabavnija od gornje
  • F2000, bila mi glavna prije prvog patcha, sada je OK za Close Quarters (B na Metro anyone)
  • G3A3 - jako je volim, jedino na blizu problemčić - osjećaj pogađanja s njom je cool, lijep range
  • KH2002 - beba mala, precizno ubojita
  • L85A2 - laser sa flash suppressorom, spori doduše
  • M416 - OK za poludistancu, nije mi prvi izbor
  • AN-94 - podijeljena mišljenja - ako ti server prizna metke, ubijaš iz dva bursta, ako ne, mrtav si
  • AEK971 - Ex-Co7 run and gun style - meni ne leži baš
  • FAMAS - sada ima jednostavno premalo metaka
  • M26 MASS - hmmm, hmmmmm - može i kao standalone dodatak na G3A3 za čišćenje na blizu
  • M320 - smoking kills {#}
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xyan kaže...
Y2K2 kaže...
xyan kaže...

ne zelim je iz principa uvijek koristiti. za neku otvorenu mapu uvijek cu radije uzeti g3a3, za gradsku moras m416/m16, za zatvorenu aek.  a u svim mapama ima pametnjakovica koji dodju i prde sa m16a3 i to mag drop style. trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dump, trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. i to je sad kao neki skill. jako rijetko tko koristi nesto poput g3a3, jer je "zak****" puska. e pa nije, treba si duboko u sebi priznati tko je zapravo za****c.

Da mi nemamo skill zato sto igramo sa m16, vazno je da vi imate.

nisam to rekao, i ne povlaci me za k*tu, ako nisi naprcen. ajde iskreno, jako vas malo ima tko igra sa svim assault oruzjima. imas 8k killova sa m16 drugo sve ti je ispod toga, daleko. ja cu razumjeti ako kazes, m16 mi odgovara, ne zelim se zamarati s drugim oruzjima i to je to. ili ne mogu ga tako efikasno koristiti kao m16. i ne uplici se u raspravu na ovakav nacin. lijepo razgovaramo jel m16 OP ili ne. po meni je jako, i pregenericki je, i treba ga normalizirati. kako su i sa svim drugim orizjim napravili.

Igram sa m16 zato sto je odlicna puska i boli me k. sto ti mislis da je op. kad je sjebu i ako je sjebu prebacujem se na iducu koja ce bit op po vasem misljenu, jer vama dragi bog nemoze ugodit.

jebes skill kad ga mozes kupit http://www.pbbans.com/mbi-viewban-2dfca045-vb263088.html
14 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

nisam to rekao, i ne povlaci me za k*tu, ako nisi naprcen. ajde iskreno, jako vas malo ima tko igra sa svim assault oruzjima. imas 8k killova sa m16 drugo sve ti je ispod toga, daleko. ja cu razumjeti ako kazes, m16 mi odgovara, ne zelim se zamarati s drugim oruzjima i to je to. ili ne mogu ga tako efikasno koristiti kao m16. i ne uplici se u raspravu na ovakav nacin. lijepo razgovaramo jel m16 OP ili ne. po meni je jako, i pregenericki je, i treba ga normalizirati. kako su i sa svim drugim orizjim napravili.

Igram sa m16 zato sto je odlicna puska i boli me k. sto ti mislis da je op. kad je sjebu i ako je sjebu prebacujem se na iducu koja ce bit op po vasem misljenu, jer vama dragi bog nemoze ugodit.

odi kupi radije skolu, a ne skill, mozda ces moci kvalitetno sudjelovati u raspravi....

15 godina
neaktivan
xyan kaže...
Y2K2 kaže...

odi kupi radije skolu, a ne skill, mozda ces moci kvalitetno sudjelovati u raspravi....

Ne ja cu da kupim cheat, jer je to kod vas popularno.

jebes skill kad ga mozes kupit http://www.pbbans.com/mbi-viewban-2dfca045-vb263088.html
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 15:19 (Y2K2).
14 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

pa toliko da si ga doma sami radimo. neki ljudi rakiju, mi eto citeve. neki su manje uspjesni, neki vise pa lijepo prolaze kroz Punkbuster

edit: Nick ti si noob, za tebe je dosta magnum scoped i benelli 1014

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 15:29 (xyan).
14 godina
protjeran
xyan kaže...
Y2K2 kaže...

pa toliko da si ga doma sami radimo. neki ljudi rakiju, mi eto citeve. neki su manje uspjesni, neki vise pa lijepo prolaze kroz Punkbuster

i po koliko idu citevi. jel moze jedan preko veze. lol

Battlelog: ljudina
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

i po koliko idu citevi. jel moze jedan preko veze. lol

moramo se na kavici naci i tako to, nejde preko neta :D pa da vidim sta ti sve treba, kako da konfiguriramo i tako to. za VIP kupce ide badava, ipak nam marketing treba netko raditi :D

14 godina
neaktivan
xyan kaže...

Nemaš skilla, smrdiš, ne znaš ubit pa se moraš na M16 izvlačit..

www.key-storm.com
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Jel ima neki način da igrača na kojeg sumnjaš da ima cheat prijaviš PB ekipi? Prije par dana smo igrali na nekom serveru i lik nas je s nekim mitraljezom (stojećki) šamarao ko budale (hedare padale nemilice). Nakon što je nabio 26:0 nas par se pokupilo sa servera...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 15:39 (Friday).

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

To ljudini istekao čit, pa sad traži nešto novo, nešto ludo{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
xyan kaže...

Nemaš skilla, smrdiš, ne znaš ubit pa se moraš na M16 izvlačit..

LOOOL. pa tebe bi i kamenom sa poda sta pokupim hedao...

17 godina
Friday kaže...

Jel ima neki način da igrača na kojeg sumnjaš da ima cheat prijaviš PB ekipi? Prije par dana smo igrali na nekom serveru i lik nas je s nekim mitraljezom (stojećki) šamarao ko budale (hedare padale nemilice). Nakon što je nabio 26:0 nas par se pokupilo sa servera...

ima,pošalji na ovaj mail.

research@evenbalance.com

Dobro je da staviš neke dokaze, a ne samo sumnju.

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
17 godina
odjavljen
crozoki kaže...
Friday kaže...

research@evenbalance.com

Jel ima neki battle recorder kao što je u dvojci bio? Ne znam kakve bih mogao dokaze priložiti...

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
crozoki kaže...
Friday kaže...

research@evenbalance.com

Jel ima neki battle recorder kao što je u dvojci bio? Ne znam kakve bih mogao dokaze priložiti...

vidi mu battlereportove, možda ima koji sa skorom 100: 0 ili sličan, možda je snimao video sa cheatom pa ukucaj u google njegov nick i sl.

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
16 godina
TomoR kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/MadTom_HR/weapons/199586046/pc/

M16 je najbolje balansirana Assault puška, i točka (pogotovo što ima najkraći reload time).

Ako želiš igrati kompetitivno, uglavnom će se igrati s njom. Na publicu uglavnom nema veze šta uzmeš tako dugo dok dobro flenkaš i međusobno se pokrivate.

Moje mišljenje o Assault oružjima (imam preko 500 killova sa svakim osim M320 i M26 MASS, mora da sam noob):

• M16 - najbolje balansirana, vidi gore
  • AK-74M - preciznija od M16, ali sporija, meni zabavnija od gornje
  • F2000, bila mi glavna prije prvog patcha, sada je OK za Close Quarters (B na Metro anyone)
  • G3A3 - jako je volim, jedino na blizu problemčić - osjećaj pogađanja s njom je cool, lijep range
  • KH2002 - beba mala, precizno ubojita
  • L85A2 - laser sa flash suppressorom, spori doduše
  • M416 - OK za poludistancu, nije mi prvi izbor
  • AN-94 - podijeljena mišljenja - ako ti server prizna metke, ubijaš iz dva bursta, ako ne, mrtav si
  • AEK971 - Ex-Co7 run and gun style - meni ne leži baš
  • FAMAS - sada ima jednostavno premalo metaka
  • M26 MASS - hmmm, hmmmmm - može i kao standalone dodatak na G3A3 za čišćenje na blizu
  • M320 - smoking kills {#}

A di je P90 (špricer puška)

Meni je ta pljuca omiljena RDS+Suppressor (a nekad s laserom)

uf naježio sam se kako šprica

[M|C] LuX_CROATIA
16 godina
Battlefield 3

P90, pdw-r,mp7 su all kit puškice, ovo gore su assault specific.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni su i MP7 i P90 odlične, no MP7 volim na close range jer kada stavm laser ne moram ni ciljati. A P90 volim zato jer može lijepo oderati više ljudi zbog vellikog magazina.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MV_gamer kaže...
Co7 kaže...
DarthBajo kaže...

...ex a isto je tako i s vama kada dodjete na nas server...... zahtjeva i prohtjeva mali milion.....:)

Da, jucer sam te se bas sjetio i pomislim jadan Bajo, sigurno je i njemu ovako :).

