Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.174.101
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3

Ja ću kupovati jedan po jedan, puno mi je 35 funti odjednom za nešto što moram čekati...

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

samo vidim da je ovdje B2K.. koji ja vec imam... pa necu valjda dva puta istu stvar kupovat... nista cekam da dodje na orgin pa onda zicanje koda za popust :)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo kupio BF3 key i reedeemao ga na Originu, ali kad treba pocet skidat igru Origin mi javlja da moram pokrenut Origin kao administrator.

Probao sam i ne pali???

Trebam pomoc {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

moj plan je pošto imam obicni bf3 kupiti to jednog lijepog dana kad izade da imam sve u paketu :D

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

@pwner kad bi kupio sad ovo bila bi ti ista stvar... i kad ga puste imas ga... 

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

misliš zakrpe ,a ne DLC-i ,jer igra je u beti {#}

kupujem!{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sve! Odma! Neda mi se zahebavat pojedinačno.

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
Hedrick kaže...

Sve! Odma! Neda mi se zahebavat pojedinačno.

Ili pricekamo ruski BF Premium za $30 {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
Battlefield 3

Ja propo!{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Bugzapper kaže...

Evo kupio BF3 key i reedeemao ga na Originu, ali kad treba pocet skidat igru Origin mi javlja da moram pokrenut Origin kao administrator.

Probao sam i ne pali???

Trebam pomoc {#}

Nitko nezna? Googlam i pokusavam sve nacine koje sam pronasao, ali download se nece pokrenut.

13 godina
Bugzapper kaže...
Bugzapper kaže...

Probao sam i ne pali???

Trebam pomoc {#}

Nitko nezna? Googlam i pokusavam sve nacine koje sam pronasao, ali download se nece pokrenut.

A jesi probao ponovo skinuti Origin?

Pokrenuti install kao Administator.

I onda pokrenuti Origin kao Administrator?

Ili ti nesto ne stima s Windowsima, trebas otkriti sto :) Reinstall ce pomoci ;)

Imas Win Vistu ili 7?

15 godina
Bugzapper kaže...
Bugzapper kaže...

Probao sam i ne pali???

Trebam pomoc {#}

http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/enable-the-hidden-administrator-account-on-windows-vista/

jesi napravio ovo 

13 godina
protjeran
Battlefield 3

Reinstalirao Origin vise puta, napravio administrator acc, pokrenuo kao administrator, ukljucivao kompatibility mode...

@psihoroba

probao ali uzalud :-(((

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Bugzapper kaže...

Reinstalirao Origin vise puta, napravio administrator acc, pokrenuo kao administrator, ukljucivao kompatibility mode...

@psihoroba

Ocito imas specifican problem.

Ili sam moras traziti rjesenje problema koji samo ti imas, ili reinstal Windowsa.

16 godina

Obavezno kupujem.

Jel netko zna hoće li bit još nekaj u ponudi.

Ja bih si kupio nešt obleke,čizme,ak ima i neki bolja kaciga ova mi malo tijesna.

13 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
Bugzapper kaže...

@psihoroba

Ili sam moras traziti rjesenje problema koji samo ti imas, ili reinstal Windowsa.

Windowsi su stari 3 tjedna

15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

misliš zakrpe ,a ne DLC-i ,jer igra je u beti {#}

kupujem!{#}

Ja ću kad igra izađe iz bete uzet to sve. :)

16 godina
Bugzapper kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Bugzapper kaže...

@psihoroba

Windowsi su stari 3 tjedna

Nema to veze, može biti greška već na instalaciji(meni je odmah počeo bacati BSODove, nije radio device manager i sl., a pomogla je reinstalacija s istog DVDa na isti disk)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
Promatrač kaže...

Obavezno kupujem.

Ja bih si kupio nešt obleke,čizme,ak ima i neki bolja kaciga ova mi malo tijesna.

Još 20 mapa? ,20 oružja ,10 vozila,4 game mod-a itd...? Iskreno možemo se žalit da pokušavaju izmust pare iz nas al meni je ovo drago, definitivno uzimam. 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
athlon64 kaže...
Promatrač kaže...

Obavezno kupujem.

Još 20 mapa? ,20 oružja ,10 vozila,4 game mod-a itd...? Iskreno možemo se žalit da pokušavaju izmust pare iz nas al meni je ovo drago, definitivno uzimam. 

Je li to još dodatno na DLCove, ili samo zbrojeno sve što bi se i inače dobilo?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
neaktivan
mrfloyd kaže...

Nije vrag da si mislio da je cheater samo onaj koji tuče iz LMGa sa spawna, svi padaju a score je 100:1!?

Onaj koji ga tu i tamo upali ili koristi samo wallhack, dakle povremeno se zboosta za 30-40% taj je najgori! Kada mu pogledaš statse pomisliš: Pa i nije cheater, samo ima sreće povremeno! {#}

Nisam :), ali nisam znao da ga mozes za vrijeme igre povremeno aktivirati.
Mislio sam ako je ON , da je ON. A ne da to radi da stisnes tipku pa kad pustis da ne radi.

A sto se tice ovog snipera, da je bio "pametan" isto ga ne bi skuzili.

Kada smo igrali ovo 5000tk runde na nasem serveru bilo je trojica likova koji su mi bili VRLO sumnjivi ali sam ih ostavio u igri jer nisam mogao nista dokazati.

Recimo, jedan lik me ubijao sa C4 i to SVAKI put iako sam se sulja, nije bilo nikog osim njega na A, ali svaki put kad bih dosao na stepenice, iz blio kojeg smijera odmah bi me ubio sa c4.

Isto tako jedan iz njegovog klana, svaki put nas je ubio, iako nekad HS nekad samo padnes, ali to je uvijek bilo tako nekako smotano i nenormalno da nije bilo za vjerovat.
Cesto nisam usipo opaliti vise od jednog metka is svog oruzja.

Ubrzo je nakupio 25:1 i nakon toga sam ga uspio par puta magnumom rijesiti, i onda opet nista.

Mogao sam ih kickati, ali nisam bio siguran tako da su ostali na serveru.

I to je to sto me frustrira!

[M|C] ex_Co7
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kupio key od Ipaleas-a http://www.bug.hr/forum/user/ipaleas/57955.aspx

Sve proslo odlicno, igra je u downloadu.

Preporuke!

1 0 hvala 1
15 godina
power_user kaže...
athlon64 kaže...
Promatrač kaže...

Obavezno kupujem.

Je li to još dodatno na DLCove, ili samo zbrojeno sve što bi se i inače dobilo?

Zbrojeno iz dlc-ova. Al ovo je ogromna količina sadržaja i to mi je drago. Neka održavaju igru na životu,mislim drago je meni igrat i ovako al padne razina zanimljivosti nakon 200 sati odigranih pa dobro dođe dodatni sadržaj. Ovo bi nazvao kompromisom, oni dižu lake pare a mi ne dobivamo baš malo za te pare koje dajemo.Dice stvano nije toliki kraljivac kao IW/Activision, ako oni mogu 5-6 puta za redom na istom engineu malo doradit igru, izmodelirat par mapa i dodat par oruzja pa onda to prodavat kao novu igru, e onda može i Dice nakon ovoliko truda oko battlefielda zaradit jos malo na par DLC-ova.EDIT: kad cemo moc u lokalnim shopovima kupit ovaj paket sa svim dlc-ovima?

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 21:12 (athlon64).
17 godina
Battlefield 3
Uglavnom, EA planira otkriti sve detalje svoje nove usluge tijekom ovogodišnjeg E3-a pa eto, moći ćete idući tjedan sve saznati od naše ekipe s terena koja se već počela pakirati za dugi put preko "bare". Kao što vidite, riječ je o čak pet DLC nadogradnji koje bi u grubo za 60 dolara trebale igračima ponuditi sve ovo (citat s Eurogamera):

20 Maps.
20 New Weapons.
10+ New Vehicles.
4+ New Game Modes.
30+ Assignments.
20+ Dog Tags.
Also includes "Premium Benefits" which are made up of skins, camos and most importantly early access to all DLC.

These maps, weapons, vehicles game modes assignments and dog tags are spread across the following DLC:
Back to Karkand.
Close Quarters in June 2012.
Armored Kill in autumn 2012.
Aftermath in late 2012.
End Game in spring 2013.

Detaljno vise: http://playomania.com/novosti/battlefield-premium---otkrivena-cijena-ea-ovog-odgovora-na-call-of-duty-elite
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo opet mene sa hebenim problemima.. napravio sam frišku instalaciju winsa i više nemam problema da me izbacuje kad loada mape.. ali sad grafa, 5750 koja je novo stavljena ne radi dobro bar po mom mišljenju. igra mi trza i to poprilično, neigrivo je. svi detalji na low, probam smanjit rezu sa 1680 na najmanje (1000 i nešto sitno neznam točno) i sve ostaje isto, probao sam i sa onim vodičem za optimizaciju isključit dx11 ništa, jednostavno trza i trza.. pa ako ima netko nekakv savjet hvala, ako ne oko 9 mjeseca iovako ide novi komp pa eto.. bum se strpil. i da imam najnovije drivere, sa starima mi je prijavljivalo neku grešku da ih updejtam i s novima radi bolje ali nije to to, bar po onome šta ja mislim da ova kartica može. probao sam ju i clockati, poboljša stvar poptilično ali opet ne valja..

hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MV_gamer kaže...

evo opet mene sa hebenim problemima.. napravio sam frišku instalaciju winsa i više nemam problema da me izbacuje kad loada mape.. ali sad grafa, 5750 koja je novo stavljena ne radi dobro bar po mom mišljenju. igra mi trza i to poprilično, neigrivo je. svi detalji na low, probam smanjit rezu sa 1680 na najmanje (1000 i nešto sitno neznam točno) i sve ostaje isto, probao sam i sa onim vodičem za optimizaciju isključit dx11 ništa, jednostavno trza i trza.. pa ako ima netko nekakv savjet hvala, ako ne oko 9 mjeseca iovako ide novi komp pa eto.. bum se strpil. i da imam najnovije drivere, sa starima mi je prijavljivalo neku grešku da ih updejtam i s novima radi bolje ali nije to to, bar po onome šta ja mislim da ova kartica može. probao sam ju i clockati, poboljša stvar poptilično ali opet ne valja..

hvala unaprijed

Pogledaj moj komp. Isto 5750 i ja sam sasvim zadovoljan kako mi radi igra. Igram na HD rezi sve na low od 45-55 fps-a, driveri 12.3. Nemam pojma, do tebe je nešta...

14 godina
neaktivan

ja imam 12.4, je možda do toga?

edit: možda i napajanje? makar sumnjam... do sad je sve super radilo sa gt9800..

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 21:53 (MV_gamer).
15 godina

Nemam pojma, ja nisam stavljao 12.4 jel mi se nije dalo skidati i inst. Sa 12.3 mi radi odlično tak da ni neću mjenjati. Al eto moš probati pa vidjeti, ništa te ne košta.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

znam, predobar sam

dobro necu vas vise ubijat...

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 22:21 (berto).
Moj PC  
14 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: {baserape]

Kikan kao što  vidite -.-' Ubio sam 3 puta istog lika, a inače mi score bude max 1.2 k/d

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice