Pitaj ga dal je igrao CS:S...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za Dr_Furya - cuj tak meni svaki put izgleda kad dodjem na PiSov server, tj. kad me netko od njih ubije - pogotovo ljudina,CroMistiq ili Don Zubo...za prva dva znam da su dobri, ovaj zadnji je na momente sumnjiv + "crna proslost"
na kakvu crnu prošlost misliš
Na ovu ˇˇ
Igram isljucivo HC Rush, timski i agresivno, ko zeli moze me dodati
Comrade_Black
E da, volim sve sto vole mladi :D
Jučer igramo rush, i kao navodno me ubije lik i kad piše ono (lupetan bezveze primjer) exCo7 killed (magnum .44) 7emper_fi meni je pisalo exCo7 killed by admin 7emper_fi, i onda ide standardi post kill cam i njega zumira????!! A ne piše ništa čime me ubija samo u onin pravokutnicima piše killed by admin. Koji k?!?!??!?! Nije me prebacivalo iz timova, nije autobalance bija sve je isto ostalo. Koja pm je o ovon igron?! Igra ima tako veiki potencijal ali te retardirane, poludebilne stvari toliko iritiraju da je srića što ne postoji nešto bolje trenutno... A ni ne nazire se...
Ili isto jučer trčin na kharg islandu tamo kod army outpost penjen se uz brdo i odjedan put bad luck piše. A iman 100% healtha?! Nije autobalance sve je isto ostalo. Dafuq??!!?
Killed by admin znaci da te netko iz procona slay/kill...E sad na kojem si serveru igrao i tko je admin? ;) A moze biti i bug u igri,sto je cesta stvar pogotovo poslije zadnjeg patch-a...
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/6a989180-c47c-46bc-a9c8-b05a95fd2444/11-Clan-24-7-RUSH-PBBans-EU/
Ovaj server, a ko je admin pitaj boga :D
Comrade_Black
...timski i agresivno mi bas nekak ne pase zajedno
Ovo danas nije normalno!!!
Igram na bugu i NIKOG nisam uspio ubiti!?
Uzmem magnum i liku u facu opalim 4metka, 4 hitmarka i on mene ubije i pise 100% healtha.U jednom trenutku sam imao 0-10 kd.
Ova igra je tako nekad debilna da to nije za povjerovati!
Nikad u zivotu nisam tako lose igrao, NIKAD!
Zato sto nisi igrao samnom prije :)
Zato sto nisi igrao samnom prije :)
Misliš, ti bi još lošije od njega odigrao???
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Comrade_Black/
Neću dalje ništa komentirati.
Uzmem magnum i liku u facu opalim 4metka, 4 hitmarka i on mene ubije i pise 100% healtha.U jednom trenutku sam imao 0-10 kd.
Zato kaj igraš na Bugzoru, a tamo su ti svi pro. Jednom je tamo došao rokat Čak Noris, al je otišao nakon pol runde jer su ga rejpali unatoč njegovim pokušajima da baca kružne po zastavi B na Seineu.
Zato kaj igraš na Bugzoru, a tamo su ti svi pro. Jednom je tamo došao rokat Čak Noris, al je otišao nakon pol runde jer su ga rejpali unatoč njegovim pokušajima da baca kružne po zastavi B na Seineu.
je kak da ne,nitko nije pro,ispada da su pro ali nisu
gledao sam kako se igra,uvijek imaš uza sebe još tri pice tj. squad pica
Core2Duo E8500 (non-oc), 4gb ddr2, ati 4850 igra ić na 1680x1050 high.
Ja samo čekam prvi njegov dojam kad je neće moć gurat ni na low bez shadowsa...
haha koji lik biti ce sretan ako dobije 10 fps/a na 1280 x 1024 pa sta mu nisi rekao da nemoye tako igrati.
Igrat će uz neki sitni lag na low.
Sa svojim kompom na 1920x1080, low vrtim na 30-35 fps u prosijeku.
je kak da ne,nitko nije pro,ispada da su pro ali nisu
gledao sam kako se igra,uvijek imaš uza sebe još tri pice tj. squad pica
To je timska igra.
C2D 6400 na 3,4GHz, ista kartica malo OC-ana, 4GB rama, sve low, 1280x1024 pa se na b2k mapama vuče ko prebijena mačka, kao i kad je puno akcije i igrača na ostalima.
Ja ne bi ni kupio igru da mi Danny nije dao link od one teme gdje je lik prodavao LE verziju za 17€.
Moci ce na nekoj full maloj rezi igrat sasvim uredu.
A kad si to dobro igrao?
Comrade_Black
...timski i agresivno mi bas nekak ne pase zajedno
Pfff, nemas pooojma!
Tim od 4 supporta s perkovima: sprint, suppression, granade, i jos jedan sprint za svaki slucaj.
I svi imaju u rukama LMG M249 (mislim da je to najbrzi LMG)
I ko ludjaci trce zajedno prema M-COMu i drze tipku za pucanje.. i tu i tamo bace bombu.
I da vidis timski agresivno!
Ici ce u MP-u uredno na 1680*1050P sa tom konfom.Malo smanji detalje i ugasi AA i biti ce super igrivo.SP sam igrao na G530 i HD 4870 OC na 1680*1050, sve ultra osim terraina koji je medium i naravno AA off.Igra je radila totalno fluidno a G530 je proc u rangu C2D 8200/8400.
Samo neki imaju.Postupno će omogućavat igračima scoreboard
Samo neki imaju.Postupno će omogućavat igračima scoreboard
Znam,samo vas prčim sa ovom PRO spikom.
Imate svi Live Scoreboard na Battlelogu,il samo mi neki PRO igrači za sad imamo?
Samo PRO igrači (ja nemam, naravno).
Evo i izjave DICE-a:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654780672366278/
If you don't see the live scoreboard in your Battlelog yet, don't worry. We are rolling it out to more users every day to gather performance data and community feedback before releasing it for everyone.
Nisi jedini. Ta kakica se i meni dešava.
Za poludit!
Igram već tjedan dana s mojim kolegama Semper_fi,Ex-om samo s magnumom,toliko su ga pojačali da je to nenormalno. Igrali mi na Pistol Only,BUG,Warove,MC serveru uvijek kad izvadiš Magnuma osjećaš se kao Clint Eastwood. Tu i tamo kad mi Magnuom ostane bez metaka moram izvadit secondary weapon
Tipični squad na BUG serveru
Al s manje misica i vecom puzlom.