Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.046
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 3

Da mogli smo preokrenuti lako. Imali smo 3 zastave, A,B,C. Mi smo odlučili  braniti C jer su veši navaljivali s E na njega. Ali se onda desilo to da je naš tim napustio A i B te su sve krenuli na E i D baš tamo di ima najviše vaših. U tom trenutku vaši su uzeli A i B ,a naš tim se napucavao u onom prolazu na E.

Da su naši ostali braniti A,B i sačekali vas mogli smo pobjediti ali ovako smo se opet mi morali micati s C na A i B, a nedugo nakon što smo napustili C on je pao pod vašu kontrolu.

Ali uglavnom bilo je napeto barem jedno vrijeme.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 10:49 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma živcira me što je apsolutno nemoćan protiv bilo kakve vrste vozila.

Jbt, da su mu barem dali C4. Stavim ja i beacon i soflam, i trčim okolo ubijam likove, ali ne volim biti one trick pony. Recon ostavi svoje gadgete i odbaulja dalje, nije nužno direktno vezan za neku drugu radnju osim ubijanja likova.

Sa assaultom ili supportom ideš okolo i aktivno bacaš health i municiju, dižeš likove, plentaš C4.

Nekom možda paše da je recon "slobodan" od svojih gadgeta al mene to živcira.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Recon je iziđač.On je tu da spota đubrad.

Malo mu trebaju pojačati puškice da budu kao u BC2, jedino kaj su mu mogli još dati je claymore, ali C4 nikako.

C4 su trebali staviti samo inžinjercu, jer on je zadužen za uništavanje i popravljanje vozila. Nikakvom supportu, mediku i reconu netreba C4.Da svatko ima C4 onda bi se izgubio smisao inžinjera jer bi sa svim klasama mogao uništiti vozila.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma najjace je bilo na Gulf of Oman jcer negdje prije tekme sa Mađarima

Pocinje mapa,skacem u transportni helikopter kao pilot,upada ekipa....pun helikopter...vrijeme je za jedan takticki let do hotela...krecem....letim nisko...lete metci oko nas....prolazimo...zgrada je blizu...reko...spustit cu ce na krov i iskrcat ekipu....dolazim blizu zgrade....kihnem...i skucam helikopter drito u zgradu...teamkill...sve sam nas ubio:)..my bad ekipa ali kriv je nagli pokret rukom prilikom kihanja:):)

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo jedan tip za onaj choke prolaz u Grand Bazaaru {#}

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
5 0 hvala 6
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Jack Sparrow kaže...

Recon je iziđač.On je tu da spota đubrad.

Malo mu trebaju pojačati puškice da budu kao u BC2, jedino kaj su mu mogli još dati je claymore, ali C4 nikako.

C4 su trebali staviti samo inžinjercu, jer on je zadužen za uništavanje i popravljanje vozila. Nikakvom supportu, mediku i reconu netreba C4.Da svatko ima C4 onda bi se izgubio smisao inžinjera jer bi sa svim klasama mogao uništiti vozila.

Zašto C4 engineeru?

Oduzmi supportu c4 i opet imaš neprivlačnu klasu.

Claymorice prebacit reconu i to je to.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 godina
Danny_HR kaže...

Zašto C4 engineeru?

Oduzmi supportu c4 i opet imaš neprivlačnu klasu.

Claymorice prebacit reconu i to je to.

Zato jer je inžinjerac tu da uništava vozila, a ne support. Ako si support daješ drugima ammo,a imaš i LMG sa po 100 metki nutra.

16 godina
odjavljen

vrag te je8i, ja si stavim 200 metki nutra... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan

Ekipa i ovako jako slabo igra support, kak bi tek bilo onda. Metaka ne bi bilo nigdje na mapi. Ja prvi ne bih igrao support da sam bespomoćan protiv vozila.

Osim toga, inžinjerca su natrpali svim i svačim. Daleko najbogatija klasa, što uopće ne bi trebalo biti tako. Ubaci im C4, najbolje da im damo i GL, defibove i med pack pa da svi živi budu inžinjerci. Kao da već sada nisu.

DICE je s klasama počeo griješiti nakon BF2. Tamo je balans imao smisla i svaka je klasa bila jednako privlačna i imala svoju određenu ulogu, nisu bile svestrane kao klase sada. Tamo si znao što sa kojom klasom radiš i nije bilo problema.

http://wiki.bf2s.com/classes/battlefield-2

To mi jako fali u BF3, gdje su klase IMO debelo fulane. Čak mi je u BFBC2 bilo bolje.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 11:31 (Danny_HR).
16 godina
Battlefield 3

Upravo o tome i govorim.Ako želiš uništavati vozila uzet češ inžinjerca, a ne supporta.

Medic je tu da spašava tickete, recon spota sve i svašta, inžinjerac da uništava i poptavlja vozila, a support da nosi municiju i pruža podršku, a ovako sad on uništava i vozila.

Čak je netko pisao da su trebali i medicu staviti C4. Pa da su stavili s usvaku klasu nešto što lako uništi vozilo inžinjerac bi rijetko tko igrao.

Da bf2 stil klasa je najbolji.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 11:33 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ali kak ne kužiš da bi SVI igrali inžinjerca da su njemu stavili osim svega i C4.
Sjebali su klase u startu i dodatnim oslabljivanjem supporta možeš samo dobiti manje balansiranu igru.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Assault ima grenade launcher kojim može rješavat đipove i ručnu bombu, support ima C4, mortar, claymore i ručnu bombu, inženjerac ima rocket launchere, bota, mine i ručnu bombu, a recon ima jednu granatu i to je to.

Izdvoji onog koji sauga kitu u bilo kojoj situaciji koja zahtjeva neku vrstu eksploziva ili sposobnost ozljeđivanja vozila ako ništa drugo.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 11:44 (Vash).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ja bi čak išao toliko daleko da bi Reconu dao mortar. Ionako je to klasa koja treba bit u p*čki materinoj pa nek baca mortare i pomaže timu.
17 godina
Battlefield 3

recon klasa na 2142 je bila dobra... imao si i nesto kao claymore minu i c4 tj rdx eksploziv i jos si imao active cloacking camo  hehe

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Neznam dodavati C4 još i reconu bi bilo već stvarno previše, supportu ajde još nekako iako ja stojim iza toga da mu netreba C4.

Mortari i claymore može na recon to je ok.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 11:50 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni su ok izbalansirane klase bolje ngo u bc2.Jedino kaj bi dao reconu jos mortar ili claymore.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

...

A prvu budem pamtil po Sapku i njegovom rejpu sa M320 {#}..uništio me. 

To ti ide tako kad imaš dobar uzor {#}{#}

A mogao bi i ja napokon malo danas odigrati. Štrajkam već više tjedan dana zbog Arme i faksa. Ni ne sjećam se kad sam zadnju tristodvadeseticu ispalio {#}

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

https://twitter.com/danny_hr/statuses/162488573952655360

Idemo ih onda pritiskat da mijenjaju! :)

7 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sparrow ima pravo, reconu mortar i claymore.

S tim da bi mu dao mortar u stilu BC2 mortara.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Ma sve klase su više manje ok, jedino recon je malo preslabi. Možda bi sad mogao biti i dobar kad pojačaju snipere na blizinu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vash kaže...

Sparrow ima pravo, reconu mortar i claymore.

S tim da bi mu dao mortar u stilu BC2 mortara.

ili da poziva air support? ili kao artiljerija u bf2 sto si mogao traziti od komandira i on ti odobrava...

-BiH-slackspace
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ma sve klase su više manje ok, jedino recon je malo preslabi. Možda bi sad mogao biti i dobar kad pojačaju snipere na blizinu.

Meni nije problem u tome što je slab na blizinu, problem mi je što jednostavno ne radi puno toga.

Snajpa, spota, postavi gadgete i aj bok.

Iskreno blesavo mi se s njim uopće uključivat u pravu borbu s obzirom koliko je ograničen.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zh1nt0 je neki dan najavio da cemo dobiti jednu vijest koja ce nas obradovati, ali još nije ništa službeno najavljeno.

Uglavnom, čovjek koji radi trailere za BF3 je na twitteru ovo izjavio:

@RollieThePollie:If you had 64 players at your command, a standalone battlerecorder and all the time in the world, what kind of movie would you make?

https://twitter.com/RollieThePollie/status/162091521204699136

Sve mi se čini da bi napokon mogli dobiti taj faking battlerecorder.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 12:33 (thesekiman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vash kaže...
Jack Sparrow kaže...

Meni nije problem u tome što je slab na blizinu, problem mi je što jednostavno ne radi puno toga.

Snajpa, spota, postavi gadgete i aj bok.

Iskreno blesavo mi se s njim uopće uključivat u pravu borbu s obzirom koliko je ograničen.

ja obožavam sniper. nije to klasa za svakoga. a naročitao ako pijem pivo uz to. onda sam miran i nerijetko mi rezultati budu i do 10:1 omjera...

jedino eto što je dosta ograničen, pa ga koristim samo na rush modu ili CQ siena/bazar/metro. ali nema lijepšeg kad tip oće disarmat m-com a ti mu križić staviš na čelo i okineš. ili situacija kad sigurni tenkist izleti van na mirno popravljanje a ono ga dočeka jedan HS. ima jos tih situacija, u kojima se kao sniperist osjećaš superiorno. i to je nesto sto mi se u toj klasi sviđa... 

