Zasto je tak popularan?Kaj netko iz dajsa je trenutno tam?
Vrlo vjerovatno ljudi žele uzet dotičnom dog tag ;)
Zasto je tak popularan?Kaj netko iz dajsa je trenutno tam?
Vrlo vjerovatno ljudi žele uzet dotičnom dog tag ;)
ma to svi hoce igrati na metro mapi, sreo sam takve servere dosta puta
Pošto ovdje nema brisanja poruke moram editirat u nešto korisno.
Pa ajde da vas pitam ima ko da koristi SCAR-H kod engija. Setup? Hvala.
Kakva perverzija sad na BUG-u na Metro-u. Znači ne znam dali je itko uzeo pušku u ruke! LOL Baš je uživancija ovak malo se iživiti na svima!
Suddenly a wild CTD appears!
Veceras me rusilo par put iz igre pa sam na kraju izgubio potpuno volju.
Nadao sam se da su s ovim patchem među ostalim jednom za svagda sredili 560ti,
no such luck it seems.
da tebi mozda zvucna pravi probleme, znam da su se neki zalili na realtek
Razmišljam o priključivanju nekom od domaćih klanova...rega tko? kakvi su uvjeti? :)
Kad dobro razmisliš odeš na forum od klana koji ti se čini ok pa napišeš prijavu a ne tu po forumu... Al ovo je slobodna zemlja moš što oćeš radit.. :)
Bilo mi mozda ok da naprave 100% damange,ali inace stingeri i igle rade sad perfektno!
je rade bome... ali domet locka im je užasan, tj. premali. i dok zalokam neki zračni objekt on već dođe do mene preblizu i ubije me. ugl nisu to dobro riješili. sad se više uopće ne bojim letit visoko jer me stingeri uopće ne mogu naciljat. a AA mobile skinem s tv raketom prelako...
evo jedan breport
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/27110757/1/308919682/
prvi je bio moj gunner u viperu... (normal mod)
Ne, ovako je odlično što se tiče stingera i igle, jer ako je u tvom radijusu di čuvaš zastavu ako dođe heli rejpat disableaš ga bez problema, lock za 2-3 sec i aj ća, a da ga lockaš na 600 metara i 2-3 rakete samo za disable nema smisla...
Razmišljam o priključivanju nekom od domaćih klanova...rega tko? kakvi su uvjeti? :)
Kad dobro razmisliš odeš na forum od klana koji ti se čini ok pa napišeš prijavu a ne tu po forumu... Al ovo je slobodna zemlja moš što oćeš radit.. :)
Ok, budem maknuo post, nisam niš loše mislio već reko ako neko intezivno traži igrače i to... :)
Slažem se, ali nema tu puno kompliciranja, sve je više manje isto i attačmenti rade na principu, dam ti recoil, ali dam ti preciznost na metak ili smanjim recoil ali smanjim i preciznost te povećavam rasip.
Po meni HB treba pogledat svakako jer je sad odličan, a recoil koji radi je čist okej. Suppresor sam spremio za neke bolje dane...i onda se čudim kad me lik nađe samo tako, a prije min sam sprayao po nekome :)
svi znamo da si ti stara chitercina, danny mi je neki dan pokazao neke jako sumnjive ss.e od tvog igranja, budemo to poslali DICE.u na analizu, davno sam ja pricao da si ti chitercina pa mi nitko nije vjerovao :p
svi znamo da si ti stara chitercina, danny mi je neki dan pokazao neke jako sumnjive ss.e od tvog igranja, budemo to poslali DICE.u na analizu, davno sam ja pricao da si ti chitercina pa mi nitko nije vjerovao :p
Nadam se da je to pokazivanje ostalo samo na SS... ;)
Ma svi mi znamo da si ti skriptaš i izdajica poštenog gamming naroda....i vajner....i Vin Dizel lover....PR overuser...i trol....i trebao si 27 metaka ispucati
Šta nije da below radar onemogućuje lockanje drugim avionima i helićima?
Koliko znam ne utječe na lockanje sa zemlje.
...jucer sam si stavio skriptu da nemrem nist pogoditi i fakat radi
Točno tako, odnosi se samo i isključivo na Air to Air rakete! Osim ako nisu nešto sada promijenili s patchom a nisam nigdje pročitao o tome ništa.
slika govori 1000 riječi
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/bd023426-3dc4-442c-aa44-7f6428151023/BF3-Community-server-5000-Tickets-PBBans-GGC-ON/ to je nista na ovom serveru sam bio 101 na cekanju lol XD
Točno tako, odnosi se samo i isključivo na Air to Air rakete! Osim ako nisu nešto sada promijenili s patchom a nisam nigdje pročitao o tome ništa.
Ja probao prvi dan nakon patch-a, kad je heli došao prenisko (ne preblizu meni) nisam ga mogao lockati sa Stingerom/Iglom. Čim je otišao samo malo uvis mogao sam ga lockati.
Po tom iskustvu, ali bez ikakve potvrde od DICE-a, rekao bih da Below Radar (koji je na heliju automatski aktviran kad ga jednom otključaš) kontrira i lock sa zemlje.
Ja probao prvi dan nakon patch-a, kad je heli došao prenisko (ne preblizu meni) nisam ga mogao lockati sa Stingerom/Iglom. Čim je otišao samo malo uvis mogao sam ga lockati.
Po tom iskustvu, ali bez ikakve potvrde od DICE-a, rekao bih da Below Radar (koji je na heliju automatski aktviran kad ga jednom otključaš) kontrira i lock sa zemlje.
Ili je bio preblizu tebi da se stinger/igla aktivira? Jer treba im malo razmaka da iskoče i počnu pratiti.
To treba probati tako što je heli par metara od zemlje ali malo dalje od igrača koji ga locka (ali ne izvan dometa sadašnjeg).
Točno. Ja sinoć također nisam mogao stingerom lockati heli blizu tla.
Kažu da danas ide update servera. Nadam se da če popraviti barem nešto.
"We will be making updates to game servers on PC, Xbox 360, and PlayStation 3 April 3rd starting at 8 AM UTC until 4 PM UTC. During this time you may be kicked from your game, but should be able to reconnect shortly after or connect to a different server."
Dok se diraš ili
Kažu da danas ide update servera. Nadam se da če popraviti barem nešto.
"We will be making updates to game servers on PC, Xbox 360, and PlayStation 3 April 3rd starting at 8 AM UTC until 4 PM UTC. During this time you may be kicked from your game, but should be able to reconnect shortly after or connect to a different server."
Da, popravit će ono što je bilo popravljeno....
https://twitter.com/#!/gustavhalling/status/187084120277524480
I ja dobivam ovih dana razno-razne "anonimne" poruke u Inbox o tome dali su određeni igrači (neću imenovati) sa BUG-ai čiteri ili ne... Ali ne komentiram :)
@Neno
Sorry bijah nadrkanovich sinoch....žena ..dijete ...super heroji gdje god se okrenem a ja samo običan čovječuljak .... obećajem od sad /whine off.
Prvi orao pa na Bugovom serveru