Ali ja se zaje*avam, nije to problem, samo masu puta sam stvarno poginuo ili izgubio zastavu zato sto sam alt/tabao zbog procona.

ne brini se ti za baju, on se igra u miru, tu ispada faca, kao admin vo no, češka se i igra u miru, mi drugi "radimo" po proconu, on kad uvati procon samo piz*ariju napravi {#}

..... pa dobro sada i ti ima istine..... ucim se pomalo..... strah da sta ne zeznem a opet to napravim :) 

a sta reci , koju poruku poslati.... NOOB ADMIN :D 

BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D
14 godina
neaktivan
xyan kaže...

jejeje {#}

www.key-storm.com
14 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
xyan kaže...

jejeje {#}

da, mmmm, da {#}

15 godina
Battlefield 3

Nitko nije reagirao na moj post na prošloj strani pa evo Dice se sjetio. Primjetili su da nestaju statsi i rade na problemu, poruka na vrhu battloga.

K4lim3ro
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 17:36 (Kendo).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kendo kaže...

Nitko nije reagirao na moj post na prošloj strani pa evo Dice se sjetio. Primjetili su da nestaju statsi i rade na problemu, poruka na vrhu battloga.

meni je se dogadjalo tjekom 2xp.. pa sam govorio da ja ga ne dobivam... cak mi je SPM padao lol...

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Netko je gore napisa kako je M16A3 najbalansiranija puška, međutim to nije točno. M16A3 je daleko najjača. Ta puška je dobra na daleko, izvrsna je na blisku borbu, jednostavno ka švicarski nož je.

Recimo ja pokušavan forsirat malo ostale puške al kad ti naleti neki malo bolji igrač. zgazi te. Defitivno bi tribalo malo izbalansirat oružja.

Recimo oružje koje ima sporiji "rate of fire" njemu dodijelit veći dmg i malo veći "recoil", puška koja je brža manji "recoil" al ujedno i manji dmg.

Takve stvari jednostavno triba sredit.

Igra sadrži oko 50-ak pušaka, možda i više al igra se svodi na svega 3-4, jer ove ostale su jednostavno neupotrebljive.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Netko je gore napisa kako je M16A3 najbalansiranija puška, međutim to nije točno. M16A3 je daleko najjača. Ta puška je dobra na daleko, izvrsna je na blisku borbu, jednostavno ka švicarski nož je.

Recimo ja pokušavan forsirat malo ostale puške al kad ti naleti neki malo bolji igrač. zgazi te. Defitivno bi tribalo malo izbalansirat oružja.

Recimo oružje koje ima sporiji "rate of fire" njemu dodijelit veći dmg i malo veći "recoil", puška koja je brža manji "recoil" al ujedno i manji dmg.

Takve stvari jednostavno triba sredit.

Igra sadrži oko 50-ak pušaka, možda i više al igra se svodi na svega 3-4, jer ove ostale su jednostavno neupotrebljive.

I ja bi to volio jer mi ide na živce, npr. ja imam neku sporiju pušku (npr. AK-74U), dok ja pucam u nekog, on mene ubije jer npr. ima M4A1 koja je brza. Tako da slažem sa time, jer sva oružja bi trebala biti izbalansirana. Isto tako mislim da dosta  sporijih oružja treba popraviti.

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 18:04 (kalko1212).
15 godina
kalko1212 kaže...
Hedrick kaže...

Recimo ja pokušavan forsirat malo ostale puške al kad ti naleti neki malo bolji igrač. zgazi te.

I ja bi to volio jer mi ide na živce, npr. ja imam neku sporiju pušku (npr. AK-74U), dok ja pucam u nekog, on mene ubije jer npr. ima M4A1 koja je brza. Tako da slažem sa time, jer sva oružja bi trebala biti izbalansirana. Isto tako mislim da dosta  sporijih oružja treba popraviti.

Američka igra i američko oružje mora biti jače, da su je radili rusi onda bi kalaš bio najbolji. Isto je sa heličima i tenkovima.

K4lim3ro
13 godina
neaktivan
Kendo kaže...

Američka igra i američko oružje mora biti jače, da su je radili rusi onda bi kalaš bio najbolji. Isto je sa heličima i tenkovima.

dice je iz svedske

17 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

dice je iz svedske

ali je core gameplay designer Alan Kertz iz Missouri, USA

Battlelog: LateralusX
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice