Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.159.681
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Minoza kaže...
TIR669 kaže...

Ako na xXx serveru nema morona sa RPGom koji pucaju po Metrou, jedva čekam...

Nema potrebe za vrijeđanjem, RPG je oružje ko i svako drugo.

Ma čuj, nisam htio vrijeđati, ali kad na Metrou pola mape bude zauzeto nekolicinom njih sa RPGovima, onda izgubim volju za igrom totalno.

Ajde na otvorenim mapama još OK, ali rokati po nekome RPGom u podzemnoj mi nema nekog smisla.

Ajde da je 1 pa prijeđem preko toga, ali nije 1 nego njih 5, 6.

Ponavljam, nisam htio vrijeđati pa po tom pitanju isprike, ali i dalje smatram RPG vs. infantry vrlo nerealnom i bezveznom alternativom.

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
14 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...
desh kaže...

Jedno pitanje za Pilote!

Jel neko leti koristeci Xbox ili PS3 kontroler? Jeli izvedivo i kakvi su dojmovi?

Meni s misom nikako ne ide, a ne da mi se kupovat joystick. Ljen sam ici do Linksa na drugi kraj grada, mada bi trebao ici iskoristiti bon za popust iz Bug-a!

Trebaš se malo uvježbati sa mišom svi lete, i ja sam tako mislio ali navikao sam se pa sa mišem letim.

Ja ne letim s mišem. Koristim WASD plus strelice, 10 puta lakše nego sa mišem.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo upravo malo bio na ovom xxx serveru. ukratko ovo nema veze sa zdravom pameti. HC? neznam koji lik je uopce izmiskio da se takav setting zove hc. u par minuta se nakotilo 10 mortara, polovica igraca su snipali i kempali a cijelo vrijeme me nitko nije revivao ili bacio municiju. Tako da svi vi koji brijete da je HC najslicniji reallife i da tu jedino pali teamwork i taktika serete u 3 pm.

Koja taktika sa hrpom claymorea i djecice koja kempaju iza ugla sa strojnicama?

To vi zovete taktikom? ajde molim vas, pa jbt zažmiriš i stisneš okidač i pobio si pola ekipe. To vi zovete preciznost? skill?

Čim sam prihvatio ovakav pederski način igre nabio sam pun k bodova samo tako.

Sad mi je jasno zašto nema pojedinaca na normal serverima. Zato što nemožete pogodit k... bez strojnica i mortara.

Spawnam se i vidim ono 10 likova ceka tenk. Pa normalno kad ako uđeš možeš spammati cijeu mapu a nitko ti nemože ništa.

Nakon strpljenja i ne miješanja u ovakvu diskusiju došlo je vrijeme da kažem ono kaj fakat je. Noobovi i klinci farmaju sa hc-om bodove dok je teamwork potpuno zanemaren.

Još jedna stvar za admine. Dajte maknite si spammbootove koji non stop spammaju chat log sa porukama tipa "sample mesage 1" pa do 200.

jokaCRO ingame
Moj PC  
14 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Masta1 kaže...
kalko1212 kaže...
desh kaže...

Jedno pitanje za Pilote!

Jel neko leti koristeci Xbox ili PS3 kontroler? Jeli izvedivo i kakvi su dojmovi?

Meni s misom nikako ne ide, a ne da mi se kupovat joystick. Ljen sam ici do Linksa na drugi kraj grada, mada bi trebao ici iskoristiti bon za popust iz Bug-a!

Trebaš se malo uvježbati sa mišom svi lete, i ja sam tako mislio ali navikao sam se pa sa mišem letim.

Ja ne letim s mišem. Koristim WASD plus strelice, 10 puta lakše nego sa mišem.

Ja sam tako radio dulje vrijeme i odlično letio, ali nakon nekog vremena prešao sam na miš i nekako mi bolje ide.

Kalko1212 ingame
14 godina
neaktivan
ja sam vec rekao da ovaj sad hc... Nema skoro nikakve veze sa bf hc setingom od prije ,jer je ovo hibrid PN i HC moda od prije. Odi na hc bez mini mape i vidit ces koliko je vise igrivo, jer mortar nema isto mapu tako da se treba namucit za nesto ubiti... Ista stvar sa tenkovima... Ja kad igram sa helicem tenkom trazim iskljucivo PN servere, jer ako imas ikoga pametnog da spota ili soflampa ostatk je lagan :)
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kada ćete vi shvatiti da svatko ima svoj ukus i da neki više vole HC a neki normal.

Npr. neki više vole HC jer im tako paše a neki Normal jer tako vole.

To je kao da se prepirete oko marke auta jedan više voli Audi a jedan Peugeot.

