Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.173.622
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Perki kaže...

12.1 su zadnji, ali nisu WHQL. Iako su to preview driveri (dakle beta), AMD ih svejedno preporučuje kao najoptimalnije za gejmanje. Probaj pa vidi. Kod mene uredno radi na dvije 6950. Doduše, radilo mi je dobro sa svima koje sam stavljao, tak da nisam relevantan.

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/Catalyst121Previewdriver.aspx

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 12:31 (Blade Runner31).
14 godina
neaktivan

da ja sam lezao tj moj vojnik ja sam sa pasom vani bio

14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
goodie kaže...
Tonči kaže...
Danny_HR kaže...

A osim te 53 strane ima i nekoliko milijuna strana poruka ljudi kojima igra radi. :)

Tako osnovna stvar mora raditi svima. Da kickaju PB, riješili bi 85% problema. CoD radi odlično s VAC-om, a usto i kicka cheatere, što se nebi rekli za BF3.

Možda je tvoj problem ipak hardverski, ako si eliminirao softverske probleme. 

Ne kužim? Moje računalo radi savršeno. Kakav hardverski problem? Usput, taj "hardverski problem" očito smeta samo BF3 i PB-u :)

tonči ... negdje sam vidio brzine koju imas preko B.neta pa sam pretpostavio da se spajas preko CARNET-a .... ako je to točno probaj u tom smjeru traziti uzrok problema jer znam da spajanje preko CARNETA ima nekih limitacija (recimo odabir wireless routera koji wse spaja na modem ... govorim o Bnetu konkretno)

14 godina
Zmalamuth kaže...

Prije cca 10 dana sam primjetio "bujanje" cheatera po serverima, skoro pa nije bio server gdje se nebi jedan pojavio.

I prijavio sam ih jedno 5-6, i zapisao im imena sastrane, da provjerim kasnije dali je Dice sta napravio.

I cini se da su ozbiljno shvatili problem i da dosta brzom djeluju na prijave preko onog "usklicnika" na Battlelog-u.

koliko sam vidio 2 su dobila reset statistika, a 3 su banana, s tim da su dvojica banana u roku 24h otkad sam ih prijavio, a jednom je potpuno izbrisan account.

I sad kad sam dosao nakon vikenda, samo jedan se ukazao jucer navecer, odmah sam ga prijavio, i danas vidim da je banan.

Tako da "thumb up" Dice!!!!!!

Cheater? Mislis kao hacker il kao booster?.. oboje je varanje :D..

BTW... jel su poceli vise banat nemesis i arm-disarm ? jbt idem gledat top profile i vidim lika lvl100 idem vidit sta igra kad ono 500000 u jednoj igri -.- sa 1 deathom...

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 12:52 (KiCo77).
14 godina
neaktivan
Zmalamuth kaže...

Prije cca 10 dana sam primjetio "bujanje" cheatera po serverima, skoro pa nije bio server gdje se nebi jedan pojavio.

I prijavio sam ih jedno 5-6, i zapisao im imena sastrane, da provjerim kasnije dali je Dice sta napravio.

I cini se da su ozbiljno shvatili problem i da dosta brzom djeluju na prijave preko onog "usklicnika" na Battlelog-u.

koliko sam vidio 2 su dobila reset statistika, a 3 su banana, s tim da su dvojica banana u roku 24h otkad sam ih prijavio, a jednom je potpuno izbrisan account.

I sad kad sam dosao nakon vikenda, samo jedan se ukazao jucer navecer, odmah sam ga prijavio, i danas vidim da je banan.

ja to radim kad god vidim i kad god neko pokaze nekog ko vara,nista ne kosta a jedna prijava plus samo dobro dodje

13 godina
Battlefield 3

Ja sam se sinoć uključio na neki njemački server Metro 24/7 i kako kod se spawnam odmah mrtav i pokaže mi da me ubio neki tip 10 prostorija dalje. Zapisao sam ime da prijavim, ali ga nije bilo na Originu (?).

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 12:52 (Soldier977).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Soldier977 kaže...

Ja sam se sinoć uključio na neki njemački server Metro 24/7 i kako kod se spawnam odmah mrtav i pokaže mi da me ubio neki tip 10 prostorija dalje. Zapisao sam ime da prijavim, ali ga nije bilo na Originu (?).

mozda je vec popio ban? mozda je promjenio nick?

13 godina

Ma ne vjerujem ime je bilo čudno: dnbcnxvbcj578932

14 godina
Soldier977 kaže...

Ma ne vjerujem ime je bilo čudno: dnbcnxvbcj578932

ah hakeri najcesce stave takvo ime da ga nemos zapamtit, mozda si krivo zapisao nes... ja nikad ne prepisujem nego idem frapsat i mogu vidit kad ocu...

15 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Zmalamuth kaže...

Cheater? Mislis kao hacker il kao booster?.. oboje je varanje :D..

BTW... jel su poceli vise banat nemesis i arm-disarm ? jbt idem gledat top profile i vidim lika lvl100 idem vidit sta igra kad ono 500000 u jednoj igri -.- sa 1 deathom...

Jucer sam oko 23h prijavio lika koji je imao 20k bodova a nula K/D u rundi, otisao pogledat profil 70% headshotova sa supportom, i gledam danas, nema ga vise

14 godina
neaktivan
generic9974 kaže...
Tonči kaže...
goodie kaže...
Tonči kaže...
Danny_HR kaže...

A osim te 53 strane ima i nekoliko milijuna strana poruka ljudi kojima igra radi. :)

Tako osnovna stvar mora raditi svima. Da kickaju PB, riješili bi 85% problema. CoD radi odlično s VAC-om, a usto i kicka cheatere, što se nebi rekli za BF3.

Možda je tvoj problem ipak hardverski, ako si eliminirao softverske probleme. 

Ne kužim? Moje računalo radi savršeno. Kakav hardverski problem? Usput, taj "hardverski problem" očito smeta samo BF3 i PB-u :)

tonči ... negdje sam vidio brzine koju imas preko B.neta pa sam pretpostavio da se spajas preko CARNET-a .... ako je to točno probaj u tom smjeru traziti uzrok problema jer znam da spajanje preko CARNETA ima nekih limitacija (recimo odabir wireless routera koji wse spaja na modem ... govorim o Bnetu konkretno)

dodatak:

.. još mi je nešto palo na pamet .....

1. probaj ugasiti UAC (ako napravis ovo mislim da druga tocka nije ni potrebna ali ako zelis ostavit UAC onda napravi pod 2)

2. probaj na PnkBstrA.exe i PnkBstrB.exe u properties staviti run as administrator (čak probaj staviti compatibility mode na vista ... znam da zvuci cudno mada je nekima i to pomoglo)

3. probaj i na bf3.exe staviti run as administrator

... ako mi jos nesto padne na pamet dopunit cu :D

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Čuj, ja osobno s Battlefieldom 3 imam manje problema nego s bilo kojom drugom igrom do sada... Sve ti je individualna stvar.

Zar to nije žalosno? mislim na individualnu stvar.. Igra bira kante??  wtf??  Zašto nisu napravili neki online test za kantu ako je toliko osjetljiva?  Pa kome prođe ok, kome ne, ne kupuj.. Nije mi igra pala sa neba, dobro sam ju platio.. a gospoda iz EA/DICE  su masno zaradili na tom poluproizvodu.

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
15 godina
Battlefield 3

a možda je sve krivac sve te razne probleme Battlelog,zanima me kako bi radilo da je sve to bilo ingame a ne preko browsera.a možda su u šumi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Skela96 kaže...
gamer001 kaže...
Skela96 kaže...

game001 koji si nick u igri i na ts?

Na ts-u i u igri sam rake_HR.

ja sam cjm1682.budi malo cesce na ts i bf3 {#}

Znam tko si. Ovih dana nisam mogo bit cesce ali jucer sam odigro 2h u komadu (nestignem zbog skole, ali sad preko praznika ce bit {#}.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein; originID: rake_HR
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bilo mi je mucho LOL gledati do nedavno ekipu kako zdušno i gorljivo kupuje gigabajte i gigabajte ram-a da

bi im jako loš kod koji su pošteno kupili i platili, radio 'kako treba' jer ipak 'toliko mu treba'.

Onda se magično utvrdi da zapravo ni nije bilo potrebno nakon B2K mapa i učitavanja dotičnih u roku Domaćica keks.

Jedino što ih vadi jest ridikjulus jeftina cijena memorije ovih dana pa se može uvijek reći da se 'kupilo samo zato jer je bila dobra ponuda'.

Mislim, ako te pored plaćenih 50€ aplikacija odnosno igra tjera da bacaš još toliko mimo official sys. req. onda nemam što reći.

