Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.138.201
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
Tonči kaže...
TomoR kaže...

Dovoljno mu je 3 metka ako svaki ide u glavu:

20*200%*3=120%, čak ni cover ga ne spasi... Ali daj ti sva 3 smjesti u glavu...

Zanimljiva formula. Da nije možda 20*3*2? :) 

200%=2...

A napisao sam tako zbog Damage Charta koji sam prikrpao u prilogu; inače ga se može dobiti u Battlelogu sa Better Battlelog plug-inom (http://getbblog.com/en/features).

Podatke inače vuče sa pristojne strane o statistikama oružja:

http://symthic.com/?s=bf3&sb=dmgchart

Better Battlelog! Better Battlelog!
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hehehe, inače ne postam ovakve stvari, ali ovo je predobro.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
desh kaže...
Vakaka kaže...

Spomenio si i otklanjanje raslinja,  korištenjem oružja...  to je varanje i ako naletiš na takvog kretena jednostavno ga prijavi. Već sam nekoliko "majmuna" prijavio i sve što EA/Dice napravi je resetira mu statse... glupost.

Zasto je varanje ako ja na Caspianu pocistim drvece oko stacioniranog AA da bi bolje vidio lopove kad dojdu krast helic ili avione ili manijake koji se seksualno izivljavavaju na respawnu?

Nije varanje, ali je ako prčkanjem po driverima, config fileovima ili drugim glupostima otkloniš raslinje, kamenja i zidove ili vidiš bijeli bljesak oružja neprijatelja dok puca po tebi.

Ti si prepravio moj citat kako tebi odgovara a ne ono što sam ja napisao. :)

17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Točno 3 metka (u tijelo) treba na normal modu da ubiješ nekoga. Ubio sam nekoliko puta s okvirom od 20 metaka (VAL ili MP7, ne sjećam se koji je bio) trojicu. To što si ti neprecizan pa ti treba pol okvira zapravo nije problem normala nego HC-a koji te naviknuo da ne moraš ni pogoditi lika. Dovoljno je sprayati u njegovom smjeru.

ne se**,počeo sam igrat recona i gađam lika snajperom i nebi pao da ga hebeš,treba mislim 3 puta u tijelo da bi krepao

možda treba 3 puta u glavu a ti vjerojatno znaš gdje treba kampirat i samo čekaš,nekad me ubiju da ni ne trepnem,ne stignem ni naciljat

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Tako je Danny, mućki provokatoru stari, šta lažeš ovaj napaćeni narod.{#}

Dječko, sa kojim snajperom ti to gađaš? A i očito jako loše gađaš. Jedino možda SKS ne bi ubio niti sa 3 metka.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vash kaže...

Dječko, sa kojim snajperom ti to gađaš? A i očito jako loše gađaš. Jedino možda SKS ne bi ubio niti sa 3 metka.

Danny je nedavno kupio čit koji radi (ima par stranica iza gdje on iz nekog grma ubija dvojicu na nosaču sa snipom), pa se sad curci i pametuje.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
17 godina
odjavljen
Vash kaže...

neznam sad koji,nemam ništa otključano,uglavnom nemože se nikako naciljat,užasan recoil a kamoli pogodit u glavu,kažem treba najmanje tri u tijelo

14 godina
neaktivan
ako nemas nista odkljucano to ti je svd ili onaj americki...
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
neaktivan
M4X kaže...
Vash kaže...

neznam sad koji,nemam ništa otključano,uglavnom nemože se nikako naciljat,užasan recoil a kamoli pogodit u glavu,kažem treba najmanje tri u tijelo

Pffft MK11 je predobar, ako sa tim ne možeš ništa pogodit onda se rađe okani recona.

Dok sam ga koristio skidao sam ekipu ko Danny sa svojim najboljim čitom.

17 godina
odjavljen
Vash kaže...

koristi ga sad

recoil je ogroman a domet je smiješan,kao sa običnom puškom,vidi se kako metak pada...baš su glupo napravili snajper

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 14:03 (M4X).
15 godina
Battlefield 3
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 14:43 (fila2208).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Decki zanima me da li se moze igrati mulitplayer bez org keya ? Hvala .

15 godina
neaktivan
M4X kaže...
Vash kaže...

koristi ga sad

recoil je ogroman a domet je smiješan,kao sa običnom puškom,vidi se kako metak pada...baš su glupo napravili snajper

Ako imaš silencer gore onda ima veći bullet drop, inače svi snajperi imaju isti bullet drop osim M98B koji ima manji od ostalih.

U BF3 su ti udaljenosti malo drugačije, tj. djeluju tako radi veličine mapa i djeluje kao da metak ima veći pad nego u BC2.

13 godina
Battlefield 3

dosadno popodne., složio neki filmić. nije neki spektakl niti kvaliteta,a nije ni za epileptičare.!! pa pogledajte.{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vash kaže...
M4X kaže...
Vash kaže...

Pffft MK11 je predobar, ako sa tim ne možeš ništa pogodit onda se rađe okani recona.

MK11 MOD + ACOG 4x =FTW

15 godina
Danny_HR kaže...

Točno 3 metka (u tijelo) treba na normal modu da ubiješ nekoga. Ubio sam nekoliko puta s okvirom od 20 metaka (VAL ili MP7, ne sjećam se koji je bio) trojicu. To što si ti neprecizan pa ti treba pol okvira zapravo nije problem normala nego HC-a koji te naviknuo da ne moraš ni pogoditi lika. Dovoljno je sprayati u njegovom smjeru.

Igram bf jos od 2002 godine, da od samog početka serijala, 3 metka na normal je glupost. Ok ako pogodis u glavu sva 3, za razliku od tebe ja ne koristim aimbot pa ne mogu pogoditi lika u trku 3 puta u glavu {#}... gadjam u tijelo i uzasno se nazivciram kada ne padne... nisam pricao o nikakvom sprey.u nego o pogocima u tijelo. Razlicitog smo stajalista, rekao bi to ovako: moja pozadina fps.ova je pocela kao i tvoja, wolf, doom, quake, u jednom trenutku sam ja otisao na CS, AA, OF ti si prasio quake ili doom i dalje pa presao na cod. Meni je realnost na 1 mjestu, ako me tenk pogodi s grantaom ocekujem da umrem odmah. Ako me snajp pogodi bilo gdje u tijelo od tog kalibra puske ocekujem da padnem od 1 metka. ako te gadjam s armalite puskom ocekujem da ce te 2-3 max metka ubiti nebitno gdje da te pogodim. Kada ja u tebe moram sprasiti 6-7 komada iz vece udaljenosti padne mi mrak na oci. Ti i dalje prodavaj pricu kako je hc smece jer se spreja a bf3 ima definitivno najbolji hitbox do sada, ako netko sprey.a po tome stvar je u tome da si njubina koja trckara po mapi od zastave do zastave, cinjenica je da brijem na neku realnost ti si vise tip koji trckara i casual puca okolo na sve sto se mice.

HC ili normal.... igraj brate sto god ti pase, ali daj se okani te navike da svoje stavote i misljenja na silu pokusavas ugurati kod ekipe koja ne misli tako. ok?

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

koja je puska dobra za rush ali i da ide na daljinu

jel je p90 dobar?

0 0 hvala 0
15 godina
Mudonja kaže...

jel je p90 dobar?

A gle svi pdw ti imaju ono mali domet, predlažem ti pdw jer on ima najveći od pdw. Što se tiče puške za rush, imaš famas ili aek, m16 isto prolazi, f2000 isto.

Dakle sve te puške su brze i jake, i moš ih efektivno sprayat. Stavi im malu optiku, dakle holo ili rds, silencer i grip i leti :)

13 godina
Mudonja kaže...

jel je p90 dobar?

aek971 prigusivac+ iron sight + smoke

17 godina
neaktivan
Vash kaže...

Ma sto ovaj prica, ekipa zaradjuje 40k $ mjesecno igrajuci igre! WTF gdje se mogu prijavit za taj posao?

Na kraju kad lomi disk i kaze da umjesto da se rijesio sra**a dobio je dva diska. {#}

14 godina
neaktivan
Protecon kaže...

Bio bi jako zahvalan ako netko zna odgovor na postavljeno pitanje . 

15 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Ne slazem se, a razlog je sljedeci.

One shot kill. Znaci ja kempam i ti kada naletis nema sanse da prezivis, neovisno koliko je netko noob.

Dok u normal modu te zakaci mozda jedan ili dva metka ali ako si dobar igrac mozes ga ubiti.

Shvacas?

Znaci normal je tezi jer dobar igrac ima sanse prezivit ako trckara naokolo ko muha bez glave i naleti na njuba kampera, a HC je laksi i smece jer nemoze trcati, pokupit par metaka, okrenuti se i sprasiti pola okvira u nekoga jer nema....

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Taj lik ti je prilično veliko ime u BF3 communityu.

Izgradio je ugled na COD-u, ali je prešao na BF3 i radi na promociji BF3-a.

Pomogao je u oživljavanju dontrevivemebro kanala.

Šta misliš kako je COD stekao slavu i popularnost kakvu ima sada? Velikim dijelom zbog njega i njemu sličnih.

Firme ti plačaju za to dobre pare. Ovakvi ljudi im grade community, samo što su sa COD-om u*rali motku i dosta ekipe je prešlo na BF3.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
desh kaže...
Vash kaže...

Ma sto ovaj prica, ekipa zaradjuje 40k $ mjesecno igrajuci igre! WTF gdje se mogu prijavit za taj posao?

Na kraju kad lomi disk i kaze da umjesto da se rijesio sra**a dobio je dva diska. {#}

evo samo zarade od League of Legends pro playera koji mu plačaju za stream

http://elohell.net/images/chill/6e7f34a3370a1ec080fd5bf1a9247385.png

League of Legends Nick (WEST): hRay
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 16:21 (null).
13 godina
neaktivan
Vash kaže...

Taj lik ti je prilično veliko ime u BF3 communityu.

Izgradio je ugled na COD-u, ali je prešao na BF3 i radi na promociji BF3-a.

Pomogao je u oživljavanju dontrevivemebro kanala.

Šta misliš kako je COD stekao slavu i popularnost kakvu ima sada? Velikim dijelom zbog njega i njemu sličnih.

Firme ti plačaju za to dobre pare. Ovakvi ljudi im grade community, samo što su sa COD-om u*rali motku i dosta ekipe je prešlo na BF3.

Nikad cuo za lika, nikad cuo za dontrevivemebro kanal i popularnost i slavu su likovi dobili zbog COD-a a ne obrnuto.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel dobro otuzje pp-19?

0 0 hvala 0
15 godina
Protecon kaže...
Protecon kaže...

Bio bi jako zahvalan ako netko zna odgovor na postavljeno pitanje . 

Pa naravno da se ne moze!

ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
neaktivan

Sardax gdje se može kupiti povoljno ?

15 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
Danny_HR kaže...

Igram bf jos od 2002 godine, da od samog početka serijala, 3 metka na normal je glupost. Ok ako pogodis u glavu sva 3, za razliku od tebe ja ne koristim aimbot pa ne mogu pogoditi lika u trku 3 puta u glavu {#}... gadjam u tijelo i uzasno se nazivciram kada ne padne... nisam pricao o nikakvom sprey.u nego o pogocima u tijelo. Razlicitog smo stajalista, rekao bi to ovako: moja pozadina fps.ova je pocela kao i tvoja, wolf, doom, quake, u jednom trenutku sam ja otisao na CS, AA, OF ti si prasio quake ili doom i dalje pa presao na cod. Meni je realnost na 1 mjestu, ako me tenk pogodi s grantaom ocekujem da umrem odmah. Ako me snajp pogodi bilo gdje u tijelo od tog kalibra puske ocekujem da padnem od 1 metka. ako te gadjam s armalite puskom ocekujem da ce te 2-3 max metka ubiti nebitno gdje da te pogodim. Kada ja u tebe moram sprasiti 6-7 komada iz vece udaljenosti padne mi mrak na oci. Ti i dalje prodavaj pricu kako je hc smece jer se spreja a bf3 ima definitivno najbolji hitbox do sada, ako netko sprey.a po tome stvar je u tome da si njubina koja trckara po mapi od zastave do zastave, cinjenica je da brijem na neku realnost ti si vise tip koji trckara i casual puca okolo na sve sto se mice.

HC ili normal.... igraj brate sto god ti pase, ali daj se okani te navike da svoje stavote i misljenja na silu pokusavas ugurati kod ekipe koja ne misli tako. ok?

Ja ti mogu rec samo jedno, na normal se vidi tko zna gadjat a tko ne, dok na HC-u nije tako pogodim te u glavu ili petu isti k.

=XII=SandMan....
15 godina
protjeran
Mudonja kaže...

jel dobro otuzje pp-19?

Bas ga koristim zadnjih tjedan dana. Meni za close-quarters nakon USAS-a (kojeg ne koristim i ne namjereavam jer je lame) definitivno najbolja puskica. Pljuje ko nenormalna a u startu "okvir" sa 55 metaka. Na daljinu zaboravi, ali moze se cak i to. Uzmes uz nju rpg i dobitna kombinacija za sve urbane mape.

BTW epizoda 108  i intelektualna rasprava jel bolji HC ili arcade mod. LOL djecurlije........

Volim te baka ali ne vise od Medvescaka.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice