Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.156.755
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
Zero2 kaže...
Latz kaže...
TIR669 kaže...
Minoza kaže...
TIR669 kaže...

Ako na xXx serveru nema morona sa RPGom koji pucaju po Metrou, jedva čekam...

Nema potrebe za vrijeđanjem, RPG je oružje ko i svako drugo.

ezveznom alternativom.

Problem je što je Metro za conquest POTPUNO krivo postavljen .... ekipa koja kreće iz banke je u velikoj prednosti jer na svim ulazima koji postoje prema točci B drže uzvisinu, pitaj kojeg god želiš taktičara koliko to znači, pogotovo ako si ko u ovom slučaju u prostoru gdje nije moguć napad iz zraka da te od tamo stjera ....

Da su točke razmještene kako treba ne bi imao toliko takvih situacija gdje doslovce svi samo nasumce pucaju u te prolaze (više odozgo nego odozdo) bez gotovo ikakve opasnosti ako su gore u odnosu na one koji su dole ...

Čim sam prvi put tu mapu igrao nije mi bila u redu ...

Metro Mapi u CQ modu fali jedan prolaz sa gornje strane (iznad zemlje) i mapa bi bila ludnica...ovak je napucavanje bez puno mozga (iako bilo je i dobrih rundi sa preokretima).

Zato razmisljam staviti na METRO mapu TDM umjesto Concquesta?? Nekako mi se cini da bi to bilo zabavnije...
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
15 godina
Battlefield 3

Evo malo dojmova od mene o mnogočemu :D :

puno mi se više sviđa Counqest Assualt nego obični jer možeš zauzeti neprijateljsku bazu(Attack) i onda kad se igra wake island a Ja sam u attack imamo priliku zauzeti im Airfield(nmaju više jetove i heli pa ih se stjera u jedan čošak i do kraja runde genocid, naravno sve to po uvjetom da se

ne znaju braniti),

nakon zauzimanja Airfielda ako imam dovoljno pametan tim samo treba pola tima čuvati airfield a pola zauzme ostale pozicije i ostavi ih na rubu mape i onda Heli gunner radi svoj posao,gotova priča. I Caspian je dobra mapa ali da su napravili drugaćiji raspored i da se isto može zauzet enemy base i vjerujem da bi bilo puno više taktičkih mogučnosti.

Upravo zbog toga su mi Wake Island, Strike on Karkand i  Sharq  super mape jer na  sve tri mape se može igrati na ovakav način ako ste u Atackerima.

Ali zato kad igram defender team to je puno više mučenja i zadaržavanja važnih pozicija, ali to je zapravo i svrha defendera da se muče i pokušavaju zadržati nalet.

Što neki ne shvačaju pa mi uzmu Havoc pred nosom i odlete na rub otoka umjesto da kruže oko beach-airfield-northbase(Ako su njihovi jetovi prejaki onda naravno samo tam di je Tunguska)

,Inače da spomenem Wake Island mi je bila bezveze mapa dok nisam otišao igrati na server sa 1000 ticketa gdje defenderi imaju 1000 ticketa a attackeri 1200 zbog balansa ,

a i tek sa takvim brojem ticketa gdje runde traju oko 1 h počem uživati u igri. Ovo na Bugu je ok jer svako želi ponešto ali bezveze je igrat Conquest sa 300 ticketa  na serveru,

ako je ikako moguće reći DICE-u da naprave razrađenije opcije za postavke servera jer da se samo promjeni broj ticketa na 600-1000 otprilike bilo bi super.

Nisam igrao Bad Company 2 jer nisam bio u mogućnosti ali čini mi se prema youtube filimićima da je destrukcija bila bolja u BC2,

mogao bih to shvatit ako je zbog nečeg što će s vremenom doraditi u Enginu jer je još nov pa izbaciti patch jer sve je to ok na mapama poput Metro ili Damvand,

jer shvačam da se tamo ne može jer je na takav način zamišljena mapa, ali za Caspian, Wake,Firestrom, Kharg je must have destrukcija potpuno svake građevine,

za Gulf of Oman,Sharq shvaćam da je teže napravit ali zamislite si moment da na Gulfu postavite jedno 20-ak C4 po onom neboderu aktivirate i zgrada se uruši do temelja,

to bi bila destrukcija koja se pamti.{#}

EDIT:

U idućim DLC-ima volio bih da stave mape iz BC2 jer nisam igrao

,razočarat ču se ako ne poprave destrukciju

i volio bih neki DLC kao Vietnam za bc2 gdje je drugo vremensko razdoblje jer sam gledao gameplay BF 1943 sa avionom i izgleda super(šteta što nije došao na pc)

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 14:59 (skipe1994).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

E ljudi moze pomoc, dobio sam bf3 i sad idem da ga pokrenem i na battlelogu mi pise da nemam bf3 a imam, moze pomoc?

Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Minecraft: ScubaWard -----xf:carlibas
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ljudi pridruzujem vam se za nekoliko sati, jos samo 14.6 gb :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

daajte ljudi, danas sam kupio bf3 i ne mogu ući u nijedan server, stalno mi piše "you were discnonected from ea online (1).

kako to riješiti? molim vas

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fic1994 kaže...

daajte ljudi, danas sam kupio bf3 i ne mogu ući u nijedan server, stalno mi piše "you were discnonected from ea online (1).

iskljuci upnp

btw ako netko prodaje b2k neka se javi na pm

17 godina
fic1994 kaže...

jesi li pokušao sa onim rješenjima na 1 str. i prvom postu ove teme.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
fic1994 kaže...

iskljuci upnp

gdje to isključim?

17 godina
neaktivan
fic1994 kaže...

gdje to isključim?

U postavkama routera.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Već vidim: 'što je router?'

{#}

Merry crisis and a happy new fear
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
FiCoO kaže...

E ljudi moze pomoc, dobio sam bf3 i sad idem da ga pokrenem i na battlelogu mi pise da nemam bf3 a imam, moze pomoc?

itko?

Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Minecraft: ScubaWard -----xf:carlibas
14 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
FiCoO kaže...

itko?

Moraš ga najprije aktivirat i instalirat na Originu da bi mogo uć na Battlelog..

www.key-storm.com
15 godina
nick54312 kaže...
FiCoO kaže...
FiCoO kaže...

itko?

Moraš ga najprije aktivirat i instalirat na Originu da bi mogo uć na Battlelog..

Jesam i onda sam pokrenuo ga iz origina

17 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

Probaj se ulogirati direktno na Battlelog. Ak ne pali pravac EA support/Live Chat. Nemaš baš neke druge alternative.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 17:24 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Instaliraj sve one dodatne dodatke koje te battlelog zatraži pri prvom pokretaju (pop-upaju ti dolje lijevo).

Van toga, dobrodošao u Battlefield 3 neverending probleme sa svime što ti može pasti na pamet a možda i ne.

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

kosooki cheater hara bug serverom

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel' to onaj Chi Tam Vas igrač?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Znaci otisao sam i ovako na battlelog nista, samo mi baci poruku da nemam bf3 u my games tj inventoryu....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...
Frenkyca kaže...

Da naravno "da je laksi"   onda mi pojasni ako dobivas isto bodova za sve kako onda na normal mode i na hc je razlika na kraju runde u bodovima pun k... ????

pa nemaju svi pun k bodova... uvijek imas kako bi sknk666 rekao tuljana i na hc i na normal serverima koji su topovsko meso...

ja tvrdim da neki prosjecan igrac na normal serveru jednostavno rula na hc serveru, a tuljani ce uvijek biti tuljani i na jednom i na drugom modu...

tuljani nemaju pun k bodova ni na normal, a ni na hc serverima....

Čudno, kod mene je obrnuto, ja kad svratim iz HC u normal obično napravim pravi mali pokolj, često nekoliko rundi za redom, rush style, pa sam malo u dvojbi

koji je lakši ili teži mod, a za bodove nisam skroz siguran gdje se više skupi, pratit ću malo.,.. 

15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Jel' to onaj Chi Tam Vas igrač?

Ne, neki sa iksom u imenu, ne znam sad kako se zove. Al čini se da je dobio svoje jel ga nema na listi igrača

15 godina
fic1994 kaže...
Logigamer kaže...
fic1994 kaže...

iskljuci upnp

gdje to isključim?

Uđeš u router i tamo ugasiš.

Nego jel ti to misliš igrati na tom kompu što ti je pod Moj PC? Ispravite me ako griješim ali na Windowsima XP niti ne moš igrati Bf3.

13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
yalpsid kaže...

Čudno, kod mene je obrnuto, ja kad svratim iz HC u normal obično napravim pravi mali pokolj, često nekoliko rundi za redom, rush style, pa sam malo u dvojbi

koji je lakši ili teži mod, a za bodove nisam skroz siguran gdje se više skupi, pratit ću malo.,.. 

Daj da vidimo mi tvoje male pokolje. Čisto me zanima

jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan
Switch kaže...

Uđeš u router i tamo ugasiš.

Nego jel ti to misliš igrati na tom kompu što ti je pod Moj PC? Ispravite me ako griješim ali na Windowsima XP niti ne moš igrati Bf3.

Tocno, s tom konfom bolje da ni ne pokusava pokrenuti igru...

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel koristi neko onaj Razorov fix da se igra pokreće bez origina? 

Stavio bi al nisam siguran dal postoje šanse da me banaju.

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina

samo stavi!

17 godina
Battlefield 3

lol

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nakon malo googlanja vidim da to neradi sa zadnjim updateom tako da ništa od toga...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ljdu da li se i vama igra tako dugo loada?

ide connecting, joining server, i dok dođe do loading level onda to traje preeedugo :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
fic1994 kaže...

ljdu da li se i vama igra tako dugo loada?

ide connecting, joining server, i dok dođe do loading level onda to traje preeedugo :S

koliko ti se dugo load-a?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice