Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.088.569
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ode se možeš načitat stvarno svakakvih p*zdar*ja. Bože sačuvaj.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Soldier977 kaže...

Ma nešto mi pada na pamet da nam slučajno nije kakav trojanac uletio? Očito nam je sve krenulo isti dan(?)!

briješ?? pa jel i danas isto??

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Soldier977 kaže...

Ma nešto mi pada na pamet da nam slučajno nije kakav trojanac uletio? Očito nam je sve krenulo isti dan(?)!

briješ?? pa jel i danas isto??

Negdje oko 11h sam otisao kuci, provjerio i opet isto.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni je u Osijeku također na t-scumu u zadnjih mjesec dana veza konstantno na 1.5mbit, bili tehničari, mjenjali vamo tamo, i trenutačno sam u nekoj fazi ignoriranja valjda

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Sta je ovo, svi pomrli vamo
Bf3 nick:makako2
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nitko ne želi igrat sa mnom BF :(
Baš ste neki, kmeee :P

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Co7 kaže...
Ajde vi prestanite prozivati igrace i sve ce biti kako treba!

Ja prozivam Lollika. Jer je đubre, provokator, izdajica i j*beni Juda.

Ne diraj mi moju malu picu.{#}{#}

14 godina
Co7 kaže...

Furyo je jedan od rijetkih ljudi za koje bi ja rekao da su "down to earth", uz to razbija u bf3!

Sve vas tu iz xxx klana pojede jedan na jedan!

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 20:43 (drahic).
13 godina
neaktivan
Switch kaže...
Co7 kaže...
Jesi ti uopće pročitao šta sam ja napisao?? Ja i dalje tvrdim da Furyo JE jako dobar igrač al ovo što je on išao pisat i veličat se je žešći fail! I to je ono na što sam se osvrnuo! Ove gluposti što ti laprdaš, neki warovi, fun ovo ono...NEBOTNO, uopće nije tema razgovora!

Pa neno je indirektno rekao da je i ljudina prosječan igrač pa jel se on uvrijedio i išao tu pisati svoju povijest ratovanja? Nije, i zaboli ga ona stvar za to.

Nikad u životu se nisam veličao,kao šta sam i napisao u mojem postu (pogledaj) da mi je to totalno gej i glupo. Odgovarao sam na pitanje Zenge-CRO-a ako nisi primjetio,napisao sam kratki Summa-Summarum o mojoj igri (uostalom zašto nebi barem malčice pohvalio za svoje uspjehe) i zbog čega me ljudi ne nazivaju cheaterom - usto dotaknuo sam se Nenine izjave. Shvati to kako ti želiš,ja sam sa svima dobar,pa i sa vama također samo eto,kako si ti rekao tebe možda smeta kad ti kažu da si prosječan u košarci i nogometu,mene smeta kad mi kažu da prosječno igram,neni smeta kad mu kažu da je cheater {#}. Ali poanta je čemu govorit nešto šta nije istina? Priznajem 100 puta da ima odličnih igrača,da bi riječi reko,čak i ovdje,da idemo radit listu ta bi lista bila kilometarska. Uglavnom,da,naložio sam se jučer definitivno i malo pretjerao DA {#}

MadCroats Furyo || CoD2 3500h || BF3 400h
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 21:49 (Dr_Furyo).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...
Danny_HR kaže...

Najviše volim kad se Draž i iksići svade.

A ja naviše volim kada ti plačeš jer ti je dosta moje guze :-).

Isusa ti pa ti si se cijeli nauljio kalko!! potpiši se na patike da znamo tko je unutra!!!!!!!!!

[M|C] jokaCRO ingame
16 godina
xyan kaže...

ovaj ne da je chiter nego je haxor

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja sam ignoran u ovoj temi ono maximalno :(

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mali rezime na neku vecer.

Metro, G rejpa ekipu na c, ulazimo frend i ja. On uzima snajper i veli da kampa. Ja medika i trk. Onak u prolazu kraj vlaka s lijeve strane vidim odsjaj snajpera, nanisanim i kresnem rafal u prolazi i stepem Fr4nka onak slucajno :p

Pet min poslje veli frend (koji je kampo bas tu stranu) pas mtr sad me jedan dva put skinuo. Pitam ja da nije Fra4nk mozda?! Veli on da je.
Kazem ja njemu, to ti je mucki provokator iz gerijatrije i valjda je cijelu mapu tam i skida.
Veli frend - "sad bum ja naso poziciju" lol

Nekoliko trenutaka kasnije vidim ja na chatu frend pise "eto sad si dobio svoje" (ja lego i pitam kaj je bilo). Veli on "osveta je ku*va, sad sam ga jedno 4-5 put za redom skinuo".
Odgovara Fr4nk "ma da jebate lego si iza tog nekog kamena i gadam te u glavu al meci prolaze kroz tebe" (frend mi veli) "a kaj da mu radim, treba znat nac poziciju na bf'u", na to ja odgovaram Fr4nku "mozda ga u krivu glavu gadas" lol

Sve u svemu odlicna partija unatoc rejpanju, bas sam se fino nasmijo :D

...da malo skrenemo s teme ciji je veci xD
Battlelog ~ UrbanFsk
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

...aj vjezbajte jos malo, sam da prikoljem Diabla pa cu vas doci sve pobit!

ROFL na sve pr0 1337 sKiLLz0r3 {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Pokusao sam vozit sa jetom,medutim kolega iz klana mi nista nije ostavio.. :((

Sh1nox

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/32043071/1/371714409/

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
1.Lovac kaže...

Evo ja sam te primijetio {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
15 godina
1.Lovac kaže...

Nisi samo možda ne dijele svi tvoj entuzijazam. Probaj za početak pratit temu, servere i nać frendove za igrat...kasnije ide lako :)

drahic kaže...

Pokusao sam vozit sa jetom,medutim kolega iz klana mi nista nije ostavio.. :((

Sh1nox

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/32043071/1/371714409/

Na 8v8 će bit zanimljivo gledat kako owna :)
odličan igrač 

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 0:30 (fila2208).
14 godina
@Sale
Da bilo je zabavno na ts-u....Frank je bio lud kako ga nije mogao skinuti :) Na kraju sam mu ja sprasio HS ali iz drugog kuta malo. Uglavnom partija i rape bezveze...ali mali sniper rat-epic.
You should never underestimate the predictability of stupidity - Extremne njubare team
14 godina
Battlefield 3

Sj1nox je medu prvih 20 u svijetu na 1vs1.  Odlican i kvalitetan igrac.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Yep, nek je i rejp i gangbang al bf je najbolji kad je zajebancija. Tek tad igra zasja punim sjajem. Fuckas ti nabrijavanja i score. :D
Battlelog ~ UrbanFsk
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

SMOKE party.

To igramo i odavno se tako nisan zabavija. Na startu se svi kao support spawnaju, bace ammo crate na najotvoreniji dio mape, admin nuka ekipu svi se spawnaju sa smoke, i nek party počme, SMOKE i knife only... Predobro...

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, a najbolji dio je bio taj da ja uzmem m320 obicni i trcim oko nekoga da ispuca sav smoke, i onda pustim da me ubije.

On onda kupi moj kit i igra sa m320 obicnim da to ni nezna :).

A onda ga ja jos trolam kako to moze koristiti ako smo se dogovorili da je samo smoke... Hahahhahahahah :P

[M|C] ex_Co7
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pizdo :)

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Pitanjce malo slatko.

U zadnje vrijeme puno igram softića i mogu reć da sam se naviknuo, lakše mi je i nije loše moram priznati, ali nešto me jako zanima. Dal ja kad spotam, dal ja vidim samo svoje spotove ili što?

Jer vidim hrpu ekipe trči, pucam i spotam, i vidim 3 trokutića. Kasnije kad nestanu nema više, dakle pitanje je: jel to više nitko ne spota, ali sam si ja nešto isključio da vidim samo svoje spotove, wtf lol :)

ugl. zaš ljudi ne spotaju? Strah da netko ne ''ukrade'' kill?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

Pitanjce malo slatko.

U zadnje vrijeme puno igram softića i mogu reć da sam se naviknuo, lakše mi je i nije loše moram priznati, ali nešto me jako zanima. Dal ja kad spotam, dal ja vidim samo svoje spotove ili što?

Jer vidim hrpu ekipe trči, pucam i spotam, i vidim 3 trokutića. Kasnije kad nestanu nema više, dakle pitanje je: jel to više nitko ne spota, ali sam si ja nešto isključio da vidim samo svoje spotove, wtf lol :)

ugl. zaš ljudi ne spotaju? Strah da netko ne ''ukrade'' kill?

Ljudi jednostavno ne spotaju, a i nerfan je spot nemoš ko prije samo spamat Q... što u jednu ruku je i dobro.

15 godina
Battlefield 3

Primjetio sam da nekad neće spotat, što je dobro da. Ugl.  ekipa ne spota da, što mi je čudno, jer igrao hc ili sc spotam konstantno. Po meni je to mehanika igre koju treba koristiti za svoje dobro i dobro ekipe. U bc2 je spotanje bilo konstantno. Ovdje...čudno mi je, jer očekujem da ekipa spota, a teško je i q stisnut, šteta :(

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Moj prst je stalno na "Q".

Em što meni pomaže kad je netko daleko ili u mraku, em pomaže drugima ako me srede ili pobjegnu kad ih spotam.

Meni jako smeta nakon patcha što su spotanje iz aviona totalno upropastili.

Naime, javi mi da sam spotao nekoga, al se treba spustiti jako nisko da se trokutić pokaže.

Za pilota poput mene (njuba) je teško spustit se nisko i nekog ubit pa mi to smeta ;)

Prije patcha, spotaš ekipu, a ono "Las Vegas" i samo udri po lampicama :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Skilledžija kaže...

Moj prst je stalno na "Q".

Em što meni pomaže kad je netko daleko ili u mraku, em pomaže drugima ako me srede ili pobjegnu kad ih spotam.

Meni jako smeta nakon patcha što su spotanje iz aviona totalno upropastili.

Naime, javi mi da sam spotao nekoga, al se treba spustiti jako nisko da se trokutić pokaže.

Za pilota poput mene (njuba) je teško spustit se nisko i nekog ubit pa mi to smeta ;)

Prije patcha, spotaš ekipu, a ono "Las Vegas" i samo udri po lampicama :)

Da, ali jesi siguran da to nije do kvalitete mesh opcije u grafičkim opcijama. Neki se kunu kad stave mesh na high da iz daljega vide trokutiće. Ali vidiš nisam znao da su sjebali toliko spotanje iz helija i jeta. Velim nisam soft do sad igrao aktivno pa ne znam. A ovo špto ti pričaš, da, jedan prst na q, tonu puta sam izvukao kill zato što vidim trokutić. Ajde ti vidi nešto na mom kalkulatoru od laptopa. Tako da velim, puno mi je lakše nego na hc, di toga nema, ali ajde tamo sprayaš pa gledaš dal ima hita :)

13 godina
fila2208 kaže...

Da, ali jesi siguran da to nije do kvalitete mesh opcije u grafičkim opcijama. Neki se kunu kad stave mesh na high da iz daljega vide trokutiće. Ali vidiš nisam znao da su sjebali toliko spotanje iz helija i jeta. Velim nisam soft do sad igrao aktivno pa ne znam. A ovo špto ti pričaš, da, jedan prst na q, tonu puta sam izvukao kill zato što vidim trokutić. Ajde ti vidi nešto na mom kalkulatoru od laptopa. Tako da velim, puno mi je lakše nego na hc, di toga nema, ali ajde tamo sprayaš pa gledaš dal ima hita :)

Mislim da nisam dirao grafičke opcije nakon patcha, ali dobra ideja - pogledat ću to malo.

Ali, prije patcha sam sve vidio bez problema iz daljine - to znam sigurno.

BTW ponekad neke avione ni ne možeš spotat. Pretpostavljam da je to zbog stelth perka, ali da ga uopće ne možeš spotat je bezveze.

[19xx] 4ntraks
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice