- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Nek nam sad daju patch i sve ok.
Nećemo valjda trebati čekati 6. mj. za patch

Vidim dva minusa u tom DLC-u: placat ce se, i izlazi relativno kasno. Trebalo je to napravit za najkasnije travanj (ove godine).
Sto se gameplaya tice za prvi DLC uopce necu zalit za joystick (g..) boysima, nek se malo i njih na led stavi. Dost su fijukali zrakom pretrpani injzinerijom pa im se nista nije moglo. Oni fino na cekanje, a CODovci nek se pridruze pa ce opet bit ekipe za napucavanje...
Nek nam sad daju patch i sve ok.
Nećemo valjda trebati čekati 6. mj. za patch
Mislim da će mo morati ćekati do 6. mj jer je zh1nt0 sam rekao na
twitter da još neznaju u kojem vremensko periodu bi mogao izaci patch
Mislim da će mo morati ćekati do 6. mj jer je zh1nt0 sam rekao na
twitter da još neznaju u kojem vremensko periodu bi mogao izaci patch
Znači sa svakim DLCom ćemo dobiti i patch...6mj...jesen...zima.Potpuno glupo od njih.

Da se mene pita igra može ostat ovakva kakva jest. Jebo patcheve, daj mi novi sadržaj.
koliko će koštat dlcovi
jučer mi se igra opet krašala,samo izađe u desktop i gotovo
taj bf3 je još jako daleko od normalne igre
Kako se prelazi MP? Otkljucavanjem? To je hebena boljka... (koju sam spominjao prije par dana btw) motiv igranja danasnjih fps-ova je otkljucavanje. Mozda ti nisi na to mislio, ali onda me zanima kako se to prelazi MP...

igraca BF su u proslosti bili
uglavnom CoD, Quke, CS, AA, UT,
koji su obicno navikli igrat na vise
aktivnim mapama. Skidam kapu
DICE-u na ovako pametnim
mapama tj. DLC jer ustvari sa
svakim dobivamo novu igru tako
da je BF jedna od najkompletniji
FPS ikada. Ja jedva cekam taj DLC
kao i sve ostale jer za razliku od
nekih drugi nece biti bezobrazno
skupi, ako se naplacuju. *ovo sam vec napisao i u temi od gamemastera.
Upravo tako. Jos da stave battle recorder, spectator mode i da poprave hit delay BF3 bi zamijenio sve navedene igre. I naravno sitnice jos treba popravit. U biti onaj sugavi battlelog treba jos popravit i dodat stvari na njega. I UI u BF3 isto treba popravit. Dodem s frendovima na server i nema praznog squad da se joinamo. I onda se cijeli squad mora spawnat na nekog snipera koji u visinama kampa.
Iskreno tolko su promjena najavili da mi to uopce ne mirise na dobro. Jedino kaj bi ja napravio je puknuo fix na snipere i popravio crashanje, freezanje i takve boljke da svi mogu igrat kak spada.
I meni nakon zadnjeg origin patcha malo malo crasha sa bijelim ekranom...za popi*dit :/

Iskreno, meni uopće ne smeta što ljudi djelomično prolaze kroz zid. Nisam kemper pa mi to ništa ne znači.
Nema mi ništa draže nego kada skužim nekom kamperčića kako mu guza viri van kroz zid. Osmijeh od uha do uha i Deliverance se vrti u glavi. Reko, čekaš, čekaš, a bome ćeš i dočekat, squeal boy.
slažem se,podesim oružje a igra stavi po svome,mape su bugirane na 1000 strana
najdraže mi je igrat na serveru sa 64 igrača ali takav je svaki sa lagom
ovo sa 16 ili 32 igrača na velikoj mapi je glupost
šta se mene tiče dlc uopće nije potreban,treba samo patch

Da se mene pita igra može ostat ovakva kakva jest. Jebo patcheve, daj mi novi sadržaj.
Dobro pa te se ne pita.
Svi žele patch da se isprave ti neki bugovi,malo optimiziraju neke mape(pogotovo oman)..samo u Hrvatskoj 7 miljardi ljudi želi patch prije DLCa,a da ne brojim dalje.
Joj zamalo nisam zaboravio. Za ove pice sa normala, sretan Dan žena :)))))))
i to napiše lik kojemu je nick Dama
Evo potvrdio je zh1nt0 da će patch doć prije DLCa...LINK
Sad je samo pitanje kad prije.Možda dva dana prije. :)
Izgleda da ce dosta prije:
"When there is an ETA I will post it. "
"Very much closer to now. Dropping an update in June is crazy"

Neno, nemoj me izdavat odmah :))))
i to napiše lik kojemu je nick Dama
Dama je nadimak od kojeg imena????..... bravooo, sjedi dva.

koliko ja znam u planu je da se stavi jos mapa, samo se jos dogovaramo koje tocno :)
Dama je nadimak od kojeg imena????
Curica?