Ova franšiza je remek djelo koje nikad nije do kraja prebolilo sve svoje dječje bolesti.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
generic9974 kaže...

dodatak:

.. još mi je nešto palo na pamet .....

1. probaj ugasiti UAC (ako napravis ovo mislim da druga tocka nije ni potrebna ali ako zelis ostavit UAC onda napravi pod 2)

2. probaj na PnkBstrA.exe i PnkBstrB.exe u properties staviti run as administrator (čak probaj staviti compatibility mode na vista ... znam da zvuci cudno mada je nekima i to pomoglo)

3. probaj i na bf3.exe staviti run as administrator

... ako mi jos nesto padne na pamet dopunit cu :D

Puno hvala, ali sve što si naveo, odavno sam probao. Ne koristim CARNET ni B.net jer koristim ovo. B.net sam samo probao da vidim da nije do nečeg drugog. Probao sam i mnoge druge stvari. Ništa nije pomoglo. Čak njihova igra, BF:BC2 radi savršeno. :-)

forzzuk kaže...

Bilo mi je mucho LOL gledati do nedavno ekipu kako zdušno i gorljivo kupuje gigabajte i gigabajte ram-a da

bi im jako loš kod koji su pošteno kupili i platili, radio 'kako treba' jer ipak 'toliko mu treba'.

Onda se magično utvrdi da zapravo ni nije bilo potrebno nakon B2K mapa i učitavanja dotičnih u roku Domaćica keks.

Jedino što ih vadi jest ridikjulus jeftina cijena memorije ovih dana pa se može uvijek reći da se 'kupilo samo zato jer je bila dobra ponuda'.

Mislim, ako te pored plaćenih 50€ aplikacija odnosno igra tjera da bacaš još toliko mimo official sys. req. onda nemam što reći.

Ova franšiza je remek djelo koje nikad nije do kraja prebolilo sve svoje dječje bolesti.

Electronic Arts je firma koja je cijelo desetljeće poznata po tome da ne mari za korisnike NAKON što proda igru. Prije nekoliko godina, bio sam toliko blesav da sam kupio Command & Conquer 3. Igra je neko vrijeme radila online, a onda više nikad nije radila zbog mrežnih problema. Tada sam koristio Iskon, a probao i T-Com. Naravno i računalo je bilo drugo (nekoliko prije ovoga).

Nikad takvih problema (pogotovo ne ovako dugotrajnih) nisam imao s gotovo niti jednom drugom firmom, a ne mogu nabrojiti 5 SP igara, dakle sve su MP. Uvijek rade. Zašto baš EA igre nikad ne rade kako treba. Zašto je BF:BC2 radio i zašto radi kako treba? - Ne, nije problem u korisnicima, nego igri.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 14:54 (Tonči).
16 godina
neaktivan
forzzuk kaže...
...

...

ja sam evo pljunuo 2.5k kuna sad za novu grafu i jos 8 gb rama, staru grafu i rame cu prodat za 900kn, znači nekih 1600 kuna sam ulozio. i mogu reć da bf3 nije niti prva niti zadnja igra zbog koje sam radio ili ću radit nadogradnje (a znam da nisam jedini, ima nas još). ja to jedanostavno volim. komp mi služi primarno samo za zabavu i nije mi žao niti jedne kune uložene u komp, kad nakon toga mogu mirno sjest odvrtit postavke na neke pristojne postavke i zabavljat se bez trzaja i gluposti.

15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

i jos 8 gb rama

Naravno da u PC (tko voli i želi) ulaže i nadograđuje te da izlaze nove igre koje traže jači hardware, ne ulazim u to.

Kažem samo da je ova igra prodala muda pod bubrege jako puno toga a primarno sys. req. koji je kaotičan u najmanju ruku

ako bi se gledalo po reakcijama korisnika.

Jedino je CPU konstanta, quad je manje-više must-have.

Sve u svemu, kažem da nije bilo nuzno kupovati nikakav ram ni SSD-ove isključivo za BF3 jer

da je BF3 dobro optimiziran, radio bi jednako dobro i bez njih.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Al kako ovaj F35 ima gadan kokpit. A kao najmoderniji jet... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

@Tonci sam me zanima dal si probao napravit dual boot samo za bf3?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zmalamuth kaže...

I šta sad recimo ako je neko dobar i onda ga noobovi prijavljuju da je cheater, dobit ce ban? Masu puta mi se dogodilo da me se u online shooterima vecinom codu optuzuje da imam hackove a naravno nisam ih imao...

14 godina
neaktivan
nazalost svi problemi u igri dolaze ,od ovog beta orgina. Ja sam za svoj slucaj na srecu rjesio. A sa punkbusterom sam imao samo problema u bc2 dok sam imao neke tuneup programe sad sve radi super.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

nisu slicne pjesme, ali nekako me jedna podsjeca na drugu

i ova nasa :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

spoio 2x6970 (6950 unlocked) klokao proc na 4000 mhz i na 19 inča se iznenadio sa bjenih min 50   prosječno 70  max 130 u jednoj grafički najzahtjevnijoj misiji ... al puno manje nemam samo sa jednom unlokanom .. znači bf3 neiskorištava multi gpu :/ barem ne 6950 cf 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ferovca1 kaže...
Indestructible kaže...

ocito da nisi igrao bc2 od samog pocetka ukljucujuci betu, zato shvatam tvoju reakciju

iskreno kad je izasao bf3 imao sam problema samo sa crashanje, sa fps nikad, doduse jednom kad mi se pc malo usfuntao opao je fps al u svim igricama, i bf3 na pocetku sam odigrao jedva 9sati posto je igrica stalno crashala, i odustao sam od igranja i igrao bc2 sve dok nije izasao btk dlc i taj isti dan krenuo igrati bf3 i evo hvala Bogu nikakvih problema, + koristim windows 7 beta, hehe i igrica frcera samo tako, ni loseg pinga, laga, fps sve je odlicno

pokusaj izbrisati igricu skroz, ocisti registry sa ccleaner, instaliraj ju je ponovo i instal zadnje beta drivere za bf3, ako ti to ne popravi onda je nesto do tebe.

Igrao BC2 od početka i nikad nikakvih problema. Betu nisam, ali betu ni ne uspoređujem jer za nju nisam ni dao novac. I ne govorim o performansama igre, jer igra radi kako treba.. jednom kad se spoji na server..

Govorim o tom "jednom" koje traje i traje.. i tako svaki put kad se želi promijeniti server..  uredno mogu odigrati rush na bilo kojoj mapi BC2 dok se BF3 spoji pokrene..  uvijek me fasciniralo kako se može zasrati nešto što je radilo kako treba.. 

cudno, jer ja sam imao problema sa serverima, ne ja vec i svi moji prijatelji koji su igrali a i tada sam gledao na netu da ih je vecina imala problema, gotovo svi, dok dice se nije nakanio i poceo rjesavati, porediti bc2 sa

bf3 je glupost, bc2 je i dalje nabugovana igrica, ali i igriva, igram jos bc2, sad sam prestao igrati, ali jedno vrijeme su mi se pojavili crashevi, igram malo i samo crash to desk.

ne znam kolega, izbrisi skroz igricu, ili instaliraj na novo windows 7 i odradi full update, instaliraj bf3 i pokusaj onda

Had a dream I was king, I woke up still king
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 16:25 (Indestructible).
14 godina
neaktivan
k1klop kaže...

I šta sad recimo ako je neko dobar i onda ga noobovi prijavljuju da je cheater, dobit ce ban? Masu puta mi se dogodilo da me se u online shooterima vecinom codu optuzuje da imam hackove a naravno nisam ih imao...

vidi se dobro ko vara a ko ne

17 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
k1klop kaže...

vidi se dobro ko vara a ko ne

Nisam bas siguran da se moze tek tako uloviti sve cheatere. Juce me je jedan tip na Bugovom serveru skinu bar tri puta u vrlo sumnjivim okolnostima. Gotovo sam siguran da me nije vidio jer sam bio na stepenicama, a lik ispred mene je popio metak tako da sam stao na pola i opet pao od jednog metka iz snajpera. Drugi put cucim kraj zastave izmedju sanduka on naleti i ne vidi me, ispalim mu tri bursta u ledja on se okerne i skine me s jednim metkom. Isao sam malo pogledat i nije imao nista u profilu da bi se bas isticalo, prije bi se reklo da decko stvarno dobro igra. No poslije sam malo trazio hackove i varanje za BF3 i kako ih opisuju mozes se varanje se zaista dobro moze maskirati. No zaboli me ona stvar nikog necu prijavljivat, a papcima ako je gust tako igrat onda nek igraju. 

13 godina
neaktivan

statistika sve govori

17 godina
Battlefield 3

...ja sam za Božić dobio "Bad Luck" bug {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan