Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.085.150
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Blade Runner31 kaže...

sad sam igrao na bugovom serveru i neznam sve je meni tu cudno,pucam direktno u tipa s 3 metra ali direktno a on se uspije okrenut i ubit me i to par situacija tako,mene koda jedan metak ubije sa 10 000metara a ja nekog sa 6 nemogu sa metar,nemam pojma vise.isto tako tip me ubije i gledam ga nakon toga i primi 7 metaka,tip i i dalje cuci pored mcoma koda ga je cackalica pogodila a ja da tako cucnem od jednog metka bi salto napravio a ne ostao cucat,uf sta sam frustriran,vidim ja da su sve to{#}

Ovo i mene neizmjerno zivcira.

U 90% slucajeva poginem kad je rijec o bliskoj borbi. Npr. uocim tipa na nekih 10-20m s njegove bocne strane prvi pocnem pucat po njemu i on se uspije

okrenut i ubit me s 2-3 metka. Reko bi da je to sto me mozda pogodio odma u glavu ali 90% situacija ne vjerujem da me svaki put pogodi u glavu...

15 godina
Battlefield 3

Ajmo na BUG server!! {#}

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein; originID: rake007_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
drZivago kaže...
NAŽALOS NIŠTA OD TOGA KENDO ISTO SRANJE.

Probaj up date PB. I napiši u profilu Moj PC koji komp imaš tako da ljudi mogu vidjeti konfiguraciju i ubuduće ti dati neka rješenja na osnovu toga. A taj tvoj problem ima večina igrača u svijetu pa to možda poprave sa ovim pachom koji je najavljen za idući tjedan. Ja ga na sreču nemam.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kendo kaže...
drZivago kaže...

Probaj up date PB. I napiši u profilu Moj PC koji komp imaš tako da ljudi mogu vidjeti konfiguraciju i ubuduće ti dati neka rješenja na osnovu toga. A taj tvoj problem ima večina igrača u svijetu pa to možda poprave sa ovim pachom koji je najavljen za idući tjedan. Ja ga na sreču nemam.

Ma kod mene isti problem svakih 10-20 min crash, isprobo sve ništ ne radi do zvučne je. Možemo samo čekati patch da izađe.

Kalko1212 ingame
13 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...
Kendo kaže...
drZivago kaže...

Ma kod mene isti problem svakih 10-20 min crash, isprobo sve ništ ne radi do zvučne je. Možemo samo čekati patch da izađe.

Ma kako mi je prije radilo bez problema kad sam konfigurirao routera, to mi nije jasno. Sve šljaka OK grafika, igrica ne trza, samo me izbaci van sa servera. Ma nek se napuše više s tim. U BF2 nikad problema, ni u početku. I updetam stalono PB to nije problem.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 12:31 (drZivago).
16 godina
moderator
Battlefield 3

Ja sam na serveru,pa mi se pridružite da ga napunimo.(afk sam)

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...
Blade Runner31 kaže...

sad sam igrao na bugovom serveru i neznam sve je meni tu cudno,pucam direktno u tipa s 3 metra ali direktno a on se uspije okrenut i ubit me i to par situacija tako,mene koda jedan metak ubije sa 10 000metara a ja nekog sa 6 nemogu sa metar,nemam pojma vise.isto tako tip me ubije i gledam ga nakon toga i primi 7 metaka,tip i i dalje cuci pored mcoma koda ga je cackalica pogodila a ja da tako cucnem od jednog metka bi salto napravio a ne ostao cucat,uf sta sam frustriran,vidim ja da su sve to{#}

Znam kako ti je !!!!

Dodem sa m4a1 do lika koji lezi pucam po njemu celi senzer lik skuzi okrene se i drapne me sa onim mod11 sniperom -.-"

Najrađe bi mis zašišo u zid zbog toga al necu nije ni mjesec dana star !{#}

ajde nisam jedini pa me tjesi malo,valjda kad budem igrao 500sati cu i ja tako,tek sam 50 odigrao u zivotu,haha kad budem mogao odjedanput trcat,skocit,okrenut se u zraku,ubit jednog i odmah promjenit na zolju i kroz noge skinut tenk na drugoj mapi i dat pasu jest prije nego se docekam na noge i ja cu tad bit{#}

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel itko kupovo bf3 rus s Optime Keys ?

kupio sam od njega cod2 key za frenda(prije neg je imao stranicu), a sad hoće li bf3 valjat...?

neće bit nikakve šanse za ban sa origina i sl.?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
pirat kaže...

Ja sam na serveru,pa mi se pridružite da ga napunimo.(afk sam)

Pirat stižem samo nemoj da budeš AFK.

Kalko1212 ingame
13 godina
protjeran

Server je gotovo prazan! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 12:38 (NiramX).
14 godina
neaktivan
crozoki kaže...

nemoj me zahebavat da sa 570 gtx ne možeš igrati bf3 na ultra sve?

iako i nema potrebe stavljati sve na max

mogu ako je kloknem a na stock ide to sve savrseno ali nekad primjetim da kad je puno borbe,ekspozija i tako da mi padne fps tako da su mi sad postavke sve ultra osim teren i efekti na high i smanjio sam ona dva cuda na X2,zao mi ju je klokat iako je stvorena za to ali sam se ubio na brodu da kupim sve to pa neka je jos malo na stock,jedino je proc na 4.6,on se ne buni,ae necu spamat,btw BF3 je super{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 12:40 (Blade Runner31).
13 godina
neaktivan
NiramX kaže...

Server je gotovo prazan! {#}

Dajte di ste nema vas na serveru!!!!!!

Kalko1212 ingame
14 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...

Dajte di ste nema vas na serveru!!!!!!

sta ga treba filat ili cete igrat,ako treba samo stajat tamo spojit cu se pa odo van,evo gore sam,treba cekat da se svi otrijezne od sinoc pa ce doc{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 12:50 (Blade Runner31).
14 godina
neaktivan
Kule_zg kaže...

Ovo i mene neizmjerno zivcira.

U 90% slucajeva poginem kad je rijec o bliskoj borbi. Npr. uocim tipa na nekih 10-20m s njegove bocne strane prvi pocnem pucat po njemu i on se uspije

okrenut i ubit me s 2-3 metka. Reko bi da je to sto me mozda pogodio odma u glavu ali 90% situacija ne vjerujem da me svaki put pogodi u glavu...

ista stvar isto razmisljanje,neznam jel ima mozda za otkljucat nesto kao pancirka ili slicno,neznam ali frustrira,a rekao bi i da je ping ali ne vjerujem,a mozda sam i noob(vjerovatno)neznam,idem trenirat

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ajmo pirat,di si sad?Zakaj niste stavili da su 2 igaca dovoljna za pocetak igre??

x3Cks
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 13:09 (kach).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovo zeleno bljeskanje ekrana u igri mi počinje ozbiljno ići na *****

0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Ma vjerujem da ima i cheatera,koliko mi se puta desi da me tip pogodi sa tenkom,a ja u heliju!Isti tip,3 puta zaredom i to sa kuglom,ne raketom-mos misliti!

Jel ima upgrade koji omogucava jednim tenkovskim pucnjem,totalno unisti mene i moj tenk?-.Ne bih rekao!A znas koliko mi se to puta desilo!

Likovi se respawnaju u nasoj bazi bez problema,iako je ona zauzeta sa nase strane!

U medusobnom okrsaju,ja njega zderem barem 3 puta,on mene jednom-OFC ja kepam,a na kill camu fino pise njegovo 100% zdravlje!

Nadam se da ce poceti cesce banirati takve cheatere,upravo kao sto se to radi uredno na BUG-ovom serveru!

Pitanje:Koliko C4 je dovoljno na tenk staviti da totalno unistimo tenk i vozaca?

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

3 na njega plantaj....na humweeja sam naljepio 3 komada i grunuo tki do tenka....disabled

Cpt_LIAR
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

da sve su to meni cudne stvari,nekad naletim na neki server i tako je lijepo igrat,imam osjecaj da su svi podjednaki i bas je gust a nekad mogu pocat po njemu a on se okrene i mahne mi i ubije bez beda,covjece pa ja se sad bojim pucat da se ne otkrijem jer stalno kontam da je to taj koji ce primit deset metaka i ubit me koda ga nisam ni okrznuo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

Ma vjerujem da ima i cheatera,koliko mi se puta desi da me tip pogodi sa tenkom,a ja u heliju!Isti tip,3 puta zaredom i to sa kuglom,ne raketom-mos misliti!

Ima ljudi koji se u tome jako dobro ispraksaju. Npr. u BC2 Vietnamu su te skidali bez problema, pogotovo ako si letio jednolično ili malo sporije. Jedino ak te baš gađa s 2km, onda se već može raspravljati o mogućem varanju.

Btw. s kuglom? Kaj su pirati u tenku pa deru s kuglama? Arrrrr {#}

Milka30 kaže...

Jel ima upgrade koji omogucava jednim tenkovskim pucnjem,totalno unisti mene i moj tenk?-.Ne bih rekao!A znas koliko mi se to puta desilo!

Moguće da je bug, al također je jako bitno kamo ciljaš. Ako te pogodio od iza ili sa strane točno u spoj kupole i tijela tenka moguće da te skine s jednim udarcem. Recimo ako gađaš u taj spoj tenku s leđa dosta su i dvije rakete iz RPGa ili SMAWa, a inače ih treba više.

Milka30 kaže...
Likovi se respawnaju u nasoj bazi bez problema,iako je ona zauzeta sa nase strane!

Hmm... da li ste provjerili okolicu, možda su postavili mobil respawn vama iza leđa.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
14 godina
ZC_Someone kaže...
Indestructible kaže...

...

molio bih 1 min samo aplauz za DICE

Trebao bi im dati aplauz jer su popravili nešto što nije valjalo? Kad naprave igru koju ne treba popravljati onda će dobiti aplauz.

s obzirom kakve su ljencuge iz dicea kad treba sto popraviti, ovo je itekako veliki korak

Had a dream I was king, I woke up still king
15 godina
neaktivan
Indestructible kaže...
ZC_Someone kaže...
Indestructible kaže...

...

molio bih 1 min samo aplauz za DICE

Trebao bi im dati aplauz jer su popravili nešto što nije valjalo? Kad naprave igru koju ne treba popravljati onda će dobiti aplauz.

s obzirom kakve su ljencuge iz dicea kad treba sto popraviti, ovo je itekako veliki korak

Da bas su ljencuge.

=XII=SandMan....
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Eo ga video malo vožnja sa AH-6J Little Bird

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/crofck007/][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean5/ps3/crofck007.png[/img][/url]
Moj PC  
10 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo, da vas malo odvuče od Battlefielda.

{#}

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Detalji o nadolazečem patchu

•     Bring more polish to the game
  •     Stability improvements
  •     Weapon balancing
  •     Squad control functionality
  •     User interface enhancements
  •     Several feature enhancement based on user feedback

Sljedeći tjedan bi trebala doći službena i  još detaljnija lista fixeva

LINK

P.S. nadam se da nitko nije stavio

Moj PC  
2 0 hvala 3
16 godina
moderator
Jack Sparrow kaže...

Detalji o nadolazečem patchu

•     Bring more polish to the game
  •     Stability improvements
  •     Weapon balancing
  •     Squad control functionality
  •     User interface enhancements
  •     Several feature enhancement based on user feedback

Sljedeći tjedan bi trebala doći službena i  još detaljnija lista fixeva

LINK

P.S. nadam se da nitko nije stavio

Nada je kur*va...LINK

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 14:58 (pirat).
14 godina
Battlefield 3

Skupljeni svi ribboni {#}

Origin/Battlelog: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
drZivago kaže...

A ljudi svi mi imamo probleme{#}. Imam i ja jedan. Igram MP kojih 20 minuta i odjedom server timed out ili server discon... Opet se spojim (nekad jedva) na server opet igram 20 ili 30 minuta i isto sranje. Prije kojih tjedan i pol složio sam on Ip adrese na routeru (kako je objašnjeno u ovom forumu) i radilo je tjedan dana bez greške do prije kojih tri ili četiri dana. Što da sad napravim?????????????????????????

jesi li upnp na routeru isključija i na firewallu kvaćica za bf3 i pb na public i home

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 15:21 (dery).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

e pa koja je razlika izmedji aks74u sto sam imao na pocetku i ona sto otkljucas predzadnja kao inzinjer,pa iste su

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

e pa koja je razlika izmedji aks74u sto sam imao na pocetku i ona sto otkljucas predzadnja kao inzinjer,pa iste su

Ali ovu zadnju sto si otkljucao mozes koristit dok igras kao amer.

=XII=SandMan....
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice