LOL
Tek sam sad skužio da se setup klase može mijenjati i na kratici a ne samo na "customize" tabu...
Ne mogu vjerovat da je ovo od prvog dana tak.
Stvarno? Kako točno?
LOL
Tek sam sad skužio da se setup klase može mijenjati i na kratici a ne samo na "customize" tabu...
Stvarno? Kako točno?
a deployment sa spaceom umjesto klika.odlično.
LOL
njub
A kuky ti je par puta to spomenuo na ventu,ne slušaš ga baš a :)
Znate šta ljudi. Mi smo lagano postali ovisni o ovome.
pozdrav ekipi molio bih brzi odgovor ako je kak moguče ,prije dva dana bf3 mi je počeo jako laggirati u smislu konekcija ne grafički,npr svakih 10 sekundi trzne tj ponavlja radnju stavim reload oružja i on mi dva puta puni tj slika mi se dva puta prikazuje ili prelazim nešto i onda mi dva puta to prelazi prva slika kako sam prešao a druga ispočetka i tako cijelo vrijme kao da je upload nešto defekt.testirao sam vezu i sve ok,zvao t-com i tamo oni resetirali ruter itd.. formatirao windowse..ista stvar
imam rusku verziju prebačenu na engleski jezik e sad možda sam onaj patch za prebacivanje drugačiji stavio pa neznam da nije do tog..mislim da sam ga skinuo sa cjkeys ili tako nekako i ono preko reg file-a samo prebacio da mi je engleska verzija?
što mislite u čem je kvaka,
Odlucio odigrat koju na BUGu.. Bio je Sharqui -Rush-Ja u napadacima,nakon sta smo ih pobijedili i nisu uspijeli rundu prije osvojit nase mcomove.
Inace igram hardcore samo.. ;)
Evo slikica koja... :)
Decki plakali.. hahahaha
Ja vam nisam kriv sta vi neznate iskoristit tenk u napadu jer ste ga popusili svaki put. Kad vam nejde onda vam je sve po krivu.
drahicu jel mozes molim te skinuti ban sa mene na vasem TS3 plzz
Hvala puno!
Odlucio odigrat koju na BUGu.. Bio je Sharqui -Rush-Ja u napadacima,nakon sta smo ih pobijedili i nisu uspijeli rundu prije osvojit nase mcomove.
Inace igram hardcore samo.. ;)
Evo slikica koja... :)
Decki plakali.. hahahaha
Ja vam nisam kriv sta vi neznate iskoristit tenk u napadu jer ste ga popusili svaki put. Kad vam nejde onda vam je sve po krivu.
pa to je ono sto sam pricao..dodjes sa HC-a na normal i ownas.. :)
Jedna dobra partija u dobrom timu ništa ne znači.
nebi se slozio s obzirom da nisu isli uopce armat a ja rascistio sve. ;)
Btw- pogledaj ko je bio u mom squadu,samo xyan i kamenn,koji je jucer poceo igrat tek.
edit- Skinut ti je ban vec od prije
Evo jedan odličan plugin za bolji Battlelog. Skinuo sam ga, isprobao na mozilli i sve radi super. To nije neka "žnj" stranica ili slično, to je plugin koji dodaje nove funkcije u Battlelog tipa puno više informacija o oružjima, video isječci o istima, sada pod Awards vidite koliko vam treba još ribona za medalju i na koliko je posto, imate funkciju staviti server na listu za izbjegavanje, isto tako i igrače za koje mislite da su cheateri. Zgodan plugin, brzo se instalira a isto tako i izbriše.
http://better-battlelog.djbrainnrg.at/en/features
a deployment sa spaceom umjesto klika.odlično.
da, i W-S pomjerat gore dole umjesto misem upirati gdje ces spawnati i kao sto rece Space za deployment, časkom to :D
Otkrio sam namjenu guided missile-a na avionu...
Nego, i nije baš pretjerano jak?
nebi se slozio s obzirom da nisu isli uopce armat a ja rascistio sve. ;)
Btw- pogledaj ko je bio u mom squadu,samo xyan i kamenn,koji je jucer poceo igrat tek.
edit- Skinut ti je ban vec od prije
A stvarno ti je bio problem gađat trokutiće ispred sebe
Pozdrav,zanima me,dali i vas kicka BF3.exe stopped working,jer mene ne prestaje,mučim se s tim odkad je igra izašla...
Pozdrav,zanima me,dali i vas kicka BF3.exe stopped working,jer mene ne prestaje,mučim se s tim odkad je igra izašla...
Još te muči taj problem?
Jesi probao rješenja s početne stranice teme?
Osobno mi se to događalo nakon izlaska igre, sad mi se
taj problem zamjenio s drugim problemima
Još te muči taj problem?
Jesi probao rješenja s početne stranice teme?
Osobno mi se to događalo nakon izlaska igre, sad mi se
taj problem zamjenio s drugim problemima
Probao sve + bezbroj puta iznio problem na feedback & support
mene još nije izbacio PB nikad,ali imam osječaj da bi mogao sad kad sam ovo napisao...šit
predobro \m/
OT: Koja je ovo grupa? Odlični su.
edit: već skidam :)
Namjeravam si kupiti ovu igru, no navikao sam na cod, da li je ova bolja od coda? Zanima me najvise radi mp igranja.
Cujem da je grafika odlicna...
CoD je definitivno bolji.
da ovdje svi kampaju u vozilima i nema killstreakova,ne valja niš !!!
opet se pojavio problem sa PB-om
Naravno opet poceo PB po starom, a u svakom vrazjem gameu ima prokletih cheatera da to nisu istine >.>
Da li onaj sprint mod smanjuje armor vojnika?
Al ova ekipa šta igra Pirat, Danny, Kuky, Boss, itd... moran priznat da ste stvarno postali pravi mućki provokatori. BTW koliko vas je sinoć bilo na ventu?