Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.063.625
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Re: Battlefield 3
Hedrick kaže...

Al ova ekipa šta igra Pirat, Danny, Kuky, Boss, itd... moran priznat da ste stvarno postali pravi mućki provokatori. BTW koliko vas je sinoć bilo na ventu?

Odgovor ćeš dobiti kad pomnožiš 6x2 i od toga oduzmeš 4.

17 godina
BugUser kaže...

pozdrav ekipi molio bih brzi odgovor ako je kak moguče {#},prije dva dana bf3 mi je počeo jako laggirati u smislu konekcija ne grafički,npr svakih 10 sekundi trzne tj ponavlja radnju stavim reload oružja i on mi dva puta puni tj slika mi se dva puta prikazuje ili prelazim nešto i onda mi dva puta to prelazi prva slika kako sam prešao a druga ispočetka i tako cijelo vrijme kao da je upload nešto defekt.testirao sam vezu i sve ok,zvao t-com i tamo oni resetirali ruter itd.. formatirao windowse..ista stvar

imam rusku verziju prebačenu na engleski jezik e sad možda sam onaj patch za prebacivanje drugačiji stavio pa neznam da nije do tog..mislim da sam ga skinuo sa cjkeys ili tako nekako i ono preko reg file-a samo prebacio da mi je engleska verzija?

što mislite u čem je kvaka,

Ista stvar kod mene, i jučer na TS-u još s nekim ljudima kojima također lagga ko ludo (na serveru na kojem imam 9ms ping). Svi smo na T-COMu.

Po nekim informacijama nešto "rade" na linijama u T-COMu, pa ako je do toga, jao si ga nama. Ja na Thomsonu (koji baš i nije pouzdan po kvaliteti konekcije), a kolega na Gigasetu kojeg su mu stavili jer je prije imao još goru vezu. Ponekad mi se čak (recimo svaka 2-3 dana) pojavi i gore desno narančasti torkutić koji signalizira lošu vezu - onda mogu samo stajati na mjestu i čekati da budem ubijen, ili napraviti SUICIDE kroz meni.

Ali opet, na nekim serverima igram da mi samo jednom trzne (a bio sam samo na serverima do 32 igrača ovih dana). MSI afterburner overlay mi je uvijek dignut, čak i dok imam taj network lag, igra i dalje radi na istom FPS-u. Pomislio sam da bi meni pomoglo 8 GB RAM-a ali vidim da ih ti imaš, kao i jači CPU, pa očito nije do toga.

Ne znam ni ja šta da radim po tom pitanju... A užasno me živcira, kada naprimjer vidim nekog pa idem oko nekog kontejnera/kroz prostoriju, pa me vrati 20m unatrag ispred njegove cijevi puške/pištolja...

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jucer gledam i nevjerujem koliko je dugacak type88 sa prigusivacem hehehehe

Moj PC  
14 0 hvala 0
17 godina
TomoR kaže...

Ne znam ni ja šta da radim po tom pitanju... A užasno me živcira, kada naprimjer vidim nekog pa idem oko nekog kontejnera/kroz prostoriju, pa me vrati 20m unatrag ispred njegove cijevi puške/pištolja...

Ja sam mislio da je to do grafičke ili memorije jer mi se to počelo događat od kad mi je grafa i matična otišla pa igram sa 4GB memorijom i slabijom grafom ati 4850.

Uglavnom i meni se to događa pa sam prestao igrat a ja sam na HT Mostar, pa neznam jeli do konekcije ili do igre ili boga pitaj čega

14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Al ova ekipa šta igra Pirat, Danny, Kuky, Boss, itd... moran priznat da ste stvarno postali pravi mućki provokatori. BTW koliko vas je sinoć bilo na ventu?

a ta ekipa vec dugo igra zajedno bf pa se vec i znadu kak tko igra....

Danijel Crkvenac
15 godina
neaktivan

Glupo je uopce sto se na LMG moze staviti prigušivač.

Mislim najjace mi je kad sam otkljucao G53 i ekvipao ju samo da bi doznao da se netko iz DICEa sjetio kako bi bilo dobro staviti na nju balistic 12x scope.FAIL

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
16 godina
odjavljen

e to.. ali to se meni dogadjalo na svim puskama koje bi dobio nakon izvrsenja assingnmenta... sav sretan uzmem lmg a kad ono scope 12x!! lol

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
drahic kaže...

ček ček, to si vas dvojica mjerite čij je (MG) veći!? Na slici izgleda da je tvoj (MG) veći od njegovog (MGa) {#}

14 godina
neaktivan
mrfloyd kaže...
drahic kaže...

ček ček, to si vas dvojica mjerite čij je (MG) veći!? Na slici izgleda da je tvoj (MG) veći od njegovog (MGa) {#}

Da,u ovom slucaju je njegov (mg) bio veci jer je imao prigusivac (kurton) {#}

17 godina
Battlefield 3

Evo mali snipe tutorial video. Ali, pazite to je na HardCore, neće to tako lako na normal (jer bi one shot kill bio samo u glavu):

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

imam totalno nov, neotpakiran Battlefield 3 za xbox 360, da li ima neko zainteresovan za kupnju ?

Potpisao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

JAVELIN team :)

stavili javelin+soflam i jeb... se njima!

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Evo mali snipe tutorial video. Ali, pazite to je na HardCore, neće to tako lako na normal (jer bi one shot kill bio samo u glavu):

Da tutorial za hakere,kaj ne vidiš da se lik uopče ne osvrče.Samo juri i puca.Nemoj samo prićati o vještini ovog snajperiste...

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 12:43 (Zuti_Zg).
16 godina
Battlefield 3

Uzmite si Flak perk ako vam smetaju claymore. S tim perkom vas vjerovatno neće ubiti, uzet će vam pola energije, ali vas barem neće biti mrtvi. Evo slike kako izgleda taj perk ;)

Vidim da mnogima smetaju claymorei pa evo vam rješenja za njih.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 12:37 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 4
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo složio sam mali filmić ,imam hrpu needitiranih clipova i premalo vremena da ih složim.No povremeno ću stavit na jubitu neki filmek.I nemojte biti previše kritični još uvijek učim kako napraviti dobar filmić :)

Nadam se da će Vas barem malo zabaviti...

Nex

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner

8 0 hvala 0
17 godina
Zuti_Zg kaže...
TomoR kaže...

Da tutorial za hakere,kaj ne vidiš da se lik uopče ne osvrče.Samo puca i juri.Nemoj samo prićati o vještini ovog snaperiste...

Jesi pročitao šta sam napisao prije??? Pratim anderzove filmove cijelo vrijeme i siguran sam da ne hakira.

Pogledaj film ponovno i prati minimapu... Ubijao je samo ekipu koja se pojavila tamo ili dolazila iz spawna. Primijetio sam da većina igrača uopće ne prati istu...

BTW, tu i tamo je nekog propustio na minimapi, i "dobro" je odradio spawncamp. Na svakog na kojeg se okrenuo je na minimapi... Osim toga, u Hardcore health igrača je 60%, i jedan shot iz SV98, L96, M40A5 (75 DMG do 20m, 60 DMG do 35m) i M98B (95DMG do 20m, 60DMG do nekih 70m, a 59DMG iza toga) je dovoljan da ubije na toj blizini... Vidi tablicu na http://symthic.com/?s=bf3&sb=dmgchart za ovo što spominjem. Za ove no snipe shotove mu je pomogao Laser sight koji dodaje accuracy na hip shotove, kao što je i spomenuo.

Dodatno, to je izrezani filmić kad je imao killstreakove...

Jack Sparrow kaže...

Uzmite si Flak perk ako vam smetaju claymore. S tim perkom vas vjerovatno neće ubiti, uzet će vam pola energije, ali vas barem neće biti mrtvi. Evo slike kako izgleda taj perk ;)

Vidim da mnogima smetaju claymorei pa evo vam rješenja za njih.

Ne uzme ti pola, nego više, ali ostaneš na 5-20%, dovoljno da se negdje obnoviš i nastaviš. Ali ako su dva Claymore-a blizu, svejedno ideš na respawn/revive...

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 12:47 (TomoR).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

@ TomoR,da nisam sve pogledao.Sorry da brzoj osudi al nekako moja ekipa i ja smo podosta alergični na hakere pa...nemoj kaj zamjeriti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nexus66 kaže...

Evo složio sam mali filmić ,imam hrpu needitiranih clipova i premalo vremena da ih složim.No povremeno ću stavit na jubitu neki filmek.I nemojte biti previše kritični još uvijek učim kako napraviti dobar filmić :)

Nex

Ma,u svaki video u koji se stavi Rammstein iz Average prelazi u AWESOME!! {#}

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pitanje za znalce, dali se može očekivati još koji DLC/ekspanzija tipa B2K ili je to sve?

bmak.help@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 13:00 (studentvz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nexus66 kaže...

Nex

Rammstein zakon ;)

Tab frik ko i ja..haha

EDIT: Kaj to svira od 9:57?

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 13:13 (Zero2).
17 godina
neaktivan
studentvz kaže...

Pitanje za znalce, dali se može očekivati još koji DLC/ekspanzija tipa B2K ili je to sve?

Bit ce jos sigurno, posto su najavljivali da se veliki dio njihovih ljudi prebacuje na DLC razvoj... barem je teko negdje pisalo.

Samo kada-ne zna se.

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Ovo nije snipe tutorial ovo je snipe masakr.

na jedno 40tak% killova nisam ni vidio u šta puca. Precizan je u P*M*.

Sretna Nova godina !!! ----- Nema na čemu! --| Google is your friend |--
14 godina
Battlefield 3

Sinoć i jutros nirmalno igrao,sad opet PB zeza...????
Mislio da su to riješili...??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kontajte majstora od sinoć sa Metroa. Snajpa fino kroz zid. :)

14 godina
Battlefield 3

Ove slike posvećujem kalku1212, dječaku koji se trudi postati pilot kao ZConvict ili pirat_HR.

Jučer samo ZConvict i ja otišli na neki server sa fly only mapama. On pilot ja gunner, razbili samo ih!

gledaj kalko gledaj kalko
Origin/Battlelog: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 13:40 (Gunner11).
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Glupo je uopce sto se na LMG moze staviti prigušivač.

Mislim najjace mi je kad sam otkljucao G53 i ekvipao ju samo da bi doznao da se netko iz DICEa sjetio kako bi bilo dobro staviti na nju balistic 12x scope.FAIL

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Moram priznati da mi se počela jako sviđati Metro CQ mapa.

No-brainer je 4/5 puta na pub-u i rejpanje do besvjesti ili makljanje oko B zastave

ali kad se zvijezde poslože i sudbina namigne kao meni sinoć, zabava

bude krvavo dobra, toliko dobra da uživam u svakom od 850 ticketa.

2 kvalitetna tima i dobra, brza i precizna igra..

Jedan tren nas gaze oko A zastave kod banke, drugi tren se squad mućke đubradi infiltrira

skroz do njihove baze ostavljajući gaymore za sobom na svakom uglu.

Malo snajpera, malo M320, većinom support i medici..

Čudan neki twiglight zone u svakom slučaju no prokleto zabavna igra za mene.

Naravno, na jednu tako dobru partiju, 4 iduće mi ide krv iz očiju.

Real life? Good graphics but shitty gameplay.
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Zuti_Zg kaže...

@ TomoR,da nisam sve pogledao.Sorry da brzoj osudi al nekako moja ekipa i ja smo podosta alergični na hakere pa...nemoj kaj zamjeriti.

Gle, vjeruj mi ja isto jako mrzim hakere, i ponekad kad netko dođe sa ueber skillom poludim i mislim da je haker, ali nije... Čak je za mene jedan rekao da hackam i da će me raportirati - nakon što sam ga triput zaredom uspio srediti Z11-W protiv Little Birda - valjda se popravljam...

studentvz kaže...

Da, vjerojatno proljeće: https://twitter.com/zh1nt0/status/159546577885736960

Zura kaže...

Ovo nije snipe tutorial ovo je snipe masakr.

na jedno 40tak% killova nisam ni vidio u šta puca. Precizan je u P*M*.

Uspio sam naletit na takve, i osjećao sam se masakriranim...

Switch kaže...

Kontajte majstora od sinoć sa Metroa. Snajpa fino kroz zid. :)

Ah, našao je glitch mjesto. Dobro za njega - NOT!

@Nex: Dobar vid, i muzika roka, kao i M27IAR (suppresed?)

EDIT: Raspada se twitter link... Više ne - hvala Cyber

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 14:02 (TomoR).
17 godina
protjeran
Battlefield 3

Ja sam ''apdejtao'' PB opet (valjda drugi put u 3 dana), i sada me kolje lag - igra trza, zastajkuje, svašta..užas

Nobody expects the Spanish Inquisition!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
TomoR kaže...

Da, vjerojatno proljeće: https://twitter.com/#!/zh1nt0/status/159546577885736960

EDIT: Raspada se twitter link...

Mislim da sam negdje vidio da radi ako obrises /#!

Bas idem probat:

https://twitter.com/zh1nt0/status/159546577885736960

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice