Sad mi se javila tajnica iz Dice-a, mali sneak peak novog melee weapona iz CQB-a! Strepiteee!!!!
Sad si me sjetio, moram nazvati zubara!
Hvala
Sad mi se javila tajnica iz Dice-a, mali sneak peak novog melee weapona iz CQB-a! Strepiteee!!!!
Sad si me sjetio, moram nazvati zubara!
Hvala
@ceco: nisam znao da sam assault lvl100 hehe, to je valjda onaj bug :D
@nasty: pa dobri su decki, di ces ih rapeat, kad ih ni ne vidis nigdje :D
pa i nisi ... ovo je crna buducnost sto te ceka :P
Kazes,tolko su te puta izbusili,da ti je vec muka od toga,ha?
Ja se bar ne plačem i ne krivim konekciju kad me netko nabuši,kao neki ovdje...
lol, nemoj plakat kad ti ga metnem na suvo u sljedecoj prilici, i, imam velkog, bas takvog kakvog volis
lol, nemoj plakat kad ti ga metnem na suvo u sljedecoj prilici, i, imam velkog, bas takvog kakvog volis
Bolje da si nadjete kakve djevojcice pa da busite umjesto sto sirite pederluk ovdje.. Ljudi,pa ovdje ima i maloljetne djece npr.(Kalko ima 13 )...!!! I zamislite kako ce biti kad ode pitati svoju mamu "mama sta znaci kad ti ga netko metne na suvo"?!?! ;)
Slično nam je govorio i drahić prije meča,na kraju mi se plakao u chat.
Bolje da si nadjete kakve djevojcice pa da busite umjesto sto sirite pederluk ovdje.. Ljudi,pa ovdje ima i maloljetne djece npr.(Kalko ima 13 )...!!! I zamislite kako ce biti kad ode pitati svoju mamu "mama sta znaci kad to ga netko metne na suvo"?!?! ;)
Neboj se ti za kalka,on je premazan svim mastima...i gori od večine nas "odraslih".
nije li bf3 rated M ? dakle 17+ :p ... stoga sva metanja na suvo i pricanja o tome su dozvoljena
Bolje da si nadjete kakve djevojcice pa da busite umjesto sto sirite pederluk ovdje.. Ljudi,pa ovdje ima i maloljetne djece npr.(Kalko ima 13 )...!!! I zamislite kako ce biti kad ode pitati svoju mamu "mama sta znaci kad ti ga netko metne na suvo"?!?! ;)
To znači da nije uzel rakije dok je kobase jeo.
Bolje da si nadjete kakve djevojcice pa da busite umjesto sto sirite pederluk ovdje.. Ljudi,pa ovdje ima i maloljetne djece npr.(Kalko ima 13 )...!!! I zamislite kako ce biti kad ode pitati svoju mamu "mama sta znaci kad to ga netko metne na suvo"?!?! ;)
Neboj se ti za kalka,on je premazan svim mastima...i gori od večine nas "odraslih".
Neno di mene uvijek nađeš?
@Pirat vjerujem da sam gori od vas većine, kolko vidim nema te tako često na BUG-u očito si se uplašiš moje guze kada vidiš da sam ingame :-).
Auuuu basta....zabolili me zubi čim sam pogledao sliku.
..jbt kakve su ovo "cvikcange" jel to nekaj za "tvikanje" gebisa!?
Evo.. Imam 23-1 i dobijem cestitku...
A Switch pita admina- Noob admin-Why did u kick Astra?
I on dobije ban - Being disrespectful.
LOOL
EDIT- Nas 5-6 iz klana je sve kickao sa razlogom
Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Sorry, players from Croatia are not allowed Today, Try to rejoin Later !!
Samo da znate radi se o ovim kretenimai njihovom serveru.
LOOL
Evo zakaj treba igrat na našim serverima, šupćeki admini!
nije kikalo samo vas
usljedila je prava poplava kikanja
admin išao redom i provjeravao tko ima šahovnicu
Vidiš kakva glupost iz toga nastaje. Ovnaš debile koji zabrane sve cro igrače. Onda se vijest proširi forumima i nitko ne voli hrvatske igrače i svsrtava ih rame uz rame sa poljacima i rusima kao chiterima. Yebena glupost. Zato treba igrat domaće servere, jer domaće je domaće. :)
LOOL
EDIT- Nas 5-6 iz klana je sve kickao sa razlogom
Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Sorry, players from Croatia are not allowed Today, Try to rejoin Later !!
Samo da znate radi se o ovim kretenimai njihovom serveru.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/e61339ba-a534-4446-b9a0-01073a1ba7c9/RDF-City-Wars-Infantry-Only-No-RPG-M320/
Pa sta se čudis, iskljucite čitove pa nece bit problema.... ili dodite na ove cheates approvedTM servere na kojima ja igram
Vidiš kakva glupost iz toga nastaje. Ovnaš debile koji zabrane sve cro igrače. Onda se vijest proširi forumima i nitko ne voli hrvatske igrače i svsrtava ih rame uz rame sa poljacima i rusima kao chiterima. Yebena glupost. Zato treba igrat domaće servere, jer domaće je domaće. :)
Igra bi ja domaće, al kad krenem na BUG ono 0/64 non-stop?????WTF? Ajmo se igrat!!!
Odem ja sad lijepo na ovaj server : http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/65ba7a19-8900-4659-95a7-436ef581759e/Flying-bears-TDM-Canals-only/
I sa scorom 7-11 nakon, ispiše se na ekranu da sam sljedeće za kick. Koristio sam shotgun kao i mnogo drugih (nije zabranjena) i pitam na chatu zašto sam sljedeći za kick (na engleskom) i javi mi se nekoliko igrača na hrvatskom svi me lijepo izvrijeđaše, ja malo uzvratim, i počne me Admin ubijat, jedno 4 ili 5 puta i ispiše mi na ekranu (prosto, nije za maloljetnike) - tvoja mama odlično puši .... I sad se ja pitam što mora se dogodit ljudima da bi se tako nešto dogodilo i kakva to mora biti nezrela i glupa osoba :(
A da ne spominjem da u životu nisam ni pogledao na neki čit ili slično nešto, a kamoli koristio. Mislim da se i to po mojim partijama i scoreu vidi .....
Jel to na svim serverima banaju tako bezrazložno ???
Odem ja sad lijepo na ovaj server : http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/65ba7a19-8900-4659-95a7-436ef581759e/Flying-bears-TDM-Canals-only/
I sa scorom 7-11 nakon, ispiše se na ekranu da sam sljedeće za kick. Koristio sam shotgun kao i mnogo drugih (nije zabranjena) i pitam na chatu zašto sam sljedeći za kick (na engleskom) i javi mi se nekoliko igrača na hrvatskom svi me lijepo izvrijeđaše, ja malo uzvratim, i počne me Admin ubijat, jedno 4 ili 5 puta i ispiše mi na ekranu (prosto, nije za maloljetnike) - tvoja mama odlično puši .... I sad se ja pitam što mora se dogodit ljudima da bi se tako nešto dogodilo i kakva to mora biti nezrela i glupa osoba :(
A da ne spominjem da u životu nisam ni pogledao na neki čit ili slično nešto, a kamoli koristio. Mislim da se i to po mojim partijama i scoreu vidi .....
Hahhahaha citam ovo tvoje i rekoh odoh probati,imao sam score 12 killova 5 krepo(ma nis posebno),kikne me rođak uz obrazlozenje koristim bugirani AN94 hahahaah,do jaja!
Hahhahaha citam ovo tvoje i rekoh odoh probati,imao sam score 12 killova 5 krepo(ma nis posebno),kikne me rođak uz obrazlozenje koristim bugirani AN94 hahahaah,do jaja!
Ma nevjerojatno.. Moje još gore baš zato što sam popriličan noob, i skor mi je onak loš. Likovi na mapi imali skorove po 50-10 i tak slično, a on mene našao podbadat :)
Mislim da se radi o Close Quarters, novi game mod koji nam stiže u jednom od sljedećih DLC-ova koji nam dolazi u lipnju, i ta mapa nam stiže u tom DLC-u ako se ne varam.
BUG server je na neodređeno vrijeme prebačen na Inf. only 24/7 Karkand. :)
BUG server je na neodređeno vrijeme prebačen na Inf. only 24/7 Karkand. :)
Stavi jos Bazaar i Seine Crosing i to je to...