Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.079.183
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
pa imate dosta odlicni... Pogotovo u TDM modu.... Teheran highway je odlican, takodjer dawmad peek, i svi B2K... A mogli bi i metro CQ to bi bilo zanimljivo vidit kao bolt only server :D
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Evo potvrdio je zh1nt0 da će patch doć prije DLCa...LINK

Sad je samo pitanje kad prije.Možda dva dana prije. :)

Pa da, pol sata prije.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
13 godina
Battlefield 3

Ma jeste da ima bugova kao što je već navedeno, ali nije mi toliko iritantno. Igra je odlična sa ili bez novog patcha. 

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Evo jučer sam prvi put zaigrao ovu igru i nisam mogao odoliti a da ne izrazim svoje oduševljenje ovdje na forumu! Toliko mi se sviđa ovo igrati da se namjerno prisilim prekinuti igranje nakon 2-3 sata igranja da, što je moguće više, produžim ovu priču.

Moram reći i da sam ugodno iznenađen glatkim izvođenjem igre na mom PC-u budući da je ovo jedna od najzahtjevnijih igara uopće. Dakle, high postavke uz rezoluciju od 1280X1024 i za mene solidnih 45-50 FPS-a.

Evo i malo sličica....

video postavke video postavke
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
diskDEfragmenter kaže...

Evo jučer sam prvi put zaigrao ovu igru i nisam mogao odoliti a da ne izrazim svoje oduševljenje ovdje na forumu! Toliko mi se sviđa ovo igrati da se namjerno prisilim prekinuti igranje nakon 2-3 sata igranja da, što je moguće više, produžim ovu priču.

Moram reći i da sam ugodno iznenađen glatkim izvođenjem igre na mom PC-u budući da je ovo jedna od najzahtjevnijih igara uopće. Dakle, high postavke uz rezoluciju od 1280X1024 i za mene solidnih 45-50 FPS-a.

Evo i malo sličica....

Vidim da su ti slike iz SinglePlayera. Vidjet ćeš kada zaigraš multiplayer da će ti oduševljenje biti još veće. Kao i kod mene {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
Jack Sparrow kaže...
Soldier977 kaže...

Joj zamalo nisam zaboravio. Za ove pice sa normala, sretan Dan žena :)))))))

i to napiše lik kojemu je nick Dama{#}

Dama je nadimak od kojeg imena????..... bravooo, sjedi dva.

Tolko ste ocajni da dajete i na ime TD... OMG... @Sale- koje musko ime ima prva 3 slova Dam?

13 godina
xyan kaže...
Soldier977 kaže...
Jack Sparrow kaže...
Soldier977 kaže...

Joj zamalo nisam zaboravio. Za ove pice sa normala, sretan Dan žena :)))))))

i to napiše lik kojemu je nick Dama{#}

Dama je nadimak od kojeg imena????..... bravooo, sjedi dva.

Tolko ste ocajni da dajete i na ime TD... OMG... @Sale- koje musko ime ima prva 3 slova Dam?

Ama Xyan no sikiriki. Vjerujem da se ljudi šale kao i ja :)

15 godina
neaktivan
xyan kaže...

Da toliko smo ocajni da nebi znali bez vas sta bi radili u zivotu.

=XII=SandMan....
14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
xXx hocete li stavljati jos mapa na server?

Dodana je Peninsula jučer, ja bih tu još dodao Karkand te Damavand peak ali budem vidio što ekipa kaže {#}

www.key-storm.com
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izletija i BOOM {#}

Potpis trenutno nedostupan
Moj PC  
0 1 hvala 3
14 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
ceco22 kaže...
xXx hocete li stavljati jos mapa na server?

Dodana je Peninsula jučer, ja bih tu još dodao Karkand te Damavand peak ali budem vidio što ekipa kaže {#}

Probao sad sve tri mape i ništa od toga, kamperaj teški.. Za sad samo Canali i Kharg.

www.key-storm.com
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

kako postavit da se origin digne odmah sa win 7,tako sam imao prije podešeno a sad nemogu pronać gdje sam to napravio

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

ima li tko da prodaje bf3 kljuc?

