xXx tone kao Titanic...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel netko vama ikad uzeo/ukrao mail/facebook/whateva?
Meni jesu. Facebook. I jako tesko je ljudima objasnit sve poruke kojima su bile poslane.
rings a bell?
To je ocito neko ciljao na tebe sa zeljom da te s***e. Ja se takvim stvarima ne bavim, ovo se sve provjeri u minutu, jer su se ove stvari desavale i zna se za njih. Sumnjam da bi neko sad isao hakirati Neni account, iako mi nema smisla ni to da mu je hakiran account, jer se vidi sa slike da je to iz 2010.
Boli me k*ta sta VI mislite, ali ja ZNAM da Neno nije cheater! Plus, ovakva jadna konstrukcija...
Jel sjedis kraj njega kad igra? pa da znas da nije cheater.
Sad je bar jasno da je HC za pice.
A KOJI TO CHEAT NENO IMA, STA SAMO NEKI PRIVAT ONO OVO ZNACI DECKO JE SNIMIO 30 SATI NA BUGOVOM SERVERU OBJAVI VIDEO I DOBI BAN ZA CHEAT. KAKAV CHEAT?????????? NAVODNO IMA CHEAT, PA KAKO VAS NIJE SRAM. NEKO IMA ACCURACY 44% PA STAVI SINGLESHOT NA PUSKU IMAT CES I TI NOBINO. DO DALJNEGA BOJKOTIRAM BUGOV SERVER DA SE NEBI NOOBOVI SKUPILI I TRAZILI BAN.

Meni jesu. Facebook. I jako tesko je ljudima objasnit sve poruke kojima su bile poslane.
rings a bell?
Je,ukrao mu je prvi puta mail negdje 2009 godine i kupio cheat za CS ,nakon sto je izasao BF3 opet mu je ukrao i kupio cheat za bf3 i onda se registrirao sa tom mail adresom na nas PiS forum i dogovarao sa nama warove u ime nene666_cro
http://i39.tinypic.com/2q8ycdz.jpg
MA JE UKRALI SU MU ON NIJE NIŠTA KRIV!!! ON JE ISUS
edit:jer on nije kupio samo cheat za bf3 nego i negdje 2009 ili 2010 za CS
rings a bell?
Meni ovaj tvoj post sad jedino govori da si ti znao da je on čiter.
Ne,krivo shvacas. Htio sam ti reci da je jako tesko objasnit ljudima neke stvari a neznaju pozadinu price.
Sad je bar jasno da je HC za pice.
S tom rečenicom je sve i počelo... hebala vas ta rečenica
Ja nemam pojma zašto toliko sada o tome ... Nekova veseli napiti se, nekoga sexati, nekoga spavati, nekoga drkati ... Ako njega to veseli neka se veseli ...
Čemu onda laganje ovdje? Prvo veli da to je njegov mail, a onda da ga on tamo ne vidi... Mijenjanje priče? Rings a bell?
Wait...What??
aha... Njegov mail,da. ime,nick whateva... Bio njegov mail.

Ma ne, uletit će s ovim:
"Ali, ali, Danny, nisam ja kriv!"
Ali ajde, ko pametan covjek, pametan covjeku, da li bi ti kupovao cheat, ili bilo sto slicno radio sa sluzbenim, ili osobnim mailom?!?!
Ma ne, uletit će s ovim:
"Ali, ali, Danny, nisam ja kriv!"
i hoćemo video i slike ili se nije desilo... :P
Ali ajde, ko pametan covjek, pametan covjeku, da li bi ti kupovao cheat, ili bilo sto slicno radio sa sluzbenim, ili osobnim mailom?!?!
Činjenično je stanje da je na toj web stranici registriran account s tim mailom i ubačen u grupu "customer". To je nešto što je činjenica.
Cheateri su poznati po svojoj inteligenciji (i nickovima i mailovima koji im se podudaraju sa hax sitovima)
i hoćemo video i slike ili se nije desilo... :P
čega slike .Gaća Piratove mame?
može i to. :)
Ovo mi zvuči uvjerljivo kao i Vokićkino objašnjenje razgovora s Bandićem.
Kad smo već u screenshot tonu, evo da i ja priložim nešto - jbg, žena legla, nisam raspoložen za pr0n, google ftw
edit: btw, namjerno sam ostavio onaj zadnji post na screenu :D
ROFL, pa ovo je mega zabavno - drama, suspensa, triler, masoni, zidovska zavjera, kradja identiteta, forenzika, mucka podmetanja, jalnuski diletanti, stoka sitnog zuba... - zakon! :)
gieb moar! :p
Boli me k*ta sta VI mislite, ali ja ZNAM da Neno nije cheater! Plus, ovakva jadna konstrukcija...
Edit: Čekaj, sad ce te vi i NAS sve optuzivati? Pa vi ste djeca, hrpa jadnika, povrijeđeni ponos nakon poraza...
decko dragi koji poraz pa niste nas pobijedili ni sa citevima.
Evo recimo u onom videu sto je stavio, kako to da tokom cijelog videa nije nijednom pucao po 2-3 metak na vece udaljenosti vec samo rafalno i slaze uredno ekipu.
Kad pogledate na 8.00min puca sa g36 rafalno i ubija bez problema ekipu koja bas i nije blizu.
Nije li apsurdno i pomisliti da bi netko kupovao cheatove i bio aktivan na cheaterskom forumu pod TUĐIM mailom. Ukoliko taj netko drugi želi ostati anoniman, napraviti će neki lijevi mail i rješeno. S druge strane ukoliko taj netko želi podvaliti neni, objaviti će priču na forumu ubrzo nakon kupovine. Sigurno neće potajno sa nenovim mailom kupovati cheatove i biti aktivan korisnik cheaterskih foruma i ppritom ništa ne dobivati.
Jedino mi je smiješno što je umalo neni prepisan BUG server :D
Evo recimo u onom videu sto je stavio, kako to da tokom cijelog videa nije nijednom pucao po 2-3 metak na vece udaljenosti vec samo rafalno i slaze uredno ekipu.
Kad pogledate na 8.00min puca sa g36 rafalno i ubija bez problema ekipu koja bas i nije blizu.
Dali si ikad igrao counter?
Dali znas da u counteru NEMA scopeanja.
Znaci ako igras 10 godina counter,vjerujem da znas gadat i u bf3 bez scopa.
Samo za tvoju informaciju counter i bf3 nemaju nista zajednicko sto se tice pucanja niti imaju istu putanju metka, nemoj pricati gluposti.
Ako 10 godina varaš u counteru, kolike su šanse da ćeš to raditi i kada se prebaciš na bf?
Odustajes?, pa kako mozes usporedjivat counter i bf, jebote metak u bf3 ima pad dok u counteru nema, jesi ti ikad igrao counter.