Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.198.937
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
iggy kaže...

Radi malo više prividne realnosti stavio bih da se u rasponu healtha od 0-10% može jedino ležati i pucati iz pištolja (isto kao kad te netko revajva dok se ne ustaneš) jer zbilja je glupo da sa 1% sprintaš po mapi {#}

Mislim da nema potrebe za tim ipak nije to smilacija kao AA serijal. Tamo sam više šepao, nego trčao. U ono malo vremena što sam igrao. lol

15 godina
neaktivan
NiramX kaže...

Ti si izgleda uklet. {#}

Basta kaže...

Forzuklet!

There, I fixed it.

the power of Christ compels you! the power of Christ compels you!
No matter where you go, there you are.
16 godina
Battlefield 3

zovi popa

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Forzuklet!

There, I fixed it.

Prelol, a sto se tice 560gtx, nikad u zivotu nisam imao vise problema sa nijednom grafickom kao sa ovima. A ovo mi je vec druga!
Konj,nikako da naucim :).

A sto se tice ovih 25. u svijetu, to sam postiga u nekih tjedan dana.

EDIT: 1% sam postigao u nekih 4 dana, a 0% u nekih 10 dana.

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 15:00 (Co7).
15 godina
forzzuk kaže...

There, I fixed it.

Nisi jedini. Meni jos uvjek nisu prestala rusenja. Neki put je samo crni ekran, neki put pise i da su se graficki driveri srusili. Imam 27 % odustajanja iz igre. {#}

Uglavnom za vikend sam pop.... i instalirao nove windowse i sve nove drivere u nadi da ce to prestat. I naravno nije...

Riječe je o grafickoj Gainvard GTX 570 GLH... It will go to hell if u know what i mean...

Čak razmisljam da je prodam jer izgleda da se ne slazu komponente u mom kompu.

Neznam...

pwn too much...
14 godina
neaktivan
agent_00klc kaže...
forzzuk kaže...

There, I fixed it.

Nisi jedini. Meni jos uvjek nisu prestala rusenja. Neki put je samo crni ekran, neki put pise i da su se graficki driveri srusili. Imam 27 % odustajanja iz igre. {#}

Uglavnom za vikend sam pop.... i instalirao nove windowse i sve nove drivere u nadi da ce to prestat. I naravno nije...

Riječe je o grafickoj Gainvard GTX 570 GLH... It will go to hell if u know what i mean...

Neznam...

isto i meni,pocrni ekran kao da se ugasio i onda nakon nekih 3-5 sec se upali i uđe u igru.nekad mi se desi da kad uđem u igru ,zašteka i izbaci kao probleme sa video card driverima...ništa,samo pukneš ctrl+alt+del :) i iz svega izađeš i ponovo uđeš i toe to,radi XD btw imam xfx 6870 2gb tako da nisam siguran što se tiče nvidije al ta je isto ziher špreha,to nek te ne dira previše

14 godina
neaktivan
agent_00klc kaže...
forzzuk kaže...

There, I fixed it.

Neznam...

Ja iman tu 570 icu gainward GoesLikeHell GoldenSample i radi sve besprijekorno. Doduše smrzava se komp dok nisan kupija origigi windowse, jer postoji konflikt punkbustera i onog remowe wat cracka onda kad pb skenira komp sve se blokira i moraš restartat... Ali grafička mi je zvir. Prezadovoljan san s njon za sada.

[M|C] 7emper_fi
13 godina
protjeran
Battlefield 3

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Danas smo naletjeli na ˝posebne˝.

HS cim se proviri,u zraku ubija dok skace,okrece se 360 u pola sekunde i daje HS.

On

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Angusoid/stats/325957771/

i njegov ˝drug BRE˝

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Kempara/stats/234572290/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

na momente frajer pocinje ko pravi noob pricati....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Jedan odlican filmic.. :)

Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

https://www.youtube.com/user/LevelCapGaming evo o cemu ja pricam,nije ni cudo da mi od kad sam grip skinuo ide bolje sa m16a3 kad i levcap isto kaze i u pravu je barem sto se mene tice.puno je mirnija puska

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 16:44 (Blade Runner31).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Previše su random kalkulacija ubacili da bi ostao smirenih živaca, bilo da gađam heli, bilo da pucam supressan.

Vidim da je dosta nepouzdano gađati tenkom heli ako ima ecm, tješim se da su tako kontrirali loše pilote koji ne znaju voziti TV.

Pravi muži gađaju tenk bez guideda - s običnim i cannister shellom!  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
Battlefield 3
BF3: [Gerijatrija]Pamark

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Danas smo naletjeli na ˝posebne˝.

HS cim se proviri,u zraku ubija dok skace,okrece se 360 u pola sekunde i daje HS.

On

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Angusoid/stats/325957771/

i njegov ˝drug BRE˝

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Kempara/stats/234572290/

a i vi sta primjetili jebe....ga ja,mislio sam da mi se prividja.usao sam svama i vrtio se oko nase baze jer sam isprobavao nesto i taj me satrao par puta.jednom sam zapamtio jer je bio ledjima okrenut i naletim na njega,pocnem pucat i on se okrene a ja mrtav iste sekunde.eejjjj pa nije na 300 metara bio da sam ga falio nego 7-8 i  i hitbox radi xice a on se stigo se okrenut i ubit me.a da skace skace brate stalno

14 godina
Battlefield 3
You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Šef kaže...
DrNasty kaže...

Previše su random kalkulacija ubacili da bi ostao smirenih živaca, bilo da gađam heli, bilo da pucam supressan.

Vidim da je dosta nepouzdano gađati tenkom heli ako ima ecm, tješim se da su tako kontrirali loše pilote koji ne znaju voziti TV.

Pravi muži gađaju tenk bez guideda - s običnim i cannister shellom! {#}

kad igram bez TS to stavim i odlicno je

14 godina
neaktivan
steka nesto pa mi 2 put poslalo
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 17:23 (Blade Runner31).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

ekipa ima li tko od vas problema sa zvukom?

otkad sam instalira patch, ponekad cujem samo vojnike, pucnjava i tenkovi nula bodova :S

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
simeparanoja kaže...

otkad sam instalira patch, ponekad cujem samo vojnike, pucnjava i tenkovi nula bodova :S

Tako je i meni već duže vrijeme, neki dan sam kompletnu partiju skroz bez zvuka odigrao.

Kako dobiti ovaj M26 dart, jel trebam imati killove sa mass? Koliko? Ja imam samo mass verziju. Moram unlockati assault klasu do kraja, pa bi se ovako zabavljao.

13 godina
Battlefield 3

hocu li moci pokrenuti bf3 na pentium 4 single core, 2 theards, HT, na 3.6GHz?

bf2 sam mogao na med postavke, cak i vise, naravno bez AA

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1950Killer kaže...

Ne.

No matter where you go, there you are.
13 godina
protjeran
DrNasty kaže...
Kako dobiti ovaj M26 dart, jel trebam imati killove sa mass? Koliko? Ja imam samo mass verziju. Moram unlockati assault klasu do kraja, pa bi se ovako zabavljao.

Trebaš 20 killova.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jesu sredili napokon onaj loading bug? Meni je igra zastekala na loading screenu valjda nakon svakog drugog matcha. A sigurno se i drugima cesto dogada sudeci po tome koliko cesto bude da u novoj rundi ostane po par ljudi od punog servera.

I jesu sredili da ti se pamti tvoj loadout a ne da mi se pojavljuje svaki put drugo oruzje sa pobrkanim attachmentima? Takve stvari su mi nenormalno isle na zivce.

0 0 hvala 0
16 godina
gringo88 kaže...

Jesu sredili napokon onaj loading bug? Meni je igra zastekala na loading screenu valjda nakon svakog drugog matcha. A sigurno se i drugima cesto dogada sudeci po tome koliko cesto bude da u novoj rundi ostane po par ljudi od punog servera.

I jesu sredili da ti se pamti tvoj loadout a ne da mi se pojavljuje svaki put drugo oruzje sa pobrkanim attachmentima? Takve stvari su mi nenormalno isle na zivce.

Več sam jednom ovo napisao:

Probaj ovo meni je pomoglo. Znači ukratko prije promijene mape, kod onog odbrojavanja negdje na 15 sekundi stisneš alt+enter i minimiziraš igru. Pričekaš 10-20 sekudni i ponovo stisneš alt+enter, nakon toga bi ti trebalo raditi. I tako kod svake promijene mape, meni radi skoro svaki put.

Da popravili su sad kad si izaberem M16A3 i M27 IAR ostane mi čak i kad sam na ruskoj strani.

14 godina
1950Killer kaže...

Bez dual core proca nikako.Kao i DX 10 grafa

robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

stari problem... GstAudio.AudioQuality 4

to treba promijenit u my documents/bf3/settings/PROF_SAVE_profile   fajlu

ako je na GstAudio.AudioQuality 0 samo promijenit 0 na broj 1-4

17 godina
moderator
NiramX kaže...

Trebaš 20 killova.

Hvala, ovo je prva s tim setupom, odmah prvi u timu, treći ukupno :D

13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0