Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.076.444
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
DesertRat kaže...

Ma najjace je bilo na Gulf of Oman jcer negdje prije tekme sa Mađarima

Pocinje mapa,skacem u transportni helikopter kao pilot,upada ekipa....pun helikopter...vrijeme je za jedan takticki let do hotela...krecem....letim nisko...lete metci oko nas....prolazimo...zgrada je blizu...reko...spustit cu ce na krov i iskrcat ekipu....dolazim blizu zgrade....kihnem...i skucam helikopter drito u zgradu...teamkill...sve sam nas ubio:)..my bad ekipa ali kriv je nagli pokret rukom prilikom kihanja:):)

Da, i **** san ti sve po spisku...{#}

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
Battlefield 3

WTF je ovo??

Nekakvi no name lik je na Battlelog forumu u threadu o idejama za mape ubacio tekst o promjenama u igri!

To su njegove ideje? Sluzbene DICE-ove promjene?

Kad ce to??

[EDIT] Izgleda da je fake http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654624829160940/

Sve je ovdje:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654624695839097/77/

Lik je: OneHandRending

Ima ogromnih promjena, ukljucujuci i neke za koje ste se ovdje jako puno zalili.

Dat cu nekoliko redova. Ako zelite da kopiram cijeli tekst ovdje, samo recite.

General Gameplay Changes:

*Sun glint toned down by 25%

*Brand new deploy menu

*Reworked,more accurate minimap

*Doubled the spawn-points in almost all the maps so it's no longer possible to prevent the enemy from spawning

*Completely fixed the player/squad display and managment in the squad rush and deathmatch modes

*Toned up the volume for the ammo/heal/repair/ride requests

*Toned up the footstep's sound

*Fixed the bug where a prone man could penetrate walls

*Fixed the firing-when-reloading animation bug

Battelog Related Changes:

*The party can now support up to 12 people

*The voice channel is now optimized to fully support the new party size

Vehicles Changes:

*Bigger armoured vehicles will now crush smaller vehicles

*Bigger armoured vehicles won't be longer moved by jeeps and smaller vehicles

*Completely reworked the helicopter's physic

*LMGs will now do damage to scout choppers

*Completely reworked the speed/damage of the jets by raising the min/max speed and the damage too to compensate the fewer time to deal a succesfull ground attack

*Completely reworked the jet laser guided missile

*Added the CBU-100 Cluster Bomb as a new jet unlock

*Added the BLU-109 Bomb as a new jet unlock

*Added specific buttons to deploy the landing gear and activate the hovering mode in jets (PC only)

*Added 2 different visive alarms for laser and thermal tracking

*Fixed the slipping of high armoured vehicles on low slope hills

*Buffed the horsepower of high armoured vehicles to match reality

*slightly buffed the damage of the .50 cal machine guns versus infantry

*Jeeps won't be disabled anymore by heavy caliber fire if hit on the rear/side

*Added brand new unlocks for the light veichles category

Infantry Changes:

*Completely reworked all the weapon attachments

*All weapon attachments will now affect the weapon deploy time

*Changed the weapon deploy time for Pistols, PDW, SMG, Assault Rifles, LMG respectively -30%, -15%, -10%, +0%, +10%.

*Reduced the spread value by a factor of 25% to match better the real behaviour of the firearm

*Increased the recoil value by a factor of 25% to match better the real behaviour of the firearm

*All the deployed equipments will now have less armour and a larger hitbox

*Javelin will no longer be able to lock on air units

*IGLA/Stinger launchers will now be able to lock on laser lighted air targets, earning less lockon time and wider range

*Added HE round for SMAW/RPG: high damage to infantry/buildings, low damage to vehicles

*Added AP round for SMAW/RPG: low damage to infantry/buildings, high damage to vehicles

*Reduced the max number of rockets to 4, 2 without extra explosives

*Incresed reload time/deploy time of SMAW/RPG

*Now it's no longer possible to run with a deployed rocket launcher

*Increased the time to laser paint veichles and air units with the SOFLAM in automatic mode

*Decreased slightly the effective area where a SOFLAM can laser paint in automatic mode

*Now heart and head shots with a bolt action sniper rifle are a kill at any range

General Mechanic Changes:

*To effectively laserpaint a target it is now required to aim until the rocket lands

*The time to laserpaint a target is reduced by 35%

*Laser painting a target now garants half the points earned by the destruction/kill

*Added a Taget Designator ribbon

*Pilots now receive 30% of the points earned by the gunner/s and 10 points for every consecutive kill

*Added a Pilot ribbon

*In addition to the Support Class, C4 is avaible for everyone if an all-kit weapon is selected

*Added the Laser Painter as an all-kit accesory

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 15:04 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
8 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neke stvari su čudne u svemu tome.. Optika za RPG? Može, 12x Ballistic i deri Mile.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ak je to istina evo meni zanimljivijih promijena:

*Toned up the footstep's sound - sound whoring mod ON :)

*Completely reworked the helicopter's physic - bit će fešta (s negodovanjem vjerojatno xD )

*Added the CBU-100 Cluster Bomb as a new jet unlock - već vidim kako se mamine maze plaću da su avioni OP
*Added TOW launcher as a new unlock for light veichles 
*Increased the speed of all light vehicles by 18% - napokon

*Added 2 different visive alarms for laser and thermal tracking

*Reduced the spread value by a factor of 25% to match better the real behaviour of the firearm
*Increased the recoil value by a factor of 25% to match better the real behaviour of the firearm

*Javelin will no longer be able to lock on air units

*IGLA/Stinger launchers will now be able to lock on laser lighted air targets, earning less lockon time and wider range

*Added HE round for SMAW/RPG: high damage to infantry/buildings, low damage to vehicles - hahahaha, CG n00b is back {#}

*Rocket launchers will now have their own attachments - nadam se da bude i 320 jedan od njih xD

*Now heart and head shots with a bolt action sniper rifle are a kill at any range - samo kako će hitbox to podnjeti, srce baš i nije velika meta

*To effectively laserpaint a target it is now required to aim until the rocket lands

*Laser painting a target now garants half the points earned by the destruction/kill - pošteno

*Pilots now receive 30% of the points earned by the gunner/s and 10 points for every consecutive kill - makar 50% bi po meni bilo bolje

*Added the Laser Painter as an all-kit accesory - zanimljivo

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 14:14 (ZC_Someone).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Opet ništ od rješenja za nestajanje rpg-a u trenutku smrti a dok je projektil još u zraku {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
ZC_Someone kaže...

*Added HE round for SMAW/RPG: high damage to infantry/buildings, low damage to vehicles - hahahaha, CG n00b is back {#}

*Rocket launchers will now have their own attachments - nadam se da bude i 320 jedan od njih xD

http://www.quickmeme.com/meme/35tawr/

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Super što idu optike na RPG-ove, biti će preciznije za daljinu gađati (barem meni).

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 15:15 (kalko1212).
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina

ovako nekako?

yo dawg yo dawg
-BiH-slackspace
17 godina
neaktivan
Zero2 kaže...
ZC_Someone kaže...

http://www.quickmeme.com/meme/35tawr/

...and proud of it! {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nema niš ljepše nego kad vidiš da te netko zasipa sa mecima sa 250+ metara, pa lijepo izvadiš SMAW, odokativno digneš ciljnik, opališ i nastaviš dalje trčati svojim putem, a za par sekundi kapne 100 bodova enemy down.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jesu li ovo sluzbeni fixevi,ili je to neka random osoba napisala?

0 0 hvala 0
17 godina
Vash kaže...

Nema niš ljepše nego kad vidiš da te netko zasipa sa mecima sa 250+ metara, pa lijepo izvadiš SMAW, odokativno digneš ciljnik, opališ i nastaviš dalje trčati svojim putem, a za par sekundi kapne 100 bodova enemy down.

da kao sto sam ja hr-zusa na siena crossing mapi... on mene snajperom gadja preko rijeke i ja rpg prema njemu i ode zus.. {#}

-BiH-slackspace
13 godina
kach kaže...

:))

Pise ti u prva dva reda moje poruke. Nisi vidio?? :))

Neki no name lik je napisao, ali zvuci prilicno sluzbeno, pa bi mozda i moglo biti istina.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 15:06 (CyberDemonVZ).
17 godina
neaktivan
Naravno da nije službeno jer pol tih stavki nema apsolutno nikakvog smisla.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
13 godina
Danny_HR kaže...
Naravno da nije službeno jer pol tih stavki nema apsolutno nikakvog smisla.

Cini se di si u pravu.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654624829160940/

Izgleda da je ovo bila lazna uzbuna :(

Btw, ja mislim da skoro sve stavke imaju smisla.

13 godina
protjeran
kach kaže...

Pa CyberDemon rece "neki lik" tako da... ;(
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Cyber Freak šta ti se ne sviđa u mom postu?

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Boli me njonja za to sve, jer još uvijek ne mogu igrati zahvaljući punkbastardima. Tako da...ima tko da je misteriozno riješio nekako problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crojumper kaže...

Za sve one koji su u problemima s punkbusterom mogu potvrditi da je sve ok na X64 Windowsima. Naime imam i jedne i druge (X86,X64) backupirane Acronisom-s BF3 unutar backupa, ali većinom koristim 32-bitne. Pošto me stalno izbacivalo i svi već opisani problemi, digao sam X64, update-ao pb i radi sve 5.

Znači nije do vašeg hardware-a(zašto nekog kicka, a nekog ne) bez obzira koji imali..stvar je u software-u.. tj vašem dotičnom OS-u..pozdrav..

Jest do softwera, samo ne do OS-a negodo AV

16 godina
Battlefield 3

Po meni, u igri nedostaje neka vrsta artiljerije, mogli su bar napraviti neki stacionarni top ili višeraketni bacač koji bi zasuo veće područje

Npr, na kharg islandu, ispalite flare gun i na to područje počnu pucati oni brodovi uz obalu

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Boli me njonja za to sve, jer još uvijek ne mogu igrati zahvaljući punkbastardima. Tako da...ima tko da je misteriozno riješio nekako problem?

Jučer je jednog frenda izbacivalo i updejtao je punkbuster manualno i preko setupa i prestalo ga je izbacivati. To mi se učinilo misteriozno, pa zato pišem :) Ne vjerujem da već nisi probao updejtati PB..

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 16:10 (thesekiman).
15 godina
thesekiman kaže...
fila2208 kaže...

Jučer je jednog frenda izbacivalo i updejtao je punkbuster manualno i preko setupa i prestalo ga je izbacivati. To mi se učinilo misteriozno, pa zato pišem :) Ne vjerujem da već nisi probao updejtati PB..

Ma brate probao sam yebeno sve, dobro da još ne idem u hex i editirat kodove ili da se zajebavam po cmd itd,.

užas, sve sam probao i neće

btw,. zakon mi je kako community manager nakon 3 dana pita koje pb errore dobivamo...a mega lol, ja mislim da oni negdje sjede i smiju se nama jadnicima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 17:03 (fila2208).
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Napokon fixing it danas završio.Lik se nešto koprca oko mog tenka ja izaša i iza leđa ga ,on nije primjetia,i eto ti ga na.Plus još mu da headshot sa repair toolom LOL

Gaming is my drug.The more i take it the more i am addicted
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jesu li sredili ono s pb-om?

13 godina
protjeran
CptTeic kaže...

Rade na tome.

13 godina
neaktivan

Vise nista ne pise vise gore na vrhu stranice, uso jednom radilo, izaso, opet uso i neradi. Jbt DICE :/

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 17:54 (CptTeic).
15 godina
NiramX kaže...
CptTeic kaže...

Rade na tome.

LOL. naravano da rade. Japanac za dva dana napravi hotel, oni u tri dana ne mogu roll backat update.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

LOL
Tek sam sad skužio da se setup klase može mijenjati i na kratici a ne samo na "customize" tabu...

Ne mogu vjerovat da je ovo od prvog dana tak.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

4 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

LOL
Tek sam sad skužio da se setup klase može mijenjati i na kratici a ne samo na "customize" tabu...

Ne mogu vjerovat da je ovo od prvog dana tak.

LOOOOL nisi jedini, ja sam to otkrio prije jedno 2 tjedna. a sad trk na server, duzan sam vam nesto!!!

13 godina
neaktivan

Ja to skuzio prvi put cim uso u BF3, iako mi je ovo prvi bf koji igram :P

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice