Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.174.061
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Tonči kaže...
kach kaže...

Ti shvacas da si ovdje jedini s takvim problemima.Uzmi igru,odi kod nekog random frenda i uvjeri se da ce sve normalno radit kod njega.I daj napravi dual boot windozera.

Ha? - Osim dvojice kolega, problem ima i mnogo drugih google search rezultat imaš i Battlelog thread s već 53. stranicom.

A osim te 53 strane ima i nekoliko milijuna strana poruka ljudi kojima igra radi. :)

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
neaktivan
Vash kaže...

Šta ti fakat možeš aktivirat C4 nakon smrti?

Meni uvijek uredno nestane.

Možeš ako se sponaš dovoljno blizu mjestu gdje si ih postavio. To naravno iskorištavam maksimalno. :)

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 godina
odjavljen

sad ne znam jesam li tebe ili valueshota skinuo tako u djipu... dosao, zalijepio probao utec ali si me ubio (ili valueshot) i kad ssam se spawnaoo - odabrao c4 i kaboooom! double kill. probaj, fora je, glupa ali fora je forasticna! nisam to jednom napravio. 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

A osim te 53 strane ima i nekoliko milijuna strana poruka ljudi kojima igra radi. :)

Tako osnovna stvar mora raditi svima. Da kickaju PB, riješili bi 85% problema. CoD radi odlično s VAC-om, a usto i kicka cheatere, što se nebi rekli za BF3.

14 godina
ZC_Someone kaže...
KiCo77 kaže...

Sumljam, ja nisam kupio Limited Edition nego obicni BF3, znaci nije bio B2K jer onda to nema smisla, ali je svejedno bio  neki kod, ja mu nisam obracao previse pozornosti jer je bio na toj zastitnoj foliji -.-

Ak si kupio običnu verziju taj kod je bio za PWP pack s kojim dobiješ jedno oružje i par dodataka. A to će ionak svi dobiti s vremenom, ak već nisu. Provjeri dal imaš Type 88 strojnicu za support klasu. Ako imaš slobodno zaboravi na taj kod jer ti ni ne treba.

LoL neki dan mi je sve odjednom doslo ( ti pwp gunovi sks,dao,88) ali ih nije bilo na battlelogu, jucer udem u igru nema vise niceg, danas odem na battlelog i sve otkljucano opet... ugl imam sve znaci ipak mi netreba taj kod zasad...

14 godina
Battlefield 3

Meni je igra radila bezprijekorno i na i3 550 procesoru da se razumijemo,sa 6850hd grafickom i 4gb rama.

Trebalo je duze loadat mape ali hebiga.

nakon toga sam uzeo i5 2500k,jos 4gb rama i drugu maticnu- p67.

Nikakvih problema. Hard je 1tb,neznam ni sam koji-pogledaj pod moj pc.

Probaj redom ic.

Reinstall windowsa,ako imas krekani,kad ih instaliras,prvo sta napravis je loader by daz 197.Prije ikakvog updatea.

nakon toga hide-as u update jedan update sa zadnjim brojevima 033.

Nakon toga updejtaj kompletno sve.

Stavi NAJOSNOVNIJE drivere.

Instaliraj igru i vidi onda. Da komp bude potpuno cist.

Jer vjeruj da su ljudi imali problema sa svakakvim driverima. Od zvucne,do Et6 za overclock,do glupog torrenta nekog,pa do antivirusa.

To  je ono sta bi ja pokusao napravit.

Meni se recimo dogadalo  kad sam imao BC2 ,i3 proc i maticnu h55 sa realtekom, nisam mogao odigrat 15 min. to je bilo MAX.

Nisam znao sta je i vec sam lud bio.

Mjesec dana sam isprobavao sve zivo i skuzio da je bio problem u maticnoj.

Nesto se klalo.

Bilo je isprobano sve-drugi hard,proc,napajanje,drugi win, i na kraju maticna.

Kad se stavila druga maticna,sve je bilo ok. Nikad se nije crashalo.

Umjesto gigabyteove h55 stavljena je bila p55 ploca.

I nakon toga sam uzeo ono gore navedeno.

EDIT- kad sam imao drivere sada 11.11a i 11.11b crashala mi se sa Bf3.exe stopped working. stavio sam 12.1 i sve je ok.

A najsigurniji driveri ZA MENE su bili 10.9 ako se ne varam.

sada mi se bf3.exe stopped working zna dogodit jednom u 30 rundi. I to MOZDA.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 10:55 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Ima dosta problema koji vecina korisnika ima...A ima i onih koje samo neki imaju i ovise o konfiguraciji i postavkama u windowsima.. Meni sve super radi..Tj super je sve radilo do ponedjeljka...Od onda mi se igra zna crashati po 3 puta u rundi..Samo BF3.exe stopped working,nista drugo..Znao sam izaci sa alt+tab po 20-tak puta u rundi a da se igra ne rusi...I evo vec zadnja 2-3 dana mi se to desava..Nikad napocetku mape,uvijek na sredini ili pred sami kraj runde...Stvarno za poluditi i to mi racuna kao loss sto je najgore... Moram provjeriti nesto..U ati catalystu sam update drivere na najnovije 11. nesto,a neki dan mi switch posalje link od ati catalysta gdje imaju driveri vec 12. nesto.. Kako je to moguce?Zar ne bi trebao moj ati control centar sam ih update na najnovije?? Jel ima jos neko 6950 saphire i koje drivere koristite za ati?
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 10:53 (Cyber_Freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Cyber_Freak kaže...
Ima dosta problema koji vecina korisnika ima...A ima i onih koje samo neki imaju i ovise o konfiguraciji i postavkama u windowsima.. Meni sve super radi..Tj super je sve radilo do ponedjeljka...Od onda mi se igra zna crashati po 3 puta u rundi..Samo BF3.exe stopped working,nista drugo..Znao sam izaci sa alt+tab po 20-tak puta u rundi a da se igra ne rusi...I evo vec zadnja 2-3 dana mi se to desava..Nikad napocetku mape,uvijek na sredini ili pred sami kraj runde...Stvarno za poluditi i to mi racuna kao loss sto je najgore... Moram provjeriti nesto..U ati catalystu sam update drivere na najnovije 11. nesto,a neki dan mi switch posalje link od ati catalysta gdje imaju driveri vec 12. nesto.. Kako je to moguce?Zar ne bi trebao moj ati control centar sam ih update na najnovije?? Jel ima jos neko 6950 saphire i koje drivere koristite za ati?

Odi na ATI-eve službene stranice i skini zadnju official verziju drivera, a to je ovaj put 11.12

Meni je dosta sra*o sa 11.11b, tako da sam jedva dočekao ove sa 11.12 i sada mi je puno bolje i stabilnije, makar se tu i tamo i meni zna igra crashati....

My BF3 Battlelog: MasterChurner
17 godina
Vash kaže...

Šta ti fakat možeš aktivirat C4 nakon smrti?

Meni uvijek uredno nestane.

Mislim da ostaje još minimalno 5 sekundi nakon što se respawnaš, tako da ako si blizu, stigneš ga i aktivirati.

Ne mogu sad pronaći službenu vijest o tome.

13 godina
protjeran
plavi83 kaže...
Cyber_Freak kaže...

Odi na ATI-eve službene stranice i skini zadnju official verziju drivera, a to je ovaj put 11.12

Meni je dosta sra*o sa 11.11b, tako da sam jedva dočekao ove sa 11.12 i sada mi je puno bolje i stabilnije, makar se tu i tamo i meni zna igra crashati....

A jesam,imam te 11.12 verziju...Onda nije do drivera...
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
15 godina
Battlefield 3
[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

12.1 su zadnji, ali nisu WHQL. Iako su to preview driveri (dakle beta), AMD ih svejedno preporučuje kao najoptimalnije za gejmanje. Probaj pa vidi. Kod mene uredno radi na dvije 6950. Doduše, radilo mi je dobro sa svima koje sam stavljao, tak da nisam relevantan.

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/Catalyst121Previewdriver.aspx

16 godina
Tonči kaže...
Danny_HR kaže...

Tako osnovna stvar mora raditi svima. Da kickaju PB, riješili bi 85% problema. CoD radi odlično s VAC-om, a usto i kicka cheatere, što se nebi rekli za BF3.

Možda je tvoj problem ipak hardverski, ako si eliminirao softverske probleme. 

Nemožeš stisnut i prdnut.
16 godina
Battlefield 3

Oni koji su jučer, odnosno danas oko 00 sati igrali na bugu poslje restarta servera mogli su na karkandu vidjeti neke igrače na vrhu one najviše zgrade do koje se inače nemože doći "normalnim" putem.

Pa evo kako su se popeli gore:

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Oni koji su jučer, odnosno danas oko 00 sati igrali na bugu poslje restarta servera mogli su na karkandu vidjeti neke igrače na vrhu one najviše zgrade do koje se inače nemože doći "normalnim" putem.

Pa evo kako su se popeli gore:

Neka se  iz suparničke ekipe u šta večem broju penju po zgradama tako da nam ne smetaju dok osvajamo teritorij.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 11:43 (dery).
14 godina
Battlefield 3

Da,tako se penjemo mi kad idemo snajpat gore.

ali je problem ako te skuze, i nemogu te skinut sa sniperom onda te lako skinu mortarom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Prvo sam razmišljao o tome da kickam svakoga tko to koristi, međutim kako se ne radi o glitchu koji jednoj ekipi daje prednost već je oduzima, samo dajte.

Problematični su glitchevi poput onog na Karkandu u BF2 gdje se moglo ući unutar zgrade i pucati prema van dok nitko nije mogao pucati po vama, a vi ste štitili zastavu. :)

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Po meni je glupo da uopce kickas takvu ekipu.

I da je prednost,zasto je nebi koristili? Ako je koriste oni,mozes i ti.

Meni je jadno da admini na takvom serveru kroje pravdu i kickaju zbog toga.

Ima nacina kako ga ubit gore,kao sto rekoh,uzmi mortar.

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
drahic kaže...

Ne treba ih ubijat,več sam napisa, neka njih gore.

17 godina
neaktivan
Jesam napisao da zbog toga ne bih kickao?
16 godina
Battlefield 3
drahic kaže...

Zato jer je EA zabranio iskorištavanje exploita, oni sami banaju takve likove. To ti je pisalo na istim onim tekstu gdje i za boostanje, onaj kojeg sam ti dao prije par tjedana.

Ali nije to sad nešto što bi se trebalo kazniti i kickati ljude sa servera, pošto nemaju baš neku veliku korist od toga...samo štete timu na kraju krajeva

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 12:12 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

^^

pa jesi ,ali si napisao da si razmisljao o tome. Znaci isprva nisi znao sta bi i htio si ih kikat.Onda si razmislio i shvatio da je glitch i odlucio tako ostavit. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...
Jesam napisao da zbog toga ne bih kickao?

Ako igraju na mojoj strani kikaj ih.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 12:04 (dery).
16 godina
Battlefield 3

meni su cudna stvar desila na bf3 a to je da sam dobio par oruzja koja nisam prije imao :S sjecam se dobro da nisam otkljucao da oruzja i sad ih imam :S kako je to moguce?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DangerousB kaže...

meni su cudna stvar desila na bf3 a to je da sam dobio par oruzja koja nisam prije imao :S sjecam se dobro da nisam otkljucao da oruzja i sad ih imam :S kako je to moguce?

Citaj postove.

Izasao je Battlelog update. Svi igraci su dobili PWP. I sva oruzja koja dolaze sa njim.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
17 godina
Battlefield 3

doduše one pozicije na visokim zgradama su odlične za soflame postaviti naravno kad bi barem 2 od 10 snajpera znala kad što koristiti.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

ja i nemam nekih problema... tu i tamo mi zna puknut veza i to je to. je8e me kad prvi pocmem pucat, i vec sam ga debelo izbusio, a on mene pogleda i krepam... krepavanje kad sam vec iza ugla. pa onda zapinjanje na svaki kuratz, ono glupo preskakanje objekata - on se prebacuje preko 20cm uzvisine?? ne moze ko covjek uc kroz prozor.. skoro uvijek zapne u oknu prozora. 

i mozda najdebilnija stvar ali je debelo iskoristavam je to sto ako npr. zalijepis c4 na tenk i netko te ubije a nisi ga stigao aktivirat to mozes bez problema kad se opet spawnas!! :/ zasto!! za mine mi je ok  al ovo se debelo da iskoristit (ko ja). uopce me nije briga ocu ili necu poginut jednom kad ga zalijepim jer znam da nece dugo....

uglavnom ta mehanika je totalni raspashoj

Tako je ne može se preko nekog kamenčića a da se ne oznojiš.Isto tako i tenk ima problem da gazi preko jednostavnih prepreka.

17 godina
neaktivan
drahic kaže...

^^

pa jesi ,ali si napisao da si razmisljao o tome. Znaci isprva nisi znao sta bi i htio si ih kikat.Onda si razmislio i shvatio da je glitch i odlucio tako ostavit. :)

Za glitchanje koje donosi nepoštenu prednost jednom timu ili pojedincu ću uvijek kickati/benati. Ovo nije takav glitch.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 12:15 (Danny_HR).
16 godina
odjavljen
goodie kaže...
Tonči kaže...
Danny_HR kaže...

Možda je tvoj problem ipak hardverski, ako si eliminirao softverske probleme. 

Ne kužim? Moje računalo radi savršeno. Kakav hardverski problem? Usput, taj "hardverski problem" očito smeta samo BF3 i PB-u :)

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Prije cca 10 dana sam primjetio "bujanje" cheatera po serverima, skoro pa nije bio server gdje se nebi jedan pojavio.

I prijavio sam ih jedno 5-6, i zapisao im imena sastrane, da provjerim kasnije dali je Dice sta napravio.

I cini se da su ozbiljno shvatili problem i da dosta brzom djeluju na prijave preko onog "usklicnika" na Battlelog-u.

koliko sam vidio 2 su dobila reset statistika, a 3 su banana, s tim da su dvojica banana u roku 24h otkad sam ih prijavio, a jednom je potpuno izbrisan account.

I sad kad sam dosao nakon vikenda, samo jedan se ukazao jucer navecer, odmah sam ga prijavio, i danas vidim da je banan.

Tako da "thumb up" Dice!!!!!!

Moj PC  
14 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice