Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.086.601
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
Doxy_CRO kaže...

U BF3 90% populacije (čak stare BF populacije) igra bezglavo, samo run'n'gun, igra nije vidjela "taktike".

Konstantni problemi s igrom, nekima veći, nekima manji, a dobar dio većinu dana nemože igru ni pokrenuti iz nekih divljih origin/battlelog razloga.

MW3 je čista zabava, ne pokušava biti nešto što nije, on je čista zabava gjde ako si dobar, netreba ti cijeli tim da napraviš objective, jer si hebeni one man army.

Nema problema, nema rušenja, nema trzanja, a izgleda donekle pristojno.

Nisam ni kupio MW3, jer sam nabrušen na tenkovei slično, ali da ga kupim, mislim da bi BF3 igrao manje nego MW3, čisto jer igrači ubiju svu zabavu, umjesto da se zabavim, ja se isfrustriram.

Sve više i više frustracija proživljavam igrajući BF...

Igra je napravljena tak, da ovisiš o suigračima, kad ono, NEMA AMMO (nikad ga nema a svi support igraju), NEMA SPOTANJA a hrpa snajpera, NEMA REVIVEA, a oko mene čuče assault kreteni...ja jedin is engiem gađam avione i helije, suigrači koji su engineeri (veći level nego ja, znači imaju iglu/javelin), gledaju iza ugla i snajpaju s malim kalašem.

Toliko o SUPERIORNO TAKTIČKOJ IGRICI...

slažem se sa mišljenjem da velika većina igra bf3 "krivo" i da zna biti frustrirajuće ali nekad uživam i u tome da se sam izborim za objective kad već u timu imam ljude koji ne znaju kakvu ulogu imaju u igri. nekad se stvarno igra timski i još je veći gušt. što se problema tiče , igram na ps3 i sve radi glatko. samo pisijaši imaju 99 problema:)

14 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

U BF3 90% populacije (čak stare BF populacije) igra bezglavo, samo run'n'gun, igra nije vidjela "taktike".

Konstantni problemi s igrom, nekima veći, nekima manji, a dobar dio većinu dana nemože igru ni pokrenuti iz nekih divljih origin/battlelog razloga.

MW3 je čista zabava, ne pokušava biti nešto što nije, on je čista zabava gjde ako si dobar, netreba ti cijeli tim da napraviš objective, jer si hebeni one man army.

Nisam ni kupio MW3, jer sam nabrušen na tenkovei slično, ali da ga kupim, mislim da bi BF3 igrao manje nego MW3, čisto jer igrači ubiju svu zabavu, umjesto da se zabavim, ja se isfrustriram.

Igra je napravljena tak, da ovisiš o suigračima, kad ono, NEMA AMMO (nikad ga nema a svi support igraju), NEMA SPOTANJA a hrpa snajpera, NEMA REVIVEA, a oko mene čuče assault kreteni...ja jedin is engiem gađam avione i helije, suigrači koji su engineeri (veći level nego ja, znači imaju iglu/javelin), gledaju iza ugla i snajpaju s malim kalašem.

prijatelju, u cod-u si one man army ako znas igrati, sto se nebi reklo za tebe. mislim da si ti vise ona kanta za napucavanje koja drzi shift cim se spawna i dobije metak u celo prije neg se okrene. vise bih rekao da si ti tip igraca radi kojeg se drugi nazivaju ''one man army''.  ja sam jucer gonio obican tdm u bf3 na potpuno random serveru sa potpuno random igracima i bilo je u svakom  pogledu ''timska'' igra. medici su revivali, ja sam sa support klasom na svakom cosku bacao ammo, engineeri su rokali rpg-em kada bi se netko ukempao u zgradu i stavljali smo claymore iza ledja kada bi pronasli dobar spot u nekakvoj zgradi. shvati da igra ne igra igru nego igru igraju igraci. uostalom , na razini na kojoj ti igras cod naravno da mislis da je one man army jer ocito nikada nisi igrao pravi ''war'' protiv drugoga tima 5vs5 gdje jedino taktika donosi polovican uspjeh. i to hebena taktika gdje svaki nade i smoke mora biti dobro odmjeren, svatko mora odraditi svoj dio posla. cod je itekako timska igra, jednako kao i bf3. najlakse je upaliti tdm, nasloniti se na shift, po mogucnosti upaliti hc mod i i udri. napenalis si onaj ''deep impact'' i ''stoping power'' plus dodatni ammo , metnes si nekakvu strojnicu i najjaci si. sprejas kroz zidove, ograde,  kuce, zgrade i najjaci si na serveru. za igrati ''timski'' nije dovoljno jurisati u neke solo borbene pohode, drzi se tima, baci im ammo koji x, spasi nekome ledja..ljudi ce te cijeniti pa mozda te koji x netko i revive-a kada ima mogucnosti ili barem baci health. najlakse je trollati iz tople fotelje i reci kako ''drugi '' neznaju timski igrati a ne pitas se sto si ti napravio po tom pitanu?

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Čisto da upozorim, obzirom na tvoj agresivni ton Sushi, pa da ne bi eskaliralo.

Ovo nije mjesto za osobne napade i prepirke.

Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.

2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Baljezgaš bezveze,MW3 zabava a nisi ga ni igrao e pa ja sam ga igrao i koliko god bf3 imao problema,sranj* itd mw3 je smeće nulte kategorije naspram battlefielda,šta se tiče taktike to ovisi o igračima

a ne o igri.Normalno ja kad igram sam na nekom serveru istina da niko ne baca ammo,medcit itd ali ako imaš ekipu onda je to sasvim druga priča....

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sinoc sam poceo igrati,sve je super samo sto mi nekada zastopa igra.Mozete li mi reci kako da napravim settings grafike  prema ovoj konfi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
floks kaže...

Baljezgaš bezveze,MW3 zabava a nisi ga ni igrao

Da je igrao bilo koji CoD, a je, može prosuditi MW3 kad je gameplay praktički isti...

floks kaže...

to ovisi o igračima a ne o igri.Normalno ja kad igram sam na nekom serveru istina da niko ne baca ammo,medcit itd ali ako imaš ekipu onda je to sasvim druga priča....

Ne kontam te, napadaš čovjeka, a onda kažeš skroz isto što je on rekao u svom postu...

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 12:04 (dekstroza).
15 godina
Battlefield 3

Pokrenuo sam Skyrim sinoc i moram priznati da me bf3 nece vidjeti sada neko vrijeme, taman da se malo slegnu dojmovi jer mi se iskreno bas i ne igra nesto posebno, uglavnom ga upalim jer nemam sto drugo igrati :( nikako da mi vise legne...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Ja igram uglavnom sam i uvijek, ali baš uvijek idem prije nekoga oživjeti, baciti medic, ammo..., prije nego uopće opalim metak. Često idem i u sam rafal ne bi li oživio nekoga ili bacio health.

Dosta ekipe baca to, ali često na krivim mjestima. Šta će mi health na mom spawnu gdje nema nikoga umjesto da to baci kod neke zastave gdje se borimo? Ili bace ammo usred ničega, pa naravno da ga tamo neće nitko trebati jer je sve ili otvoreno ili daleko od borbe.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
floks kaže...
Doxy_CRO kaže...

Baljezgaš bezveze,MW3 zabava a nisi ga ni igrao e pa ja sam ga igrao i koliko god bf3 imao problema,sranj* itd mw3 je smeće nulte kategorije naspram battlefielda,šta se tiče taktike to ovisi o igračima

a ne o igri.Normalno ja kad igram sam na nekom serveru istina da niko ne baca ammo,medcit itd ali ako imaš ekipu onda je to sasvim druga priča....

U krivu si.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
floks kaže...

Baljezgaš bezveze,MW3 zabava a nisi ga ni igrao

Da je igrao bilo koji CoD, a je, može prosuditi MW3 kad je gameplay praktički isti...

floks kaže...

to ovisi o igračima a ne o igri.Normalno ja kad igram sam na nekom serveru istina da niko ne baca ammo,medcit itd ali ako imaš ekipu onda je to sasvim druga priča....

Ne kontam te, napadaš čovjeka, a onda kažeš skroz isto što je on rekao u svom postu...

BF je timska igra,šta ne mora značit da ako nema timske igre da je igra frustrirajuća i loša kako kaže doxy,to je to igrača a šta se tiča općenito toga morate shvatit daje igra tek izašla i da 

svi tjeraju level up,K/D ratio,nakon nekog vremena sve će to doći na svoje i bit će timske igre...

16 godina
neaktivan
floks kaže..

BF je timska igra,šta ne mora značit da ako nema timske igre da je igra frustrirajuća i loša kako kaže doxy,to je to igrača a šta se tiča općenito toga morate shvatit daje igra tek izašla i da 

svi tjeraju level up,K/D ratio,nakon nekog vremena sve će to doći na svoje i bit će timske igre...

Ček, ja treba da se patim u nekoj igri 4-5 mjeseci dok se stanje ne poboljša? Ne hvala.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
floks kaže..

Ček, ja treba da se patim u nekoj igri 4-5 mjeseci dok se stanje ne poboljša? Ne hvala.

Onda nemoj igrat 

16 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Jel to čini ikakvu razliku nama?

Igra je napravljena tako da je dobra, SAMO AKO igraju normalni igrači...

Masa igara (mp) bi bila brutalno dobra, da je dobra zajednica igrača, ali nije.

Prodajni rezultati, i kvaliteta igre mi nikaj ne znače ak nemam S KIM IGRATI!!! Od 64 igrača na serveru, možda 10 zna kaj radi.

Mada i kvaliteta...previše problema crasheva i bugova. Na metrou s guštom koristim bugove, propadnem u mapu ispod kamena, mene nitko ne vidi, a ja ubijam ko stoka. I zloporabit ću to sve dok stoka ne izbaci patch, sami su krivi.

Slažem se donekle s tobom. Ali stvar se popravi ako igraš s ekipom na TS-u, Ventrilu, Mumbleu,... Odi tu na Mumble i igraj s ekipom s foruma...

Mene živcira to što rijetko kada netko popravlja vozila! Ukradem  Uzmem neprijateljski tenk i nitko da bi ga popravio.

Malo tko ide za gunnera na tenku, a to je jako važna pozicija! Gunner koji je usto inžinjer i popravlja tenk je zakon!

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
16 godina
Danny_HR kaže...

Čisto da upozorim, obzirom na tvoj agresivni ton Sushi, pa da ne bi eskaliralo.

Ovo nije mjesto za osobne napade i prepirke.

Nevezano za temu ili offtopic

Malo sam gledao opciju Moj PC od Danny_HR-a i samo je pisalo učitavanje....

E onda sam se sjetio možda je on špija, kao ono PC igrač, a zapravo konzolaš (PS3, XBOX 360, Nitendo WII, pa PS, PS2, Sega,....)

Ma šega ba.

{#}

15 godina
floks kaže...

Neznam odakle ekipa uzima one lijepe sličice fejspalma ali si ti jednu zaslužio s obzirom na ovaj i tvoje zadnje postove.

Prvo i osnovno doxy nije trebao igrat mw3 da zna kakav je cod(ne branim ga baš me briga ali nisi bio u pravu)

Drugo..pa najlakše ćeš dizat level up ako igraš timski...LOL...fejspalm

I btw ekipa se u bc2 nije popravila ni nakon godine i pol,skoro dvije od izlaska igre :D

17 godina
Battlefield 3

Lulz, kada zbrojim imam preko 130 skinutih, dogtagova a knife killova 100 (palo noćas)...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/MadTom_HR/dogtags/199586046/pc/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/MadTom_HR/iteminfo/wasK/199586046/pc/

Je'l moguće da priznaje knife killove samo od završene runde, a dogtagove bez obzira ako se runda sruši, disconnecta itd.?

Čačkalica :D Čačkalica :D
Puno peseka xD Puno peseka xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

LoL, kako se klinci nabruse kad im takneš jedini život koji žive (PC i određenu igru).

Ma da je igra još bolja nego kaj je, ništa joj ne znači, kad pokušava biti nešto, što nikad neće postić uz zajednicu koja je prati.

Po tome je MW3 bolji, upališ, igraš, ZABAVIŠ SE, ne razbijaš glavu oko laser locka željeznih kanti, oko idiota koji ne znaju bacati kitove pod noge, oko 3 snajpera u tvom squadu i slično.

Odabereš klasu, središ kak te volja, i dereš. Igram CoD od CoD1, online.

Ovdje previše frustracije, prevelika igra, prekomplicirana za run'n'gun, a tako su je igrači zamislili, i tako je igraju.

Bitno je snajpati iz pozadine...a sad kaj bu se dogodilo s rundom ko ga hebe.

Igre ovog tipa trebaju biti zabava, čista zabava, kak glupi amerikanci kažu "brainless fun".

Sad bio na BUG serveru, i đaram avion...neprijateljski me prati u stopu i izbjegavama ga cca 3 minute konstantno, već sam se umorio, došlo mi da ga srušim sam u vodu...vozim se TRI MINUTE oko svog nosača aviona di je onaj protuavionac...derem se na teamsay da neko sjedne gore i skine konjinu mi s repa...ne, niko ni da trzne, al bitno da se snajpa s nosača.

Teško je uskladiti ekipu, da se svi nađu u isto vrijeme, pa na teamspeak, nije to war pa da svi dođu u isto vrijeme. A ni nemogu svi, nismo školarci pa da pola dana zujimo, neki imaju i obaveze (nažalost).

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 12:50 (Doxy_CRO).

3 5 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Oni zlatni leveli...jel to nešto kao prestige u cod-u?

Jel se nešto dobija s tim ili samo radi fore

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Kill Frenzy kaže...

Oni zlatni leveli...jel to nešto kao prestige u cod-u?

Jel se nešto dobija s tim ili samo radi fore

Samo da se možemo kurč*it.

سمندری ڈاکو
15 godina
pirat kaže...

Samo da se možemo kurč*it.

J*ebenica

Što se tiče timske igre. Kad bacim liku ammo i on napiše na chat "thanks"...onda znaš kolko sati ima :D

Jedan me odma za frenda dodao

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 12:59 (Kill Frenzy).
15 godina
Po meni, svi koji se zale na kvalitetu igraca ba PUB serveru nisu bas pametni. Pa cek, jeli PUB ili nije??? U svakoj igri je isto, mw, mw2, bf, idt.. na svako pubu ima i pocetnika koji su mozda igru upalili prvi put, koji ne poznaju sto i kako treba radit/igrat, prihvatite to. Ako ne, akupite si ekipu, squad/team i igrajte na pubu i jedan dobro orgaizirani squad moze prevagu donit na 16v16 mapama, a kamoli ne na manjim. Imate ESL Play.VS gdje vam i random ekipa garantira vrhunsku teamsku igru. A oni koji whineaju na ljude na pubovima i zovu ih njubima, idiotima i slicno su u stvari i sami takvi. Niti jedan dobar igrac nece drugoga nazvati njubom ili biti ljut na nekog na pubu sta mu stil igre ne odgovara njegovoj zamisli.
ptspclan.com | visit us ^^
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Pošto je igra zamišljena ko pravo bojište, onda se treba i ponašat ko na pravom bojištu, prilagođavati svakoj situaciji, kad pogineš, vidiš da fali engineer, ili support u squadu, odma ga ti uzmi, nemoj čekat nekog trećeg, svi bi sve trebali upotpunjavati.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
floks kaže...

Neznam odakle ekipa uzima one lijepe sličice fejspalma ali si ti jednu zaslužio s obzirom na ovaj i tvoje zadnje postove.

Prvo i osnovno doxy nije trebao igrat mw3 da zna kakav je cod(ne branim ga baš me briga ali nisi bio u pravu)

Drugo..pa najlakše ćeš dizat level up ako igraš timski...LOL...fejspalm

I btw ekipa se u bc2 nije popravila ni nakon godine i pol,skoro dvije od izlaska igre :D

Iz mog iskustva kad igram s timom rijetko mi je score veći od 2500 dok kad tjeram k/d ili baš želim brzo levelat uzmem assault i nabijam preko 4000 scora u svakoj partiji,ako ti nema timske igre

odi igrat cod ja ne serem po mw3 na COD temi pa nemojte ni vi na bf temi,ja sam se malo mako sa BF3 pa igram skyrim jer mi se neke stvari trenutačno ne odgovaraju ali kad izađe patch ,dcl

igra će bit odlična i ti je to a ne ko neki oda vas se zamaraju sa glupostima koda nemaju šta drugo u životu za radit nego srat nevalja ovo nevalja ono,kad je izašao bc2 ni on nije bio dobar

već sam rekao sve će to doć na svoje...

15 godina
Battlefield 3

sardax

Mislim da nema veze koji server jer je igra zamišljena i rađena kao timska igra.Ok uvijek imaš debila koji neznaju kako se baca ammo ali kad ja lika 30 lvl molim pet minuta za ammo onda j*biga.Pa on će dobijat bodove što mi je dao a ne ja.

I btw lijepo se vidi ko je koji level tako da s pravom možeš p*zdit na nekog jer vidiš da je već upućen u igru.

i samo da znaš jako malo ljudi ima priliku imat/okupit ekipu i za pola jednog tima a kamoli cijeli tim ma i za jedan squad.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 13:09 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Ajde hvala Bogu balansirat će IRNV LINK{#}

Back 2 karkand će uskoro biti spreman

Moj PC  
0 0 hvala 6
16 godina
moderator
Kill Frenzy kaže...

sardax

Mislim da nema veze koji server jer je igra zamišljena i rađena kao timska igra.Ok uvijek imaš debila koji neznaju kako se baca ammo ali kad ja lika 30 lvl molim pet minuta za ammo onda j*biga.Pa on će dobijat bodove što mi je dao a ne ja.

I btw lijepo se vidi ko je koji level tako da s pravom možeš p*zdit na nekog jer vidiš da je već upućen u igru.

i samo da znaš jako malo ljudi ima priliku imat/okupit ekipu i za pola jednog tima a kamoli cijeli tim ma i za jedan squad.

Mene nemoraš molit za ammo,ali kad ti već bacim,onda očekujem da sve "pojedeš" - da se ne baca bezveze.{#}

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
...

Istina ali to dobrim dijelom možeš zahvaliti konstantnim akcijama koje su stalno privlačile nove igrače. Poslije one Steam akcije se to posebno osjetilo. Lol, Vrdelja je o tome napisao (tj. rejđao {#}) cijelu kolumnu. Smrt siromašnima ili tak nešto, uglavnom kako igrači (newbovi) koji kupuju igre tek na velikim akcijama sje*u igru onima koji već znaju igrati.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 13:18 (ZC_Someone).
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Ajde hvala Bogu balansirat će IRNV LINK{#}

Back 2 karkand će uskoro biti spreman

Bravo, sad ste sjebali nas "stare šišmiše"...stalno neki k.... kukate, prejako ovo preslabo ono {#}

NHF Kuky nije samo tebe islo nego sve cice mice koje se placu u vezi ove igre. Sad u par navrata sam igrao sa

Sandman-om...jebate covjek ide s onim USAS-om i pere po ulici s njim kao da ide "vrazija divizija", a ne on sam...

Pa hebate ako je nesto OP igraj i ti s tim pa ces i ti vidjet s.u.p.k.a. koji lezi na 200m

::: peace 0n earth :::
17 godina
Battlefield 3

Pretpostavljam da se ne može kombinirati, ali me zanima da li netko od vas ima bilo kakvu informaciju o kombinaciji:

SOFLAM + M220 TOW/KORNET Launcher.

Tj. da li se može lockati SOFLAM-om i koristiti lock od istog za ove launchere (jerbo su uglavnom fly-by-wire oba dva)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne znam da li ste primjetiili:

Squad leaderi uopce ne preuzimaju ulogu, tj ne stiscu Q na neki point koji se treba osvojiti (bio to control point ili MCOM). Ni sami ne znaju da samim time dobijaju bodove, oni kao i drugi.

PS ovo za health se i meni dogodilo, bacim ga-a ovaj meni THX na chat:)

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice