Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.190.068
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni je najjača šema kada vidim lika pri dnu liste sa duplo više killeva nego vodeći igrači runde, a bodova niš, zato što ništa ne radi, leži negdje i kao attacker i kao deffender i u CQ, samo bilda K/D. Eto, takve igrače ne volim. Iako i oni na neki način mogu pridonjeti, često su preokupirani "sigurnim" killom koji je za tim vjerovatno ionako nevažan. Pa nek se skupe 3-4 takva igrača i eto ti super formule za poraz. Ja sam se tako nasmijao neki dan na BUGu, attackeri, ekipa redom "digla šatore" ispred baze i deri... Dobro da nisu i logorsku vatricu zapalili! Naravno da je to deffenderima bio šlag na torti, sve što su trebali je malo izmjenjivati vatru i skidati nas nekoliko koji smo pokušali doći do MCOM-a. {#}

I possess a skill to google.
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bok svima, 

Imam problem...

kupio sam key za BF3 LE od jednog forumaša ovdje, ključ je ispravan, skinuo sam igru sa origina, instalirao, no prilikom pokretanja iz origina ili shortcuta otvara mi battlelog, na koji ukucam podatke sa origin acc i kad kliknem na sign in, samo mi refresha stranicu da se ponovo ulogiram. Na punkbusteru, kada odaberem igru, piše mi da server nije instaliran, ne znam jel to ima kakve veze. Ima tko kakvu ideju?

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 8:36 (Maximus_10).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Maximus_10 kaže...

Bok svima, 

Imam problem...

kupio sam key za BF3 LE od jednog forumaša ovdje, ključ je ispravan, skinuo sam igru sa origina, instalirao, no prilikom pokretanja iz origina ili shortcuta otvara mi battlelog, na koji ukucam podatke sa origin acc i kad kliknem na sign in, samo mi refresha stranicu da se ponovo ulogiram. ima tko kakvu ideju?

Koji AV i dali imaš neki addon tipa AddBlock plus? Meni je on uredno radio probleme kod korištenja Battleloga.

13 godina
neaktivan
Minoza kaže...
Maximus_10 kaže...

Bok svima, 

Imam problem...

kupio sam key za BF3 LE od jednog forumaša ovdje, ključ je ispravan, skinuo sam igru sa origina, instalirao, no prilikom pokretanja iz origina ili shortcuta otvara mi battlelog, na koji ukucam podatke sa origin acc i kad kliknem na sign in, samo mi refresha stranicu da se ponovo ulogiram. ima tko kakvu ideju?

Koji AV i dali imaš neki addon tipa AddBlock plus? Meni je on uredno radio probleme kod korištenja Battleloga.

imam samo eset, ništa više, i isključio sam ga, no problem ostaje

17 godina

Pa moraš imati otvoren i Origin i Battlelog, ja otvaram i jedno i drugo posebno, niti ne idem samo preko Origina. A ništa ti ne napiše kada se probaš logirati kroz blog? Daš prtscr ekrana?

Što se tiče PB-a, pokreni ga kada ga skineš sa evenbalace, odaberi BF3 i update napravi, možda to riješi stvar.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
14 godina
Battlefield 3
Jucer kad sam igrao sa Switchom,Nickom,Doxyem,Cyberom i Deadmausom,bili smo na tsu i od 5rundi,jednu smo izgubili. Switch je na meni oborio rekord kolko me puta dignuo iz mrtvih :D Timski je sve bilo. Sry ak sam nekog zaboravio. Danas opet ista stvar moze ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo prtscr.

jučer sam skinuo pb, trebala bi biti zadnja verzija

17 godina

Probaj ići na Forgot password pa ćeš dobiti novi pass na mail. Mislim da bi to trebalo pomoći.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Jucer mi se svidjelo igrati na BUG serveru..Bilo je super.. Jucer mi je bio tek drugi dan a znao sam imati score 22:9 (metro) i ostale mape skoro sve u plusu radi igranja u squadu sa ekipom na team speaku: Astra,Switch,Nick,Doxy,Goran...Puno je bolje i lakse kad se igra ekipno i organizirano...Zato je jucer nas squad sa teamspeaka od 10 mapa 8 pobijedio... Uglavnom pocela mi se igra jako da svidja...Odsad samo igram sa ekipom preko teamspeaka... Jedino sto mi se nije svidjelo jucer sto sam vidio na Bug serveru je to da npr.kad se krece iz baze oni koji imaju bolji Spawn uskoce u tenk,dzip ili neko drugo prevozno sredstvo i odu sami...Kako netko moze biti tako glup i bezobrazan??Onda mi ostali moramo pjesaciti do odredista sto je jako dosadno i iscrpljujuce... Mislim da ima previse individualaca na Bug serveru sto glume ramba i commandosa... Druga stvar je ta sto ima ljudi kad gube da se prebacuje u pobjednicki tim i ostavlja svoju ekipu na cjedilu,dolazi do neravnomjernog team balansa i ljudi se diskonektaju..Mislim da to nije fer i stvarno mi je zao tih jadnika sto pate radi nekog scora... Mislim da je ovo igra koja treba da se igra ekipno i da se druzimo i zafrkavamo,a ne se boriti svim silama za score.. Evo ovo je moje vidjenje i misljenje sto se tice igranja na BUG serveru sto se tice BF3... Jos jednom hvala drahicu (Astri) za poziv na TS... Moj nick u BF3 je neno666n pa tko hoce moze me dodati...
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 9:03 (Cyber_Freak).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

sinoc sam konacno uvaatia misto na bug serveru i naravno,najlipše je s domačom ekipom igrat 

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/9137586/1/302486160/

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

već sam i to bio napravio jednom, i opet ništa

17 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

izvinite sto cu ovo reci ali glupljih igraca nego ne bug serveru nisam vidio, svi vicu bad(da je lose) na kraju runde kada izgubimo,a niko nece nazastave, ja sa likom u tenku i ja gunner i lik stoji skoro u svojoj bazi i gada helice i avione i sta ja zanam sta jos ne. ja mu napisem da krene ali nesljivi on mene ni 5 posto. koji retardirani igraci boze sacuvaj. Ja kada igram na team speaku sa klanom sasvim druga prica, pa kada dodem ovako na random server sa random igracima, ubij boze koliko je to glupo da moram tako reci, kladim se da vise od pola njih nije ni culo za tipku za spotanje, eto toliko od mene nisam vise mogao izdrzati puko sam.

Dajte ljudi naucite igrati ili se kanite igrice(odite igrajte nesto drugo ili igrajte TDM a ne counqest i rush), nemorate biti neki stroj za ubijanje ili neki profic, ali jeb..mu mater igrajte timski kako treba, 100 puta vise volim kada igram s nekim tko nema nekog skilla alo mi covjek baci ammo ili medic, spota pokriva i tako to, nego da igram sa nekime kao "k/d proficem".

Dođi s klanom pa da vam Bučer, Pirat, Kuky, Dado i ja pometemo guzice. :)

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
neaktivan
Maximus_10 kaže...
Minoza kaže...
Maximus_10 kaže...

Bok svima, 

Imam problem...

Probaj ici na repair game/install u Originu

13 godina
neaktivan
black6 kaže...
Maximus_10 kaže...
Minoza kaže...
Maximus_10 kaže...

Bok svima, 

Imam problem...

Probaj ici na repair game/install u Originu

ne ni to ne radi...

16 godina
neaktivan
Maximus_10 kaže...

ne ni to ne radi...

Budući da te Battlelog uputio na FAQ, jesi li provjerio što piše u vezi tvog problema tamo?

13 godina
protjeran
Maximus_10 kaže...

već sam i to bio napravio jednom, i opet ništa

E sad koji browser koristis? Zasto ne stavis na originu prije logiranja da ti zapamti user name i password? Ja sam tako stavio.I kada pokrenem igru iz origina,on mi otvara browser (mozillu firefox najnoviju) i automatski me sam logira..Tada odaberes server i peglas.. Postavi si tako kako sam ti rekao...U svakom slucaju stavi si mozillu firefox kao default browser...
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

meni je nekako najbolje igrati ujutro na bugovom serveru.bude na jedno 10 najvise i svi ispunjavamo zadatke,spottamo,pomazemo si,jedan vozi,jedan puca i zauzimaju obadvojca.kada je pun,pola server solira i ganjaju K/D,nitko nista ne zauzima.mogu li dobiti ip i port od ts-a da se i ja pridruzi zabavi?{#}edit:trazim neki bf3 klan {#}novak sam i priznajem noob u bf3 jer bas i nisam igrao bf,samo cod.polako i ja idem skill up,budem uvijek medu prvima(al imam najmanje killova :()

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 9:28 (Skela96).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Danny_HR kaže...
bmwhartge kaže...

i

Dođi s klanom pa da vam Bučer, Pirat, Kuky, Dado i ja pometemo guzice. :)

Računajte i na ekipu mesara i prdonja (Berta, wiz4rd, hellbyte0, Nick_Diamond i moja malenkost) {#}

dado1410 / Zero|d4d0
13 godina
protjeran
Skela96 kaže...

meni je nekako najbolje igrati ujutro na bugovom serveru.bude na jedno 10 najvise i svi ispunjavamo zadatke,spottamo,pomazemo si,jedan vozi,jedan puca i zauzimaju obadvojca.kada je pun,pola server solira i ganjaju K/D,nitko nista ne zauzima.mogu li dobiti ip i port od ts-a da se i ja pridruzi zabavi?{#}

Imas tu 2 ili 3 stranice unazad ip od ts-a..samo to uneses i connect
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

izvinite sto cu ovo reci ali glupljih igraca nego ne bug serveru nisam vidio, svi vicu bad(da je lose) na kraju runde kada izgubimo,a niko nece nazastave, ja sa likom u tenku i ja gunner i lik stoji skoro u svojoj bazi i gada helice i avione i sta ja zanam sta jos ne. ja mu napisem da krene ali nesljivi on mene ni 5 posto. koji retardirani igraci boze sacuvaj. Ja kada igram na team speaku sa klanom sasvim druga prica, pa kada dodem ovako na random server sa random igracima, ubij boze koliko je to glupo da moram tako reci, kladim se da vise od pola njih nije ni culo za tipku za spotanje, eto toliko od mene nisam vise mogao izdrzati puko sam.

Dajte ljudi naucite igrati ili se kanite igrice(odite igrajte nesto drugo ili igrajte TDM a ne counqest i rush), nemorate biti neki stroj za ubijanje ili neki profic, ali jeb..mu mater igrajte timski kako treba, 100 puta vise volim kada igram s nekim tko nema nekog skilla alo mi covjek baci ammo ili medic, spota pokriva i tako to, nego da igram sa nekime kao "k/d proficem".

A dobro uletio si kad je bila loša partija. Neće ti to biti ni prvi ni zadnji put. Znaš i sam kako to ide, partije variraju, šta možeš. Ništa nije drukčije ni na bug serveru. Često većina igrača uopće nije iz Hrvatske, a kamoli sa ovoga foruma.

Kad igram na BUG serveru i prepoznam neka imena sa foruma, točno se vidi da je drugi stil igre u odnosu na ostale public servere. Rekao bih da je manje mahnitosti u timu. Za mene postoji još jedna prednost igranja na BUG serveru -  iz nekog razloga se manje nerviram kad me upuca neko za koga sam čuo. Npr. kako te može nervirati lik s presmiješnim nickom kuky? lol

KILL! Have no fear!
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav momci napravio sam jednu BF3 montazu pa me zanima vase misljenje o filmicu :)

Pojacajte i gledajte u HD-u.

16 Dobro
0 Lose
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 9:52 (markyyy999).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
[M|C] ex_Co7 /// I LIKE YOU, when the world is mine, you're death will be quick and painless!
14 godina
neaktivan
16 godina

Kolega dobro si napravio što si ga benao, lik je čiter i kraj priče.

Mislim koliko puta ti mora spičit hs u roku par minuta da to ne vidiš? Koliko god tko govorio čitevi su očiti i nema tu previše "dokaza" verifikacija sudskih sporova ili neznam čega.

Svaka čast samo tako nastavi i miči nam čitere sa servera.

{#}

jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan
markyyy999 kaže...

Pozdrav momci napravio sam jednu BF3 montazu pa me zanima vase misljenje o filmicu :)

ja sam vec bio postavio :) :P

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sorry ako je vec bilo,ja ne mogu citati sve stranice jer me nema cijeli dan pa kad dodem onda bude 6 strana (većinom spama) kojeg mi se ne da čitati.

LINK

Najjaca mi je zadnja scena kad se helic zabije u most hehe.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Daj mi reci jel na Bug severu admini imaju spectators menu? Jel mogu gledati screenshootove igraca sa PB? Jer mislim da ima njih jos par pritajenih citera koji dolaze igrati..Samo hedovi padaju... Necu nikoga imenovati,nisam druker ali obratite malo vise pozornosti...
17 godina

Još uvijek mu nisu, ako ništa drugo bar resetirali statse?

14 godina
markyyy999 kaže...

zadnja scena di ovaj poleti je najbolja.... {#}

16 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...

Daj mi reci jel na Bug severu admini imaju spectators menu? Jel mogu gledati screenshootove igraca sa PB? Jer mislim da ima njih jos par pritajenih citera koji dolaze igrati..Samo hedovi padaju... Necu nikoga imenovati,nisam druker ali obratite malo vise pozornosti...

Nisam ja admin na BUG serveru, obrati se piratu ili  Dannyu.

[M|C] ex_Co7 /// I LIKE YOU, when the world is mine, you're death will be quick and painless!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice