Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.074.979
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
kach kaže...

Zasto je tak popularan?Kaj netko iz dajsa je trenutno tam?

Vrlo vjerovatno ljudi žele uzet dotičnom dog tag ;)

IGRA ili IGRICA, isti je k***c...odrastite i prestanite se živcirat oko gluposti. Nitko vam nije opsovao majku.
14 godina
Battlefield 3

ma to svi hoce igrati na metro mapi, sreo sam takve servere dosta puta

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Pošto ovdje nema brisanja poruke moram editirat u nešto korisno.

Pa ajde da vas pitam ima ko da koristi SCAR-H kod engija. Setup? Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 0:42 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

{#} Kakva perverzija sad na BUG-u na Metro-u. Znači ne znam dali je itko uzeo pušku u ruke! LOL Baš je uživancija ovak malo se iživiti na svima! {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Suddenly a wild CTD appears!

Veceras me rusilo par put iz igre pa sam na kraju izgubio potpuno volju.

Nadao sam se da su s ovim patchem među ostalim jednom za svagda sredili 560ti,

no such luck it seems.

No matter where you go, there you are.
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

da tebi mozda zvucna pravi probleme, znam da su se neki zalili na realtek

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže... 

Razmišljam o priključivanju nekom od domaćih klanova...rega tko? kakvi su uvjeti? :)

Kad dobro razmisliš odeš na forum od klana koji ti se čini ok pa napišeš prijavu a ne tu po forumu... Al ovo je slobodna zemlja moš što oćeš radit.. :)

ranko091 kaže...
kach kaže...

Bilo mi mozda ok da naprave 100% damange,ali inace stingeri i igle rade sad perfektno!

je rade bome... ali domet locka im je užasan, tj. premali. i dok zalokam neki zračni objekt on već dođe do mene preblizu i ubije me. ugl nisu to dobro riješili. sad se više uopće ne bojim letit visoko jer me stingeri uopće ne mogu naciljat. a AA mobile skinem s tv raketom prelako...

evo jedan breport

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/27110757/1/308919682/

prvi je bio moj gunner u viperu... (normal mod)

Ne, ovako je odlično što se tiče stingera i igle, jer ako je u tvom radijusu di čuvaš zastavu ako dođe heli rejpat disableaš ga bez problema, lock za 2-3 sec i aj ća, a da ga lockaš na 600 metara i 2-3 rakete samo za disable nema smisla...

[M|C] 7emper_fi
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 0:35 (nooir).
15 godina
nooir kaže...
fila2208 kaže... 

Razmišljam o priključivanju nekom od domaćih klanova...rega tko? kakvi su uvjeti? :)

Kad dobro razmisliš odeš na forum od klana koji ti se čini ok pa napišeš prijavu a ne tu po forumu... Al ovo je slobodna zemlja moš što oćeš radit.. :)

Ok, budem maknuo post, nisam niš loše mislio već reko ako neko intezivno traži igrače i to... :)

13 godina
Battlefield 3

Zanimljiv video!

ATTACHMENTS... HOW DO THEY WORK? Post Patch attachment recommendations!

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Moj PC  
6 0 hvala 3
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Zanimljiv video!

ATTACHMENTS... HOW DO THEY WORK? Post Patch attachment recommendations!

Slažem se, ali nema tu puno kompliciranja, sve je više manje isto i attačmenti rade na principu, dam ti recoil, ali dam ti preciznost na metak ili smanjim recoil ali smanjim i preciznost te povećavam rasip.

Po meni HB treba pogledat svakako jer je sad odličan, a recoil koji radi je čist okej. Suppresor sam spremio za neke bolje dane...i onda se čudim kad me lik nađe samo tako, a prije min sam sprayao po nekome :)

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kažu recon ne valja a SKS sa flash suppresoron nema recoil, na 100+ metara sve ide u krug 10ak centimetara, a bliže da ne govorin, doslovno sve u točku ide...

Nisan igra sa njime ali morat ću..

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
igrao sam sa SKS prije i poslije patcha... Potpuno druga puska. Sad moze posluziti samo na HC serverima.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Jednostavno vise se ne moze ni igrati nasim serverima,vecina whineri... Ubijes nekoga,onda odma pitanje "kako"?,"odakle"?... Cak me Nexus optuzio da imam skriptu za bombe,ma mislim stvarno,umro sam od smijeha... Sva sreca pa se snimam zadnjih tjedan dana,pa kad napravim video pokazati ovima sto kukaju kako,zasto,na koji nacin itd.. Onda nakon 3 mape,kao da se nesto promijenilo odjednom..Nemos vise nikoga ubiti..Jucer sam na igraca iz svog klana ispucao 26 metaka u tijelo i uzeo mu nekih 20 hp-a,katastrofa,i to nije se meni samo desavalo...
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Cyber_Freak kaže...
Jednostavno vise se ne moze ni igrati nasim serverima,vecina whineri... Ubijes nekoga,onda odma pitanje "kako"?,"odakle"?... Cak me Nexus optuzio da imam skriptu za bombe,ma mislim stvarno,umro sam od smijeha... Sva sreca pa se snimam zadnjih tjedan dana,pa kad napravim video pokazati ovima sto kukaju kako,zasto,na koji nacin itd.. Onda nakon 3 mape,kao da se nesto promijenilo odjednom..Nemos vise nikoga ubiti..Jucer sam na igraca iz svog klana ispucao 26 metaka u tijelo i uzeo mu nekih 20 hp-a,katastrofa,i to nije se meni samo desavalo...

svi znamo da si ti stara chitercina, danny mi je neki dan pokazao neke jako sumnjive ss.e od tvog igranja, budemo to poslali DICE.u na analizu, davno sam ja pricao da si ti chitercina pa mi nitko nije vjerovao :p

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
13 godina
protjeran
smiglcro kaže...
Cyber_Freak kaže...

svi znamo da si ti stara chitercina, danny mi je neki dan pokazao neke jako sumnjive ss.e od tvog igranja, budemo to poslali DICE.u na analizu, davno sam ja pricao da si ti chitercina pa mi nitko nije vjerovao :p

Nadam se da je to pokazivanje ostalo samo na SS... ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 8:54 (Cyber_Freak).
14 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...

Ma svi mi znamo da si ti skriptaš i izdajica poštenog gamming naroda....i vajner....i Vin Dizel lover....PR overuser...i trol....i trebao si 27 metaka ispucati {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Šta nije da below radar onemogućuje lockanje drugim avionima i helićima?

Koliko znam ne utječe na lockanje sa zemlje.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 3

...jucer sam si stavio skriptu da nemrem nist pogoditi i fakat radi {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
14 0 hvala 0
15 godina
Vash kaže...

Točno tako, odnosi se samo i isključivo na Air to Air rakete! Osim ako nisu nešto sada promijenili s patchom a nisam nigdje pročitao o tome ništa.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan
etnes kaže...

slika govori 1000 riječi

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/bd023426-3dc4-442c-aa44-7f6428151023/BF3-Community-server-5000-Tickets-PBBans-GGC-ON/ to je nista na ovom serveru sam bio 101 na cekanju lol XD

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
smiglcro kaže...
Vash kaže...

Točno tako, odnosi se samo i isključivo na Air to Air rakete! Osim ako nisu nešto sada promijenili s patchom a nisam nigdje pročitao o tome ništa.

Ja probao prvi dan nakon patch-a, kad je heli došao prenisko (ne preblizu meni) nisam ga mogao lockati sa Stingerom/Iglom. Čim je otišao samo malo uvis mogao sam ga lockati.

Po tom iskustvu, ali bez ikakve potvrde od DICE-a, rekao bih da Below Radar (koji je na heliju automatski aktviran kad ga jednom otključaš) kontrira i lock sa zemlje.

17 godina
moderator
TomoR kaže...

Ja probao prvi dan nakon patch-a, kad je heli došao prenisko (ne preblizu meni) nisam ga mogao lockati sa Stingerom/Iglom. Čim je otišao samo malo uvis mogao sam ga lockati.

Po tom iskustvu, ali bez ikakve potvrde od DICE-a, rekao bih da Below Radar (koji je na heliju automatski aktviran kad ga jednom otključaš) kontrira i lock sa zemlje.

Ili je bio preblizu tebi da se stinger/igla aktivira? Jer treba im malo razmaka da iskoče i počnu pratiti.

To treba probati tako što je heli par metara od zemlje ali malo dalje od igrača koji ga locka (ali ne izvan dometa sadašnjeg).

16 godina
odjavljen
TomoR kaže...
smiglcro kaže...
Vash kaže...

Točno. Ja sinoć također nisam mogao stingerom lockati heli blizu tla.

17 godina
Battlefield 3

Kažu da danas ide update servera. Nadam se da če popraviti barem nešto.

"We will be making updates to game servers on PC, Xbox 360, and PlayStation 3 April 3rd starting at 8 AM UTC until 4 PM UTC. During this time you may be kicked from your game, but should be able to reconnect shortly after or connect to a different server."

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 9:58 (Hummer).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...

Dok se diraš ili {#}

13 godina
Hummer kaže...

Kažu da danas ide update servera. Nadam se da če popraviti barem nešto.

"We will be making updates to game servers on PC, Xbox 360, and PlayStation 3 April 3rd starting at 8 AM UTC until 4 PM UTC. During this time you may be kicked from your game, but should be able to reconnect shortly after or connect to a different server."

Da, popravit će ono što je bilo popravljeno....

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

https://twitter.com/#!/gustavhalling/status/187084120277524480

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I ja dobivam ovih dana razno-razne "anonimne" poruke u Inbox o tome dali su određeni igrači (neću imenovati) sa BUG-ai čiteri ili ne... Ali ne komentiram :)

[G]Diretore_BB
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 10:18 (mabencic).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

@Neno

Sorry bijah nadrkanovich sinoch....žena ..dijete ...super heroji gdje god se okrenem a ja samo običan čovječuljak .... obećajem od sad /whine off.

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner

6 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Battlefield 3

Prvi orao pa na Bugovom serveru {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice