Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.067.035
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
Basta kaže...
fila2208 kaže...
ja apsolutno nisam nidgje vidio da je diran uopće m27 i rekli su da ga neće dirati...ali opet je drukčiji...očito je do attachemnta.

Zbomban je grip + silencer kombo, pa samim time i IAR :)

Ma ja samo malo palim druga Nexusa, znam ga dugo - taj bi rulao i u My Little Pony igri :p

Ma e, nerfan je kombo, treba tražit nove attačmente kao što sam već rekao. Ja ga sad nosim kobra, bez gripa sa laserom...ali opet mi ne paše, moram se poigrat još sa njim.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nije mi jasno kako se nekome stalno da igrati s istim oružjem neovisno koliko je ono dobro ili u prednosti pred ostalim pljucama. Meni je gušt isprobavati različita oružja te se načinom igranja pokušati prilagoditi svakom pojedinačnom. Mislim da je u tome i smisao kad su već toliko kombinacija ubacili u igru. E sad da je riječ o kakvom war-u svakako bih igrao s onim što mi najviše leži, ali za BUG i druge pubove mijenjam pušku nakon što sve otključam za istu {#}

Moj PC  
13 0 hvala 0
14 godina
iggy kaže...

Nije mi jasno kako se nekome stalno da igrati s istim oružjem neovisno koliko je ono dobro ili u prednosti pred ostalim pljucama. Meni je gušt isprobavati različita oružja te se načinom igranja pokušati prilagoditi svakom pojedinačnom. Mislim da je u tome i smisao kad su već toliko kombinacija ubacili u igru. E sad da je riječ o kakvom war-u svakako bih igrao s onim što mi najviše leži, ali za BUG i druge pubove mijenjam pušku nakon što sve otključam za istu {#}

Punjenje do 500 ftw. :)

17 godina
fila2208 kaže...
iggy kaže...

Tako je.

Ja sam ih do sada napunio 35 komada na 500+.

Kak vi ostali stojite s tim?

13 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo da se pohvalim i ja sa svojim prvim videom !!! Nije nesto posebno editiran jer sam pocetnik,ali za prvi video ja mislim da je OK...

Za whinere i osatle nevjernike koji me optuzuju....{#}

Jojs jednom zahvaljujem Switchu i Astri za pomoc oko editiranja !!

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
16 8 hvala 2
14 godina
TomoR kaže...
fila2208 kaže...
iggy kaže...

Tako je.

Ja sam ih do sada napunio 35 komada na 500+.

Kak vi ostali stojite s tim?

35 isto. Radim sad rpg i neke lmg, ali tu ću se ubit....snipere neću ni dirat dok mi ne puhne da idem njih punit.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jedino šta ja vidim na ovom tvom videu je da nemaš recoila.

EDIT: ni ukusa za mjuzu.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 17:08 (Vash).
Moj PC  
13 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
Vash kaže...

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

I'm just sayin...

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

momci i đevojke trebam pomoc, kako da si fixam stuttering u btf3 ? pogotovo se osjeti kada vozim jet ili heli

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

molim pomoć oko ovoga.Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'makako2' (for 0 minutes) ... This PB Server Requires (A1386 C2.291) - Error loading pbcl.Što tu mogu napravit.Izbaci me svake 2-3 minute sa servera

Potpis trenutno nedostupan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Trollzor kaže...

molim pomoć oko ovoga.Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'makako2' (for 0 minutes) ... This PB Server Requires (A1386 C2.291) - Error loading pbcl.Što tu mogu napravit.Izbaci me svake 2-3 minute sa servera

Skini pbsetup pokreni ga. Dodaj Battlefield 3, klikni na check for updates. Kad završi update možeš mirno igrati.

13 godina
protjeran
Hummer kaže...
Trollzor kaže...

Skini pbsetup pokreni ga. Dodaj Battlefield 3, klikni na check for updates. Kad završi update možeš mirno igrati.

Ne treba samo sam restarto komp i sve radi

13 godina
protjeran
Battlefield 3

evo opet

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trollzor kaže...

evo opet

Ugasi Upnp na ruteru, koji imaš ruter?

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa napravi kako ti je gore napisao hebemu pa ce bit ok.

Nije to upnp-a. Nema takav reason kad je upnp. Treba updateat PB

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 18:35 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

a preko koga kod nas ima za kupiti taj shortcut bundle?

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
xyan kaže...

Pitaj ga dal je igrao CS:S...

nije igro CS.. ja sam don_zubo ... jedine online igre di si me mogo vidit su wow, cod4 preko xfire i mw2

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne obazirite se na trollzora. Profesionalno trolla ode po forumu, ja bi mu da vječni ban, njemu i svim potomcima.

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Vash kaže...

Znaci ne sjecam se kad me je netko zadnji puta nasmijao...{#}{#}

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo updateao sam pb.ALI OPET ISTO.Opet me izbaci s istom porukom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A tebi je problem sto je ista poruka? :)

[M|C] ex_Co7
13 godina
Trollzor kaže...

Evo updateao sam pb.ALI OPET ISTO.Opet me izbaci s istom porukom

Najbolje ti je da izbrišeš punk buster skroz i više s njim nećeš imati problema {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
15 godina
Cyber_Freak kaže...

Evo da se pohvalim i ja sa svojim prvim videom !!! Nije nesto posebno editiran jer sam pocetnik,ali za prvi video ja mislim da je OK...

Za whinere i osatle nevjernike koji me optuzuju....{#}

Jojs jednom zahvaljujem Switchu i Astri za pomoc oko editiranja !!

drugi put stavi Slayer - angel of death...

BF3 FlamingKing
14 godina
Battlefield 3

I kakva je presuda vrhovnog suda ovdje, jel neno chiterčić ili nije? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Je i stižu dokazi. ;-)

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
14 godina
Danny_HR kaže...
fila2208 kaže...

Je i stižu dokazi. ;-)

Gledajte nas i drugi puta u nastavku jedne on najintenzivnijih i najzanimljivijih sapunica iz balkan bf3 zajednice. Hoće li neno zvati neno skillzor dokazati da je čisti skill i da su besane noći dale nekog rezultata pa je danas jedan od najjačih igrača ili je ipak prešao na tamnu stranu jer su mu ponudili kolačiće...tko zna, nitko ne zna osim onog koji zna a ni on nije siguran :)

Šalu na stranu, kako stoje naši sa onim tournamentom od dicea, ko je igrao za nas,MC? (predstavljao HR mislim)

17 godina
neaktivan
Čuo sam da je na tamnoj strani sve puno djevica, pa ne sumnjam da je prešao... idem i ja.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Tuzna prica o BF-u ide ovako nekako.

Dakle Neno se registrira na nas forum sa doticnim emailom u slici.

Isti username (ndamjan4) se koristi na nekoliko cheaterskih stranica, sto se vidi iz slika i to sa preko 110 postova na x22, a na ovoj drugoj je tek junior. Komentira unutar CSS foruma, dakle igra koju je rekao da igra.

Sljedeci video pokazuje da je registriran na cheatersku x22 stranicu, na nacina da se zatrazio zaboravljeni password, pa je stigla potvrda da je mail poslan doticnome.

Ne citam cesto BUG, ali Neno molim te objasni ovo, nisam vikao da si citer, ali ovo je lose, jako lose.

HD molim :)

[IMG]http://i39.tinypic.com/2q8ycdz.jpg[/IMG]

[IMG]http://i40.tinypic.com/2hfmf5s.jpg[/IMG]

[IMG]http://i39.tinypic.com/fctawz.jpg[/IMG]

[IMG]http://i41.tinypic.com/xbl6du.jpg[/IMG]

Email Email
X22 cheats 1 X22 cheats 1
X22 cheats 2 X22 cheats 2
Neki drugi hack Neki drugi hack
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 20:48 (CoronaAce).

29 1 hvala 15
17 godina
Battlefield 3

Varaj, varaj, varalice
znam ti osmijeh, poznam lice
mene neces prevariti
bjezi, bjezi, kukavice :)

Mrzim cheatere iz dna duše
Moj PC  
13 1 hvala 4
E-mail:
Lozinka: