Đizs al ste dosadni. Aj mi još jednom objasnite što znači PRO. Može i slika, volim slike.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Virus misli da nije problem u "staroj slavi" nego u "pametnim" pojedincima koji si dozvoljavaju ocjenjivat i kritiziranje ostalih igrača.
A kakav to mentalni sklop treba postojati u čovjeku da se on uvrijedi zato što netko za njega misli da je prosječan igrač??? I onda ide sam sebe veličati i pisati kako je on bio u ovom top timu pa u onom top timu pa kako je igrao za tamo neki BF3 Interkontinentalnogalaktičkimeganations CUP, pa kako on sam vodi timove do pobjede pa pisati o sebi kako on treba spadati u "jako dobre igrače!" pa ovo pa ono...mislim svašta! Mislim kako netko tako šta može pisati o sebi?
Ja uopće ne osporavam njegovo umijeće igranja i smatram da Furyo je JAKO dobar igrač i sve ono što je on napisao tamo daje jednu jako dobru sliku o njemu kao igraču ali o njemu kao čovjeku govori nešto sasvim drugo! NHF
Đizs al ste dosadni. Aj mi još jednom objasnite što znači PRO. Može i slika, volim slike.
Nije problem, samo pitaj.
Ček, ako je ovaj lijevo Furyo, tko je pak ovaj desno?
Ček, ako je ovaj lijevo Furyo, tko je pak ovaj desno?
M4X.
...ovaj desno je "magnum"
battlelogu se malo neda zbrajat...dok sam vidio minus mislio sam da gledam svoj tekuči...
Totalno se pomutio. Uopće više ne registrira battle report kad završiš rundu - svako toliko nedostaje jedna, a u onima koje prikaže, daje krive podatke. Imao sam možda 10 kill assist, on veli da imam 0.
battlelogu se malo neda zbrajat...dok sam vidio minus mislio sam da gledam svoj tekuči...
Totalno se pomutio. Uopće više ne registrira battle report kad završiš rundu - svako toliko nedostaje jedna, a u onima koje prikaže, daje krive podatke. Imao sam možda 10 kill assist, on veli da imam 0.
ma ja sam jučer konačno odigrao jednu jako dobru rundu na kanalima i nije mi upisao medalje niti ribone i još štošta...ali vidim da je bodove upisao ali nije rank up napravio...valjda nešt rade na njemu...
Posto dok sam pisao ovaj post, uletili su drugi...
Moram staviti samo ovaj dodatak:
@switch
Nisam se htio mjesati u ove rasprave, ali jednostavno me vucete za jezik.
Furyo je jedan od rijetkih ljudi za koje bi ja rekao da su "down to earth", uz to razbija u bf3!
Sve vas tu iz xxx klana pojede jedan na jedan!
Sto on nparavi magnumom, neki od vas ne mogu sniperom!
Decko je turbo pozitivan, meni uz sempera jedan od najdrazih clanova MC-a, vrlo rijetki su oni o kojima furyo ima lose misljenje i/ili to iznosi javno!
Ali sto je previse, previse je...
Tu napisete tri igraca a svi ostali su prosijek!?!?! Da li vi uopce znate sta znaci prosijek?
Svi koji su losiji od furya su sta? Ispodprosjecni igraci, a oni ispod tih?
Uz to tu kenjate kako vam je samo ovo fun, ono fun...
Prestanite lagati i ako cete vec izdvojiti vremena da nesto napistete, budite bar iskreni...
Je*ali bi se da budete prvi, a kad niste onda je sve fun!? A cemu onda rageanje?
Vama je Fun = bezvrijedno?
U nasem klanu ima odlicnih igraca, i koliko se mi pripremamo i predobre rezultate postizemo!
Ali to samo zato sto smo tu stvarno radi zabave, i zato ne treniramo svaki dan 4. sata, jer to nama nije zabavno...
I ovo je takav clan, dodjemo na ts, i zabavavljamo se, smijemo i igramo!
Kad treba igramo war, jer zabavno je natjecati se! Nije zabavno gubiti, ali se desava!
Mi za razliku od nekih nismo birali s kim cemo se igrati i kad! Nismo imali visinske pripreme za odredjene warove, cak je i semper rekao Bruni da uzme XII pa da odigraju turnir!
Ugl, svi tu nesto pokusavaju biti politicki korektni... A zapravo, prozirni su i ako ista mrzmi onda je to neiskrenost!
@switch
Nisam se htio mjesati u ove rasprave, ali jednostavno me vucete za jezik.
Furyo je jedan od rijetkih ljudi za koje bi ja rekao da su "down to earth", uz to razbija u bf3!
Sve vas tu iz xxx klana pojede jedan na jedan!
Sto on nparavi magnumom, neki od vas ne mogu sniperom!
Decko je turbo pozitivan, meni uz sempera jedan od najdrazih clanova MC-a, vrlo rijetki su oni o kojima furyo ima lose misljenje i/ili to iznosi javno!
Ali sto je previse, previse je...
Tu napisete tri igraca a svi ostali su prosijek!?!?! Da li vi uopce znate sta znaci prosijek?
Svi koji su losiji od furya su sta? Ispodprosjecni igraci, a oni ispod tih?
Uz to tu kenjate kako vam je samo ovo fun, ono fun...
Prestanite lagati i ako cete vec izdvojiti vremena da nesto napistete, budite bar iskreni...
Je*ali bi se da budete prvi, a kad niste onda je sve fun!? A cemu onda rageanje?
Vama je Fun = bezvrijedno?
U nasem klanu ima odlicnih igraca, i koliko se mi pripremamo i predobre rezultate postizemo!
Ali to samo zato sto smo tu stvarno radi zabave, i zato ne treniramo svaki dan 4. sata, jer to nama nije zabavno...
I ovo je takav clan, dodjemo na ts, i zabavavljamo se, smijemo i igramo!
Kad treba igramo war, jer zabavno je natjecati se! Nije zabavno gubiti, ali se desava!
Mi za razliku od nekih nismo birali s kim cemo se igrati i kad! Nismo imali visinske pripreme za odredjene warove, cak je i semper rekao Bruni da uzme XII pa da odigraju turnir!
Ugl, svi tu nesto pokusavaju biti politicki korektni... A zapravo, prozirni su i ako ista mrzmi onda je to neiskrenost!
Now the chances are 100% that rain will fall...

Neno, krati citate, već si upozoravan za to.
@switch
Jesi ti uopće pročitao šta sam ja napisao?? Ja i dalje tvrdim da Furyo JE jako dobar igrač al ovo što je on išao pisat i veličat se je žešći fail! I to je ono na što sam se osvrnuo! Ove gluposti što ti laprdaš, neki warovi, fun ovo ono...NEBOTNO, uopće nije tema razgovora!
Pa neno je indirektno rekao da je i ljudina prosječan igrač pa jel se on uvrijedio i išao tu pisati svoju povijest ratovanja? Nije, i zaboli ga ona stvar za to.
Ajd da se čovjek uvrijedio jer mu je rekao da je loš u nogometu ili košarci al uvrijediti se zbog mišljenja jednog čovjeka da je prosjek u jednoj igri, PAZI OVO IGRI!! je stvarno fail. Kud ovaj svijet ide majko mila...
Al' je snijeg, al' su labudovi?
Da je snijeg, već bi okopnio,
labudovi već bi poletjeli.
Nit' je snijeg nit' su labudovi,
Nego šator ranjenog BF3-ovca;
on boluje od ljutijeh rana.
Oblazi ga mati i sestrica,
a ljubovca od stida ne mogla.
Ajd da se čovjek uvrijedio jer mu je rekao da je loš u nogometu ili košarci al uvrijediti se zbog mišljenja jednog čovjeka da je prosjek u jednoj igri, PAZI OVO IGRI!! je stvarno fail. Kud ovaj svijet ide majko mila...
Lol...
Ima li uopce ovo smisla sto si napisao?
Ja sam se osvrnuo na tvoje prozivanje njega kao covjeka a ne kao igraca!
Ajde vi prestanite prozivati igrace i sve ce biti kako treba!
Ja prozivam Lollika. Jer je đubre, provokator, izdajica i j*beni Juda.
Ja prozivam Lollika. Jer je đubre, provokator, izdajica i j*beni Juda.
Kao sto sam napisao post prije, nije problem kada netko iznosi istinu :).
e i tak, kad se ocem osjecat PRO, odem ti ja na Seoske igre, tam neki muži bacaju kuglu, sve pravi macani 100-120kg, dojdem ja, paf s mjesta preko svih reko odem zu hause... to je pro
Lol...
Ima li uopce ovo smisla sto si napisao?
Ajde vi prestanite prozivati igrace i sve ce biti kako treba!
E počeo sam pisati svašta al onda sam odustao jer slika dolje će biti sasvim dovoljna!
Najviše volim kad se Draž i iksići svade.
@switch
Jesi ti uopće pročitao šta sam ja napisao?? Ja i dalje tvrdim da Furyo JE jako dobar igrač al ovo što je on išao pisat i veličat se je žešći fail! I to je ono na što sam se osvrnuo! Ove gluposti što ti laprdaš, neki warovi, fun ovo ono...NEBOTNO, uopće nije tema razgovora!
zašto se Furyo nebi sam pohvalio kad ga nitko drugi neće tj.kad ste ljubomorni na njega
warovi i okupljanje klanova se ne događa jer se svaki boji da mu slučajno ne padne acuraci ili k/d za jednu stotinku,većina govori kako igra za zabavu a laže,zato se i igraju na unranked serverima
Najviše volim kad se Draž i iksići svade.
A ja naviše volim kada ti plačeš jer ti je dosta moje guze :-).
Ej, imam ideju, hajmo se svi sa svakim posvađat
Ili, još bolje hajmo se raspodijelit i svađat između tih ekipa... ili
Eh, da, ... hajmo se svađat u real lifeu, a da smo dobri u BF3
Ili, stani..., joj... hajmo se ne svađat u real lifeu, a svađat se u BF3 (ili 4 kad izađe)
aaaa, hajmo se svađat u CODu a bit dobri u BF3.....
Kad će se meni ovaj lag popravit
U stvari, ja se već svađam sa internetom.

WTFZORZ?!
je mali, ali je i veseli :D isto ja i govorim za mp7...ali kako sam upoznat s velikim alatkama, volim se njima poigrat i u BF-u, pa mi jetako g3a3 najdrazi XD
edit: @m4x: a da nije mozda, da svi budu ravnopravni, da imaju otkljucane sve puske i attachmente? jesi mozda na to pomislio?

ajd priznaj da si njufer
Ima da sve i svi zarate ako se meni u roku sat vremene ne popravi ovaj lag sto imam zadnja dva dana na internetu
lol to je i meni nešto,još gledam,glupo mi je bilo uoće pitat jel kome još al vidim da nisam jedini
nisi jedini...ja se vratio sa puta i to me dočekalo....skakanje ping-a sa 30 na preko 500 u samoj igri...i tako cijelo vrijeme...bez nekog razloga za takvo ponašanje....
već mi par puta došlo da sve to bacim van krz prozor....
Ček koji su vam provideri?
Ja sam bnet pa me isto muče ti skokovi pinga.
Ma nešto mi pada na pamet da nam slučajno nije kakav trojanac uletio? Očito nam je sve krenulo isti dan(?)!
Eh,da bar, meni je ovako već mjesec dana, nakon jednog kratkog perioda dobre konekcije.