16 godina
odjavljen

takodjer, poprilicno dobro vozim snajpera... koristim ga u rushu ko defender i eventulano na nekim cq mapama (firestorm i tehran)

edit: imam veci scor s reconom nego s vozilima o_O

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 12:42 (skank666).
13 godina
Battlefield 3

ne znam sto svi pljuju po tom reconu. meni je to cak najzabavnija klasa i kao sto ranko morpheus kaze jos ako je pivo sastrane zabva je garantirana. za razliku od drugih klasa s reconom moras igrati malo sporije i opreznije te drzat protivnike na distanci., iako ni to ne mora biti problem. npr. sks(20 metaka!!)  ili svd bez optike su mi odlicni za poludistance na manjim mapama tipa metro bazar il seine. takoder i optika do 4x na sv98 ili m40a5(zvjer od puške). Na vecim mapama se stalno trebas kretat a ne lezat negdje na standardnim pozicijama gdje znas da ce uvjek biti snajpera a zato ti je optika 8x sasvim dovoljna za pogotke od nekih 200-400m. soflam ili mav ostavis negdje dalje od sebe da mozes iz nekog grma provjerit ima li koga oko tebe i pegla.{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 13:11 (letece_prase).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Problem kod nekih igraca ukljucujci i mene je da Recon pa i Assault nema “payback” mogucnosti u nekim situacijama. Po naski bi rekli nema onog “E sad cu ti je*** ma***” kad te neki mucki djubrivoje raznese s tenkom ili helicem. Da pijem manje kave i vise pive ko Ranko mozda bih imao manje takvih situacija, al sto je tu je.
Evo situacija s Operation Firestorm mape;
Ja medic i naganja me prvo jedan tenk pa poslije i drugi oko kontejnera i po skladistu jedno dobre 3-4 minute. Ja im nemogu nista, a oni su debili no to nije moj problem. Moj problem nastaje kad su me napokon uspijeli ubiti da se ja odmah respawnam ko inzenjerac da im je** ma**. Poslije kad sam se smirio shvatio sam da sam bio korisniji timu onih par minuta kad su me debili lovili sa dva tenka, jer onda nisu prestavljali nikakvu opasnost mom timu, nego do kraja partije ko inzenjerac. Taj problem ima vjerujem dosta igraca pa onda mjenjaju klase jer ih protivnik iznervira. To se naravno najvise desava kad se ne igra timski, nego svatko za sebe.
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Nations Cup XV for Battlefield 3: First Round

Germany - Croatia 

Sunday 29th of January 21:00 CET

To je 22:00 kod nas.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa iskreno ne znam kako baš možeš aktivno igrat timski kao recon, uvijek si negdje sa strane.

Staviš soflam, staviš beacon i to je to.

U BC2 si kao recon mogao i trebao biti blizu tima. Imao si loptice sa kojima si svojoj ekipi ispred njih spotao neprijatelje, od assaultera refrešao loptice i nastavljao bacati, i bio si dio squada, trčao pored njih.

Sad imaš MAW, al opet moraš negdje zaleć i letit okolo s njim, ili ga isto kao i druge gadgete, ostavit negdje i odbauljat.

U BC2 si mogao biti u prvim redovima i opet sa mortarom roknut neki tenk, kuću, stationary mašinku itd.

Mene recimo ne smeta kad me tenk rokne dok sam assault, jer sam među svojom ekipom, dižem ih, bacam health, držim na životu dok oni rokaju po tenku, a kao recon se osjećam apsolutno beskorisno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 13:30 (Vash).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Baš i ne vidim kako će davanje mortara reconu riješiti stvar. Onaj tko je kempao s supportom da bi koristio mortar će samo prebaciti klasu i opet od njega ne ćeš dobiti ammo. A što se recona tiče meni bi bilo nekako logičnije i važnije da se reconu da mogućnost da postane malo agresivnija klasa. Trenutno onaj tko bi tako i želio igrati nije baš u mogućnosti.

Evo recimo prvi tweek na reconu bi po meni trebao biti da se SOFLAM uz klasično postavljenje može koristiti i kao dalekozor. Time bi recon puno dobio na fleksibilnosti markiranja mete i puno lakše bi surađivao s nekim engijem, tenkom ili helikopterom. Uz to još mu treba dati i nešto eksplozivno. Ja bi se recimo radije odlučio za gaymore ko u BF2.

Ak k tome malo pojačaju snajpere na blizinu kao što su najavili mogao bi dobiti recona koji može igrati kao SDM (Squad Designated Marksman). S recimo Papovkom i 4x optikom pokriva svoj squad s kojih 10-30 metara, čuva leđa s gaymorima. Služi kao spawn i za svaki slučaj postavlja i mobilni spawn. Koristi t-ugs da se lakše obrani aktivirani M-COM, MAV koristi za brzu provjeru čega ima iza ugla...

Recon ima potencijala ali trenutno je sve to više manje korisno samo kemperima. Koji nekad mogu biti korisni u obrani al trebala bi biti i alternativa klasičnom snajperu da bi ti gadget mogli biti korisni i cijelom timu.

Malo nevezano... kad malo razmišljam squad od 4 osobe je FAIL. Budući da su izbacivanjem commandera jako skresali mogućnosti komunikacije i koordinacije s drugim random squadovima mogli su bar napraviti squadove od 5-6 osoba koji bi mogli iskoristiti puni potencijal svake klase. Squad s reconom i supportom kao potporom + 3 ili 4 engija i medica bi to možda i mogli. Ovako baš recon obično izvisi jer uvijek postoji realna potreba za 2 medica ili 2 engija. Plus ne bi samo jedan igrač izvisio jer u buggyu ili tenku nema mjesta za cijeli squad.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 13:33 (ZC_Someone).
Moj PC  
7 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice