Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.077.340
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Obrati se DICE-u, nemam ja veze s krešanjem. :)
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Hehe,lagis malo? Ajd skupi jos cetvoricu da bacimo 5vs5 infantry only,da vam damo po perju malo... ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
17 godina
neaktivan
Trebali smo sad za vikend, al se nešto nisu poklopile stvari, budem ti se javio ovih dana.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Trebali smo sad za vikend, al se nešto nisu poklopile stvari, budem ti se javio ovih dana.

Server imam..Kad skupite hrabrosti javi,ili priznaj odma da si pica i rijesena stvar.... ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
17 godina
neaktivan
Pica je preblaga riječ.
15 godina
Battlefield 3

Zanima me jer su oni s ovim patchom htjeli napraviti da se sa heatseekerima ne može pogoditi jet ili je to bug,

nadam se da je bug i da ce ispravit inače mogu slobodno maknut heatseekers iz igre jer su gotovo beskorisne osim heli vs heli borbe.

A.K.A. DuraCell_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma oni nisu samo povecali recoil. puske gadaju van onoga sto se cilja... cak ces prije ubiti ako sprayas nego pucas pojedinacno... iznad nekih 20 sva precizonost nestaje....

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Y2K2 kaže...

Ukratko receno napravili su sranje sa tim supresanjem, i sami su rekli da su pretjerali sa tim i da ce u iducem patchu supresion bit manji.

Pa nije li bilo rečeno prije ovog patcha da će suppression sad biti kakav su oni zamislili od početka?! Tko bi im više znao reda.

Opet rade iste gluposti, slušaju whinere i onda sljedečim patchem opet vrate na staro jer su opet ti isti plakali kako je sad preslaba. Slučaj G3 i SCAR.

Nek oni rađe puste balans oružja i neka ga naprave kako su to oni zamislili, ipak imaju ljude koje plačaju za te stvari, bolje da se posvete bugovima, optimiziranju igre, smanjenu rušenja igre i servera itd.

15 godina
neaktivan
TomoR kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Bolje da nisu ništa patchirali.Meni je igra bila savršena kako je.Sad se opet moram navikavat na glupe promjene.Još su mi neka oružja sjeb***.

IGLA i STINGER su totalno beskorisni. Bio sam na serveru maloprije di su dvojica u helicu oboje imali onaj jammer i nas 5 ih je gađalo ali ne mozes.

Helic mi je doslovno na 5 metara ispred nosa i nece ni da pocne lockat a kad nekim velikim cudom uspijem samo izbace protumjere i decki j*bite se.

O Bože, kako vi ljudi ne kužite igru...

Na heliću kad otključaš below radar on je automatski aktivan. Zbog toga kada nisko leti, heli ne možeš lockati stingerom/iglom/heat seekerima. No, kad ti dođe toliko nisko, lijepo napucaš pilota u glavu puškom (naravno, ako uspiješ).

Ovo s below radar sam testirao, i sigurno radi.

I ne može dvojica u heliju imati jammer, pilot može imati ECM Jammer ili IR flares, a gunner može imati samo IR flares. S time da je Lock On Stingera/Igle toliko brz da ga svakako možeš skinuti, skoro i sam - dva čovjeka s stingerom sigruno ruše heli. Jedini je problem što je range lockanja sad puno puno manji nego prije.

Oooo odlično! Znači ne mogu mu ništa kad je pre nisko ili kad je dalje od 20 m.Sjajno. Stvarno efektivno! Lock je brz,ali pilot je još brži(barem iz mojih iskustava,kad pilot nije noob i zna šta radi)

A što se tiče puške.Nije ga nimalo lako pogoditi dok leti u stranu i još po meni puca gunner i okolo sve eksplodira,stvarajući toliki supress efekt da je to ne moguće.

Jbg ja nisam neki uber skilled lik ko neki da to mogu!Za prosječnog igrača to je teška zadaća,a takvih ima najviše po serverima...

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
17 godina
Battlefield 3

ma meni je tako tako sve ok osim sto su mi pokvarili sniper klasu {#}

ona tipka za drzanje daha jedva da ima smisla... I kad je drzis ono se jos pomalo ljulja kao da mi je vojnik astmaticni rahiticar pa kad i uspije zadrzati dah onda mu koljena klecaju... prije je bilo puno bolje... nanisanis, udahnes, opucas i to je to.. a sad nanisanis, udahnes, pa opet nisanis jer se i dalje jedva primjetno ljulja (na blizu je ok ali na daljinu je besmisleno) i hajd jedva nekako uspijes opucati ali u 50% slucajeva promasis za milimetar... ono sto ne moze reloadati dok je scope na oku to je ok ali ovo blago njihanje scope-a i nakon sto udahnes mi nema smisla...

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Mene više zabrinjava ovo skakanje...

Neznam jel treba prvo reć "hop" pa onda skočiti ili prvo skočiti pa onda reć "hop"{#}

@ovajonaj kad uzmem dah nišan mi je miran.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Mene više zabrinjava ovo skakanje...

Neznam jel treba prvo reć "hop" pa onda skočiti ili prvo skočiti pa onda reć "hop"{#}

Ja sam jučer cijelo vrijeme prvo skakao pa govorio "hop". Al sad više ni ja nisam siguran.

17 godina
Battlefield 3

nije kao sto je bio... na daljinu se to posebno primjeti... kad udahnes duze mu treba da smiri nisan... mozda je to sekunda dvije ali meni je to predugo...

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
17 godina
NFSPredator0010 kaže...

Za prosječnog igrača to je teška zadaća,a takvih ima najviše po serverima...

Uuu, takve najvise volim - savrseni za hranjenje ega i boostanje K/D-a {#}

16 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Ja sam jučer cijelo vrijeme prvo skakao pa govorio "hop". Al sad više ni ja nisam siguran.

Hmmmm neznam,ne spavam zbog toga.

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
Moraš pitati Zhinta na Twitteru...
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

To se crasha jer ima skriptaša na serveru {#}

[G]Diretore_BB
13 godina
Battlefield 3

da skriptaše!! One đubradi što ih pali po potrebi je sve više u zadnje vrijeme. fuj.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Oooo odlično! Znači ne mogu mu ništa kad je pre nisko ili kad je dalje od 20 m.Sjajno. Stvarno efektivno! Lock je brz,ali pilot je još brži(barem iz mojih iskustava,kad pilot nije noob i zna šta radi)

A što se tiče puške.Nije ga nimalo lako pogoditi dok leti u stranu i još po meni puca gunner i okolo sve eksplodira,stvarajući toliki supress efekt da je to ne moguće.

Jbg ja nisam neki uber skilled lik ko neki da to mogu!Za prosječnog igrača to je teška zadaća,a takvih ima najviše po serverima...

Heli mora biti na manje od 5m od zemlje da bi ga below radar spasio. I to je obično jako teško izvesti, pogotovo kad okolo ima pješadije i vozila koja te skidaju s jednim hitom iz rpg-a ili tenka. A ak ti je heli bio na 5m nisi ga mogao lockati jer stinger i igla sad imaju i minimalnu potrebnu udaljenost za lock. Tj. ak ti je heli bliže od caa 20-25m ne možeš ga lockati.

I btw. stinger i igla su imho sad bolji nego prije. Sad jedan čovjek može ak ništa drugo uz malo skrivanja bez problema otjerati heli jer je lock jako kraktak. Dvojica ili trojica AA engija znače da heli ne smije ni prismrditi tom dijelu mape. A to što sa stingerom ne dobiš svaki put double kill ili ne možeš gađati na 2km ne znači da ne radi svoj posao.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bilo mi mozda ok da naprave 100% damange,ali inace stingeri i igle rade sad perfektno!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kach kaže...

Bilo mi mozda ok da naprave 100% damange,ali inace stingeri i igle rade sad perfektno!

je rade bome... ali domet locka im je užasan, tj. premali. i dok zalokam neki zračni objekt on već dođe do mene preblizu i ubije me. ugl nisu to dobro riješili. sad se više uopće ne bojim letit visoko jer me stingeri uopće ne mogu naciljat. a AA mobile skinem s tv raketom prelako...

evo jedan breport

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/27110757/1/308919682/

prvi je bio moj gunner u viperu... (normal mod)

13 godina
Battlefield 3

jel se to online igra isto prek steama sa org key?? ili se moze ovako jer nemam orginal igru

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Modern kaže...

jel se to online igra isto prek steama sa org key?? ili se moze ovako jer nemam orginal igru

kupis pa igras 49.99€

13 godina
dreadmoore kaže...
Modern kaže...

kupis pa igras 49.99€

da al nemoze se nikako slozit ko npr cod 4..da skines alternet tak nes..nema nista za bf 3 ?

17 godina
mabencic kaže...

To se crasha jer ima skriptaša na serveru {#}

Nova religija..."makroist" {#}

::: peace 0n earth :::
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zasto a1c2o3 osnivac ove teme nije aktivan u ovoj temi haha?

2 0 hvala 0
15 godina
Modern kaže...
dreadmoore kaže...
Modern kaže...

kupis pa igras 49.99€

da al nemoze se nikako slozit ko npr cod 4..da skines alternet tak nes..nema nista za bf 3 ?

i imas ovdje uzeti cd key jeftinije samo ja osobno nisam siguran dali mozes skinuti igru  sa orgina jel tko to moze potvrditi

http://cdkeyshere.com/first-person-shooter/battlefield-3-cd-key.html

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

slika govori 1000 riječi

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 20:41 (etnes).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zasto je tak popularan?Kaj netko iz dajsa je trenutno tam?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

neam pojma, al stvarno sam se iznenadio. Inače, to je sasvim normalan server ko i drugi ... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice