Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.070.658
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
lulz
Potpis trenutno nedostupan
15 godina
neaktivan
wiz4rd kaže...

..danas sam s krpicom očistio miša i monitor...jel sam ja sad PRO igrač {#}

Nisi, moras jos cetkicom za zube tipkovnicu ocistit :P
Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mrzim kad pravi momci spavaju ili moraju na poso ili školicu! Ajmo

neno ili sandman

xxx ili pis

ćevapi ili burek

MetallicA ili megadeth

crno ili bijelo

cod ili bf

kajmak ili vrhnje

kosor ili milinović

svoj ili njen

sad ili odma

...

OMG, toliko dilema!!! {#}

KILL! Have no fear!
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
hellbyte0 kaže...
wiz4rd kaže...

ajme koji si ti krpico skripter...budeš dobil ban{#}

...gle buraz, maknul sam onu mikro prasinu sa senzora...pa me frka sad da me ne proglase h4x0r0m {#}

::: peace 0n earth :::
17 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...

neno ili sandman

xxx ili pis

ćevapi ili burek

MetallicA ili megadeth

crno ili bijelo

cod ili bf

kajmak ili vrhnje

kosor ili milinović

svoj ili njen

sad ili odma

• Sand
  • PiS
  • ćevapi
  • Metallica
  • Crno
  • BF
  • kajmak
  • Milinović
  • njen
  • sad
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
13 godina
animosity_frenzy kaže...

Mrzim kad pravi momci spavaju ili moraju na poso ili školicu! Ajmo

neno ili sandman

xxx ili pis

ćevapi ili burek

MetallicA ili megadeth

crno ili bijelo

cod ili bf

kajmak ili vrhnje

kosor ili milinović

svoj ili njen

sad ili odma

...

OMG, toliko dilema!!! {#}

Ha ha ha....

A zaboravio si Ovo ili Ono

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
17 godina
protjeran
wiz4rd kaže...
hellbyte0 kaže...
wiz4rd kaže...

...gle buraz, maknul sam onu mikro prasinu sa senzora...pa me frka sad da me ne proglase h4x0r0m {#}

Ma sve pet sad buš bil novi CoronaAce sa tim čistim senzorom {#}

14 godina
neaktivan
hellbyte0 kaže...
wiz4rd kaže...
hellbyte0 kaže...
wiz4rd kaže...

Svaki puta kad vidim Corona Ace mi se u glavi pojavi slika:

http://designlovr.com/wp-content/uploads/2010/02/corona.jpg

Dragi Teen...jesam li alkoholičar?

You should never underestimate the predictability of stupidity
14 godina
neaktivan
hellbyte0 kaže...
wiz4rd kaže...
hellbyte0 kaže...
wiz4rd kaže...

Corona je dobar, al CroMistiq puca topom okolo i vidi na 360 stupnjeva

14 godina
Battlefield 3

Sad me sramota to pričat ali sjećam se corone sa mw2 na alteru. Tako je ownao da sam ga prozvao wh. I p.izdio na njega, tek kasnije nekih 200 sati kasnije kad sam počeo slične killlove raditi i dobivat ''komplimente'' shvatio sam da sam debil bio. Kasnije sam ga našao na bc2 i tako nekako smo to zaboravili moje djetinjasto prozivanje. Po meni definitvno no1 hr igrač je dečko i tu nema dvojbe. I da kad god vidim njegovo imam sliku one pive u glavi kao kolega iznad, samo moja ima slušalice, cigaru i ruku u kojoj drži miš lol. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
xyan kaže..

Ja sam najbolji, samo to niko ne zna.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
15 godina
Battlefield 3

Vidim da se čudite kako neko ima dobar K/D ratio sa malim postotkom preciznosti. Eto vrlo jednostavno - namjestiš aimbot da gađa samo glavu i to vidljivoj meti, uzmeš pljucu i sprejaš recimo na Bazaru od A zastave prema C kroz hodnik i B zastavu. Trošiš municiju, preciznost pada, ali ako netko promoli nos iza zida kill. Ne optužujem nikoga niti me to zanima ali tako to radi.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ajmo na servah, ovi se već napucavaju po metrou. :)

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Danny nemoj me rajcat ovako dok sam na poslu da ne bih na hodnik izletio sa LMG-om {#}

17 godina
neaktivan
iggy kaže...
Danny_HR kaže...

Danny nemoj me rajcat ovako dok sam na poslu da ne bih na hodnik izletio sa LMG-om {#}

14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
xyan kaže..

Ja sam najbolji, samo to niko ne zna.

Metallica? Metallica!!

13 godina
protjeran
ovajonaj kaže...

nije da sad flejmam ili nesto ali koliko me sjecanje sluzi do prije 2-3 mjeseca je neno bio sasvim prosjecan igrac sa prosjecnim scoreovima i onda je odjednom poceo rasturati... ko zna mozda je uzeo novi mis ili podlogu ili no recoil script... ko ce ga znati {#}

Gle necu vise da se svadjam u vezi glupih izjava..Ali ajd sad lijepo procitaj jos jednom svoj post i malo promisli glavom slijedeci puta prije nego sto izjavis glupost... Prije 3 mjeseca sam imao 20 sati igranja,a sad imam 220...I ako je nakon 3 mjeseca "odjednom",onda ne znam sta da ti kazem... Nemoj da se ljutis,ne vrijedjam te...Pa skoro svatko napredjue iz dana u dan,pogotovo ako igra skoro svaki dan po koji par sati.. Nakon 200 sati neki igraci ce ostati na istom manje-vise,neki ce se poboljsat za 10-30%i,a nekolicina postati jako dobri igraci (poboljsanje za 50% )... I tako je u svakoj igri bilo to singleplayer ili multyplayer.. Imam u CS i CSS preko 9 godnina iskustva..Jeste da su te 2 igre razlicite,ali dosta su slicne i isto u njima postoji radar i hitbox i nacin aim-a na protivnicke igrace.. Ja sam se uspio prilagoditi,samo sam morao sebsitiviti smanjiti na misu.. BF3 mi je nakon ovih 220 sati postala arkada spram CSS-a...Jednostavno sam upoznao mehaniku igre,gdje treba pucati,nekad me osjecaj nosi i na "prefire",ali to je sve stvar pojedinca i njegovoga prilagodjavanja...Netko se bolje prilagodi netko losije,netko je bolji a netko losiji..Tako je bilo i uvijek ce biti..Amen!!! I molim vas vise da zavrsimo vise sa ovom pricom..Pogotovo sad nakon ovog zadneg patch-a gdje se svima nama desavaju ponekad neobicne stvari..Reko je Sandman "vrijeme ce pokazati",hoce i slazem se sa time..Dokazat cu da sam klasa igraca,snimat cu warowe ubuduce ,mozda nekome pomogne kao sto su meni neki od Mistiquea pomogli..Ovdje smo svi radi zabave i igre koja nas veze a to je BF3.. Video koji sam sve snimao frapsom na 70 fps-a u igri (fraps na 50fps-a) sve biljezi na ekranu i ne moze se nista sakriti,to svi znamo..Nemam sta da krijem i ne bojim se nicega...Igram kako igram i to je to..Zato molim vas da se ne svadjamo vise i optuzujemo..Izvinjavam se svima ako sam trolao,spamao,nekoga uvrijedio,nije mi bio cilj,ali stavite sebe u moj polozaj,vecina bi vas tako reagirala... Zato vratimo se na temu a to je BF3 a ne neno,xXx klan,Sandman itd...
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
17 godina
Battlefield 3

Evo, nakon odigranih 5-6 sati na novom operateru moram reći da lagova praktički više nemam (prešao sa 4Mbps/256kbps ADSL na 12/1,25Mbps B-Net). Iako sam očekivao lošije pingove čak su mi i malo bolji. Ni jednom nisam dobio Connection Time Out ili slično. Jesam bio poginuo iza zaklona koji put, no bolje je bilo kada sam Network Smoothing bio spustio na ispod jedne trećine.

Sreća je da imam optiku do zgrade (10 stanova) i za sad sam jedini na tome, ali ako i napune do kraja, i dalje će morati biti dobro.

I dodatno, u mojih skoro 600 sati igre, valjda prvi takav kill. Ceco me pokušava sasjeći nožem, ja pucam po njemu pištoljem, i dobijem KNIFE kill na njemu {#}. Moguće je da sam mu pogodio nož pa si ga je zabio sam sebi, LoL. I, BTW, nije me za ništa optužio, već smo jedan drugome podijelili upitnike. Svaka čast.

Inače, bio sam vidio neki video gdje lik sa snajperom pogodi granatu koju je čovjek taman htio baciti i ovaj snajperista dobije Grenade Kill.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 11:52 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Dečki i puce ja isto mislim da je neno čiter.

Jučer me tako sumnjivo ubio da je to čudo....

Na Bazaru mi doletio iza zida na B,i jedno vrijeme se gledali licem u lice,i onda on mene pogleda prema jajima i počne pucati,

isto vremeno ja počnem pucati njemu u glavu....i nakon toga piše da je on mene u glavu,

Sad ili se i ono dolje računa kao headshot ili je on čiter?

18 Čiter je
1 Da je
3 I ja mislim
12 I ono dolje
سمندری ڈاکو
Moj PC  
6 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

hahaha svi spominjete neku zabavu i razbibrigu nakon teskog posla/zivota a cim vas netko spomene odma vam se digne e-kura.c. ma koja zabava, ovo je rat dame i gospodo. pa ja da vas vidim na ulici odma bi iz dzepa izvadio svoju pljucu sv98 i sve poubijao i cekao svoju medalju/ribbon/mvp i rekao sta je pice nemate sada svoj aimbot il neku superkul skriptu

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Ea da zaboravio sam vam reć :)

Upravo me kickao punkić,i probam updejtat i skine neki fajl.

Tako da netrebate reinstalirat punkića kao što je to jučer netko predložio,samo ga updejtajte..punkić

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 11:54 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel ima tko kakvu skriptu da sam istim tankom pređem više kilometara, uf ovo bi čak bio spreman i platiti {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 12:05 (iggy).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

hmm ima cak nemoras ni platiti, cim se spojis na pocetku runde na kharg vidit ces par cisterni sa gorivom ali mulci to znaju unistiti pa pozuri mozda i stignes sebi nesto pritankati

4 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Ja ne mogu vjerovati - metallica ispred megadetha? ccc, danny njubaro matora

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pirat kaže...

Ea da zaboravio sam vam reć :)

Upravo me kickao punkić,i probam updejtat i skine neki fajl.

Tako da netrebate reinstalirat punkića kao što je to jučer netko predložio,samo ga updejtajte..punkić

Punkić...hihihih....sad sam siguran  da kad ti pucaš ideš: piiiu...piiiiu....piiiiu...piiiiuuu

EDIT:

http://images.tribe.net/tribe/upload/photo/584/f6c/584f6cb3-6cc8-4595-bb76-3794a1d386f6

hehehe

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 12:30 (Zero2).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jučer igramo rush, i kao navodno me ubije lik i kad piše ono (lupetan bezveze primjer) exCo7 killed (magnum .44) 7emper_fi meni je pisalo exCo7 killed by admin 7emper_fi, i onda ide standardi post kill cam i njega zumira????!! A ne piše ništa čime me ubija samo u onin pravokutnicima piše killed by admin. Koji k?!?!??!?! Nije me prebacivalo iz timova, nije autobalance bija sve je isto ostalo. Koja pm je o ovon igron?! Igra ima tako veiki potencijal ali te retardirane, poludebilne stvari toliko iritiraju da je srića što ne postoji nešto bolje trenutno... A ni ne nazire se...

Ili isto jučer trčin na kharg islandu tamo kod army outpost penjen se uz brdo i odjedan put bad luck piše. A iman 100% healtha?! Nije autobalance sve je isto ostalo. Dafuq??!!?

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Meni je isto uletio taj admin kill - ne znam jel to neki random shit ili je adminovo maslo posto su ljudi poceli kukat da sam cheater sa previse HS-a i nakon 18-og kill streak-a na Kanalima {#}

Jebiga, curili killovi nemoguce - vrijedi ona: i corava koka zrno nabode {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
nooir kaže...

Jučer igramo rush, i kao navodno me ubije lik i kad piše ono (lupetan bezveze primjer) exCo7 killed (magnum .44) 7emper_fi meni je pisalo exCo7 killed by admin 7emper_fi, i onda ide standardi post kill cam i njega zumira????!! A ne piše ništa čime me ubija samo u onin pravokutnicima piše killed by admin. Koji k?!?!??!?! Nije me prebacivalo iz timova, nije autobalance bija sve je isto ostalo. Koja pm je o ovon igron?! Igra ima tako veiki potencijal ali te retardirane, poludebilne stvari toliko iritiraju da je srića što ne postoji nešto bolje trenutno... A ni ne nazire se...

Ili isto jučer trčin na kharg islandu tamo kod army outpost penjen se uz brdo i odjedan put bad luck piše. A iman 100% healtha?! Nije autobalance sve je isto ostalo. Dafuq??!!?

Killed by admin znaci da te netko iz procona slay/kill...E sad na kojem si serveru igrao i tko je admin? ;) A moze biti i bug u igri,sto je cesta stvar pogotovo poslije zadnjeg patch-a...
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
17 godina
nooir kaže...

Imaš predobar K/D pa te igra odlučila malo sankcionirati.

/SARCASM OFF

Na žalost sa svakim patchom uvijek ima nekih novih nebuloza.

13 godina
neaktivan
xyan kaže...

Za Dr_Furya - cuj tak meni svaki put izgleda kad dodjem na PiSov server, tj. kad me netko od njih ubije - pogotovo ljudina,CroMistiq ili Don Zubo...za prva dva znam da su dobri, ovaj zadnji je na momente sumnjiv + "crna proslost"

na kakvu crnu prošlost misliš

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice