Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.202.020
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
Basta kaže...

Sad mi se javila tajnica iz Dice-a, mali sneak peak novog melee weapona iz CQB-a! Strepiteee!!!! {#}

Sad si me sjetio, moram nazvati zubara!

Hvala

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
xyan kaže...

@ceco: nisam znao da sam assault lvl100 hehe, to je valjda onaj bug :D

@nasty: pa dobri su decki, di ces ih rapeat, kad ih ni ne vidis nigdje :D

pa i nisi ... ovo je crna buducnost sto te ceka :P

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
moderator
drahic kaže...

Kazes,tolko su te puta izbusili,da ti je vec muka od toga,ha? {#}

Ja se bar ne plačem i ne krivim konekciju kad me netko nabuši,kao neki ovdje...{#}

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
drahic kaže...

Ja se bar ne plačem i ne krivim konekciju kad me netko nabuši,kao neki ovdje...{#}

lol, nemoj plakat kad ti ga metnem na suvo u sljedecoj prilici, i,  imam velkog, bas takvog kakvog volis{#}

13 godina
protjeran
xyan kaže...
pirat kaže...
drahic kaže...

lol, nemoj plakat kad ti ga metnem na suvo u sljedecoj prilici, i,  imam velkog, bas takvog kakvog volis{#}

Bolje da si nadjete kakve djevojcice pa da busite umjesto sto sirite pederluk ovdje.. Ljudi,pa ovdje ima i maloljetne djece npr.(Kalko ima 13 )...!!! I zamislite kako ce biti kad ode pitati svoju mamu "mama sta znaci kad ti ga netko metne na suvo"?!?! ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 14:41 (Cyber_Freak).
16 godina
moderator
xyan kaže...

Slično nam je govorio i drahić prije meča,na kraju mi se plakao u chat.{#}

Cyber_Freak kaže...

Bolje da si nadjete kakve djevojcice pa da busite umjesto sto sirite pederluk ovdje.. Ljudi,pa ovdje ima i maloljetne djece npr.(Kalko ima 13 )...!!! I zamislite kako ce biti kad ode pitati svoju mamu "mama sta znaci kad to ga netko metne na suvo"?!?! ;)

Neboj se ti za kalka,on je premazan svim mastima...i gori od večine nas "odraslih".{#}{#}

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 14:44 (pirat).
16 godina

nije li bf3 rated M ? dakle 17+ :p ... stoga sva metanja na suvo i pricanja o tome su dozvoljena {#}

http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Bronthophobiaa.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 14:48 (blankyboy).
15 godina
Cyber_Freak kaže...

Bolje da si nadjete kakve djevojcice pa da busite umjesto sto sirite pederluk ovdje.. Ljudi,pa ovdje ima i maloljetne djece npr.(Kalko ima 13 )...!!! I zamislite kako ce biti kad ode pitati svoju mamu "mama sta znaci kad ti ga netko metne na suvo"?!?! ;)

To znači da nije uzel rakije dok je kobase jeo.

13 godina
neaktivan
pirat kaže...
Cyber_Freak kaže...

Bolje da si nadjete kakve djevojcice pa da busite umjesto sto sirite pederluk ovdje.. Ljudi,pa ovdje ima i maloljetne djece npr.(Kalko ima 13 )...!!! I zamislite kako ce biti kad ode pitati svoju mamu "mama sta znaci kad to ga netko metne na suvo"?!?! ;)

Neboj se ti za kalka,on je premazan svim mastima...i gori od večine nas "odraslih".{#}{#}

Neno di mene uvijek nađeš?

@Pirat vjerujem da sam gori od vas većine, kolko vidim nema te tako često na BUG-u očito si se uplašiš moje guze kada vidiš da sam ingame :-).

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 14:58 (kalko1212).
17 godina
protjeran
Basta kaže...

Sad mi se javila tajnica iz Dice-a, mali sneak peak novog melee weapona iz CQB-a! Strepiteee!!!! {#}

Auuuu basta....zabolili me zubi čim sam pogledao sliku.{#}{#}

17 godina
Basta kaže...

..jbt kakve su ovo "cvikcange" jel to nekaj za "tvikanje" gebisa!? {#}

::: peace 0n earth :::
17 godina
Njet, za ektrakciju radiksa, tj. cupanje korijena :)
Moze se i dogtag s tim pocupat .:p
14 godina
Battlefield 3

Evo.. Imam 23-1 i dobijem cestitku...

A Switch pita admina- Noob admin-Why did u kick Astra?

I on dobije ban - Being disrespectful.

LOOL

EDIT- Nas 5-6 iz klana je sve kickao sa razlogom

Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Sorry, players from Croatia are not allowed Today, Try to rejoin Later !!

Samo da znate radi se o ovim kretenimai njihovom serveru.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/e61339ba-a534-4446-b9a0-01073a1ba7c9/RDF-City-Wars-Infantry-Only-No-RPG-M320/

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 18:56 (drahic).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
drahic kaže...

LOOL

Evo zakaj treba igrat na našim serverima, šupćeki admini!

16 godina

I onda odmah nakon toga uslijedi ovo...   

I am grateful that I am not as judgmental as all those censorious, self-righteous people around me. If I want your opinion... I'll ask you to fill out the necessary forms.
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

nije kikalo samo vas

usljedila je prava poplava kikanja

admin išao redom i provjeravao tko ima šahovnicu

mamiću odlazi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Vidiš kakva glupost iz toga nastaje. Ovnaš debile koji zabrane sve cro igrače. Onda se vijest proširi forumima i nitko ne voli hrvatske igrače i svsrtava ih rame uz rame sa poljacima i rusima kao chiterima. Yebena glupost. Zato treba igrat domaće servere, jer domaće je domaće. :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
drahic kaže...

LOOL

EDIT- Nas 5-6 iz klana je sve kickao sa razlogom

Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Sorry, players from Croatia are not allowed Today, Try to rejoin Later !!

Samo da znate radi se o ovim kretenimai njihovom serveru.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/e61339ba-a534-4446-b9a0-01073a1ba7c9/RDF-City-Wars-Infantry-Only-No-RPG-M320/

Pa sta se čudis, iskljucite čitove pa nece bit problema.... ili dodite na ove cheates approvedTM  servere na kojima ja igram  {#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 19:50 (berto).
15 godina
fila2208 kaže...

Vidiš kakva glupost iz toga nastaje. Ovnaš debile koji zabrane sve cro igrače. Onda se vijest proširi forumima i nitko ne voli hrvatske igrače i svsrtava ih rame uz rame sa poljacima i rusima kao chiterima. Yebena glupost. Zato treba igrat domaće servere, jer domaće je domaće. :)

Igra bi ja domaće, al kad krenem na BUG ono 0/64 non-stop?????WTF? Ajmo se igrat!!!

Zadar živi vječno!
15 godina
neaktivan

Odem ja sad lijepo na ovaj server : http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/65ba7a19-8900-4659-95a7-436ef581759e/Flying-bears-TDM-Canals-only/

I sa scorom 7-11 nakon, ispiše se na ekranu da sam sljedeće za kick. Koristio sam shotgun kao i mnogo drugih (nije zabranjena) i pitam na chatu zašto sam sljedeći za kick (na engleskom) i javi mi se nekoliko igrača na hrvatskom svi me lijepo izvrijeđaše, ja malo uzvratim, i počne me Admin ubijat, jedno 4 ili 5 puta i ispiše mi na ekranu (prosto, nije za maloljetnike) - tvoja mama odlično puši .... I sad se ja pitam što mora se dogodit ljudima da bi se tako nešto dogodilo i kakva to mora biti nezrela i glupa osoba :(

A da ne spominjem da u životu nisam ni pogledao na neki čit ili slično nešto, a kamoli koristio. Mislim da se i to po mojim partijama i scoreu vidi .....

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
13 godina
protjeran
Battlefield 3

E ovo je pravi razlog za dobiti ban na nekom serveru...ma,loool

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 22:56 (Cyber_Freak).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel to na svim serverima banaju tako bezrazložno ???

KUPUJEM BF3 Limited Edition ORIGIN ACC, javite se na privatne poruke.

0 0 hvala 0
14 godina
goranbm kaže...

Odem ja sad lijepo na ovaj server : http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/65ba7a19-8900-4659-95a7-436ef581759e/Flying-bears-TDM-Canals-only/

I sa scorom 7-11 nakon, ispiše se na ekranu da sam sljedeće za kick. Koristio sam shotgun kao i mnogo drugih (nije zabranjena) i pitam na chatu zašto sam sljedeći za kick (na engleskom) i javi mi se nekoliko igrača na hrvatskom svi me lijepo izvrijeđaše, ja malo uzvratim, i počne me Admin ubijat, jedno 4 ili 5 puta i ispiše mi na ekranu (prosto, nije za maloljetnike) - tvoja mama odlično puši .... I sad se ja pitam što mora se dogodit ljudima da bi se tako nešto dogodilo i kakva to mora biti nezrela i glupa osoba :(

A da ne spominjem da u životu nisam ni pogledao na neki čit ili slično nešto, a kamoli koristio. Mislim da se i to po mojim partijama i scoreu vidi .....

Hahhahaha citam ovo tvoje i rekoh odoh probati,imao sam score 12 killova 5 krepo(ma nis posebno),kikne me rođak uz obrazlozenje koristim bugirani AN94 hahahaah,do jaja!

15 godina
neaktivan
Milka30 kaže...
goranbm kaže...

Hahhahaha citam ovo tvoje i rekoh odoh probati,imao sam score 12 killova 5 krepo(ma nis posebno),kikne me rođak uz obrazlozenje koristim bugirani AN94 hahahaah,do jaja!

Ma nevjerojatno.. Moje još gore baš zato što sam popriličan noob, i skor mi je onak loš. Likovi na mapi imali skorove po 50-10 i tak slično, a on mene našao podbadat :)

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

zanimljivo

prigusivac na magnumu + laser

5 0 hvala 3
15 godina
CroChef kaže...

zanimljivo

Ma koja je ovo mapa??

Zadar živi vječno!
13 godina
neaktivan
CroChef kaže...

zanimljivo

Sam magnum je odlilčan, no prigušivač gore i laser zvuči dobro.

Kalko1212 ingame
15 godina
neaktivan
zeko73 kaže...
CroChef kaže...

zanimljivo

Ma koja je ovo mapa??

Mislim da se radi o Close Quarters, novi game mod koji nam stiže u jednom od sljedećih DLC-ova koji nam dolazi u lipnju, i ta mapa nam stiže u tom DLC-u ako se ne varam.

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=SnowMan_Cro
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 23:52 (BAD_BOY01).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

BUG server je na neodređeno vrijeme prebačen na Inf. only 24/7 Karkand. :)

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

8 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

BUG server je na neodređeno vrijeme prebačen na Inf. only 24/7 Karkand. :)

Stavi jos Bazaar i Seine Crosing i to je to...{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice