Dali jos netko imao problem ovaj: GAME COULD NOT LOGIN TO EA ONLINE (1). ?? dali zna netko rješenje?
To se je meni desilo kad sam probao novi haxs od xyan-a.. Si možda i ti uzimao od njega?
Dali jos netko imao problem ovaj: GAME COULD NOT LOGIN TO EA ONLINE (1). ?? dali zna netko rješenje?
To se je meni desilo kad sam probao novi haxs od xyan-a.. Si možda i ti uzimao od njega?
To se je meni desilo kad sam probao novi haxs od ovog xyan-a.. Si možda i ti uzimao od njega?
nemam pojma o cemu pričač? kaj je to?
Inace prje par dana sam imao standard edition i sve je radilo kak treba (igrao sam), u petak kupim LE i jucer instaliram instaliram i prvi problem, nemogu na Battlelog, veli da trebam kupiti igru, RIJEŠENO.
Sljedeće, kad sam se zelio joinati na B2K mapama server, pise da nemam ex. pack, RIJEŠENO. i onda ovaj problem, NIJE RIJEŠENo.
To se je meni desilo kad sam probao novi haxs od ovog xyan-a.. Si možda i ti uzimao od njega?
nemam pojma o cemu pričač? kaj je to?
Inace prje par dana sam imao standard edition i sve je radilo kak treba (igrao sam), u petak kupim LE i jucer instaliram instaliram i prvi problem, nemogu na Battlelog, veli da trebam kupiti igru, RIJEŠENO.
Sljedeće, kad sam se zelio joinati na B2K mapama server, pise da nemam ex. pack, RIJEŠENO. i onda ovaj problem, NIJE RIJEŠENo.
Imam isti taj problem. Ne mogu uopce igrati bf3 multi, a imam bf3 limited edition sa btk ekspanzijom.
Evo sta su mi rekli i za ekspanziju i za moju nemogucnost igranja multija.
Players has reported this issue. Our engineers are aware of this and are diligently working on fixing the issue and hope to get it resolved soon. We're sorry for any inconvenience this may have caused.
I see that you have extended version or limited edition of the game. You should get the B2K expansion. Players has reported this issue. Our engineers are aware of this and are diligently working on fixing the issue and hope to get it resolved soon. We're sorry for any inconvenience this may have caused.
Meni se to pojavljivalo učestalo par dana kada je bilo problema sa ISP-om.
Serveri su pustoš.
Ja sam imao taj problem, ako si vec prije igrao igru na istom tom kompu onda nije nista do tebe, nego do postavki tvoga accounta, koje ti sam nemozes editirati, samo EA moze, odi na www.ea.com scrolaj dolje, postavi country selector na USA, klikni na help u glavnom izborniku, zatim idi na Talk to game Advisor opciju, klikni na Level UP Now ... logiraj se te izaberi battlefield 3 u opciji ... dobijes 3 izbora, telefon, live chat i mail, uzmi live chat (jedino preko USA stranice dobijes ovaj live chat).
Ja sam pricao s njima kojih 6 puta dok mi to nisu rjesili, nisam se uopce mogao logirati u igru prije toga, uvijek ista ta poruka "Game Could Not Login to EA Online (1)"
Evo sad vec 8 dana od kad je rjeseno, i nijedan problem.
Ako ti prvi advisor to nerijesi kontaktiraj ih ponovo, pricat ces s drugim advisorom.... ignoriraj upute o reinstalu windowsa ili igre, drzima da sam bar 3 puta dobivao generirane odgovore od kompjutera, posto razgovor nije imao smisla
Samo budi uporan i doci ces do pravog advisora koji taj problem rijesi u roku od 2 min, da ti par discount codova, i aktivira full veteran status za ispriku za probleme xD
Ja sam imao taj problem, ako si vec prije igrao igru na istom tom kompu onda nije nista do tebe, nego do postavki tvoga accounta, koje ti sam nemozes editirati, samo EA moze, odi na www.ea.com scrolaj dolje, postavi country selector na USA, klikni na help u glavnom izborniku, zatim idi na Talk to game Advisor opciju, klikni na Level UP Now ... logiraj se te izaberi battlefield 3 u opciji ... dobijes 3 izbora, telefon, live chat i mail, uzmi live chat (jedino preko USA stranice dobijes ovaj live chat).
Ja sam pricao s njima kojih 6 puta dok mi to nisu rjesili, nisam se uopce mogao logirati u igru prije toga, uvijek ista ta poruka "Game Could Not Login to EA Online (1)"
Evo sad vec 8 dana od kad je rjeseno, i nijedan problem.
Ako ti prvi advisor to nerijesi kontaktiraj ih ponovo, pricat ces s drugim advisorom.... ignoriraj upute o reinstalu windowsa ili igre, drzima da sam bar 3 puta dobivao generirane odgovore od kompjutera, posto razgovor nije imao smisla
Samo budi uporan i doci ces do pravog advisora koji taj problem rijesi u roku od 2 min, da ti par discount codova, i aktivira full veteran status za ispriku za probleme xD
vec sam jucer razgovao s 3, i danas s 2, svaki melje nesto svoje a nikakvo rješenje.
Isto je i meni bilo, dok nije dosao taj 6 koji je to rjesio u roku od 2 min.
Trazi rjesenje za ovo:
I get the error "Could not login to EA (1)"
It's caused by a bad link in your client database
Nakon novog update-a BF3 se ruši svako 2min. a prije je radio ok. Dali je netko ima isti problem, ako da molim za pomoč.
PS: tjeraju me da kupim BF3 BTK jer ne mogu igrat na većinu servera pogotovo BUG online. Prisiljen sam kupit DLC, nadam se da tako neće bit s sljedećim DLC-om.
Serveri su pustoš.
hm,ne bih bas rekao...
[xXx-clan] - METRO/Grand Bazaar 800 Ticket Hardcore
:)
mislim da sam procitao negdje na forumu za tu gresku da se trebaju obrisati windows temporary files,restart kompa i onda radi... :)
daj ea ima valjda najjadniji i najgluplji support od svih.
Serveri su pustoš.
hm,ne bih bas rekao...
Pogledajte pa vidite koliko je serv pun.I pogledajte rank
Gametracker link:LINK
Jel ja to dobro vidim ili su u rotaciji samo 3 mape?
Serveri su pustoš.
hm,ne bih bas rekao...
Pogledajte pa vidite koliko je serv pun.I pogledajte rank
Gametracker link:LINK
Jel ja to dobro vidim ili su u rotaciji samo 3 mape?
Trenutno da,zato sto nismo jos puno stekli stalnih igraca a i vecina igraca nema B2K,tako da izlazimo u suret takvim igracima..A i za neke mape je malo 32 slota..kad bude 40 ili 64 slota onda ce biti sve mape...
hm sad sam primjetio jednu jako bitnu stvar, ako je neko igrao BUG-ov standardni server i ovaj HC xXx klana neka uporedi svoj score per minute na jednom i na drugom serveru... Meni je score per minute duplo veci na ovome HC xXx serveru nego na BUG-ovom serveru...
A kad pogledam i ostalima je isto tako...
To je jasan i nedvojben dokaz da je HC mod puno puno laksi... I da igrac koji je relativno dobar da ne kazem prosjecan na normal modu, kada ode na ovaj HC Pussy mod, jednostavno rula...
ovo je bug
http://www.gametracker.com/server_info/176.9.48.210:25200/top_players/?sort=score&order=DESC#search
a ovo je xXx
http://www.gametracker.com/server_info/176.9.41.175:25220/top_players/?sort=score?order=DESC#search
here we go...
here we go...
mislis da ima neko ko bi i pored ovoga dokaza i dalje tvrdio suprotno?
ovo je argument...
ono drugo je obicno trolanje...
hm sad sam primjetio jednu jako bitnu stvar, ako je neko igrao BUG-ov standardni server i ovaj HC xXx klana neka uporedi svoj score per minute na jednom i na drugom serveru... Meni je score per minute duplo veci na ovome HC xXx serveru nego na BUG-ovom serveru...
A kad pogledam i ostalima je isto tako...
To je jasan i nedvojben dokaz da je HC mod puno puno laksi... I da igrac koji je relativno dobar da ne kazem prosjecan na normal modu, kada ode na ovaj HC Pussy mod, jednostavno rula...
ovo je bug
http://www.gametracker.com/server_info/176.9.48.210:25200/top_players/?sort=score&order=DESC#search
a ovo je xXx
http://www.gametracker.com/server_info/176.9.41.175:25220/top_players/?sort=score?order=DESC#search
Koji si ti bot majke mi moje... hc imas manje hp, hp ti se ne rega sam nakon nekoga vremena i ne vidis si koliko hp-a imas ne vidis koliko metaka imass ni nista sto je jako zajebano.... a dobro je to sto dobivas dosta bodova... npr odigras hc rundu i da si dobar dobijes pun k... bodova odigras normal mode bez obzira na kojems serveru... dobiti ces 3 puta manje bodova....
Koji si ti bot majke mi moje... hc imas manje hp, hp ti se ne rega sam nakon nekoga vremena i ne vidis si koliko hp-a imas ne vidis koliko metaka imass ni nista sto je jako zajebano.... a dobro je to sto dobivas dosta bodova... npr odigras hc rundu i da si dobar dobijes pun k... bodova odigras normal mode bez obzira na kojems serveru... dobiti ces 3 puta manje bodova....
bot? right...
sistem bodovanja je isti na oba servera... toliko za kill toliko za armanje objektiva toliko za zauzimanje zastave... koja je poenta tvog posta?
da je laksi HC mod? drago mi je da se slazemo... :)
sto si veci level dobijas novo odjelo
bot? right...
sistem bodovanja je isti na oba servera... toliko za kill toliko za armanje objektiva toliko za zauzimanje zastave... koja je poenta tvog posta?
da je laksi HC mod? drago mi je da se slazemo... :)
Da naravno "da je laksi" onda mi pojasni ako dobivas isto bodova za sve kako onda na normal mode i na hc je razlika na kraju runde u bodovima pun k... ????
Normal je za pi*kice, HC je za prave muževe
Ili je obrnuto, nek me netko sjeti?
Uopće ga ne mogu pronaći na listi.
Gledaj rankove.
Da naravno "da je laksi" onda mi pojasni ako dobivas isto bodova za sve kako onda na normal mode i na hc je razlika na kraju runde u bodovima pun k... ????
pa nemaju svi pun k bodova... uvijek imas kako bi sknk666 rekao tuljana i na hc i na normal serverima koji su topovsko meso...
ja tvrdim da neki prosjecan igrac na normal serveru jednostavno rula na hc serveru, a tuljani ce uvijek biti tuljani i na jednom i na drugom modu...
tuljani nemaju pun k bodova ni na normal, a ni na hc serverima....