- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Evo napokon sam je zaigra sinoc, a kupio prije nekih tjedan dana. Moram priznat da nisam nesto impresioniran. Valjda trebam malo vremena dok se ne ushemim.
Desni klik na ikonu BF3 u Originu, Repair Install. Možda pomogne.
snajperisti koji pojma nemaju mi idu na zivce, bar da soflam postave ... uzas
inace ubijamo se dobro na serveru !!!
PS. jel mozete staviti na server 1 player start, glupo ovo cekanje da se napuni server, ja i DANNY neznamo o cemu bi visse pricali ;)
poz HAM7A
game001 koji si nick u igri i na ts?
Na ts-u i u igri sam rake_HR.
ja sam cjm1682.budi malo cesce na ts i bf3
ocito da nisi igrao bc2 od samog pocetka ukljucujuci betu, zato shvatam tvoju reakciju
iskreno kad je izasao bf3 imao sam problema samo sa crashanje, sa fps nikad, doduse jednom kad mi se pc malo usfuntao opao je fps al u svim igricama, i bf3 na pocetku sam odigrao jedva 9sati posto je igrica stalno crashala, i odustao sam od igranja i igrao bc2 sve dok nije izasao btk dlc i taj isti dan krenuo igrati bf3 i evo hvala Bogu nikakvih problema, + koristim windows 7 beta, hehe i igrica frcera samo tako, ni loseg pinga, laga, fps sve je odlicno
pokusaj izbrisati igricu skroz, ocisti registry sa ccleaner, instaliraj ju je ponovo i instal zadnje beta drivere za bf3, ako ti to ne popravi onda je nesto do tebe.
Igrao BC2 od početka i nikad nikakvih problema. Betu nisam, ali betu ni ne uspoređujem jer za nju nisam ni dao novac. I ne govorim o performansama igre, jer igra radi kako treba.. jednom kad se spoji na server..
Govorim o tom "jednom" koje traje i traje.. i tako svaki put kad se želi promijeniti server.. uredno mogu odigrati rush na bilo kojoj mapi BC2 dok se BF3 spoji pokrene.. uvijek me fasciniralo kako se može zasrati nešto što je radilo kako treba..
Govorim o tom "jednom" koje traje i traje.. i tako svaki put kad se želi promijeniti server.. uredno mogu odigrati rush na bilo kojoj mapi BC2 dok se BF3 spoji pokrene.. uvijek me fasciniralo kako se može zasrati nešto što je radilo kako treba..
jedan koji igra sa nama ima SSD i njemu ucita za 10-tak sekundi, meni sa 8gb rama i običnim diskom oko pola minuta, manje vise... a ovi sa 4 gb rama, oko minute ili preko. tako da ako si vlasnik ssd-a i 6 ili 8 gb rama uopće ne patiš od tog problema. a za ostale jbg, počekat ću tih 50 sekundi više i poslije toga igrat 2 ili 3 sata u komadu.
Nije samo učitavanje problem - beta mi je radila odlično, odmah nakon izlaska igra mi je radila odlično, nakon prve zakrpe radila je odlično, ali od druge zakrpe igranje mi je nemoguće jer me PB kicka u random stilu sa servera ili se odmah "ne može spojiti" ili se igra sruši ili se učitava 10+ minuta (nakon 10 ugasim jer nema smisla čekati) na SSD-u i 12GB RAM-a (dakle, hardver nije problem). Da ne govorim da se isto ponaša na routeru B.neta i njihovom smeće-Internetu 3/0,3 Mbps i 70ms pinga i najbržem domaćem Internetu u Hrvata, test LTE-u na 50/15 Mbps s 15ms pinga.
Zasrali su. Tipično za EA.
Ja neznam kako imate tolike probleme?
U pocetku sam imao problem jedino sa pingom,to sam rijesio da sam restartao ruter.
od kad sam instalirao igru,nikada vecih problema. Tj imao sam par crashanja zbog 11.11b drivera. I to je to.
Nikada vecih problema zbog PB-a ili neceg drugog.
stvarno neznam kakve vi to kompove imate..
Nekad stavim na 1 player start, međutim nekak mi se čini da je bolje s 4, jerbo kad dođe 4 bar ima netko tko igra, jer ja obično idleam obzirom da sam na jobu.
jedan koji igra sa nama ima SSD i njemu ucita za 10-tak sekundi, meni sa 8gb rama i običnim diskom oko pola minuta, manje vise... a ovi sa 4 gb rama, oko minute ili preko. tako da ako si vlasnik ssd-a i 6 ili 8 gb rama uopće ne patiš od tog problema. a za ostale jbg, počekat ću tih 50 sekundi više i poslije toga igrat 2 ili 3 sata u komadu.
2-3 sata u komadu mi se čini nemoguća misija.. upiknuti dobar (stabilan) server je lutrija.. jučer se napokon spojio, odigrao 5 minuta i krenuo lag na cijelom serveru.. što bi rekli, nije do moje kante..
da podvučem, jer ovako se može unedogled.. prošao bih preko laga, diskonektiranja i sličnih bugova, samo da to spajanje ne traje toliko dugo, pa da mogu mijenjati server ko čovjek.. a kupovati ssd radi jedne igre, ne bi išlo..
Ja za sada nisam imao nekakvih problema. Igra se ucitava jako brzo (SSD), jedino me malo proc i graficka muce (preslabi), ali nista strasno.
daj sad jos i ti pocmi s tim.... igra se kod svakog drugacije ponasa.
Hmm, jest da i ja povremeno imam disconnect, ali je bolje kada:
- ugasim uPNP
- update-am PB
- uvijek live zaštitu antivirusa isključim
Što se tiče učitavanja - nove mape se brzo učitaju svima, no ipak, kupio sam si za rođendan/Božić SSD, pa sad i stare mape učitam tako da sam uvijek prije početka runde u igri (imam samo 4GB RAM-a).
S time da sam igru selio "ručno" s jednog diska na drugi i samo promijenio registry key koji pokazuje lokaciju.
Ali, kada počnu disconnecti, slažem se, idu jako na živce.
Inače, ako server ne padne dok sam spojen na njega, mogu u komadu odigrati 5-6 sati, bez ikakvih problema, sa OC-anom grafom i OC-anim CPU (pokrećem igru preko Chrome-a jer zauzima 200MB manje RAM-a od Firefoxa - dodatno, jednom kad ste u igri možete ugasiti Browser (mislim da čak i Origin), kao bi uštedjeli na RAM-u dok igrate (sa mojih 4GB, i relativno malo dignutih programa u pozadini, zna mi se zauzeće popeti na 3,8GB - ovisno o mapi i modu igre)
Upravo sam se sa jetom na caspian borderu razbio.Zabio se u helihopter
daj sad jos i ti pocmi s tim.... igra se kod svakog drugacije ponasa.
Pa točno, nemaju svi gtx 590 grafu i i7 2600k.
Da sam 10-15 godina mlađi, vjerojatno bi se pozabavio uređivanjem određenih postavki da "to" radi kako tako, ali nisam, ne da mi se.. Kanta zadovoljava preporučenu konfu, ali za svoje novce nisam dobio što sam trebao dobiti nego poluproizvod koji će vjerojatno biti igriv kako bi trebao biti kroz 6 mjeseci ili više.. kapitalizam u svom punom sjaju..
Sad kad malo bolje razmislim o oduševljenju frenda sa novim COD-om, koji je u biti uglancani nastavak starog, postaje mi jasnije.. Što se mene tiče, isto su mogli napraviti sa BC2..
nikada nisam imao problema sa bf3.osim u beti no to je druga stvar.
moje misljenje je da mi kompove ne trebamo prilogoditi igri,nego se igra treba nama.
ako igra ne moze raditi zbog xfire,antivirusa mislim da to nije nas problem.
neka izvole i to rijese...
Meni samo katkad zna Ping skočit na 900ms ali samo povremeno i traje 2-3min ali živcira,jer sam prešao na Iskon.
P.S I meni je izbacivao iz igre uz poruku Bf3.exe has stopped.... Ali nakon nove zakrpe sve je ok.Zasad
Ja neznam kako imate tolike probleme?
U pocetku sam imao problem jedino sa pingom,to sam rijesio da sam restartao ruter.
od kad sam instalirao igru,nikada vecih problema. Tj imao sam par crashanja zbog 11.11b drivera. I to je to.
Nikada vecih problema zbog PB-a ili neceg drugog.
Klasicna prica.
ljudi imaju komp za 10k+ kuna, a softwerski im je gore bojiste.
Ljudi imaju po 2-3 anti virus programa, jos barem toliko firewall-ova, pa skype, pa HD defragmentacija, pa nesto za ciscenje registry-a, pa za przenje, pa za skidanje torrenta itd....
Ja kad dojdem kod nekoga i vidim 15+ aktivnih ikona u trey-u, padnem u nesvjest.
Ljudi su apsolutno lijeni, i nepoduceni osnovama koristenja racunala.
Sto je ustvari super, jer mi to omogucuje finu zaradu svaki mjesec.
a paranoja po pitanju antivirusa, anti-keylogera, firewall-a i sl, da niti ne pricam, koda su svi hakeri i CIA jedva ceka da im hakira komp. Ja imam kompove vec jedno 15+ godina, i imao sam virus samo 2 puta, jednom na 386 dosao preko diskete, i jednom kad samo pobrao preko maila negdje 2000 godine, kad jos nisam znao sta znaci spam.
Otkad imam MS essentials o drugom AV niti ne razmisljam, buraz ima na lapu od firme Aviru ili Nod, to stalno rosta po hardu, iskace sa upozorenjima, ma vise stete nego koristi.
a kod skidanja torrenta, otvore vezu do kraja, i onda se cude kad nemogu surfat normalno ili imaju ogroman ping u igrama, limitiranje Uploada/downloada postoji sa razlogom.
Nemam čak nikakve Xfireve, probao sam čak ugasiti i FW i AV (iako je FW otvoren za BF3 uz potrebne portove (ručno čak, da) i AV nije agresivan) i ništa. Dakle, igri je slobodan put svukud, reinstalirana više puta iznova i - ništa. Nula.
CoD radi dobro. Anno 2070 radi dobro. WoW i LOL rade dobro. BF3 ne radi. Pitam se gdje je problem. NOT!
Nije samo učitavanje problem - beta mi je radila odlično, odmah nakon izlaska igra mi je radila odlično, nakon prve zakrpe radila je odlično, ali od druge zakrpe igranje mi je nemoguće jer me PB kicka u random stilu sa servera ili se odmah "ne može spojiti" ili se igra sruši ili se učitava 10+ minuta (nakon 10 ugasim jer nema smisla čekati) na SSD-u i 12GB RAM-a (dakle, hardver nije problem). Da ne govorim da se isto ponaša na routeru B.neta i njihovom smeće-Internetu 3/0,3 Mbps i 70ms pinga i najbržem domaćem Internetu u Hrvata, test LTE-u na 50/15 Mbps s 15ms pinga.
Zasrali su. Tipično za EA.
Ti shvacas da si ovdje jedini s takvim problemima.Uzmi igru,odi kod nekog random frenda i uvjeri se da ce sve normalno radit kod njega.I daj napravi dual boot windozera.
Klasicna prica.
...
klasicna prica.korisnici su krivi.problem nije u igri.problem je u njihovim kantama.isti si ko ea....
Nemam čak nikakve Xfireve, probao sam čak ugasiti i FW i AV (iako je FW otvoren za BF3 uz potrebne portove (ručno čak, da) i AV nije agresivan) i ništa. Dakle, igri je slobodan put svukud, reinstalirana više puta iznova i - ništa. Nula.
CoD radi dobro. Anno 2070 radi dobro. WoW i LOL rade dobro. BF3 ne radi. Pitam se gdje je problem. NOT!
ne vidim kakav je komp jer nema opisa. ali jesi li probao dignut bf3 na klasični hard. ne na SSD... ili svaki ga put instaliraš na SSD?
ja i nemam nekih problema... tu i tamo mi zna puknut veza i to je to. je8e me kad prvi pocmem pucat, i vec sam ga debelo izbusio, a on mene pogleda i krepam... krepavanje kad sam vec iza ugla. pa onda zapinjanje na svaki kuratz, ono glupo preskakanje objekata - on se prebacuje preko 20cm uzvisine?? ne moze ko covjek uc kroz prozor.. skoro uvijek zapne u oknu prozora.
i mozda najdebilnija stvar ali je debelo iskoristavam je to sto ako npr. zalijepis c4 na tenk i netko te ubije a nisi ga stigao aktivirat to mozes bez problema kad se opet spawnas!! :/ zasto!! za mine mi je ok al ovo se debelo da iskoristit (ko ja). uopce me nije briga ocu ili necu poginut jednom kad ga zalijepim jer znam da nece dugo....
uglavnom ta mehanika je totalni raspashoj
Ajd da onda ocijenimo tehnički aspekt igre ( znači, ne gameplay )..
6 | U potpunosti sam zadovoljan.. |
---|---|
52 | Dobro je, ali moglo je i bolje |
8 | Loše, loše.. |
Da sam 10-15 godina mlađi, vjerojatno bi se pozabavio uređivanjem određenih postavki da "to" radi kako tako, ali nisam, ne da mi se.. Kanta zadovoljava preporučenu konfu, ali za svoje novce nisam dobio što sam trebao dobiti nego poluproizvod koji će vjerojatno biti igriv kako bi trebao biti kroz 6 mjeseci ili više.. kapitalizam u svom punom sjaju..
Sad kad malo bolje razmislim o oduševljenju frenda sa novim COD-om, koji je u biti uglancani nastavak starog, postaje mi jasnije.. Što se mene tiče, isto su mogli napraviti sa BC2..
Čuj, ja osobno s Battlefieldom 3 imam manje problema nego s bilo kojom drugom igrom do sada... Sve ti je individualna stvar.
Ti shvacas da si ovdje jedini s takvim problemima.Uzmi igru,odi kod nekog random frenda i uvjeri se da ce sve normalno radit kod njega.I daj napravi dual boot windozera.
Ha? - Osim dvojice kolega, problem ima i mnogo drugih google search rezultat imaš i Battlelog thread s već 53. stranicom.
Šta ti fakat možeš aktivirat C4 nakon smrti?
Meni uvijek uredno nestane.
Lagg i štekuckanje mi je toliko često u BF3 da ga ni ne primjećujem.
Ali ima vremena kad sve ide savršeno glatko, i onda me UVIJEK izbaci iz igre i kaže da su problemi s EA serverima.
A ja im kažem, Ebem vas u usta žvaljava!!
@ Vash, meni uredno nestaju i RPG rakete koje sam ISPALIO sekundu prije smrti, u beti to nije bio slučaj i prije zadnjeg patcha.