Jos jedna stvar.. Ima jedna situacija koju ce objasnit dannyu,a nakon toga i jos ostatku,s vremenom..
Radi se o tome da po ovim linkovima,taj user je pisao samo u temama COUNTER STRIKE.
Iskreno,najiskrenije,to sam uocio tek kada sam cuo Neninu pricu. I poklapa se.

ak, znamo svi da je ČITER, a znaš i ti jer su stvari izašle na vidjelo.
ak, znamo svi da je ČITER, a znaš i ti jer su stvari izašle na vidjelo. kad se sjetim samo prije par mjeseci prcanja sa Dannyeve
 kad se sjetim samo prije par mjeseci prcanja sa Dannyeve strane za "citera" sa SS tipa kako gadja tenkom crveni kvadratic XD bemti bilo je bar 20 stranica postova o tome..... Sto se tice Nenina video klipa nije mi nista cudno, ako je snimano prije patcha. Takav sam recoil imao manje vise, a primjetio sam samo da smo dva potpuno razlicita tipa igraca (ne volim se onako sporo kretat). Sto se tice reganja ja i bivsi kolega iz klana Zak smo cesto pratili te rent a cheat stranice, te se regali, i trazli nacine da to prijavimo na support. To je nazalost uzaludna bitka jer jedino sto urade je da obrisu site ili video koji je postavljen. Sad zar sam citer sto sam se regao na par tih stranica? Uglavnom sam odustao od te borbe i posvetio se potpuno uzivanju i igram, Zak i Kiki jos znaju snimati klipice di tip hakira u nadi da ce ga kazniti. Uglavnom moje je misljenje da Neno nije haker, dok se ne dokaze(stvarni ban). Bas da citiram Sandmana ujedno i moj najdrazi:Vrijeme ce pokazati, nek uziva dok moze. Jer hakeri su prije ili poslije uhvaceni. Bemti ja se raspisao , pica sa cobasam mi se ohladila, i to nakon smjene od 24h bez sna....
 strane za "citera" sa SS tipa kako gadja tenkom crveni kvadratic XD bemti bilo je bar 20 stranica postova o tome..... Sto se tice Nenina video klipa nije mi nista cudno, ako je snimano prije patcha. Takav sam recoil imao manje vise, a primjetio sam samo da smo dva potpuno razlicita tipa igraca (ne volim se onako sporo kretat). Sto se tice reganja ja i bivsi kolega iz klana Zak smo cesto pratili te rent a cheat stranice, te se regali, i trazli nacine da to prijavimo na support. To je nazalost uzaludna bitka jer jedino sto urade je da obrisu site ili video koji je postavljen. Sad zar sam citer sto sam se regao na par tih stranica? Uglavnom sam odustao od te borbe i posvetio se potpuno uzivanju i igram, Zak i Kiki jos znaju snimati klipice di tip hakira u nadi da ce ga kazniti. Uglavnom moje je misljenje da Neno nije haker, dok se ne dokaze(stvarni ban). Bas da citiram Sandmana ujedno i moj najdrazi:Vrijeme ce pokazati, nek uziva dok moze. Jer hakeri su prije ili poslije uhvaceni. Bemti ja se raspisao , pica sa cobasam mi se ohladila, i to nakon smjene od 24h bez sna....