Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.174.107
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
generic9974 kaže...
M4X kaže...

stalno mi como rose divlja i blica,jel vama? dal postoji rješenja

događa se uvijek kad se spawnam

.... probaj ovo:

- meni je nakon jednog patcha bindao misa na prone pa kad god bi se pokusao okrenut on zalegne (i nisam bio jedini koji je dobio cudne kontrole bindane).... znaci pogledaj da li ti je slucajno nesto bindao u mouse koloni pod commo rose pa klik na kolonu mouse i drzi escape

hm...sad gledam da ti se to dogadja kad se spawnas .... vjerojatno je neki drugi problem (jesi probao bindati na neku drugu tipku? .... mislim mozda ti rikava Q tipka {#})

me ne rikava q tipka

znam da sam radio neke stvari za poboljšanje gameplaya ali neznam šta sve,uglavnom uvijek se događa kad se spawnam i uvijek moram na escape isto kao i hottie&nottie

s tim da se uz blicanje nemogu ni kretat ni pucat,mogu ali jako usporeno

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel vama veli "Update in progress" kad odete na battlelog?

Ili je to samo meni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cheezl kaže...

Jel vama veli "Update in progress" kad odete na battlelog?

Ili je to samo meni?

Najavili su neki update

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
13 godina
neaktivan

....ma sada skidaju po duplo ono sto smo osvojili pa jos toga duplo dole .........:)

BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D
17 godina
odjavljen
DarthBajo kaže...

....ma sada skidaju po duplo ono sto smo osvojili pa jos toga duplo dole .........:)

primjetio sam da sam dobio neke bezvezne naknadne bodove

16 godina
moderator
Battlefield 3

Ja imam 307 000 od potrebnih 230 000 za novi lvl{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 11:44 (Lateralus).

13 0 hvala 0
14 godina
Lateralus kaže...

Kraj filma {#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
17 godina
odjavljen
pirat kaže...

Ja imam 307 000 od potrebnih 230 000 za novi lvl{#}

Ja sam isto u plusu, nekih 33000. Kad će to biti "proknjiženo"? {#}

Freak Show Inc.
16 godina
moderator
Friday kaže...

Valjda nakon što odigramo sljedeču rundu.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 11:59 (pirat).
17 godina
odjavljen
pirat kaže...
Friday kaže...

Valjda nakon što odigramo sljedeču rundu.

Kad odigram slijeeću rundu žena će mi proknjižiti papire za razvod {#}

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Lateralus kaže...

....brutalno.....malo nerealno ono s ganom osim za ex-a ali kraj brutala......heheheheh

13 godina
protjeran
Battlefield 3

nOOb pitanje;

- jel zna netko kolko je ovaj site pouzdan posto se nudi BF 3 vrlo povoljno?

Thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...

nOOb pitanje;

Thx

...... ja sam preko njega uzeo isto rusku verziju i u 1 dan sam dobio cd key i link s objasnjenjem kako promjeniti na eng. tako da sam bio zadovoljan s tom stranicom... a imas i u reviews komentare drugih koji su uzimali to....:)

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 12:16 (DarthBajo).
15 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...

nOOb pitanje;

Thx

Pouzdan je site, kupio sam preko njih nekoliko keyeva do sada i sve je prošlo u redu.

Proguglaj malo za coupone za popust, zadnji put kad sam kupovao bilo je 10% popusta ako upišeš TOWL, probaj i CDKEYHOUSEROCKS.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
15 godina
neaktivan
Lateralus kaže...

Daleko najbolji bf3 video sto sam do sad pogledo{#}

17 godina
Arabarran kaže...

Nikako ne mogu ući u igru.

Izbacuje mi da moram zatvoriti igru u pozadini. Koji bi mogao biti problem?

Software za prepoznavanje muckog dzubreta???? {#}

***** Maxxy *****
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nedavno sam saznao kako tocno rade cheatove, i mogu nazalost konstantirati da ako je netko imalo pametan NIKAD se nece otkriti!
Jedino zahvaljujuci PB, inace nista!

Biti ce masu cudnih situacija, ali ces ga gledati kako puca, i masi i odjednom padnes!

Nije te pogodio iz prve, vidio si kao puca a on je jednostavno pritiskom na tipku ukljuci one shot kill, i iduci metak ti si pao, pusti tipku i nastavi dalje.

Isto tako se to vidi i na frapsu, odnosno sve izgleda vise manje normalno. Puska skace jer je to animacija puske, a metci idu ravno. Zapravo, idu ravno dok drzis tipku, a prije i poslje lete okolo!

A da ne pricamo o sniperima!

Dva puta te promasi iduci put HS, ili ponekad HS od prve, ove koji su dalje, a ove gadja sa "skillom".

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam 4GB instaliranog RAMa, a budući da koristim 32bitne windowse samo 3.5GB je iskoristivo. Šta mislite bili dobio išta fps kad bi stavio 64bitni windows?

0 0 hvala 0
15 godina
Co7 kaže...

Nedavno sam saznao kako tocno rade cheatove, i mogu nazalost konstantirati da ako je netko imalo pametan NIKAD se nece otkriti!

Biti ce masu cudnih situacija, ali ces ga gledati kako puca, i masi i odjednom padnes!

Nije te pogodio iz prve, vidio si kao puca a on je jednostavno pritiskom na tipku ukljuci one shot kill, i iduci metak ti si pao, pusti tipku i nastavi dalje.

Isto tako se to vidi i na frapsu, odnosno sve izgleda vise manje normalno. Puska skace jer je to animacija puske, a metci idu ravno. Zapravo, idu ravno dok drzis tipku, a prije i poslje lete okolo!

Dva puta te promasi iduci put HS, ili ponekad HS od prve, ove koji su dalje, a ove gadja sa "skillom".

Najljepša stvar je što sve ide preko neta, preko jave, nema dokumenata na kompu nit ikakvih injectora. Dakle ruke su im čiste, bar se tako čini punkubsteru...žaslosno.

Lateralus kaže...

Svaka čast onome tko je ovo složio, preprepredobro.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 16:18 (fila2208).
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Najljepša stvar je što sve ide preko neta, preko jave, nema dokumenata na kompu nit ikakvih injectora. Dakle ruke su im čiste, bar se tako čini punkubsteru...žaslosno.

Ne znam tocno na koji to nacin radi, jer to nikad nisam vidio.
Ali je zalosno sto zapravo ne mozes biti siguran da li je igra kriva za cudni kill ili citer (osim kod onih manje bistrih, tamo se jako brzo skuzi :)).

Jer ako ne korsiti stalno, tesko ga je skuziti.

Desilo mi se masu puta da sam brani neko tko je bio optuzen preko za cheat, a za dokaz sam smatrao to sto sam ga ubio 1vs1 ili ako sam i poginuo nije bilo nista cudno jer sam "osijetio" svaki metak.

A sada vidim da ta logika nema smisla!

Koliko cesto ESL wire otkrije nekog?

[M|C] ex_Co7
15 godina
Co7 kaže...
fila2208 kaže...

Ne znam tocno na koji to nacin radi, jer to nikad nisam vidio.
Ali je zalosno sto zapravo ne mozes biti siguran da li je igra kriva za cudni kill ili citer (osim kod onih manje bistrih, tamo se jako brzo skuzi :)).

Jer ako ne korsiti stalno, tesko ga je skuziti.

Desilo mi se masu puta da sam brani neko tko je bio optuzen preko za cheat, a za dokaz sam smatrao to sto sam ga ubio 1vs1 ili ako sam i poginuo nije bilo nista cudno jer sam "osijetio" svaki metak.

A sada vidim da ta logika nema smisla!

Koliko cesto ESL wire otkrije nekog?

Ja sam čuo, da se podaci vuku sa neta, a nema injectora kolji bi pb našao.

Jedan od tih razloga je sama meanika igre i smotanio killcam, No spectator mode niti battlerecorder. Sam dice je kriv jer je igra meka za chitere. Za esl ne znam.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Većina nas koja već dugo igra osjeti kada je meta cheatera.

Igrao sam nedavno sa frendom na kaspianu i jedan snajper je cheatao, ali pametno.

Ono fula te par puta, pa te pogodi (rani), pa te dokrajči. Uvijek nekako dosta neobično, iz čudnih kuteva i sa zakrivenim line of fire.  Ali se nakon nekog vremena polakomio i skinuo mene i frenda iz prilično nemoguće situacije. Velika udaljenost, mi vrludamo, skačemo, a on nas HS-a iz prve obojicu.

Optužili smo ga da je cheater i lik je na početku iduće partije poskidao 20-ak ljudi sa HS-om iz baze u bazu i otišao sa servera.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Vash kaže...

Većina nas koja već dugo igra osjeti kada je meta cheatera.

Igrao sam nedavno sa frendom na kaspianu i jedan snajper je cheatao, ali pametno.

Ono fula te par puta, pa te pogodi (rani), pa te dokrajči. Uvijek nekako dosta neobično, iz čudnih kuteva i sa zakrivenim line of fire.  Ali se nakon nekog vremena polakomio i skinuo mene i frenda iz prilično nemoguće situacije. Velika udaljenost, mi vrludamo, skačemo, a on nas HS-a iz prve obojicu.

Optužili smo ga da je cheater i lik je na početku iduće partije poskidao 20-ak ljudi sa HS-om iz baze u bazu i otišao sa servera.

Dobro je dok ode....kad negira i ostane pwnat a admin neće ni da čuje već me slaya što spamam chat...onda samo ragequitam i blacklistam si server da više nikad ne odem na njega.

Nema blacklista ali pamtim servere na koje više nikad neću ući.

17 godina
Co7 kaže...

Nije vrag da si mislio da je cheater samo onaj koji tuče iz LMGa sa spawna, svi padaju a score je 100:1!?

Onaj koji ga tu i tamo upali ili koristi samo wallhack, dakle povremeno se zboosta za 30-40% taj je najgori! Kada mu pogledaš statse pomisliš: Pa i nije cheater, samo ima sreće povremeno! {#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ne bi bilo lose da ovo pogledate

Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izlet
Moj PC  
12 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

a ovo vam je plafon

Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izlet
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

@HAM odlican frag video :)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3