Tu svatko ima svoj ukus i svoje mišljenje.

Tako da molim vas dosta svađe jer fakat, prepirete se još od BC2 oko toga, i ne prestajete svađu.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
red_bull kaže...

evo upravo malo bio na ovom xxx serveru. ukratko ovo nema veze sa zdravom pameti. HC? neznam koji lik je uopce izmiskio da se takav setting zove hc. u par minuta se nakotilo 10 mortara, polovica igraca su snipali i kempali a cijelo vrijeme me nitko nije revivao ili bacio municiju. Tako da svi vi koji brijete da je HC najslicniji reallife i da tu jedino pali teamwork i taktika serete u 3 pm.

To vi zovete taktikom? ajde molim vas, pa jbt zažmiriš i stisneš okidač i pobio si pola ekipe. To vi zovete preciznost? skill?

Sad mi je jasno zašto nema pojedinaca na normal serverima. Zato što nemožete pogodit k... bez strojnica i mortara.

Spawnam se i vidim ono 10 likova ceka tenk. Pa normalno kad ako uđeš možeš spammati cijeu mapu a nitko ti nemože ništa.

Nakon strpljenja i ne miješanja u ovakvu diskusiju došlo je vrijeme da kažem ono kaj fakat je. Noobovi i klinci farmaju sa hc-om bodove dok je teamwork potpuno zanemaren.

Još jedna stvar za admine. Dajte maknite si spammbootove koji non stop spammaju chat log sa porukama tipa "sample mesage 1" pa do 200.

To je vezano za ekipu koja igra, ne mod. HC se razlikuje utoliko što se lakše gine. Ako se skupi 10 likova s mortarima, a bože moj, to je tako. Skineš ih snajperima ili tenkom ili nekako. Ne-bacanje opreme, ne-oživljavanje nema baš nikakve veze s modom.

13 godina
protjeran
Tonči kaže...
red_bull kaže...

To je vezano za ekipu koja igra, ne mod. HC se razlikuje utoliko što se lakše gine. Ako se skupi 10 likova s mortarima, a bože moj, to je tako. Skineš ih snajperima ili tenkom ili nekako. Ne-bacanje opreme, ne-oživljavanje nema baš nikakve veze s modom.

Bravo Tonči,slažem se 100 % ...samo to neki ne mogu shvatiti...  :)

Vec sam rekao da ovisi od ekipe koje igra na serveru...i dan danas volim otici,tj ponekad na Bug samo zbog ekipe..Ali i tamo se desavaju ovakve stvari,pa prebacivanje u tim koji pobjeđuje itd...

Pa Dannya sam morao 3 dana nagovarati da sredi team ballance..ono,promijeni se mapa,i ekipa koja nema B2K ispadne i ostane nas 13 na 20 i tako do kraja mape skoro cca 20 min...I ja ga pitam pa sta je ovo?

Odgovor Dannya-pa promijeni server ako ti se nesvidja,pa me onda i Bruno napao itd..Mislim,bio je gust njima(Base rape),popihdili smo svi bili na teamspeaku...Ali  skontao je kasnije da sam u pravu pa je ubacio team ballance..  :)

Svakome ce nesto smetati na serveru...100 ljudi,100 cudi...

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 20:22 (Cyber_Freak).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

loool

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 20:46 (ARazer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ceco22 kaže...
ja sam vec rekao da ovaj sad hc... Nema skoro nikakve veze sa bf hc setingom od prije ,jer je ovo hibrid PN i HC moda od prije. Odi na hc bez mini mape i vidit ces koliko je vise igrivo, jer mortar nema isto mapu tako da se treba namucit za nesto ubiti... Ista stvar sa tenkovima... Ja kad igram sa helicem tenkom trazim iskljucivo PN servere, jer ako imas ikoga pametnog da spota ili soflampa ostatk je lagan :)

ako maknes minimapu onda nije vise Hc nego CUSTOM server,a ljudi cim to vide ne zele uci na server,jer vecini se neda gledati postavke sve servera..Vecinom se ljudi baziraju ili Hc ili normal..

Ma da zavrsimo vise pricu.Tko hoce igrati na nasem serveru Hc neka dodje,tko voli normal mode neka ide na BUG..Rijesena stvar...  :)

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 21:36 (Cyber_Freak).
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

BTW, moja isprika igraču HAMA7 ili tako nešto na uvredi, kolega, to je sve u žaru borbe,

naravno da ne mislim ozbiljno, nisam SuperUltraSexyEmoBoy Domi Zagreb pa da sam toliki seljak ići hebati ljudima majku zapravo {#}

Svejedno, ako si se osjetio uvrijeđenim, ovim putem imaš moju ispriku.

Mada, da si me samo pustio da te zgazim Buggyem a ne se onako sneaky elegantno izmakao,

ne bi ni došlo do ekcesa {#}

pa brate da te pustim da me gazish, lol

isprika prihvacena

just overpowered
17 godina
TomoR kaže...

Inače B2K mape loadaju svima (sa bilo kojim HDD-om puno brže ali imaju lošije performanse nego standardne BF3 mape).

Na vanilla mapama s istim postavkama grafe sam uvijek preko 50FPS, a na B2K mapama zna pasti i u niske 30-tke FPS.

aj mi samo reci ako nije bed na kojim postavkama vrtiš BTK,ja sam morao na medium sa high spustiti i onda mi čak frame zna pasti na 30(BTK mape ofc),na starim mapama na high prosjek je bio iznad 40 frameova.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

btk nije ocito optimiziran kako treba,ostale mogu na ultra igrat a btk medium

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 10:07 (Danny_HR).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

Stari mi imamo vrlo slicne kante, ali meni btk mape rade cak i bolje od recimo caspian bordera.. Nešto tebe muči drugo..

jokaCRO ingame
17 godina
Blade Runner31 kaže...

nemam takvih problema, doduše čini mi se baš obrnuto da mi btk radi bolje na istim postavkama. ultra , MSAA off mislim da mi nepadne ispod 40fps.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
16 godina

Ja sve mape igram na high + 2X AA al je fps nešto sitno stabilniji na vanilla mapama, možda traži nešto jači procesor zbog bolje destrukcije ili trebaju patch ili bolji driveri..

Meni je super igrivo, pa mi ne smeta.. 

Jhva Elohim Meth.
15 godina

Jučer i danas sam dva puta dobio BSOD (neko Dumping physical memory sranje) i to samo igrajući na BUG-ovom serveru! Na bilo koje drugom serveru nemam nikakvih problema i mogu satima igrati. I još mi na tome serveru laga da boli glava.

Jel zna netko u čemu može biti problem?

13 godina
neaktivan
Switch kaže...

Jučer i danas sam dva puta dobio BSOD (neko Dumping physical memory sranje) i to samo igrajući na BUG-ovom serveru! Na bilo koje drugom serveru nemam nikakvih problema i mogu satima igrati. I još mi na tome serveru laga da boli glava.

Memorija ti je pod opterećenjem.

Kalko1212 ingame
15 godina
Switch kaže...

Naravno da to nema veze s bugovim serverom. Ista stvar je bila i meni samo se događalo samo u company of heroes-u u multy-u na nekoliko mapa.tako je bilo nekoliko mjeseci dok na kraju nije sve otišlo u bananu i moram sam uzet novu ploču

15 godina
kalko1212 kaže...
Switch kaže...

8 GB je pod opterećenjem? Pa nije ni pola zauzeto...i to samo na BUGovom serveru, zanimljivo.

@Kill Frenzy Ali kažemo, mogu igrati satima na nekom drugom serveru i sve je super i onda odem na BUG i dobijem bsod nakon 10min igranja...

Zapravo sad kad razmislim uvijek je bila B2K mapa kad sam dobio bsod gore (Wake Island). Budem vidio kak se ponaša na Vanilla mapama

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 13:48 (Switch).
15 godina
Battlefield 3

Kažem ti....ja sam uz coh igrao još pet drugih igara možda i zahtjevnijih i radile su ko urica(tako je bilo cca 6mjeseci)Jedno jutro se probudim i nema slike na monitoru :D.

Ni sad mi nije jasno zašto jedino coh nije radio kako treba a sve ostale je išlo bez problema.Možda nije i kod tebe tako tj možda neće biti ali je sve moguće

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Switch kaže...
kalko1212 kaže...
Switch kaže...

8 GB je pod opterećenjem? Pa nije ni pola zauzeto...i to samo na BUGovom serveru, zanimljivo.

@Kill Frenzy Ali kažemo, mogu igrati satima na nekom drugom serveru i sve je super i onda odem na BUG i dobijem bsod nakon 10min igranja...

Zapravo sad kad razmislim uvijek je bila B2K mapa kad sam dobio bsod gore (Wake Island). Budem vidio kak se ponaša na Vanilla mapama

Onda Origin> Repair Install ili ako ne pomogne reinstalacija igre.

Kalko1212 ingame
16 godina
TIR669 kaže...
Minoza kaže...
TIR669 kaže...

Ma čuj, nisam htio vrijeđati, ali kad na Metrou pola mape bude zauzeto nekolicinom njih sa RPGovima, onda izgubim volju za igrom totalno.

Ajde na otvorenim mapama još OK, ali rokati po nekome RPGom u podzemnoj mi nema nekog smisla.

Ajde da je 1 pa prijeđem preko toga, ali nije 1 nego njih 5, 6.

Ponavljam, nisam htio vrijeđati pa po tom pitanju isprike, ali i dalje smatram RPG vs. infantry vrlo nerealnom i bezveznom alternativom.

Problem je što je Metro za conquest POTPUNO krivo postavljen .... ekipa koja kreće iz banke je u velikoj prednosti jer na svim ulazima koji postoje prema točci B drže uzvisinu, pitaj kojeg god želiš taktičara koliko to znači, pogotovo ako si ko u ovom slučaju u prostoru gdje nije moguć napad iz zraka da te od tamo stjera ....

Da su točke razmještene kako treba ne bi imao toliko takvih situacija gdje doslovce svi samo nasumce pucaju u te prolaze (više odozgo nego odozdo) bez gotovo ikakve opasnosti ako su gore u odnosu na one koji su dole ...

Čim sam prvi put tu mapu igrao nije mi bila u redu ...

Usput samo moje mišljenje - RPG, također, oružje kao svako drugo - čuo sam doslovce za bilo koju vrstu oružja izjave <oružje> noob -- više se uopće ne obazirem, pogotovo kad mi to netko izvali kad ganjam vozilo pa mi naleti iza ugla, ako idem spustat RPG da ga ubijem puskom sam sigurno mrtav i morao bi biti kreten da to uopće pokušavam napraviti... - a o situacijama gdje je čovjek iza uništivog zaklona ni nema smisla pričati, za to je to oružje napravljeno -- Rocket Propeled GRENADE ... i bazooka se za istu namjenu koristila u WWII kao i za onesposobljavanje tenkova ...

Posebno su mi smješne situacije gdje pogodim parabolu na 200-250 metara (zna bit i više) - i smjestim tipu RPG kroz prozor u sobu i ubijem ga pa mi napiše - rpg noob - neko to pogodi (i to često) pa nek mi onda priča...

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 14:10 (Latz).
16 godina
odjavljen

a i prije stignu do zastave.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
ceco22 kaže...
da negdi sam citao da bi cak mogli dobiti map pack iz bc2.... Ja bi sa cold war, laguna presa, valparaiso, isla i atacama bio presretan :) jos kad bi tu ubacili par oruzja iz bc2 kao sto xm puskice , gol snajper, uzi,

Meni je potreban Oasis iz BC2, nekak mi nije isto bez njega... :)

16 godina
Tonči kaže...
forzzuk kaže...

U redu ali preko 5 min na strani Metroa?

Razumio bih da Kharg ili Firestorm loadaju malo sporije jer su enormne ali...

Taj isti proces ide lightning fast na mapama koje su prostorno ogromne, sadrže sve elemente (more, kopno i zrak)

te bolju destrukciju ako to igra ikakvu ulogu.

Van toga, nisam primjetio razliku na serverima, od 24 do 64 jest ista stvar.

Pet minuta baš i nije normalno. Tebi nešto nije u redu s računalom. Meni se niti jedna mapa ne učitava duže od minute ukupno s logiranjem itd., ako i toliko.

Ja sam imao isti problem - vec su ljudi igrali par minuta kad bi ja uspio ući na server, ali reinstalacija sustava i SSD su riješili stvar :P

15 godina

Evo sad odigrao rundu na BUG-ovom serveru i nema bsod-a (Tehran Highway mapa). Moram još probati na nekoj B2K mapi dal se pojavljuje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 14:28 (Switch).
14 godina
Latz kaže...
TIR669 kaže...
Minoza kaže...
TIR669 kaže...

ezveznom alternativom.

Problem je što je Metro za conquest POTPUNO krivo postavljen .... ekipa koja kreće iz banke je u velikoj prednosti jer na svim ulazima koji postoje prema točci B drže uzvisinu, pitaj kojeg god želiš taktičara koliko to znači, pogotovo ako si ko u ovom slučaju u prostoru gdje nije moguć napad iz zraka da te od tamo stjera ....

Da su točke razmještene kako treba ne bi imao toliko takvih situacija gdje doslovce svi samo nasumce pucaju u te prolaze (više odozgo nego odozdo) bez gotovo ikakve opasnosti ako su gore u odnosu na one koji su dole ...

Čim sam prvi put tu mapu igrao nije mi bila u redu ...

Metro Mapi u CQ modu fali jedan prolaz sa gornje strane (iznad zemlje) i mapa bi bila ludnica...ovak je napucavanje bez puno mozga (iako bilo je i dobrih rundi sa preokretima).

You should never underestimate the predictability of stupidity Add me:dado1410
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice