- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Destrukcija ovdje, j upola lošija i MANJE je ima nego u BC2.
Ajde odi igraj MW3 i ne seruckaj stalno. Ne sviđa ti se ovo, ne sviđa ti se ono, odi igraj brainles pucačinu, jer kako sandman kaze, nije bf za svakoga.
Upola lošija? kaj imaš ti neki destrakšnmetar ili kaj?
Hebate nisam ni znal da je f2000 tak dobar -.-
Destrukcija ovdje, j upola lošija i MANJE je ima nego u BC2.
Ajde odi igraj MW3 i ne seruckaj stalno. Ne sviđa ti se ovo, ne sviđa ti se ono, odi igraj brainles pucačinu, jer kako sandman kaze, nije bf za svakoga.
Upola lošija? kaj imaš ti neki destrakšnmetar ili kaj?
Slažen se nije BF za svakoga. COD fanovi će kupiti i ako bude najgora igra ikada jer vjeruju COD, i njegovom napucavanju. A mi vjerujemo Battlefield-u jer volimo takav način igre, a ne napucavanje ili "COD stil".
Evo opet da pokažem iako sam pokazo na strani prije da svi vide:
istina ,destrukcija se čini puno bolja,ljepša a i jeste primjetili da je javelin u prvom planu jer je očito poboljšan...
Da, bilo bi lijepo kada bi Javelinom mogao jednim udarcem rasturiti jeep, a ne Vehicle Disabled, već mi je muka od toga (pogotovo kada konačno, npr. pogodim chopper, a on leti dalje ko da ništ ni bilo...)
Meni je smiješno da kad s tenkom pogodim ono njesra od džipa a on još vozi :D
Ja gubim volju za igranjem,nemam uopće živaca više igrati u komadima od 5-10 minuta zbog tih glupih random crasheva drivera....za pop*zdit.
Da, bilo bi lijepo kada bi Javelinom mogao jednim udarcem rasturiti jeep, a ne Vehicle Disabled, već mi je muka od toga (pogotovo kada konačno, npr. pogodim chopper, a on leti dalje ko da ništ ni bilo...)
Nije da ga ti pogodiš, nego ga samo kriplaš na 50% zdravlja i kontrole na heliju podivljaju. ali ga ja i tako shebanog spustim i popravim. samo praksa...
Evo opet da pokažem iako sam pokazo na strani prije da svi vide:
istina ,destrukcija se čini puno bolja,ljepša a i jeste primjetili da je javelin u prvom planu jer je očito poboljšan...
E te mene stvari najviše živciraju u igre javelin bi trebo iz prve razorit mobile aa,a da ne govorim jeep.A ne da ti treba 2 projektila za venichle disabled,šte se tiče
tenka 2 javelin rakete bi bilo perfektno,ali vozila možda ne bi bila od koristi jer bi svi sa javelinima trčali okolo i tenkovi bi bili pre slabi e sad kako će oni to balansirat
ako uoće budu bufali javelin vidjet ćemo.
Ja gubim volju za igranjem,nemam uopće živaca više igrati u komadima od 5-10 minuta zbog tih glupih random crasheva drivera....za pop*zdit.
mozda je jednostavno problem da ti je grafa preslaba,mislim da 5750 je daleko preslaba za ovu igru i da nemože ju tijerati jer ako si primijetio po temi i ljudi sa daleko jaćim grafama imaju gadnih problema,
npr. meni se ćesto rušio driver,stavio nove drivere i sve pet,nakon toga ubacio 8gb rama i od onda nikakvih problema,niti sa krešanjem,štekanjem ili bilo kakav drugi problem samo uživanje u igri!
Kad sam u tenku, jel mogu vidjet "zdravstveno stanje tenka" ili moram po osjećaju izletavati van i popravljati?
Možda sam slijep
Kad sam u tenku, jel mogu vidjet "zdravstveno stanje tenka" ili moram po osjećaju izletavati van i popravljati?
Možda sam slijep
Pa imas u donjem desnom kutu stanje tenka.
E te mene stvari najviše živciraju u igre javelin bi trebo iz prve razorit mobile aa,a da ne govorim jeep.A ne da ti treba 2 projektila za venichle disabled,šte se tiče
tenka 2 javelin rakete bi bilo perfektno,ali vozila možda ne bi bila od koristi jer bi svi sa javelinima trčali okolo i tenkovi bi bili pre slabi e sad kako će oni to balansirat
ako uoće budu bufali javelin vidjet ćemo.
Tenk vrlo brzo otključava smoke, i može se mkanut s njim od locka aviona, chopper-a i javelin-a (prije nego zalocka); te se taj smoke jako brzo obnavlja. To što ga većina igrača ne koristi je dobro za nas s javelinom (koji ipak rijetko koristim - ipak je RPG/SMAV, pucaj pa ak pogodiš pogodiš).
Možda i ne bi bilo da nisu oni izrezali samo bezumne dijelove...
sad sam igrao na bugovom serveru i neznam sve je meni tu cudno,pucam direktno u tipa s 3 metra ali direktno a on se uspije okrenut i ubit me i to par situacija tako,mene koda jedan metak ubije sa 10 000metara a ja nekog sa 6 nemogu sa metar,nemam pojma vise.isto tako tip me ubije i gledam ga nakon toga i primi 7 metaka,tip i i dalje cuci pored mcoma koda ga je cackalica pogodila a ja da tako cucnem od jednog metka bi salto napravio a ne ostao cucat,uf sta sam frustriran,vidim ja da su sve to
Pa imas u donjem desnom kutu stanje tenka.
Ray Charles :D
Evo uzimam novu konfu za par dana, napokon... :)
Phenom II X4 965be
Sapphire HD 6850
4GB ddr3 2000mhz
m5a78le mbo
650w pro xfx
šta mislite na kakvoj grafici ću moći igrati?
Phenom II X4 965be
Sapphire HD 6850
4GB ddr3 2000mhz
m5a78le mbo
650w pro xfx
Maxed out,bar ja igram tako (6850 i X4 720)
Phenom II X4 965be
Sapphire HD 6850
4GB ddr3 2000mhz
m5a78le mbo
650w pro xfx
mislim na high glatko,mislim ali neznam
Ne znam jel itko ima problem joi "muci" nas Brođane(mene,burajza i frenda,frendovog frenda)?
-Kada palimo komp i prvi puta pokrecemo igru,na bilokojem serveru,igra se chrasha,tj.BC3 have stop to work(tako nekako),nakon drugoga pokretanja,šiba sve ok,do kraja dana,na bilokojem serveru!
-Prilikom pokretanja multiplay igre(logiranja na server),ni slucajno ne smijemo klikati misem na bilo sta,jer rusi igru!
Vidio da nitko nije upucivao na taj problem,to izgleda muci samo nas!?
Maxed out,bar ja igram tako (6850 i X4 720)
rodjo molim te prodaj mi tu tvoju graficku,ja cu svoju u smece kad moja ocito nemoze sto tvoje cudo moze
Ne znam jel itko ima problem joi "muci" nas Brođane(mene,burajza i frenda,frendovog frenda)?
-Kada palimo komp i prvi puta pokrecemo igru,na bilokojem serveru,igra se chrasha,tj.BC3 have stop to work(tako nekako),nakon drugoga pokretanja,šiba sve ok,do kraja dana,na bilokojem serveru!
Vidio da nitko nije upucivao na taj problem,to izgleda muci samo nas!?
Tako je i kod mene isto. Kad god pokrećem prvi puta igru uvijek se crasha ali onda drugi puta radi sve super, mogu paliti i gasiti igru kolko god hoću puta bez problema.
Phenom II X4 965be
Sapphire HD 6850
4GB ddr3 2000mhz
m5a78le mbo
650w pro xfx
3D
Kod mene isto. Navikao sma na to i dok drugih problema nemam - masala.