0 0 hvala 0
15 godina

dakle, igram s pofom i perokom na jednom sqd tdm serveru 100 ticketa, metro mapa..i rokamo ekipu za 30-ak ticketa, i naravno admini se nasli uvrijedeni te nas prikladno bannali, a kao razlog su prilozili: team balance

da su pic*e, jesu...meni taman fali jos jedna pobjeda za pusku i oni ovako postupe..debilceki mali

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Game disconnected: could not join server. stalno me izbaciva nakon novog updata od origina. nisam bio tu neko vrijeme, pa sory ako je ovo vec rijeseno. pomoć

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
M4X kaže...

kako postavit da se origin digne odmah sa win 7,tako sam imao prije podešeno a sad nemogu pronać gdje sam to napravio

settings,general,scrolaj malo dolje i stavi kvacicu automatically start origin when i log on to windows

14 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Veceras samo pravi muskarci igraju... ;) Papucari,zepari,oni koji se moraju iskupiti zenama i oni koje zene kod kuce tuku i zlostavljaju veceras nece biti na serverima... ;)

a i oni koji ih nemaju,evo me{#}

13 godina
Battlefield 3

Ja sam stariji ćiko,tako da se ne kontam u sve te izraze na Engleskom jeziku!

DLC?A jel to novi patch?Nove mape,oružija i to?

Koliko vidim plačati če se naknadno.Ako je istina,onda to je po meni šupački od DICE-a!

Ako sam platio limited verziju,pa zar ne bih trebao imati pravo da to skinem besplatno?

Ne znam za vas ali ove BTK mape koje smo dobili,meni se baš i ne sviđaju.Niti ih ne igram,nekako se ne mogu snači u njima.

Možda se jednostavno nisam navikao!?

-Koju funkciju imaju oni bagrečići?Probao ja prevrnuti tenk,no neće!{#}

COD i Battlefield-vječita tema ovdje!

Dajte ljudi shvatite da jednostavno to nisu dvije igre za uspoređivati i glupo je prepirati se oko toga!

Sto se tiće bugova!Ma niti se ne zamaram time,ovo što DICE radi(bolje rečeno ne radi),obiti če im se o glavu,puno če ljudi odustati prilikom kupovine eventualnog Battlefielda 4.

Ja vjerovatno se neču odlučiti za kupovinu ičega od njih,jer smartam OPRAVDANO da koliko god igra bila ljepa i igriva,izbacili su nekvalitetan proizvod kojega koliko vidim niti ne žele popraviti!

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

kako srusiti onaj radio toranj na mapi Caspian Border

0 0 hvala 0
13 godina
Mudonja kaže...

kako srusiti onaj radio toranj na mapi Caspian Border

nikako....već samo pri kraju partije sam od sebe padne...i tada ti je bolje da se ne nadjes ispod... {#}

My BF3 Battlelog: MasterChurner
14 godina
neaktivan
xyan kaže...

Damir - ali mi u drustvu svog Damira zovemo Prle {#}

Battlelog ~ UrbanFsk
13 godina
Sale_ds kaže...
xyan kaže...

Damir - ali mi u drustvu svog Damira zovemo Prle {#}

Vidi fore. A moj najbolji prijatelj i kum je Prle :)))

14 godina
neaktivan
Trollzor kaže...

Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izletija i BOOM {#}

HHAHHHAHHHHAHHHHA u made my day

just overpowered
14 godina
neaktivan
Trollzor kaže...

Ja se vozija jednog lika u jeepu      (ti si vozio jeep u kojem je definitivno bio tvoj suigrac)

i on je isto bija u jeepu                   ( pa gdje bi "bija" u zraku, neg u jeepu. sa tobom ili !?)

ali na US na Kharg islandu.            ( zasto "ali"? da ti nisi bio mozda na nekom drugom islandu ? )

Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.          ( znaci vozio si jihad-jeep )

I ja ga 9-10 min pratija ( KOGA covjece, KOGA si "pratija" ???) vozija za njim dok nije u zid udrija je izletija i BOOM ( zar neide ovako: u zid "udrija" pa BOOM i izletija !!! )

OMG preshao si moja dva idola kreshimira i tihomira ;)

Trollzor kaže... Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izlet
17 godina
moderator
Battlefield 3

.

10 0 hvala 0
13 godina
HAM7A kaže...
Trollzor kaže...

Ja se vozija jednog lika u jeepu      (ti si vozio jeep u kojem je definitivno bio tvoj suigrac)

i on je isto bija u jeepu                   ( pa gdje bi "bija" u zraku, neg u jeepu. sa tobom ili !?)

ali na US na Kharg islandu.            ( zasto "ali"? da ti nisi bio mozda na nekom drugom islandu ? )

I ja ga 9-10 min pratija ( KOGA covjece, KOGA si "pratija" ???) vozija za njim dok nije u zid udrija je izletija i BOOM ( zar neide ovako: u zid "udrija" pa BOOM i izletija !!! )

Ha ha, bože, što se ismija :))))

Ham7a, a možda kolega u skladu svog nicka malo trola? :)))))

13 godina
Milka30 kaže...

Koliko vidim plačati če se naknadno.Ako je istina,onda to je po meni šupački od DICE-a!

Ako sam platio limited verziju,pa zar ne bih trebao imati pravo da to skinem besplatno?

Ne znam za vas ali ove BTK mape koje smo dobili,meni se baš i ne sviđaju.Niti ih ne igram,nekako se ne mogu snači u njima.

DLC - downloadable content: dodatak za igru koji se skida s interneta - nove mape i oruzja, i BTK je bio DLC :)

Jos nije najavljno, ali da, vjerojatno ce se placati, posto se i pravi placao.

Kupovinom Limited verzije je bilo posebno naglaseno da u nju spada samo BTK.

Bagercici nemaju posebnu funkciju. Vise su tu radi fore da pokazu da mozes voziti i sporedna, usputna vozila po mapi.

A i ako nisi skuzio, imaju jos dva dodatna mjesta, netko moze uci k tebi i sjediti naprijed na onome s cim se podize teret (kako se to vec zove :) ) i jos jedan iza i oba mogu pucati okolo.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Milka30 kaže...

DLC - downloadable content: dodatak za igru koji se skida s interneta - nove mape i oruzja, i BTK je bio DLC :)

Jos nije najavljno, ali da, vjerojatno ce se placati, posto se i pravi placao.

Kupovinom Limited verzije je bilo posebno naglaseno da u nju spada samo BTK.

Bagercici nemaju posebnu funkciju. Vise su tu radi fore da pokazu da mozes voziti i sporedna, usputna vozila po mapi.

A i ako nisi skuzio, imaju jos dva dodatna mjesta, netko moze uci k tebi i sjediti naprijed na onome s cim se podize teret (kako se to vec zove :) ) i jos jedan iza i oba mogu pucati okolo.

kakvu funkciju imaju bagercici popgledaj na ovom video od 1:27 do 2:01  video :

Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izlet
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

FFS vec 2x danas, oba puta igrao na CBC-u i igra se smrzla {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HAM7A kaže...
Trollzor kaže...

Zakon, to je sve što imam za reći :-)

AKo je točan datum rođenja Trollzora u profilu, dečec ima 14 godina. Jasno mi je da su standardi u školstvu sve niži (u društvu općenito), ali stvarno je fascinantno kako ti klinci komuniciraju danas.

Sve će otić u tri pichke materine i to vrlo skoro.

KILL! Have no fear!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 14:30 (animosity_frenzy).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice