Ma našao sam ja za 100kn eng limited edition (+ b2k)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
AEK i FAmas na close su iste ako ne i bolje ;)
Slobodno napiši gdje, nemoj se sramit
Slobodno napiši gdje, nemoj se sramit
Misliš na mene?
ljudi jughead je napokon kupio igru.
Ajmo neka fešta xD
Bok svima, sry na nOOb pitanju, ali zanima jel postoji demo BF3 igre?
Hvala.
da
@Jughed
Bok svima, sry na nOOb pitanju, ali zanima jel postoji demo BF3 igre?
Hvala.
Ne.
Kupio preko jednog čovjeka koji se bavi prodajom accounta. Javi se na pp pa da Vas spojim ako želiš.
Of topic... Znam da ljudi seru po orginu i sl.. Ali cinjenica je da sam imao manje problema sa njim nego sa steam servisom... Evo npr. Iako su "sredili" do sada steam ja sam htio pokrenut Alan Wake u off line mode i to je potpuno nemoguca misija... A npr. Sa ni jednom orgin igrom nemam taj problem...

Steam ima pre loš support, tamo doslovno ljude boli qurac što ti imaš problem.
Je li se vama pojavljuje "encountered an unknown error "tamo gdje bi trebao biti scoreboard? Neki dan mi je radilo na nekim serverima,a na nekima ne,sad uopce ne radi.Koristim google chrome za battlelog.

Umisto što odi brbljamo radije ajmo na BUG server malo prije ručka da se apetit otvori. Zadnjih dana nigdi nikoga na serveru, koji vam je racku?
Što nigdje nikoga, jučer je bio pun full.
Ma kad? U koju uru?
evo jednog pro uber igraca http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/NUB_OBLOM/stats/276628084/
evo izgleda da sam se prevario kad sam tipa reportao za auto knife... ocito je bio neki bug pa mi je se cinilo da me hs sa nozem sa preko 15m...
Jest da je precizan i dobro se kreće, ali ako ovo nema aimbot onda stvarno...
to sam i mislio sa ovim postom... meni je dao par hs a vidio sam ga ispred sebe na zastavici b na metro mapi... a ja sam bio potpuno sam na onim rampam prije portirnice... a sto je tice ovog videa pa on ubija lakse nego na hc... modu.... sad ne znam za vas, ali za mene je ocito sto je ovaj tip....
Danas budem došao na Bug server, nije me dugo bilo
Nemoj, bug server smrdi po srdelama.
Wut?
Nisam 2 mjeseca igrao niti čitao ovu temu, što je bilo?
Wut?
Nisam 2 mjeseca igrao niti čitao ovu temu, što je bilo?
A čuj kuky je prije par dana jeo srdele kraj servera i jadnik je uz to pio vino, rakiju, vodu, votku i još neke splačine, tako da mu na kraju želudac nije mogao podnjet taj tjelesni rejp pa je počeo povraćat i sve je to istresao po serveru.
Basta ga je pokušao odgurnut nogom dalje od servera ali nije uspio na vrijeme, tako da sad danny pokušava sredit sa dice-om da mu pošalju neke čistače sa hazard suit ali navodno da ćemo morat skupljat donacije preko paypal jer ti čistači budu imali ogroman račun da nam daju na kraju.
Problem sa bf3. Nakon nekog vremena igranja mi cijeli komp samo zasteka uz zujanje i moram restartati komp, a nije do drivera za graficku. Moze neka pomoc
Da nije pregrijavanje grafe, očisti je. Grafa ti je malo slabija...
Mozda, pokretao sam razne testove u MSI Kombustoru i temperatura mi bez problema prelazi 100 C, ali onda mi se ne rusi.
Ako prelazi 100 odmah uzmi kompresor i deri... promjeni obavezno termalnu pastu, no zar nije igra malo zahtjevna za tu grafu ili? na kojoj kvaliteti igraš ?

Ako prelazi 100 odmah uzmi kompresor i deri... promjeni obavezno termalnu pastu, no zar nije igra malo zahtjevna za tu grafu ili? na kojoj kvaliteti igraš ?
Igram na low postavkama i nikad mi ne pada ispod 30fps. Bio sam je cistio pred mjesec dana, ali nikada (2 godine) nisam mijenjao termalnu pastu. Inacer, kada nista ne radim mi je temperatura ok 75 C tako da je ja mislim stvar u tome.