- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
.... khm, samo bezazlena provokacija
Hihihi :)
Valjda je jos rano pa se samo 2 tuljana upecaju :p
Ja sam probao isključiti UPnP na Thomson ST780, ruter se restarta kada ga isključim i UPnP se sam opet uključi.
Zato što je rekao istinu treba ga vrijeđati?
MW3 je daleko superiornija igra u svakom obliku.
OT:Sad sam primjetio da sam na Orlu lvl. 10 dobio 2xzvijezdice odnosno emblema ili
hau-ju-sej-it. Zanima me dokle to ide iliti kako izgleda na lvl. 20, 30... ako ovdje
netko ima (a ima garant) da SS-a.
I još jedna sitnica;
ista stvar sa servisnim zvijezdama, nigdje da nađem po netu,
da li ima nekakav ekvivalent platinama iz BC2 nakon 1K killova ili..?
ROFL, eto i treceg tuljana :) :)
Bok svima!
Nedavno sam poceo igrati BF3 i ja mislim da je MW3 bolja igra!
Naravno kad je svaki idiot može igrati.Uopće ti mozak netreba.I to zadži za sebe i MW3 temu
roflolmao
Bok svima!
Nisan niti instalira MW3 a kamoli zaigra, al budući da san igra MW1 i 2 to je isto kada san igra i trojku.
Bok svima!
Nisan niti instalira MW3 a kamoli zaigra, al budući da san igra MW1 i 2 to je isto kada san igra i trojku.
pogledas walkthrough na Youtubu, ako baš oćeš kao i ja vidjet kraj farse...
Zato što je rekao istinu treba ga vrijeđati?
MW3 je daleko superiornija igra u svakom obliku.
OT:Sad sam primjetio da sam na Orlu lvl. 10 dobio 2xzvijezdice odnosno emblema ili
hau-ju-sej-it. Zanima me dokle to ide iliti kako izgleda na lvl. 20, 30... ako ovdje
netko ima (a ima garant) da SS-a.
I još jedna sitnica;
ista stvar sa servisnim zvijezdama, nigdje da nađem po netu,
da li ima nekakav ekvivalent platinama iz BC2 nakon 1K killova ili..?
Ajmo na server pice.
Ja sam probao isključiti UPnP na Thomson ST780, ruter se restarta kada ga isključim i UPnP se sam opet uključi.
Itko?
Ajmo na server pice.
idi...
Itko?
Ne znam ja sam to najnormalnije iskljucio...... ako je Amis u pitanju nazovi sluzbu za korisnike. Oni ce ti to rjesiti u par minuta, mene nikad nisu iznevjerili i mogu rec da su po tom pitanju TOP.
Itko?
vjerovatno ima negdje opcija apply ili save... pa ako ne stisnes ne prihvati...
http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/bug-online-game-server-bf3/2636365.aspx
Nema žurbe, to je pitanje više rasprave radi.
Itko?
vjerovatno ima negdje opcija apply ili save... pa ako ne stisnes ne prihvati...
Pretisnem ja apply ali ruter se restarta i opet sam uključi UPnP.
EDIT: poslužitelj mi je T-com.
Ako netko nije još pročitao, navodno su rješili problem koji je pogađao određene korisnike vezano uz problem s povezivanjem gdje se PunkBust(a)r(d) klao s antivnirusnim softwerom.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654778158106792/
Ja isti router imam, od T-Coma jelte. Ugasio sam upnp i nikad se više nije upalio, nema veze ako ga resetiram. Zovi službu za korisnike.
Ajmo na server pice.
Danny ove picice su rekle za tebe da nisi istaknuti clan BOL zajednice. ja sam bar po jeziku - imam vise recenica u chatu kroz partiju, nego killeva LOL dapace, SPM (Sentence) mi je oko 380 XD
Sad sam igrao, i s nožem piknem lika cak 3 puta, no ne uzmem mu dogtags, vec ga samo ubijem. Ne kužim, di sam fulao?
Sad sam igrao, i s nožem piknem lika cak 3 puta, no ne uzmem mu dogtags, vec ga samo ubijem. Ne kužim, di sam fulao?
dođeš iza leđa i samo stisneš F. nije bitno šta imaš u rukama. ako animacija počne to je to, ako ne ponovi ili ubi nečim drugim.
edit: osim ako ubijaš nekog na mortaru, onda neide. što me sjeti da ne bi bilo loše da naprave knife kill i kad je neko na mortaru.
dođeš iza leđa i samo stisneš F. nije bitno šta imaš u rukama. ako animacija počne to je to, ako ne ponovi ili ubi nečim drugim.
Animacija nije garant. Ja sam jučer pokušao uzeti dog dag, animacija počela, ali me je netko mučki upucao sa leđa i nisam uzeo dog tag.
Ja isti router imam, od T-Coma jelte. Ugasio sam upnp i nikad se više nije upalio, nema veze ako ga resetiram. Zovi službu za korisnike.
Ne da mi se zvat službu jer zvati njih i tamo se prepirati, sumnjam da će mi pomoći.
Tako da probati ću naći neko drugo riješenje.
Da, al nekad uzmem dog tags, a nekad ne. O cemu ovisi?
Ne da mi se zvat službu jer zvati njih i tamo se prepirati, sumnjam da će mi pomoći.
nazovi i mozda ti ipak pomognu sta te kosta probat,lako je kukat
nazovi i mozda ti ipak pomognu sta te kosta probat,lako je kukat
A vidjet ćemo sada sam nešto probao, pa ćemo vidjeti.
Zanimljivo kako mi dobro paše Janis Joplin uz BF3
Do sad sam u pozadini na AIMP-u vrtio sve od Azre do Nazaretha ali nikad ovako laganiji blues.
Rokanje dobiva sasvim novi 'filing'.
MadTom,
1 i pol sat mucenja? Mogao si spavati?
Nikad nisam imao toliko srece u tenku
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/18545041/1/349418125/
Dobio sam oko 60 ribona, a prikazano ih je 13, cudno :)
Mogao sam spavati, mogao, ali stvarno te išlo...
Najgore od svega kad smo uspostavili ravnotežu na vlastitom serveru dobih ovo na slici... Vjerojatno me PROCON izbacio, ali dok sam se vratio nikako više nismo uspjeli napraviti ravnotežu sa zastavama i izgubili. A u rundi sam ostao jer želim Scout Heli i Jet otključati do kraja. Nije mi bilo lako kad me žena ujutro izbacila iz kreveta...
Netreba nista.. Sve ok