Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.213.773
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
Bokte sve vam smeta =) Ako su svi u "coskovima", onda nema tko trcat po mapi!?
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

ja ginem za sve budale u timu.. moras ih molit za svak stvar :

- "joj daj molim te, popravis mi heli. slabi smo s zdravljem, ima nas 6 u helicu bila bi steta da svi poginemo"

-je8i se!

i svi izginemo. prodat cu key ako se nastavim ovako nervirat, kako je u bc2 bilo lijepo igrat a sad ko da su svi popi7dili..

i da, INRV je sranje jer nema protumjere...  autori igra vole govorit da je sistem igre : papir, skare, kamen a ja bi dodao i IRNV govno...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 21:13 (skank666).
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kako se netko voli pravit glup,znas ti o cemu ja pricam a i pun qurac ljudi.

=XII=SandMan....
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ovo je stvarno jadno ej izbacio me admin sa servera,kaze razlog m320 spam ma nevjerovatno,joooj lud sam na takve tipove,bit ce da sam ga pogodio dvaput i to ti je to,debil

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Kako se netko voli pravit glup,znas ti o cemu ja pricam a i pun qurac ljudi.

sardax je očito ljut jer u utorak IRNV BY BY...

Pa od toliko zelene boje od irnv-a u kojeg je gledao vjerovatno čitavo vrjeme sada neće ništa da vidi bez njega pa će mu uništit K/d ratio pa

će počet on da kuka.. (nevalja ovo nevalja ono).

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 21:31 (floks).
16 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

ovo je stvarno jadno ej izbacio me admin sa servera,kaze razlog m320 spam ma nevjerovatno,joooj lud sam na takve tipove,bit ce da sam ga pogodio dvaput i to ti je to,debil

Mene danas banali i isto napisali M320 spam... a uopće nisam nit imao M320... Bio sa svojima iz klana na serveru, banali su još jednog našeg, ne sjećam se šta su njemu napisali... Uglavnom, pita ovaj naš admina da zaš nas je banao, a ovaj odgovori zato kaj smo govna... Daj zamisli lika... Naravno, oboje smo bili na vrhu (ja prvi, on drugi), taman iznad admina na drugoj strani po bodovima. Kakav šupak... Još cijelo vrijeme revive-am ekipu i healam naravno nakupilo se brdo bodova, ovoga to valjda pikalo u oči... A da bi situacija bila slađa, istekao ban nakon par min i mi se opet joinali i onda nas je ostavio na miru, a na kraju smo došli do 3. i 5. mjesta na listi... ali onda mu valjda nije smetalo jer je on bio prvi. Koji lik, strašno...

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Napokon sam uzeo Jet Service Medal (20 sati letenja). Ne želim više ni vidjeti avion u dogledno vrijeme.

Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 21:35 (Danny_HR).

12 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sad se žalite da je irnv bio pre dobar, da su svi kempali itd itd, a u bc2 su se svi žalili što nema ležećeg položaja.
E pa uvođenjem ležećeg položaja se povečao udio kempanja. Nema to nikakve veze  s optikom. Koja je svrha imati optiku u igri koja zapravo ne funkcionira.

A što se tiče stingera, njih su trebali napravit da ruše s prvim pogotkom (ovako ispada da avion ima više oklopa od tenka) kad več pilot ima neograničeu zalihu flareova ili ako ne to, ograničit broj flareova na 2-3 a zatim,

gotovo- nema više. Tako i tako se avioni respawnaju kao i sva ostala vozila.

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 21:46 (peroko).
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Minoza kaže...
Blade Runner31 kaže...

Mene danas banali i isto napisali M320 spam... a uopće nisam nit imao M320... Bio sa svojima iz klana na serveru, banali su još jednog našeg, ne sjećam se šta su njemu napisali... Uglavnom, pita ovaj naš admina da zaš nas je banao, a ovaj odgovori zato kaj smo govna... Daj zamisli lika... Naravno, oboje smo bili na vrhu (ja prvi, on drugi), taman iznad admina na drugoj strani po bodovima. Kakav šupak... Još cijelo vrijeme revive-am ekipu i healam naravno nakupilo se brdo bodova, ovoga to valjda pikalo u oči... A da bi situacija bila slađa, istekao ban nakon par min i mi se opet joinali i onda nas je ostavio na miru, a na kraju smo došli do 3. i 5. mjesta na listi... ali onda mu valjda nije smetalo jer je on bio prvi. Koji lik, strašno...

ae sad reci kako da se covjek ne nazivcira,kako?ej imao sam 4 killa sa m320,samo 4.ma i da sam 300 imao kakve su to gluposti,ja sam na tom battle reportu zadnji sa bodovima u prvih 4,ma neznam da mi je te decke srest na cesti da im zaspamam jednu iza uha

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 21:44 (Blade Runner31).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovo je noćna mora{#}!!!!

1. dođem sav sretan nema susjede nije mi se spojila( igratiću bez  lagova)

2. krenem u server piše loading map crash igre

3.probam opet uđem, gotov match i crash

4. odigram (prvi sam) osto jedan ticket crash

Do kada ću morati trpiti CRASHANJE{#}

Kalko1212 ingame
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

dobro reci ti nama, koji kuratz ti nju ne isamaras pimpekom po celenki? ono, kad ti se spaja na net :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
neaktivan
skank666 kaže...

dobro reci ti nama, koji kuratz ti nju ne isamaras pimpekom po celenki? ono, kad ti se spaja na net :/

E pa onda reci kako da stavim WPA-2  zaštitu i neću više o njoj.

Do onda smišljam kako joj gavu otkinuti.

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 22:00 (kalko1212).
16 godina
odjavljen

bog te blagoslovio... udjes u ruter i tamo si sve namjestis il bar zamolis nekog od frenda da ti to sredi.. ili iscupas antenu ili isamaras susjedu

16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

bog te blagoslovio... udjes u ruter i tamo si sve namjestis il bar zamolis nekog od frenda da ti to sredi.. ili iscupas antenu ili isamaras susjedu

namjesti WPA2 i šamaraj susjedu {#}

CARPE DIEM
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

E kada bih je mogao locirati, ne isšamarati nego sa svojim omiljenim helijem iz BF3 izrešetati.{#}

Volio bih gledati kako se živcira kao ja kada internet lagga, posebno kada igram.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
peroko kaže...

Sad se žalite da je irnv bio pre dobar, da su svi kempali itd itd, a u bc2 su se svi žalili što nema ležećeg položaja.
E pa uvođenjem ležećeg položaja se povečao udio kempanja. Nema to nikakve veze  s optikom. Koja je svrha imati optiku u igri koja zapravo ne funkcionira.

BC2 je odlican, sreca pa je izbacen prone, na sta bi onda licila igrica

nema trcana po mapi, skidaju te sa svih strana, vala nema ni campera, meni je savrsena igrica.

a to za campere, to ste vi sami krivi, NEMOJTE samo trcati za ostalima, samo igrajte polako i pazite oko sebe, vjerujte mi, time ce i killovi doci na vidjelo :D

Had a dream I was king, I woke up still king
17 godina
Y2K2 kaže...

Bas je lijepo kad svi to koriste na serveru,taktika gubi smisao,sa tim IRNV-om igra se svede samo na kemp i napucavanje iz coskova, u prevodu COD.

Naj jace mi je kad se spominje COD. Igram COD od jedinice. BF3 je kamperaj teski. IRNV, light, i svako drugo govno ce se stavit na pusku samo da se može ubiti nekog. il M320 strašno, vidim pojedincima je to weapon 1. Neka svako govnari sa cim oce pocevsi od IRNV, M320 ili mortarom gdje nema FF sipat po M-com-u. Osobno nemam ni jedan kill sa M320 ili IRNV niti cu ga imati. Uglavnom, sada kada su svi upoznali mape pocelo je strašno kampanje. Tako da nemoj spominjati COD.

15 godina
neaktivan
BDS kaže...
Y2K2 kaže...

Bas je lijepo kad svi to koriste na serveru,taktika gubi smisao,sa tim IRNV-om igra se svede samo na kemp i napucavanje iz coskova, u prevodu COD.

Naj jace mi je kad se spominje COD. Igram COD od jedinice. BF3 je kamperaj teski. IRNV, light, i svako drugo govno ce se stavit na pusku samo da se može ubiti nekog. il M320 strašno, vidim pojedincima je to weapon 1. Neka svako govnari sa cim oce pocevsi od IRNV, M320 ili mortarom gdje nema FF sipat po M-com-u. Osobno nemam ni jedan kill sa M320 ili IRNV niti cu ga imati. Uglavnom, sada kada su svi upoznali mape pocelo je strašno kampanje. Tako da nemoj spominjati COD.

COD je teski kamperaj sta god ti pricao.

edit: jos da dodam za ovo boldano, reci kako se COD razlikuje tu od bf-a

=XII=SandMan....
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 22:55 (Y2K2).
14 godina
neaktivan
BDS kaže...
Y2K2 kaže...

To je tvoj osobni stav. Meni je svejedno ko sta koristi, uostalom svatko ima pravo koristiti sta mu je volja. 

Po tome bi onda pola oruzja trebalo izbaciti ili modificirati da bi nekima bilo po volji.

16 godina
Battlefield 3

Do sada nisam skužio dal me ubio netko sa ili bez irnv-a. Uopće ne gledam to niti se zamaram time.

Jedino što me stvarno smeta ali baš iritira je odbljesak svega.Od prenaglašene svijetiljke,lasera na puškama do odbljeska sunca. Sunce na nekim mapama toliko blješti da me zaboli glava nakon kratkog vremena.Previše mi je to.Malo su pretjerali. Čekam prvi epi napad :D

btw od sinoć sam novi noob.Tenk noob...a jbte riknuo sam od smijeha.šta sve ljudima smeta za nepovjerovat

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 23:02 (Kill Frenzy).
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Do sada nisam skužio dal me ubio netko sa ili bez irnv-a. Uopće ne gledam to niti se zamaram time.

Jedino što me stvarno smeta ali baš iritira je odbljesak svega.Od prenaglašene svijetiljke,lasera na puškama do odbljeska sunca. Sunce na nekim mapama toliko blješti da me zaboli glava nakon kratkog vremena.Previše mi je to.Malo su pretjerali. Čekam prvi epi napad :D

Haha, pa sunce i u stvarnosti jako bliješti...

17 godina
Kill Frenzy kaže...

lol ali žalosno je koliko sam skužio da je lakše gledati  prema suncu recimo sa točke foresta na hilltop sa IRNV-ome nego sa normalnim scopom.  i irnv bi bio puno neupotrebljiviji po danu da sve površine koje se zagriju isijavaju toplinu, pa recimo gledaš prema kontejneru (kamenju, onim autićima, kamiončićima...)  sve blješti a kad ono tip se samo stopio sa pozadinom i opali te po čelu.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 23:06 (sokre).
16 godina
Kule_zg kaže...

Metak (vrlo često) u stvarnosti ubija iz prve{#}

sokre

nemogu ništa reć jer još nisam niti probao irnv(lvl 20) {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 23:06 (Kill Frenzy).
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Kule_zg kaže...

Sunce i metak hmm, nije bas neka usporedba ;) uostalom ima HC mod za ubijanje jednim metkom

17 godina
Kill Frenzy kaže...
Kule_zg kaže...

sokre

nemogu ništa reć jer još nisam niti probao irnv(lvl 20) {#}

probao i sve 5 vidiš sve što nebi trebao viditi, ali me jednostavno smeta provoditi mape u zelenom, tako da ga izbjegavam. koliko želim imati što bolji učinak više volim uživati u ljepoti igre.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 23:09 (sokre).
16 godina
odjavljen
BDS kaže...
BF3 je kamperaj teski. IRNV, light, i svako drugo govno ce se stavit na pusku samo da se može ubiti nekog. il M320... strašno kampanje.

Inače, cilj u igri Battlefield je - vjerovao ili ne - ubiti nekoga. No ako to nisi skužio do sada... Inače, što ti to znači, taj "kamperaj" i "kampanje"?

15 godina
neaktivan

Smjesno je sto on govori da se u BF-u stavljaju svakavi dodatci na pusku da bi mogao ubit nekog, a u COD-u je pravi cirkus sa tim dodatcima, jos malo pa ce bit dodatak i za letenje.

=XII=SandMan....
17 godina
Y2K2 kaže...
BDS kaže...
Y2K2 kaže...

COD je teski kamperaj sta god ti pricao.

edit: jos da dodam za ovo boldano, reci kako se COD razlikuje tu od bf-a

To nisam ni spominjao u kontekstu COD-a, niti branim COD. BF3 mi je bolji. Al vec 100x receno da su to dvje razlicite igre. Uglavnom sam mislio na IRNV i light i onaj crveni laser. Neki kazu pa lampa te stvarno tako jako zasljepi i u stvarnom životu zato se i zove tactical light. Da al u stvarnom životu da te jedan metak pogodi u potkoljenicu lego bi na pod, nebi pao mrtav al bi zalego. Pravi avioni lete puno brže nego u BF3. Ali koga briga, najvazniji je balans da je igrivo, da je zabavno. Sa stvarima tipa IRNV, light, spamanje sa mortarom i M230 igra gubi balans a time i igrivost i zabavnost. A igram je iz zabave. A ljudi ce iskoristiti svaki propust, iskoristavati svaki glitch do beskraja.

17 godina
Y2K2 kaže...

Smjesno je sto on govori da se u BF-u stavljaju svakavi dodatci na pusku da bi mogao ubit nekog, a u COD-u je pravi cirkus sa tim dodatcima, jos malo pa ce bit dodatak i za letenje.

lol vidovititi Milan mi je natuknuo da će se moći uskoro instant gib dodatak staviti{#}.

Edit: čujem da će i telekill opcija doći u igru, ako sve ne dohvatiš od prve!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 23:20 (sokre).
14 godina
neaktivan
BDS kaže..e..

To nisam ni spominjao u kontekstu COD-a, niti branim COD. BF3 mi je bolji. Al vec 100x receno da su to dvje razlicite igre. Uglavnom sam mislio na IRNV i light i onaj crveni laser. Neki kazu pa lampa te stvarno tako jako zasljepi i u stvarnom životu zato se i zove tactical light. Da al u stvarnom životu da te jedan metak pogodi u potkoljenicu lego bi na pod, nebi pao mrtav al bi zalego. Pravi avioni lete puno brže nego u BF3. Ali koga briga, najvazniji je balans da je igrivo, da je zabavno. Sa stvarima tipa IRNV, light, spamanje sa mortarom i M230 igra gubi balans a time i igrivost i zabavnost. A igram je iz zabave. A ljudi ce iskoristiti svaki propust, iskoristavati svaki glitch do beskraja.

Pa covjece igraj svoju igru onda i kaj te boli ona stvar sta drugi igraci koriste?

Njihova stvar, ako netko mora koristiti IRNV, mortar ili M320 da bi imao bolji omjer K/D njegova stvar, a uostalom to je na neki nacin i jedan od ciljeva igre...

A ako hoces realno ubijanje odi na HC mod

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice