Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.199.599
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
drahic kaže...
Jack Sparrow kaže...

Igrao sam tamo (metro 15000) više puta, samo granate, RPG i ostalo. Slika se trese, ne možeš pošteno naciljati koliko granata eksplodira.

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 22:36 (kalko1212).
13 godina

Mene samo zanima jel idu u prone, ili ostanu stajati kada idu na wc, ručak, izlazak vani u pivnicu, koncert......

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
14 godina
neaktivan
drahic kaže...
Jack Sparrow kaže...

Evo vam zabave za pola dana. [PTG]24/7 Metro 15000tickets{#}

Evo jedne partije s tog servera...e sad pogledajte kolko prvi lik na ruskoj strani ima killeva granatama LOL

Pih...

Beat this..

Runda traje 3-4 dana...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/877b21f9-7f5f-4ab3-b43e-932417fd3215/eXoTic-1-60-000Tickets-Caspian-Only-Fast-Vehicle-Respawn/

Šta smo im napravili u 2 sata? a što bi tek 60000 ticketa? loool

14 godina
Battlefield 3

hahahaha.. rekao sam ti,uzmi godisnji ili bolovanje tjedan dana i idemo hahaa

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

A nebi nam toliko trebalo..Sh1n0x još u jet i da vidiš {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Ma sta si lud.. Pa di su nam kilevi onda? Nas pilot kad uzleti,ne pada dok ne dode na 50-0 {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
moderator
Battlefield 3

Sinoć sam kao teška metro spamfest njubara otišao da vidim zašto je to najigranija mapa, jer trebam otključavati support.

OMFG, LOLZ, DAFUQZZZ, jbt bodova ko u priči, na jednoj partiji sam dobio kompletnu resuply kvotu i medalju i ne znam ni ja koliko supression ribbona.

Brzo ću ja ovaj support otključati.

1 0 hvala 0
13 godina
DrNasty kaže...

Sinoć sam kao teška metro spamfest njubara otišao da vidim zašto je to najigranija mapa, jer trebam otključavati support.

OMFG, LOLZ, DAFUQZZZ, jbt bodova ko u priči, na jednoj partiji sam dobio kompletnu resuply kvotu i medalju i ne znam ni ja koliko supression ribbona.

Brzo ću ja ovaj support otključati.

Meni je Metro uvijek super mapa ali samo za do 32 igrača. Kada je više ratnika, to se onda pretvara u trešnju slike na monitoru, buku u zvučnicima, i stresa za više nego 10 dana na najzahtjevnijem projektu na poslu.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
17 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Meni je Metro uvijek super mapa ali samo za do 32 igrača. Kada je više ratnika, to se onda pretvara u trešnju slike na monitoru, buku u zvučnicima, i stresa za više nego 10 dana na najzahtjevnijem projektu na poslu.

Kakav stres?
Igranje s jednom rukom dok mi je druga ispod brade mi ne predstavlja apsolutno nikakav stres.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
17 godina
moderator
Soldier977 kaže...

Sjetio sam se onog metro videa koji je neko napravio nakon povećanja supress efekta, samo rokanje po prašini uz blur. SPM mi je bio preko 1000 te 2 partije.

13 godina
Danny_HR kaže...

Kakav stres?
Igranje s jednom rukom dok mi je druga ispod brade mi ne predstavlja apsolutno nikakav stres.

Ma da, ali ona buka, zemljotres, i samo rpg, granate, m640 (320x2)........... stres je, stres, samo to još ne znaš {#}

13 godina
DrNasty kaže...

Sjetio sam se onog metro videa koji je neko napravio nakon povećanja supress efekta, samo rokanje po prašini uz blur. SPM mi je bio preko 1000 te 2 partije.

Probao sam to sa PKP i fakat radi :)

Nego jeste li primijetili da kada puceš PKPom 200 metaka odjednom, samo prvih 4-5 metaka puška ima recoil a kasnije samo rokaš bez vidljivog recoila {#}

17 godina
moderator
Soldier977 kaže...

Nego jeste li primijetili da kada puceš PKPom 200 metaka odjednom, samo prvih 4-5 metaka puška ima recoil a kasnije samo rokaš bez vidljivog recoila {#}

Da, baš sam Pečenku (doktor Basta smislio naziv kao lingvist i književnik u slobodno vrijeme) izabrao za moje pohode na unlock support klase.

Nakon trzaja pomjeriš miš dole na metu i on onda plete na to mjesto bez trzanja. Ispucao sam jučer svih 200 metaka u jednom rafalu. :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 9:19 (DrNasty).
13 godina
protjeran
DrNasty kaže...
Soldier977 kaže...

Da, baš sam Pečenku (doktor Basta smislio naziv kao lingvist i književnik u slobodno vrijeme) izabrao za moje pohode na unlock support klase.

Nakon trzaja pomjeriš miš dole na metu i on onda plete na to mjesto bez trzanja. Ispucao sam jučer svih 200 metaka u jednom rafalu. :D

Pa otkad je povlacenje misa prema dole legalno?Zar to nije no recoil sripta?? ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
17 godina
moderator
Cyber_Freak kaže...
Pa otkad je povlacenje misa prema dole legalno?Zar to nije no recoil sripta?? ;)

Kako kome. ;)

13 godina
protjeran
Soldier977 kaže...
Danny_HR kaže...

Kakav stres?

Ma da, ali ona buka, zemljotres, i samo rpg, granate, m640 (320x2)........... stres je, stres, samo to još ne znaš {#}

Mislim da u ovoj igri nema nikoga tko je zabrijao na nju poput Xyana,a zamisli kakav on stres prozovljava kad gubi... Gdje je GAZDA?? Hehehe
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
15 godina
protjeran
Battlefield 3

LOL bas me zanima kako bi ovaj peder-bal zavrsio da im neko smjesti jedan rpg ili tenkovsku negdje posred ......

to je isto kao da real madrid kupi kopačke koje same trče a lokomotiva mora imati kopačke stare tri generacije

13 0 hvala 0
15 godina
Soldier977 kaže...
DrNasty kaže...

Da, ali svejedno ti se spreda povećava bez obzira što kao nema recoila. Dakle to ti nema previše smisla, već moraš tapkat ili burstat koliko se može :)

17 godina
moderator
fila2208 kaže...

Da, ali svejedno ti se spreda povećava bez obzira što kao nema recoila. Dakle to ti nema previše smisla, već moraš tapkat ili burstat koliko se može :)

Ali zato pucanjem po grupi u metrou 1000 supression ribbona dođe u minuti.

Gdje su 2142 dani kad su mitraljezi postajali precizniji što je rafal duži? Baš mi to fali.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 12:40 (DrNasty).
15 godina
DrNasty kaže...
fila2208 kaže...

Ali zato pucanjem po grupi u metrou 1000 supression ribbona dođe u minuti.

Gdje su 2142 dani kad su mitraljezi postajali precizniji što je rafal duži? Baš mi to fali.

Pa dobro, ako oćeš supres ribbon uđi u 48 inf server, city maps, mali konkvest i drži klik na boli kojoj puški, po 2-4 ribbona po rundi :)

Slažem se za ovo drugo.

17 godina
moderator
fila2208 kaže...

Pa dobro, ako oćeš supres ribbon uđi u 48 inf server, city maps, mali konkvest i drži klik na boli kojoj puški, po 2-4 ribbona po rundi :)

Slažem se za ovo drugo.

Glavno mi je da imam velik SPM da brzo otključam support, a metro je idealan za to. Fali mi još nekih 60.000 bodova, od skoro 100.000 jučer.

Nakon toga nazad na lov sa SKS-om :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 13:17 (DrNasty).
17 godina

DrNaSKSty

15 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Soldier977 kaže...
Danny_HR kaže...

Kakav stres?

Mislim da u ovoj igri nema nikoga tko je zabrijao na nju poput Xyana,a zamisli kakav on stres prozovljava kad gubi... Gdje je GAZDA?? Hehehe

Dabogda Bayern naguzio Real drugi tjedan!

13 godina
xyan kaže...

Uf, gadna psovka, gadna psovka...

BF3: Bombovich
14 godina
neaktivan
xyan kaže...
Cyber_Freak kaže...
Soldier977 kaže...
Danny_HR kaže...

Kakav stres?

kao i Chelsea BARCU {#}{#}

17 godina
moderator
Basta kaže...

DrNaSKSty

Večeras je petak, očekujem te na TDM serveru, kao i sve oženjene muškarce, oko 22h, poslije binga.

16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Večeras je petak, očekujem te na TDM serveru, kao i sve oženjene muškarce, oko 22h, poslije binga.

A taman sam mislio ić spavat poslije binga, UF!!

17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Basta kaže...

DrNaSKSty

A-ha, znači ti si ona bingo djevojka!

Sad zna da će guženje biti još bolje.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
17 godina
moderator
MegaMass 2000 kaže...

A-ha, znači ti si ona bingo djevojka!

Sad zna da će guženje biti još bolje.

Ti si isto pozvan na meč, moram ti vratiti dogtag koji sam uzeo, ne mogu ti krv oprati s njega pa mi se ne sviđa.

17 godina
DrNasty kaže...
Basta kaže...

DrNaSKSty

Roger that!

Nego, ja sam spreman za veceras - taman mi pred kucu stigao kamion pun metaka od nekog šanera iz Bihaca :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice